Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Keşke bilet fiyatları biraz daha pahalı olsaydı taraftarı ayırt edicilik acısından... Bak Fenerbahce' ye... Adamların stadında boyle soyler oluyo mu? Millet colugu cocugu alıp gidiyo maca... Biz de halkın takımı ayagına semtle alakası işsiz lümpen adamları stada zarar verirken gormek zorunda kalıyoruz...
Bu da tehlikeli bir kafa diğer yönden
Parası olan edebi de parayla almıyor
Nice zenginleri cebinden çıkaracak dar gelirli güzel ahlak sahibi insanlar var
Pahalı olmaması lazım o yüzden
Her kesimden insan gelecek
Hepsi de Beşiktaşa yakışır şekilde hareket edecek

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugün skorbordlar kalkmadı mı? :bandit: Yarın artık kaldırılmalı son haftaya girdik :money: :money:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 22:15:00 ZEKI ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Evenf

Çevrimiçi murat

Gs nin ve bursanın açılışındaki görüntüleri hoş karşılamak lazım demekki.adamlar kendileri yaptı sonuçta stadı.istediği gibi postada koyar adamda Yığar.

yıllardır maçlara gidiyor bu adamlar adamların hakkı koltuk tepesinde zıplamak.

Çevrimiçi Necmi

Stad yapılırken duyduğum en büyük korku insanların koltuğunu sahiplenip başkalarına kullandırmayacak olmasıydı. Şu yazılanları gördüm ve ne yazık ki bunu yapmayı düşünen insanlar gerçekten varmış. Tiyatro, sinema değil ki bu, vip gibi yerlerde olmadığın sürece gidersin tribüne boş bir yere oturursun. Gerçekten her maç aynı koltuğu kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Arkadaşlarımla gideceğim maçlar olacak başka biri de benim koltuğumu kullansın sıkıntı değil.

Umarım stad açılınca böyle insanlar türemez. Çünkü bunun bir sonraki evresi de 90 dakika oturup sessizce maçı izlemektir. Umarım gs,fb gibi olmayız. Beşiktaş taraftarı her zaman ateşli olmuştur, umarım hiçbir zaman da sönmez.
Yaşını girermisin üç yıldır kaç maça gittin merak ettim
bu gün bu savunmayı yapan insanlar üç yıldır takımın peşinden koşuyor.
Bu gün Beşiktaş kulübü bir arkadaşında söylediği gibi avrupa kupalarına hak
kazandıysa o laf söylediğin insanların ödediği kombine parasıyla kazandı.
artık o koltuklara oturmak için bir servet ödüyorsun 3000 4000 lira verip kombine almış
bir insanın yerine 100 lira bilet parası verip girip gasp etmeye kalkarsan
elbette buna izin verilmeyecek Arkadaşlarınla gideceksen arkadaşlarınla ortak yerden alırsın
burda kombine alanlarda arkadaşlarıyla ortak yerden aldı sen koltuğunu gaspeddiğinde
onu arkadaşlarından kopartmayacakmısın zaten stadın dörtte üçü taraftar koltuklarının %80 i
kombine artık güç onlarda eskiden kombineler bile tartışılırdı taraftar gruplarına giderdi parasıyla alan azınlıktı
kolayca itilip kakılırdı şimdi öyle değil herkes parasıyla almış birine bir şey yapılsa herkes karşı çıkar ses etmese
yarın aynısı kendi başına gelir birde insanlar birbirleriyle tanışacak gruplar oluşacak
bitti artık bunu istesenizde istemesenizde kabul etmek zorundasınız. çünkü kulübü ayakta tutan
kartal yuvalarına para akıtan maçlara güncel formayla gelecek olan büfelerde para harcayacak olan onlar.
endüstriyel futbola hoş geldin şampiyonluk istiyorsan buna uyacaksın lobilerden bahsediyorsunuz ya işte o lobiler
parası olanı sever parası olana bir şey satmak ister o nedenlede orda parası olanı oturtmak ister ona destek verir
renklilerin lobileri neden kuvvetli sanıyorsunuz çünkü onların taraftarı pasta biz yavan ekmeğiz.
ya onlara pasta sunacaksın yada renklilerin şampiyonluklarını izlemeye devam edeceksin hoş değil ama gerçek olan bu.
bu arada yerinde oturmayı istemenin insanı taraftarlıktan uzaklaştırdığını nerden çıkardın taraftar olmak takımı savunmak için apaçimi olmak
gerekiyor. anlamadım koltuklara zarar vermek kulübü zarara uğratmak koltuk sahiplerini yerinden kaldırarakmı taraftar olunuyor.
bu tipler bir bizde yok renklilerdede vardı ama şimdi kalmadı. bunlar bir bir stadlarda ayıklandılar. şimdi ya başkalarının haklarına
saygı gösteriyorlar yada giremiyorlar bu kadar basit. Aslında başkanın sözlerinde kelime aralarında söylediklerine bakarsan yarın stad açıldığında başınıza
ne gelecek onu anlayabilirsin.

