Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu koltukların hali ne böyle?  :alala:

ne zaman sabitlemeyi düşünüyorlar acaba?
1 hafta kala hepsi sabitlenmeyeceğine göre  :ranting2: :ranting2: mirrrr
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Nezif

Ledler deneme amaçlı çalıştırıldı  :super:

Çevrimdışı SilverArrows

keşke küfeki kolonlar çatıya kadar uzasaymış

Stad çok güzel oldu ama gözüme batan tek şey çatı ve kolonlar arasındaki devasa açıklık. Keşke kapansaydı.

https://twitter.com/ErayTutuncu/status/717010904181829632 Ledler şıkır şıkırrr :super: :super: Şu görüntü zaten Türkiye'de sadece bize yakışırdı :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı berkotistis

keşke küfeki kolonlar çatıya kadar uzasaymış

mühendisliğinden anlamam ama eğer dediğin mümkünse keşke öyle olsaymış abi ilk günden beri bende öyle düşünüyorum. Yani oraya siyah hiç alakasız kolonlar dikmek ve o kolonları giydirmeden o şekil bırakmak kimin aklına geldi vallahi şaşıyorum.

Çevrimdışı Rache

Oralara da yazın Led montajı yapılamaz mı? Kulüp iyi reklam geliri elde eder içiyle değil dışıyla da para basar stadımız

Bu arada videoda cam bölmelerde net şekilde gözüküyor :icool: :icool:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

mühendisliğinden anlamam ama eğer dediğin mümkünse keşke öyle olsaymış abi ilk günden beri bende öyle düşünüyorum. Yani oraya siyah hiç alakasız kolonlar dikmek ve o kolonları giydirmeden o şekil bırakmak kimin aklına geldi vallahi şaşıyorum.
İtiraf  etmişsiniz  zaten mühendislikten  anlamadığınızı.Bu sayfalarda  çok önceleri  özellikle  çokça  yazıldı.Ben birdaha  yazayım.BAkın o kolonların sabit olması demek mesela şiddetli  rüzgarda bağlantı noktalarına çok büyük yük binmesi  demektir.Bu da kırılmaya,kopmaya  zorlanmak demektir.Alt bağlantıdan hareketlidir o kolonlar.Oynarlar.HAreketli olması  gerekir  zaten.Bizimki  türü  çatı  yapıları için bu  zorunluluk gibi  bir  şeydir.

Çevrimdışı Orhan

Bu mir iyice midemi bulandirmaya basladi bitirip gitsinler artik 6 gun var yakin cekimde koltuklarin montajlanmadigini goruyoruz!!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hayır Kapalı,Denizbank ve Numaralı'da olacak.Çünkü 3'ününde ara katları birbirine denk :ok:
Aynı seviye bence... Belki bayrak falan vs bişe asılır da kapanır diyemi yapmıyacaklar .. Süreklilik bozuluyo eger yapmazlarsa.. İnş yaparlar

Çevrimdışı taner1916

sıfır ledlerin çoğunda uzaktan bile belli ölü pikseller var ilginç  :steamed:

Bu mir iyice midemi bulandirmaya basladi bitirip gitsinler artik 6 gun var yakin cekimde koltuklarin montajlanmadigini goruyoruz!!
haklısın valla tabiki onların emekleride çok büyük ama stad inşaatında çalışan firmalar arasında kanımın ısınmadığı tek firma diyebilirim :money: :money:

Çevrimdışı ahmetx

yapılmışı var

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Scout

https://twitter.com/ErayTutuncu/status/717010904181829632 Ledler şıkır şıkırrr :super: :super: Şu görüntü zaten Türkiye'de sadece bize yakışırdı :biggrinking: :biggrinking:
Yönetim İstifa !  :s20: :s20: :s20: Galatasarayın ve Fenerbahçenin Renklerini Ledlere Yansıtmak Nedir Basiretsiz Yönetim (Bunu Diyen İnsancıklarda Çıkacaktır İroni Yaptım Atlamayın Hemen Üstüme  :lol: :lol: :lol:)
Pika Pika

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Orhan

haklısın valla tabiki onların emekleride çok büyük ama stad inşaatında çalışan firmalar arasında kanımın ısınmadığı tek firma diyebilirim :money: :money:
Bu stad icin emek verip nefret edilen tek firma çalisanlarini tenzih ederek soyluyorum tabi.Ama cidden cok skti koltuk isi artik bitsin cok az kaldi.

Çevrimdışı ozan062

yapılmışı var

aksamları ozellikle ısıgın az oldugu donemlerde catının sanki kendisi havadaymıs havası verecek ki muhtemelen bunu yapmama sebepleri zarifliğini gölgeleyebilicek olması yani bu kalın kolonların catıya sırayet etmesi onların asilliğini bozacak olabilmesi yani kısacası estetik olmayacagı için olabilir

simdi ben catıyı acık soyleyim membranını cok begenmedim ozellikleri iyi ama dısarıdan baktıgında herhangi bir branda sokaktaki insan için yani biz biliyoruz ama sokaktaki nerden bilsin:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Aynı seviye bence... Belki bayrak falan vs bişe asılır da kapanır diyemi yapmıyacaklar .. Süreklilik bozuluyo eger yapmazlarsa.. İnş yaparlar
aynı seviye değil.. :bandit: :bandit: Bak!!

Çevrimdışı tangaz

camlar takılmış

camların çerçevesi olmamış aceleye getirilmiş aslında tel örgü ile açıp sene sonu şıkır şıkır yapılabilirdi. umarım değiştirilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

sıfır ledlerin çoğunda uzaktan bile belli ölü pikseller var ilginç  :steamed:
Belki bir ekip orada muhadale edip pikselleri normallestirebilir diyecem ama ölu pikselleri kurtarmak mumkun mu bilmiyorum.