Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485003 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

başkan daha geçen demedi mi açılışa kadar kimseyi stada almayacağız diye. bu içerdekiler kim o zaman? kaçak mı girdiler stada? insanlar bu kadar salak yerine konmaz. madem herkesi alacaksın stada. o zaman çıkıp tv'lerde ısrar etmeyin kimseyi almayacağız demiyeceksin.

ben söyleyeyim içeri girenlerin çoğu dernek üyeleri, dernek olarak gelenler. biz taa ankarada mersinden gelsek bizi almazlar. ama bilmem ne derneği ile gelsek hemen alırlar. tabi seçim var dernekleri hoş tutmak onlara güzel görünmek bir dediklerini iki etmemek lazım.

Alakası yok dediklerinle. Daha öğlen 1 de statdaydım. Stadın etrafı inanılmaz kalabalık. İnsanlar içeri girebilmek için adeta yalvarıyor. Görevliler çalışma var tehlikeli falan dese de insanlar demire dayanıp bağırmaya başlıyor.Hatta demirlerden atlayıp içeri koşanları bile gordum. Görevliler de peşinden kosup dısarı cıkarıyor. En son görevli biri gelip tamam 20 şerli grup halinde 2 dakka kalmak kaydıyla alacam içeri demek zorunda kalıyor. Durum  bundan ibaret. Ama sen görmeden baya bir komplo teorisi üretmişsin. Tebrik ederim :))
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı sallapati

Kimse ile polemiğe girmek istemiyorum ama İnsanlar aileleri ile çoçukları ile oraya Aşk ile özlem ile gitmiş Ben ve oğlum dahil olmak üzere Medeniyeti senden öğrenecek değilim değiliz.

basılsın diyorsun yani.. 40bin kişi koltuğa çıksın.. sonraki maç da oturmak isteyen de kirli olduğu için oturamasın.. o ayaklarıyla çamura , tuvalete heryere basıyorlar... kimse onların ayağıyla bastığı yere oturmak zorunda değil..
ayak basmak için beton yapılmış oraya basacaklar bu kadar basit
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 17:09:41 sallapati ]

Çevrimiçi Necmi

Hoş görülü yaklaşımından ötürü Tşkr ederim Necmi abi Duygularıma tercüman olmuşsun.
valla duygularına pek tercüman olamam çünkü özlem duyan zarar vermez.
ben orda ne meşale yakabilirim nede koltuğa basabilirim bu özlem değil emeğe saygısızlıktır.
senin orda pislettiğini bir emekçi temizleyecek tribün dediğin meşale yakmazsa o nedenle Beşiktaşın aldığı cezalar
bile bunu savunmanın ne kadar saçma olduğunu gösteriyor kültür dediğin Beşiktaşa zarar vermek değildir kardeşim @carsi

Çevrimdışı carsi

Zarardan kastınız nedir Camlarımı taşladım ? Koltuklara isim mi yazdım ? Tribüne zarar mı verdim İbadethane değil orası ev hiç değil Israr savunuyorsunuz hala ekrar vurguluyorum kimseye hakaret edemezsiniz Bi kere Beşiktaşlıya bu yakışmaz Ahlaklı olmak yakışır eleştir ama iş hakarete girdimi benden cevabını alırsın

Çevrimdışı Yiğit

Daha önce de yazılmış ama sanıyorum bir cevap gelmemiş. @smyrniankiwi Stadımızın FIFA 17 'de yer almasıyla ilgili bir girişim var mı acaba? Gerçekleşirse oyunun ulaştığı milyonlar aracılığıyla mabedin global tanıtımı açısından da büyük katkı sağlayacaktır.

Bu konuyla ilgili daha önce de görüşümü dile getirmiştim ve cidden önemli bir konu. EA Sports firması Türkiye'deki satışların artmasıyla Türkçe dil desteğini ve Süper Lig'i bu sene oyuna ekledi. Oyun ile ilgili çalışmalarda muhtemelen sona yaklaşılmıştır ancak yıl içerisinde gelecek bir güncellemeyle eklenebilir. Bu konuda Vodafone'un girişimiyle bir şeyler yapılabilir. Hem Türkiye'den bir stat eklenmiş olur hem de oyuna güzel bir stat katmış olurlar. Ben olma ihtimalini çok yüksek görüyorum.

