Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yiğit

engelliler için biletler ne zaman tanımlanır acaba bilgii olan varmı :(
Hala yüklenmedi. Hiçbir bilgi de alamıyoruz.

Çevrimdışı can1903

Stat dolmus bugun resmen. Baskan gelmeyın diyordu  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güncel
Rüzgar dağcılık
Tribünlere bakan aydınlatmalar görülüyor net şekilde

:halay: :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaslar bir suredir islerim dolayisiyla foruma giremiyordum ve acilis maciyla ilgili son gelismelerden haberdar olamadim.

Sizlere sormak istedigim onemli bir soru var.

Ben kombine kartimi kapali ustten yakalsik 6 ay once satin aldim. Ancak simdi bakiyorum ki, bir de 1 Nisan'a kadar rezervasyon yaptirmak gibi bir sacmalik gerekiyormus. Yani kombine kartin olsa da Bursa macina girmek icin 48 saat icinde ek bir islem gerekliymis? Ayrica diger kalan 2 maci da ek islem yapip satin almak gerekiyormus??

Ben bu sure zarfinda islerim dolayisiyla rezervasyon falan yaptiramadim, simdi ben elimde kombine olmasina ragmen Bursa ve diger kalan iki maci izleyemiyor muyum, eger oyleyse bu nasil bir istir, bunu duzeltmenin bir yolu yok mudur? Kombine almak da mi yetmiyor artik maca girmek icin.

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler iyi pazarlar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Güncel video stat dışında taraftarlar :)

http://ink361.com/app/users/ig-1460576412/scvkdzc/photos/ig-1220190731094070932_1460576412
Faruk hocam, video hiçbir şey değil, yaklaşık 500 kişi vardı sıra bekleyen, hatta tartışmalar oldu. Ben çok kalamadım 15 dk bekleyip ayrıldım. Formayı giyen gelmiş.  :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaslar bir suredir islerim dolayisiyla foruma giremiyordum ve acilis maciyla ilgili son gelismelerden haberdar olamadim.

Sizlere sormak istedigim onemli bir soru var.

Ben kombine kartimi kapali ustten yakalsik 6 ay once satin aldim. Ancak simdi bakiyorum ki, bir de 1 Nisan'a kadar rezervasyon yaptirmak gibi bir sacmalik gerekiyormus. Yani kombine kartin olsa da Bursa macina girmek icin 48 saat icinde ek bir islem gerekliymis? Ayrica diger kalan 2 maci da ek islem yapip satin almak gerekiyormus??

Ben bu sure zarfinda islerim dolayisiyla rezervasyon falan yaptiramadim, simdi ben elimde kombine olmasina ragmen Bursa ve diger kalan iki maci izleyemiyor muyum, eger oyleyse bu nasil bir istir, bunu duzeltmenin bir yolu yok mudur? Kombine almak da mi yetmiyor artik maca girmek icin.

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler iyi pazarlar.

Cevap verebilecek kimse yok mu arkadaslar, internette net bir bilgiye ulasamadim. Passolig musteri hizmetlerinde de herhangi bir musteri temsilcisi yok sadece kayit okuyorlar, aradigim cevabi bulamadim bir turlu.

Çevrimiçi murat

Cevap verebilecek kimse yok mu arkadaslar, internette net bir bilgiye ulasamadim. Passolig musteri hizmetlerinde de herhangi bir musteri temsilcisi yok sadece kayit okuyorlar, aradigim cevabi bulamadim bir turlu.
ilk üç maç için (küçük bir kombine olarak düşünebilrsin) kombinesi olanlara 1 nisana kadar süre tanındı.şimdi kombinesi olanlara tek maç alma şansı var.5 nisandan itibarende kombinesi olmayanlar ama başakşehir olimpiyat ankara konyada maça gitmiş olanlara  galiba 3 maç için öncelik tanınacak.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 15:27:27 MURAT ]

Çevrimdışı AmaralGürses

ilk üç maç için (küçük bir kombine olarak düşünebilrsin) kombinesi olanlara 1 nisana kadar süre tanındı.şimdi kombinesi olanlara tek maç alma şansı var.5 nisandan itibarende kombinesi olmayanlar ama başakşehir olimpiyat ankara konyada maça gitmiş olanlara  galiba 3 maç için öncelik tanınacak.