Çevrimdışı Nihat1903

Neden desibel rekorlarını fb, gs değil de hep Beşiktaş kırıyor sanıyorsunuz? Neden taraftar desteğimizle dış basında sürekli adımızdan söz ettiriyoruz?

Ne çok abarttınız bir koltuğa basma olayını. Ne naifmişsiniz anlamadım ki koltuğu bırakın o stad yıkılacak maçlarda kimse kusra bakmasın söz konuşu beşiktaş olunca o takımın sahada daha ateşli oynaması için her şeyi yaparız.

Çevrimdışı Efe

kibrit makinasi isini bitirmek uzere mebranda 19 kalmis yanlis gormuyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

müthiş fotoğraflar sağol :D

ensar resimleri alıntılama onları sil kota düşmanı mısın sen :D

Çevrimdışı Efe

son 1 hafta cevre duzenlemesinde eksikler olacak acilista bitmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doberr

O zaman yanyana alacak başka çare yok. Biz beraber oturalım diye yanımdaki adamı yerinden mi edeyim?

Yeni ve eski açık için konuşuyorum sende olsan sende böyle yanyana oturmak isterdin arkadaşınla ama kombine olunca yanındaki adam da haklı olarak kalkmak isteyebilir özellikle iki üç arkadaş yanyana kombine aldıysa. O yüzden iki ucu bklu değnek :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu skorbordun ölçüleri 12 x 8 mi.. Yüksekliği 6m gibi duruyor.. Resmi açıklama  geldimi

kibrit makinasi isini bitirmek uzere mebranda 19 kalmis yanlis gormuyorsam
Aynen gece işi bitecek hibritin.Haftaya kadar dinlenecek ve bursa tarihinin en güzel zeminini görmüş olacak sayemizde :biggrinking: :biggrinking:

son 1 hafta cevre duzenlemesinde eksikler olacak acilista bitmez
Kapalı tarafı kesin bitecekte diğer bölümler ay sonuna kadar bitirilir :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu koltuk meselesinde haklı olabilirsiniz fakat diyelim kombine sahibi olmayan bir arkadaşınız veya ailenizden birisi sizin olduğunuz tribünden bilet aldı. Birlikte gidip birlikte döneceksiniz maça ve ayrı ayrı mı oturmayı kabullenebilecek misiniz? Aynı blok içerisinde bile olsa yanınızdaki koltuklarda da kombineli birileri olursa ne yapacaksınız?
peki yanındaki kaldıracağın insanında yanında arkadaşı eşi dostu varsa sen birlikte izlemek istiyorsun diye onlarımı ayıracaksın
kombine alanların büyük çoğunluğu grup olarak sözleşip aldı. sen ayrı seyretmemek için birlikte maç izlemek için birlikte kombine almış insanların hakkınımı gasp edeceksin
öyle olmasa bile senin dostunla birlikte maç izleme keyfin için bir başkasının hakkını gasp etmen haklılıkmı oluyor.
ne zamandan beri gaspın haklı görülür bir yanı oldu.
Bir yeri kiralıyorsan bu evinde olabilir iş yerinde olabilir tribündeki koltuğunda olabilir. bunu hiç kimse gelip elinden alamaz.
yani içinde ailenle oturduğun evini birinin gelip elinden almasıyla bire bir aynı şeydir.