Çevrimdışı Aykut60

Ya arkadaşım dim eve ayakkabı kültürü ile girende var terlik kullananda olayı çarptırmayın koltukları neden üstüne çıkarak test ettiler ? ve ben bugüne kadar hiç bir maçımızda oturarak izlemedim eleştri yaparsın çıkma dersin ama HAKARET edemezsin edemezsiniz yapmayın bunu

c90 görüş açısının olduğu ve her yerden aynı açıyla görebileceğin bir stad yapılmış. ne demek koltuğun üstüne çıkmak ya.

Çevrimdışı omerow

Kimse ile polemiğe girmek istemiyorum ama İnsanlar aileleri ile çoçukları ile oraya Aşk ile özlem ile gitmiş Ben ve oğlum dahil olmak üzere Medeniyeti senden öğrenecek değilim değiliz.

Kardes sen koltuga bastin mi?

Bastiysan, evet medeniyet hakkinda ogrenecek cok seyin var demekki.
Yok basmadiysan, burda niye basan sigirlari koruyorsun?

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Ya arkadaşım dim eve ayakkabı kültürü ile girende var terlik kullananda olayı çarptırmayın koltukları neden üstüne çıkarak test ettiler ? ve ben bugüne kadar hiç bir maçımızda oturarak izlemedim eleştri yaparsın çıkma dersin ama HAKARET edemezsin edemezsiniz yapmayın bunu

Eskiden koltuklar açılır kapanır değildi, o yüzden 2 koltuk arası fazla alan kalmıyordu, hatta oturduğunda dizin öndekine geliyordu şimdi öyle değil.

Ayakkabıyla eve giren de sandalyeye koltuğa ayakkabısıyla çıkmıyor. Tribün kültürü dediğimiz şeyin değişmesi lazım, O stat bizim evimiz, senin benim onun kardeşimin. Orayı temiz tutmak zorundayız. Daha açılmadan Demirlere basılacaksa, koltuklara çıkılacaksa işimiz var demektir.

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Şu koltuğu açıp üstüne çıkmak nasıl bir kafa anlamıyorum cidden. 50 cm yükseleceksin diye stada, kulübe zarar veriyorsun. Adam gibi hepiniz koltuğa otursaydınız öyle çekinseydiniz hepiniz çıkardınız fotoğrafta. Ciddi söylüyorum sadece bizim taraftar için değil genel olarak ülkede tribün kültürü yok. Şu koltuğa oturmak neden zor geliyor bunlara anlamıyorum
böyle bir statta öndeki adamın herkes ayakta olsa bile arkadakini engelleme olasılığı sıfır gibi, kaldı ki bir de koltuklar katlanır, böyle bir durumda o koltuğu bastırıp aşağı indirmek ve sor olanı yani o küçücük platformun üzerine çıkarak maç izlemeyi denemek malesef arkadaşlar sadece kötü bir alışkanlık
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bizimde stadımız Avrupadakiler gibi olsun ama hepimizi içine sıçarak izleyelim, çünki Avrupadakiler izlemeyi bilmiyorlar onlar hayvan. Tiyatro gibi maçmı izlenirmiş maç izleme dediğin meşaleni yakıcaksın sandalyenin üstüne çıkıp kırılana kadar zıplayıp kırılıncada aaa bu kırıldı kulüp ucuz mal taktırmış Çin malı diyip çekip gidiceksin. Ben önümde öyle bir tablo göreyim 1. yi uyarayım 2. de o şaplağı kafasına koyduğum gibi 4 kat aşşağı gidiyormu gitmiyormu göreyim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Zarardan kastınız nedir Camlarımı taşladım ? Koltuklara isim mi yazdım ? Tribüne zarar mı verdim İbadethane değil orası ev hiç değil Israr savunuyorsunuz hala ekrar vurguluyorum kimseye hakaret edemezsiniz Bi kere Beşiktaşlıya bu yakışmaz Ahlaklı olmak yakışır eleştir ama iş hakarete girdimi benden cevabını alırsın
Medeniyet tribün kültürü koltuğa ayakla basmakmı hakaret eder adam 3 yıldır gözü gibi bakmış uyandığında resmine bakmış bu andavallar gelecek basacak kusura bakmayın bide bunun adını özlem koymuşsunuz bu stad bu taraftar profilini inşallah temizler bu sınavı güzel verirsek Beşiktaşın önü daha açık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SuperBJK

Tamam abi, bir gün oturacağın bir sandalyeyi getirirsin basarız üzerine kirletiriz sonra buyur otur deriz. Üzerine basılması için yapılan yerde zaten yürünüyor.
Ayrıca sende kendine göre bir şey düşünebilirsin ama yarın oraya elbet sende oturacaksın çocuğunda ve tüm Beşiktaşlılar da. Sen başkalarından saygı istiyorsun da, oraya oturacaklar saygı isteyip basılmasın diyince neden çıkışıyorsun ?

