Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

hibrit sabaha biter gibi
durmaksizin calisirlarsa gece 2 gibi biter ara verirlerse sabah biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Emirates ile kıyasayınca bence saha ölçüleri muazzam oldu :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

durmaksizin calisirlarsa gece 2 gibi biter ara verirlerse sabah biter

Abi saha çizgisinin dışındaki doğal çime hibrit çakıcaklar mı ?

Çevrimdışı s4rc4stic

dün berberde traş olurken yan koltukta gs muhabbeti vardı..kulak kabarttım konu döndü dolaştı vodafone arena'ya geldi..berber ile müşteri diyaloğu çok hoştu..abi deplasmanda ztn iyiler o stadta hiç yenilmezler evet ya kadrolarıda çok iyi...Ne yalan söyleyelim rakiplerden duyunca daha da bi keyiflendim  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Emirates ile kıyasayınca bence saha ölçüleri muazzam oldu :)
emirates tarzini hic begenmiyorum yayik ve dondukten sonra kale arkalari kavisli sahadan uzaklasiyor tribunler bizim mimar saha bolumlerini duz tuttu tam dikdortgen olabildigince sahaya yakin bence avrupanin en baskili stadlarinda biri olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Abi saha çizgisinin dışındaki doğal çime hibrit çakıcaklar mı ?

evet, kapalı tarafı çakıldı
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Passon gelsede bisey farketmicek ben de ayni durumdayim benimde kart dagitimda stadin olmadigi surecte 5 maca gittim hic biri passodan degildi o yüzden 2. Oncelik hakkin olmayacak 10 nisani bekliceksin ozamana kadar da bilet kalmaz kapalidan numaralidan bulursun en cok 3 5 tane onlar da 500 liradan baslar en az
Kapalidan numaralidan mi bulursun  :nerd:

Çevrimdışı OrkunCoskun

dün berberde traş olurken yan koltukta gs muhabbeti vardı..kulak kabarttım konu döndü dolaştı vodafone arena'ya geldi..berber ile müşteri diyaloğu çok hoştu..abi deplasmanda ztn iyiler o stadta hiç yenilmezler evet ya kadrolarıda çok iyi...Ne yalan söyleyelim rakiplerden duyunca daha da bi keyiflendim  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Fesatlıklarından ölüyorlar abi bende şöyle bir olaya şahit oldum. Sanki "  Türkiyede tek stadı onlar yapıyo. Konya da yaptı, İBB de. Şampiyon oldular sanki. "

Birde şöyle bir şey var Galatasaraylıların çoğu Fenerbahçe şampiyon olsun istiyor artık. Güçleniyor olmamızdan acayip derecede korkuyorlar  :lol:

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Samet_

Çevrimdışı SuperBJK

Turuncu yelekli güvenlik abiler çok küfür yemez mi yahu ?
Zaten ayakta dikiliyorlar maç boyunca bir de o kadar yakın olunca en ön sıradaki seyircinin önüne geçecekler illa.
Ya da bana mı öyle geliyor, sanki elini uzatsan tabelaları tutacakmışsın gibi.

Çevrimdışı onurturan

Keşke oval olsa ama tff izin vereceğini düşünmüyorum..
buna izin vermemesinin sebebini bilen var mi :alala:

Çevrimdışı mertkan

Fesatlıklarından ölüyorlar abi bende şöyle bir olaya şahit oldum. Sanki "  Türkiyede tek stadı onlar yapıyo. Konya da yaptı, İBB de. Şampiyon oldular sanki. "

Birde şöyle bir şey var Galatasaraylıların çoğu Fenerbahçe şampiyon olsun istiyor artık. Güçleniyor olmamızdan acayip derecede korkuyorlar  :lol:

herşeye inanırım ama hiç bir gs'linin fenerin şampiyon olmasını istediğine inanmam :) :lol:

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı birkanmaraz

Daha demin @commandante  abim bunu yapmış benim çok hoşuma gitti . bende paint le biraz daha ilerlettim :D

Çevrimdışı cn

ledler yapışık olursa top toplayıcılar böyle oturacak en güzel yerden maçı izleyecekler :D

hakkaten böyle olsa ne dehşet olur, of off

bir ara çimler boyanıp silindirle şekil verilecek diye bir şey okumuştum. öyle bir şey olacak mı?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Yigit_Gelir

herşeye inanırım ama hiç bir gs'linin fenerin şampiyon olmasını istediğine inanmam :) :lol:

Gerçekten mi? :) Benim çevremdekiler de Fb şampiyon olsun istiyor. Biz 2 Büyük takılalım derdindeler.

Eee, Televizyondakiler de Alttan veriyorlar gazı. Bütün Medya susmuş, Fener Şampiyon olsun diyorlar.

Statta bitiyor, açılacak, gelirlerimiz artıyor. Güçleniyoruz, Güçlendik hatta. Çok pis tırsıyorlar.

Çevrimdışı Samet_

Kale arkasi : 7.50 m
Maraton : 7.50 m
Evet 7.5 muş da kale arkaları cok yakın duruyordu ondan sordum  :)