Çevrimdışı castoridae

Şaka maka 8. ana başlığıda bitireceğiz bu gidişle stat açılmadan.
Açıl artık .... açıl  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı yigitcan1903

Anlaşılan bu koltuk gaspı meşrulaştırılmak için elden gelen yapılacak
Burada iş kulübe kalıyor
Bu tarz işlere girişenlerin passosunu bloklayacak
Yoksa laf anlamaz çok,dinlemeyecekler de

Çevrimdışı Efe

Kapalı tarafı kesin bitecekte diğer bölümler ay sonuna kadar bitirilir :ok: :ok:
numaralida biter ama eski acik bi bolum ve yeni acik bi bolum kesin kalacak baya is var 1 haftaya bitmez gece calisma olursa belki yetisir
Şampiyon Beşiktaş JK

1 haftaya başlık bitmez açılışa 1 hafta var :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Efe

bu baslik bitmeyecek 1000 de gecse stadin acildigi gun artik insaat projesi degil ŞEREFBEY STADYUMU VODAFONE ARENA diye basligi acacagiz ve ebediyen kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

numaralida biter ama eski acik bi bolum ve yeni acik bi bolum kesin kalacak baya is var 1 haftaya bitmez gece calisma olursa belki yetisir
gece çalışma var açılış sabahı bitirilir eski açık,numaralı,kapalı sadece yeni açık ay sonuna kadar sürer :icool:

Çevrimdışı Evenf

Bu da tehlikeli bir kafa diğer yönden
Parası olan edebi de parayla almıyor
Nice zenginleri cebinden çıkaracak dar gelirli güzel ahlak sahibi insanlar var
Pahalı olmaması lazım o yüzden
Her kesimden insan gelecek
Hepsi de Beşiktaşa yakışır şekilde hareket edecek
Verdiginiz ornek dogru ama istisna... Ben bir tek zengin insanlar stada gelsin(bunu Chelsea yapmıstır yani Dünya'da olmamıs birsey değil ve basarılı olmustur) ya da orta gelir gruplu insanların alamayacagı bilet seviyesine cıkarılsın demiyorum... Sadece stada gelecek insan oturup kalkmayı bilsin istiyorum fazla da birşey istediğimi düşünmüyorum... Birincisi ben Fenerbahce macı ya da Galatasaray macı seyrederken orda insanları aileleriyle rahatca serederken goruyorum ki kimse bana stadta Fenerbahce taraftarından daha iyi baskı olusturdugumuzu soylemesin(demek ki ikisi bir arada oluyomus)... Bu kulupler bir karar(radikal) aldılar ve taraftar portfoylerini degiştirdiler... Sonuc olarak hem maddi hem manevi kazanca kavustular... Ayrıca 4 senesini Beşiktaş' ta gecirmiş birisi olarak sunu rahatca soyleyebilirim ; Ben Beşiktaş semtinde hic bole lümpen tipler de gormuyorum... Gordugum ya tinerci oluyor ya da bi sebeple orda duran birisi... Beşiktaş semti lüks bir ilcedir... Etiler de Bebek de Beşiktaş ilçesine baglıdır... Ben bu insanların halkın takımı diye Beşiktaş' a yapışmalarından da rahatsız oluyorum( halkın takımı diye anılan Fenerbahce'dir... Eskiler bilir....)... Çünkü Beşiktaş semtinin temsil ettigi genclik bunlar degil... Bu yüzden gitsinler hangi semtte oturuyolarsa oranın takımını tutsunlar... Çünkü hüçbir zaman Beşiktaş semtine yakısan insanlar değil...

Bence bu koltuga basma baskasinin koltuguna oturma meselesinde buyuk is carsiya dusuyor

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 19:55:20 emrecakmak ]

Bu arada skorbordlar yarın kaldırılmalı ve yedek kulübesi montajıda başlamalı artık  :)