Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı iyimserure

Bir kaç gündür 'okunmamış' veya 'yeni' butonuna basınca son mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
Aynısı alıntı yapılana klikleyince o mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
geçmişi ve cacheleri sildim ama yine düzelmedi ..
kim yardımcı olabilir? umarım konu dışı olmadı
bende de aynı sıkıntı var

Çevrimdışı yigitcan1903

Vodafone Arena skorbordunda büyük sır
Bilim adamları şaşkına döndü  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)

Skorbordun yeri en başından beri böyle olmalıydı sağolsun Başkanda bizi dinledi ve Çatıya astırdı cokda İyi Güzel oldu :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batu K.çetin

Bir kaç gündür 'okunmamış' veya 'yeni' butonuna basınca son mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
Aynısı alıntı yapılana klikleyince o mesaja değil ondan bir sonraki sayfaya gidiyor.
geçmişi ve cacheleri sildim ama yine düzelmedi ..
kim yardımcı olabilir? umarım konu dışı olmadı
evet aynı sıkıntı bende de var umarım halledilebilir...

Çevrimdışı Altuğ

evet bu sorun bende de var.. alıntıları bulmak işkence halini aldı @Altuğ  3 bilgisayarımda da durum aynı

Durumun farkındayız fakat maalesef şu ara müdahale etme şansımız yok şu stadı açalım sonrasında ilgileniriz onunla. Bi kaç gün #Sabret 'in  :)

Çevrimdışı martin40

evet aynı sıkıntı bende de var umarım halledilebilir...

Aynen, her foruma girdigimde, son mesaji favoriye aliyorum ve o favoriyi açtigimda sonraki sayfaya geçiyor.

Çevrimdışı onurturan

ya sizce hangi tribünden bilet alma şansımız daha yüksek bilen var mı ?

bi de eski ve yeni açık alt mi üst mu hangisi daha güzel olur ? :)
sen genc adamsin gel yeni acik ustte bagıralim kardesim.. en buyuk ihtimal de deplasman tribununden bulursun..

Çevrimdışı tayfun

sen genc adamsin gel yeni acik ustte bagıralim kardesim.. en buyuk ihtimal de deplasman tribununden bulursun..
üst katlar daha boş şu an
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı nusretaslanturk

günaydın arena :) ne güzel bir pazartesi ama :)

Çevrimdışı iasonion

Skorbordu güzel yere astılar da; şimdi o yukarıdaki sıralarda oturanların karşı taraftaki skorbordu görememesi sorunu ne olacak?

Skorbord'un arkasına umarım ufak ekranlar takmışlardır, yoksa o kişiler için büyük sıkıntı..

(üstelik o mesafeden saha da çok net görünmeyeceğinden kim kart gördü, kim girdi kim çıktı meseleleri için skorbordu net şekilde görmek çok faydalı olacak)
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı tangaz

@tangaz
İnsanlar ıslanır ıslanmaz bilmem, ama araya işlem kesinlikle yapılacak. Bu yapılacak işlem açılışa yetişmeyebilir. Gerekirse geçici önlem alınacak.
Rüzgarlı yağmurlarda o aralardan içeriye su sızar ve olukların kenarından aşağıya su damlar.

Aynı işlem membran ve çember kiriş için de yapılacaktır. kkuirrsaalti  dün gece fotolar paylaştı, muhtemelen çemberde tam bu yapılıyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

bu eski açık kule de tv çanağı olması bir tek benim mi sinirimi bozuyor çok merak ediyorum ? ne işi var abi orda tv çanağının ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

bu eski açık kule de tv çanağı olması bir tek benim mi sinirimi bozuyor çok merak ediyorum ? ne işi var abi orda tv çanağının ?
Orada ofisler vardı İnönü zamanında biride Başkanın ofisydi oyuzden Vardır ama şimdi kullanılırmı veya ne yapılır bilemiyorum

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Skorbordu güzel yere astılar da; şimdi o yukarıdaki sıralarda oturanların karşı taraftaki skorbordu görememesi sorunu ne olacak?

Skorbord'un arkasına umarım ufak ekranlar takmışlardır, yoksa o kişiler için büyük sıkıntı..

(üstelik o mesafeden saha da çok net görünmeyeceğinden kim kart gördü, kim girdi kim çıktı meseleleri için skorbordu net şekilde görmek çok faydalı olacak)
aynen bende bunu soracaktım

Çevrimdışı tangaz

@tangaz
İnsanlar ıslanır ıslanmaz bilmem, ama araya işlem kesinlikle yapılacak. Bu yapılacak işlem açılışa yetişmeyebilir. Gerekirse geçici önlem alınacak.
Rüzgarlı yağmurlarda o aralardan içeriye su sızar ve olukların kenarından aşağıya su damlar.

Aynı işlem membran ve çember kiriş için de yapılacaktır. kkuirrsaalti  dün gece fotolar paylaştı, muhtemelen çemberde tam bu yapılıyordu.

Günaydın forum,
Günaydın @İhsan abi

bakalım yaşayıp göreceğiz, ben büyük membranların arasına işlem yapılmayacağını düşünüyorum ama dediğin gibi rüzgarlı yağmurlarda tek tük damla düşebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

üst katlar daha boş şu an
eyvallah teşekkürler abi :)
bağırmak bizim işimiz :D bende bunları düşünüyorum işte diyorum yeni açık daha büyük, ateşli  taraftar topluluğu ses yüksek , bi de alt katta çok futbolcu hizasında yakın olmak mi yoksa o dik tribünden üstten maçı  izlemek tüm sahayı görmek mi daha güzel olur acaba diye :D

Çevrimdışı Ensar

Orada ofisler vardı İnönü zamanında biride Başkanın ofisydi oyuzden Vardır ama şimdi kullanılırmı veya ne yapılır bilemiyorum
en son çekilen drone görüntüsün de hala var , banane abi ofis felan çok saçma duruyor bence , izlemesinler tv felan , dolmabahçe saat kulesine anten koymaktan farksız mesela

Çevrimdışı Popular Demand

Juventus stadındaki gibi logo olucakmış çatıda, çok sevindim buna. İyice Vodafonespor'a dönmüştük yoksa.

"Stadın üstüne takılacak Beşiktaş logosu hazırlanmaya başladı."
          [img width=41

Çevrimiçi Savaş

Allah bildiği gibi yapsın bu tapatalkı! İsyan ettirdi beni.

Hata verip duruyo sinir oldum ha.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iasonion

en son çekilen drone görüntüsün de hala var , banane abi ofis felan çok saçma duruyor bence , izlemesinler tv felan , dolmabahçe saat kulesine anten koymaktan farksız mesela

Sadece ofisler değil, bildiğim kadarıyla BJK TV de stadın içine taşınıyor olacak. Bu da demek oluyor ki illa uydu antenleri ve vericileri olacaktır.
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Günaydınlar.... dikkat...

statsız başka pazartesimiz yok!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

bugün resim olarak kısır bir gün olacak gibi :)