Yanitiniz icin tesekkurler. Ben sadece Bursa macina gidebilecegim zaten kendi islerim dolayisiyla. Yani birsey kacirmis degilim o halde, kombinesi olsa da olmasa da her turlu cepten bilet satin almasi gerekiyor insanlarin bu kalan 3 mac icin? Bu durumda hemen passolig den tekli biletimi alayim. Biraz sacma gelebilir sorum kusura bakmayin bayadir ilgilenemedim yakinen bu islerle. 

Çevrimdışı raichu

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03 Nisan 2016 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ddc1979

Çatıda hiç ses sistemi için hoparlör gören oldu mu arkadaşlar?
Bunun yanında saha içi LED'lerin arkasına DUFY tabelaları gelir mi sizce?
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

o değilde stadın çevresindeki yolları aydınlatan direkler, kaldırım setlerinin kenarları falan siyah beyaz olsa efsane olur :)

ledler için gece vardiyası var mı? yoksa sadece gündüzleri mi takıyorlar?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı cursedofdragon

koltuklara basan mı ararsın demirlere basan mı ararsın koltuğa yazı yazan mı ararsın bizim taraftara bu stad çok bile.,

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Skorbord ta herhangi küçülme varmı?? Böyle muhabbet varda piyasada.. Bide ölçüleri tam olarak kaçtı??

Çevrimdışı Efe

aģlar numaraliya varmis aksama kadar 2 mebran daha gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

koltuklara basan mı ararsın demirlere basan mı ararsın koltuğa yazı yazan mı ararsın bizim taraftara bu stad çok bile.,

Okadar teyzeler şilmeye uğraştı millet koltuga basıyo,, elini degecek olan demire ayagıyla basıyo nası insan bunlar arkadaş..

Çevrimdışı cmravclr

Hakikaten ayıp emeğe saygısızlık. Çok merak ediyorum evlerinde de sandalyelere koltuklara böyle ayakkabılarıyla mı basıyorlar.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yazık ya valla, 3-5 kişi de TÜRK KÜLTÜRÜNÜN PROFİLİ gibi yemin ediyorum.

Çevrimdışı gurol_1903

içim cız etti bu ...ları ne diye alıyorlar stada. bunun gibi daha binlerce .... var.
çok sinirlendim kulübü arıyorum şimdi bir bağlanabilirsem yapacağımı biliyorum

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yazık ya, Benim içim gidiyor stada gitmek için görmek için, içine girmek için. Böyle hayvanları gördükçe o stada girmek benim hakkım diyorum.

Çek fotoğrafını temizlet o koltuğu, temizlemiyor musun kardeşim? Bundan sonra stada giremezsin. Bu kadar basit.

Abi, insan niye bulmak istediği gibi bırakmaz bir yeri. Ne lanet bir durumdur bu ya.

Çevrimdışı 38life

İlk maçta koltuğuna oturmak isteyenlerle "rastgele oturuyoruz, koltuk yok" diyenler arasında kavgalar çıkacak. Bu çok net belli.

Çevrimdışı metin tan

cidden yazık yahu. türkiyede herhangi bir stadda bu görüntülerin olması normal, taraftar profilimiz bu siteden ibaret değil ki. maçlara gidecek olanlar uyarsın bari sert biçimde mi olur, kibarca mı olur. çok da kafaya takacak bir şey değil de işte insan üzülüyor.

Çevrimdışı Sarp

Yazmayayım dedim ama olmayacak.
Yazıklar olsun sizin gibi adamlara ayıptır ya.
Ne milli servet ne takımının yaptığı yatırım.
İzin almışsın ne güzel bir pazar günü herkesten önce ayak basmış içeri.
Yazıklar olsun...