Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485393 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

buna izin vermemesinin sebebini bilen var mi :alala:
Cikis tunellerini kapamasi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

bir ara çimler boyanıp silindirle şekil verilecek diye bir şey okumuştum. öyle bir şey olacak mı?
cimler boyanirmi hic kesim sekline gore renklendiriyorlar belki uzerinden silindir gecirirler ama boya falan yok
Şampiyon Beşiktaş JK

hakkaten böyle olsa ne dehşet olur, of off

ledlerin yapışık olacağını sanmıyorum, malum polis, güvenlik falan. toma girecek aralıkta olur  :)
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha demin @commandante  abim bunu yapmış benim çok hoşuma gitti . bende paint le biraz daha ilerlettim :D
Of of offf acayip heybetli görünüyor tribünler ileride bunu mutlaka yapmak lazım , Bunu Başkana ulaştırmak lazım yada Ridvan Akara Akıllarının bi köşesine yer etsin :director: :director: :director:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı metin tan

ledlerin tribüne yapışık olması, tribünle saa arasındaki mesafeyi arttırıyor gibi sanki  :alala:

Çevrimdışı onurturan

Cikis tunellerini kapamasi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tsekkurler :ok:

Çevrimdışı ahmett.67

Skorbortlar ne zaman yerine konulacak bilgisi olan?

Çevrimdışı metin tan

Of of offf acayip heybetli görünüyor tribünler ileride bunu mutlaka yapmak lazım , Bunu Başkana ulaştırmak lazım yada Ridvan Akara Akıllarının bi köşesine yer etsin :director: :director: :director:

sen daha profesyonel yapsan da o resim üzerinden bastırsak  :D

Evet 7.5 muş da kale arkaları cok yakın duruyordu ondan sordum  :)
Bizim kale arkası mesafesi ile aralarında Sadece 45 Cm fark var 7.50 ye 7.95...

Ama bizim maraton onlardan daha yakın bizimki 6.15 onlarınki 7.50 :tabe:

Çevrimdışı Efe

1 hafta calisma suresi kaldi çevre duzenlemesi yavas gidiyor hala yarindan itibaren gece gunduz calisma baslamali
Şampiyon Beşiktaş JK

sen daha profesyonel yapsan da o resim üzerinden bastırsak  :D
Onu aramızda en iyi yapacak kişi @Emre.Guler abi dır

O yapsın ulastiririz bi sekilde :icool:

Çevrimdışı Samet_

Bizim kale arkası mesafesi ile aralarında Sadece 45 Cm fark var 7.50 ye 7.95...

Ama bizim maraton onlardan daha yakın bizimki 6.15 onlarınki 7.50 :tabe:
Onların kale arkasının ilk sırası sanki biraz yukarıdan başlıyor kamera çekiminde tribün rakibin üstüne çökecek gibi duruyor :)
İnşallah bizimki de öyle gözükür :)

Çevrimdışı pascal_21

Tabela çok güzel olmuş.. :claps:

Nesi güzel olmuş allah aşkına. Stada beşiktaş amblemi koyacaklar diye omödleri kopuyor..stadin adi vodafone olabilir ama burasi besiktasin stadi vodafonun değil, biraz farkina varsinlar bunu ya

Onların kale arkasının ilk sırası sanki biraz yukarıdan başlıyor kamera çekiminde tribün rakibin üstüne çökecek gibi duruyor :)
İnşallah bizimki de öyle gözükür :)
Bizde tam tersi olarak yüksek durmayacak Alçak duracak kale arkasından direkt taraftarlar görünecek tıpkı Premier lig stadlarinda olduğu gibi :super:

Çevrimdışı mylife1903

Gerçekten mi? :) Benim çevremdekiler de Fb şampiyon olsun istiyor. Biz 2 Büyük takılalım derdindeler.

Eee, Televizyondakiler de Alttan veriyorlar gazı. Bütün Medya susmuş, Fener Şampiyon olsun diyorlar.

