emirates tarzini hic begenmiyorum yayik ve dondukten sonra kale arkalari kavisli sahadan uzaklasiyor tribunler bizim mimar saha bolumlerini duz tuttu tam dikdortgen olabildigince sahaya yakin bence avrupanin en baskili stadlarinda biri olacak
Şu konuda naçizane birkaç şey yazmak istedim.
1- Belki arena yapı itibariyle baskı yaratabilecek bir stadyum olabilir ama maalesef taraftar profili buna müsait değil.
2- Bizim marşlara ve hatta tribün gruplarımızın yaratıcılığına hayran olmamak elde değil ama hakemle oynamayı bilmeyen protestoyu hakemi doğduğuna pişman edecek şekilde yapmayan tek taraftar topluluğu biziz. ( bu konuda Arap taraftarların bile eline su dökemeyiz )
3- Rakip oyuncular bizim stada girdiklerinde piknikte gibiler, çünkü bizim futbolcular hata yaparsa biz önce kendi topçularımıza tepki gösteririz ama rakip takımı alkışlarız. Halbuki daha yeni yapılan bir maçta İsmail köyaşına yapılanlar nasıl yapılması gerektiğinin en büyük örneği
4- Küfür meselesi konusunda maalesef biz Gs ve Fb ye göre daha az lobimiz olduğu için halen bu konuda tedbir alamamış bir taraftar topluluğuyuz.
Niyetim kendimizi küçümsemek değil lakin artık taraftar olarak kendimize gelmenin vakti geldi. Takımlar bu sayede evlerinde maç kaybetmiyor.
Bir de not eklmek isterim. 11.04.216 tarihinde muhtemelen taraftarlar stadyuma 5 saat önceden gelecek ve başlayacaklar bağırmaya. maç başladığında haykıracak güç ??????