Çevrimdışı sallapati

çıkış tünellerinin önüne korkuluk yapılmış

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 17:18:56 sallapati ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stad C90 giriş açısına sahip yani o koltuğa basmadan betonun üzerinden sahanın her yerini görebiliyorsunuz bunu bizzat Başakşehir stadında Canlı yaşadım e ozaman ne iye hala o koltuğa açıp üzerine çıkıyorsunuz be adam :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı carsi

Kusura bakmayın ama Bu kadar sabit fikirlilik ile bi yere varamazsınız Ben diyorum ki eleştir, tenkit et ama işi aileleri ile Mabete gitmiş insanlara hakareti marifet gibi savunuyosunuz ayakkabı kültüründen bahsediyosun zarardan bahsediyorsunuz

Çevrimdışı Yiğit

biraz daha konu dışı yaparsan moderasyon gelecek :bandit:
Stadın oyuna eklenmesiyle ilgili konuşmak konu dışı sayılıyorsa silinebilir mesajım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu adamların ayağını bastığı koltuk ve korkuluklara insanlar oturacak , ellerini tutacak . Daha sonra o kirli elleri ve pantolonlar ile kiri daha başka yerlere taşıyacaklar , hastalıklara neden olacaklar . Bunu anlamak neden zor geliyor?  Anaokuluna giden çocuklara anlatır gibi anlatıp temel eğitimi yeniden mi vermek lazım böyle hareket eden insanlara?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Koltuk sabitleme işi ne alemde ? Şu firmaya zerre güvenmiyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bi arkadas orta saha cizgisi umarım merdivenlerin tam ortasına denk gelir demisti.

Tam olmamıs ama yinede tam orta sayılır  :icool:

Çevrimdışı aek

Arkadaşlar eleştiri yaparken biraz dikkat edelim kendimize haklı yada haksız olabilirsiniz önemli değil o koltuklara basan çocukların çoğunu tanıyorum sizin birçoğunuz belkide sıcak evinde maçları izlerken o çocukların hepsi -10 derece olimpiyata gitti başakşehire gitti takımı yanlız bırakmadılar hiçbir maçta

Çevrimdışı kadir137

Bu da bugün semtten çekilmis

komple giydirilmiş ve geri sayım sayacı takılmış :ok:
Canım okulum...
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yiğit

Çok güzel aşk ile özlem ile gitmiş hasret gidermişsiniz ama insanların oturması için yapılan yere, elle tutulan koltuklara pis ayaklarla basılıyorsa bu medeniyetsizliktir. Ben kimseye hakaret etmedim ama medeniyeti de öğreneceksiniz, yapılana, verilen emeğe saygı duymayı da öğreneceksiniz.

Çevrimdışı omerow

Kusura bakmayın ama Bu kadar sabit fikirlilik ile bi yere varamazsınız Ben diyorum ki eleştir, tenkit et ama işi aileleri ile Mabete gitmiş insanlara hakareti marifet gibi savunuyosunuz ayakkabı kültüründen bahsediyosun zarardan bahsediyorsunuz

Hakkaten ne kadar sabit fikirliyiz. Kicini koyman icin yapilmis koltugun ustune cikip tepinmeyi elestirmek te ne demek mis? Manyak miyiz biz?

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Bu tribün kültürü değil ki alakası yok o koltuğa para veren adam hakaret edebilir daha fazlasını da yapabilir bir arkadaş orası ev değil demiş ya şimdi arkadaş sen otobüse bindin tam sen koltuğuna oturmadan biri geldi koltuğa ayağıyla bastı koltuğun dibine tukurdu sen burdaki gibi hoşgörülü ile yaklaşacak misiin? Otobüste ev değil üstelik otobüse benim kombine ye verdiğim yani aslında benim oturmak için bana ayrılan koltuğa verdiğim paranın 1000 de 1 ini Vermissiniz daha yok hakaret etmeyin diyorsunuz arkadaş
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.