Statta bitiyor, açılacak, gelirlerimiz artıyor. Güçleniyoruz, Güçlendik hatta. Çok pis tırsıyorlar.

Gs dediginiz takim suni bir buyuktur. Bir zumrenin takimidir, arkadan ittire ittire ve bizden cala cala basarili olmuslar ve taraftar sayisini arttirmislardir. Genc kesimde baya bi gsli vardir simdilerde.

Devamli basarili olamazlarsa hem taraftar kaybedeceklerdir hem de azalarak biteceklerdir.

@Necmi abi anlatsin mesela onun gencliginde gsliyi aramak lazimdi herhalde bulmak icin.

Bu lise meselesi ile iyice bitecekler ama cok guclu lobileri vardir. Boyle lobiler ile ne parayla ne iyi oyuncular ile mucadele edebilirsiniz. Besiktasli insanlar biraz klupculuk yapmasi gerekiyor. Yildirim demioren ne kadar yapabilir belli degil.

Neyse konu disi oldu, zaten stadyum basligina artik yazmiyorum, mesaj silinmesin diye tanima gireyim,

Bu stad acilinca gelene gidene 5 cekecegimizi dusunen arkadaslar buyuk travma yasayabilir, inonu stadinin oyle super bir ic saha istatistigi yoktu, rakipler icin misafirhane olmustu. Bu stadin da misafirhane olmamasi icin baskan ve yonetim insaat islerinden ziyade federasyon ve kurullari ile ugrassin, bu stadta ters ters hakem kararlari olacaktir, sonra da devamli kapatacaklardir stadi kulagi super duyan gozlemci ve temsilciler sayesinde. Onumuzdeki sezon bu stad 3-4 mac ceza yerse bir sonraki sezon kombine satislarinda buyuk dusus olur.

Hayirli ugurlu olsun

Çevrimdışı Samet_

Bizde tam tersi olarak yüksek durmayacak Alçak duracak kale arkasından direkt taraftarlar görünecek tıpkı Premier lig stadlarinda olduğu gibi :super:
İkisinin de ayrı güzelliği var :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

bizim kalelerin benzeri.. gol atınca böyle ses çıkar mı? :D

https://youtu.be/YWZ6RoKkPLE?t=3m24s
Umarım bizim maclarda bu acıdan cekilir.

Nesi güzel olmuş allah aşkına. Stada beşiktaş amblemi koyacaklar diye omödleri kopuyor..stadin adi vodafone olabilir ama burasi besiktasin stadi vodafonun değil, biraz farkina varsinlar bunu ya
Bundan bende rahatsızdim ama Armalarimiz hazırlaniyor bilgisi geldi RESMİ ağızdan.

Ayrıca burada Vodafone amblemi değil Vodafone Arena LOGOSU kullanılmış , Tamamen siyah yapılmış ve çok ŞIK durmuş Baba Hakkı ismi de beni fazlasıyla duygulandirdi..

Çevrimdışı Serdar

Bu scorboardları maç günü mü kaldıracaklar, haydi ama kaldırın, daha çok iş var hızlı hızlı  :boxin:

Çevrimdışı Emre Keşküş

Tabela çok güzel olmuş.. :claps:

Stadımızın mimarisiyle uzaktan yakından alakası yok bu logonun, mutlaka değişmeli.

@Abdullah arkadaşımızın yaptığı logo çalışması varmış, gayet güzel gözüküyor.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-logo-calismasi/

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 13:39:09 Emre Keşküş ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu scorboardları maç günü mü kaldıracaklar, haydi ama kaldırın, daha çok iş var hızlı hızlı  :boxin:
Cok is derken sahá icinde skorbord haric yedek kulubesinden baska ne eksik kaldi .Topun santraya dikilmesi mi? :O:O
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

Allahin izniyle 1 haftamiz kaldi acilisa.Gelecek Pazar'a kadar Eski acik ve Kapali cevre duzenlemesinin bitecegini dusunuyorum.Zaten sahá ici bitmek uzere.Yarin hibrit bitecek.Ledler ve yedek kulubeleri bu hafta son bulur.