Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

cidden yazık yahu. türkiyede herhangi bir stadda bu görüntülerin olması normal, taraftar profilimiz bu siteden ibaret değil ki. maçlara gidecek olanlar uyarsın bari sert biçimde mi olur, kibarca mı olur. çok da kafaya takacak bir şey değil de işte insan üzülüyor.

İnsanlıktan nasiplerini almış olsalar, söylersin anlarlar. Baş başa kalınca tamam abi diyenler, 5-6 kişiyle birlikte kes lan sesini diyen itler.

Çevrimdışı Arthur

İlk maçta koltuğuna oturmak isteyenlerle "rastgele oturuyoruz, koltuk yok" diyenler arasında kavgalar çıkacak. Bu çok net belli.
Hemen stad görevlisine bildireceksiniz. Ses çıkmazsa polise. Yok öyle yağma! Tribün ağalarına ve Beşiktaşlı olduğunu söyleyip medeniyetten bi haber olanlara karşı hakkınızı savunun ve parasını verdiğiniz koltuğa oturun. Öğrenecekler...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İlk macta boyle seyler olması bence dogal RESMEN 3 sene sonra insan evine döndüğünde biraz görgüsüzluk yapacak ama bu boyle sürmeyecek tabi.İlk mac idare edilir ama sonrası artık bardağı tasirir.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tayfunyasar

Ayrismamak camia olmak bu gibi durumlari icimizde cozmekle olacak. Bu forum nasil 7sinden 70sine besiktaslilik durusunu hatirlatmaya kendini adamissa orada da bir kisi de olsa cikacak, kardesler yapmayin stadi temizliyorlar acilisa temiz temiz sampiyonluga gelin gibi acalim stadi. Oradaki 30 kisiden 3u dinlese ayagini cekse, pislettigi yeri tshirtuyle temizlese kar.

Pozitif olalim onlat da besiktasli yaziklar olsun kahretsin gibi dislayici otekilestirici uslup ile duzelmeyecek hicbir sey.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı murat baltacı

Tribün isimleri nasıl olacak arkadaşlar kapalı Baba Hakkı,numaralı Şeref Bey,yeni açık Süleyman Seba gibimi?
BeŞiKtAşK

Bu arada şeffaflar kaldı 20. Hergun 3 tane takılmaya devam ederse en gec haftaya Pazar bitiyor.Protokol açılışında calisma olmaz o nedenle bigun zorlayıp 4 tane takacaklardir.Loca kat ledler kapalıydı bitirdi en gec carsamba eski acik tarafida bitirilmeli.Ucu ucuna açılışa yetistirilecektir.

Çevrimdışı gurol_1903

İlk macta boyle seyler olması bence dogal RESMEN 3 sene sonra insan evine döndüğünde biraz görgüsüzluk yapacak ama bu boyle sürmeyecek tabi.İlk mac idare edilir ama sonrası artık bardağı tasirir.
asıl ilk maçta böyle olması normal değil. şimdi böyle yapan adam aa bu koltuk güzelmiş diyip söker evine götürür.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sorsan Avrupadakiler gibi, İngilteredeki gibi stat isterler hemde gelip 70-100 lira verdiler diye stadın içine sıçıp giderler. Madem o imrendiğin stadlar gibi stadın oldu ordaki kullanan insnalar gibi kullan da bari insan olduğun anlaşılsın.

Çevrimdışı macrinus

Merhaba şuan bizde bir problem yok bi güncelleme daha gelmiş tapatalk'a yaptınız mı?
Guncelledim ve düzeldi.
Teşekkürler

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asıl ilk maçta böyle olması normal değil. şimdi böyle yapan adam aa bu koltuk güzelmiş diyip söker evine götürür.
ilk macta normal olmayıp sonraki mactami normal olcak.İlk mac yinede idare edilir kac yıl sonra donuldugunden ama sonrası artık yönetim kirmizi çizgisini cizer..

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 17:35:01 sallapati ]

Sorsan Avrupadakiler gibi, İngilteredeki gibi stat isterler hemde gelip 70-100 lira verdiler diye stadın içine sıçıp giderler. Madem o imrendiğin stadlar gibi stadın oldu ordaki kullanan insnalar gibi kullan da bari insan olduğun anlaşılsın.
Haklısın bazen medeni davrananlara bile caydirdiklari oluyor.Bi çözüm yolu olacak mecburen bakalim gorucez ilerki zamanlarda..

Çevrimdışı SuperBJK

logo için anket yapıldı taraftar seçti kardeşim

Birinde 2 çizgi vardı, diğerinde 3 çizgi. Yani sanki çok seçeneğimiz varmış gibi " Adamlar bize sordu ya daha ne istiyoruz " mu diyelim ?
Hadi bazılarının dediği gibi " arma tayfa " olalım da armayı da geçtim, Beşiktaş'la ilgisi olan tek şey üzerindeki kartalı. Vodafone ile ilgili olan zaten hiç bir şey yok isim dışında. Yahu hadi bunları da geçiyorum stadın hiç bir yerine benzemiyor ki bu logo.
Her şeyimiz maşallah dört dörtlük, fakat şu logo, arma, isim, yazı vs. konularında gerçekten sınıfta kaldığımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı castoridae

Kusura bakmayın, aranızda kızan da çıkacaktır, şimdiden beni insanları dış görünüşü ile itham etmek ile suçlamakla da serbestsiniz;
Şu profillerin içinde para verip bilet alacak adam sayısı 3 değil. Bunlar ancak beleş olursa girer stada.

Çevrimdışı gurol_1903

ilk macta normal olmayıp sonraki mactami normal olcak.İlk mac yinede idare edilir kac yıl sonra donuldugunden ama sonrası artık yönetim kirmizi çizgisini cizer..
ilk maçta "insanlar" kabeyi ziyarete gider gibi gidecek normal bir "insan" yere bişey atmaya bile kıyamaz. sonra zamanla alışınca stada eski haline döner insan. yani bence ilk maçta bunu yapan adam sonrasında daha hor kullanır.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Beşiktaş Basket maçı var gitsenize maça. Gitmişsiniz Stada. Bağırıp ediyorsunuz, gidin. Bunlar bir de Şu stat şöyle olsun, burası böyle olsun diyen tipler. Bizlere hiçbir şey HAK değil. Haketmiyoruz abi.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Beşiktaş Basket maçı var gitsenize maça. Gitmişsiniz Stada. Bağırıp ediyorsunuz, gidin. Bunlar bir de Şu stat şöyle olsun, burası böyle olsun diyen tipler. Bizlere hiçbir şey HAK değil. Haketmiyoruz abi.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Okadar teyzeler şilmeye uğraştı millet koltuga basıyo,, elini degecek olan demire ayagıyla basıyo nası insan bunlar arkadaş..
bunlara insan demeyelim farklı bir türün giyinmiş hali...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar DHA muhabiri yazmış ARMA istekleri Dikkate alınmış bizzat başkan ilgileniyormus bu konuyla ve suan hazırlanıyor muş Armalar biter bitmez gelip gereken yerlere asilcakmis..

Başkanın bu tutumunda Çatıdaki Dev Vodafone yazısı ve Logolar etkili olmuş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Skorbord bugun hala neden kaldirilmadi.
Bugünde kaldirilmazsa yarin mutlaka kaldırılacaktır.Çünkü yukaridada test edilecek.ARTIK SON 7!

Çevrimdışı gkyrn

Başta @Necmi abi olmak üzere @FARUK @Efe gibi isimlere bir şey sormak istiyorum. Benim için cidden önemli, belki bilginiz vardır.

Stadın imajları hazırlanarak ea sports'a sunulacak mı? Yoksa da bizim bu şekilde bi girişimimiz olabilir mi veya kulüp ya da vodafone bu şekilde bir şey planlıyor mu? FIFA dünyanın en çok oynanan futbol simülasyonu ve bu oyunda stadımızın olması hem Beşiktaş'a hem de sponsora çok şey katacaktır. Eğer bu şekilde bir girişim yapılacaksa FIFA 17'nin çıkmasına yaklaşık 6 ay varken çalışmalara başlamak lazım. Ne dersiniz?

Daha önce de yazılmış ama sanıyorum bir cevap gelmemiş. @smyrniankiwi Stadımızın FIFA 17 'de yer almasıyla ilgili bir girişim var mı acaba? Gerçekleşirse oyunun ulaştığı milyonlar aracılığıyla mabedin global tanıtımı açısından da büyük katkı sağlayacaktır.

Bu da önceki sayfalarda sorulmuş bir konu ama yanıt göremedim. En alt prekastın önlerindeki beton kısmın boyanıp boyanmayacağı ile ilgili bir netlik  yok mudur @Necmi abi? Bir arkadaş paylaşmıştı Juve Stad'ındaki gibi siyah beyaz olsa güzel olur. Ya da en azından çıkış tünelinin renginde koyu füme boyanmalı diye düşünüyorum.

Siyah loca koltuklarının alt tribünü kesip kısa gösterdiği konusuna ben de katılıyorum ancak daha iyi bir görünüm sağlamak için önerilen değişikliklerin de tam bir çözüm olabileceğini sanmıyorum. Düz beyaz olsa evet stad boşken bütünlük oluşturabilir ama maç oynanırken loca koltuklarındaki olası boşluklar göze çarpar. O kısmı da pikselli yapmak belki çözüm olabilir ama bu da gerek maliyet gerekse süre bakımından kısa vadede olabilecek bir değişiklik değil sanırım. Gelecek sezona yapılma ihtimali olabilir mi?  @Efe @FARUK

Çevrimdışı macrinus

#EveDönüyoruz  :halay: :halay:
Çok beğendim. Özgün bir tasarım olmuş. Keşke yapilsa.

Ciddiyim.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gokhanwww

Okadar teyzeler şilmeye uğraştı millet koltuga basıyo,, elini degecek olan demire ayagıyla basıyo nası insan bunlar arkadaş..
Yqzıklar olsun bu AYILARA...böyle taraftarmı olunur..ya bilet fiyatlarını az bile tutmuş fikret başkan..böyleleri gelmesin stada..Elit bir stad yapılıyor ve resme bakın...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı halvetifarazi

başkan daha geçen demedi mi açılışa kadar kimseyi stada almayacağız diye. bu içerdekiler kim o zaman? kaçak mı girdiler stada? insanlar bu kadar salak yerine konmaz. madem herkesi alacaksın stada. o zaman çıkıp tv'lerde ısrar etmeyin kimseyi almayacağız demiyeceksin.

ben söyleyeyim içeri girenlerin çoğu dernek üyeleri, dernek olarak gelenler. biz taa ankarada mersinden gelsek bizi almazlar. ama bilmem ne derneği ile gelsek hemen alırlar. tabi seçim var dernekleri hoş tutmak onlara güzel görünmek bir dediklerini iki etmemek lazım.

Çevrimdışı David Gilmour

yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.