Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı McAdnan

Sana da gunaydin faruk...kale ağları enfesss..burdan şut çekesim var..

Çevrimdışı Unalll

Günaydın arkadaşlar
Hibrit makinesi sondan 3. Turunda en fazla 14 saat sonra bitecek gibi duruyor
Faruk abi çimler biçildi mi yoksa deseni ileri ki günlerde mi verecekler

Çevrimdışı FARUK

Faruk abi çimler biçildi mi yoksa deseni ileri ki günlerde mi verecekler
Çimler sürekli biçiliyor
Desen çim yönüyle alakalı bir ışık oyunu
Şuan hibrit makinesi sahada olduğu için makineler yeni açık eski açık arası gidip geliyor bu yüzden desen de iki açık arası oluşuyor
Yarın hibrit makinesi sahadan çıkmış olur

Çevrimdışı mertkan

arkadaşlar stadı bugun ziyaret edebiliyor muyuz, ve hangi saatlerde bilen eden varsa lütfen yazsın Allah aşkına :)

Çevrimdışı Berk

Günaydın arena ailesi saha kenarındaki beton görüntüsü ve ust kat loca altı yani led pano olmayacak olan kısım boyanacak mi?

Çevrimdışı ofcbjk

Çevrimdışı berkotistis

Günaydın herkese,  hazır çok muhabbet dönmüyorken bir konu dışı yapayım özür dileyerek.  5 Nisanda  3 lü bilet alacağız iki kişi.  Ben kendi hesabımdan girip iki tane yanyana 3lü bilet alabilir miyim?  Biri benim TCme  diğeri arkadaşın TCsine?   

Çevrimdışı mertkan

Arkadaşlar GÜNAYDIN stadı bugun ziyaret edebiliyor muyuz, ve hangi saatlerde bilen eden varsa lütfen yazsın Allah aşkına :)

Çevrimdışı ihsnozturk

Alinti twitter sevinmek icin sevmedik

İnşallah olmaz ama şu gökkafes denilen çirkin bina sağlamdır umarım....Olası bir depremde yıkılırsa stada zarar verebilir..

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Günaydın herkese,  hazır çok muhabbet dönmüyorken bir konu dışı yapayım özür dileyerek.  5 Nisanda  3 lü bilet alacağız iki kişi.  Ben kendi hesabımdan girip iki tane yanyana 3lü bilet alabilir miyim?  Biri benim TCme  diğeri arkadaşın TCsine?   
uclu bilet bitti 2 nisanda tekli bilet alabilirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar GÜNAYDIN stadı bugun ziyaret edebiliyor muyuz, ve hangi saatlerde bilen eden varsa lütfen yazsın Allah aşkına :)
onun bi saati yok gidip soyluyorsunuz musaitse aliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aşığımsana

Güncel
alt loca harbiden alt katı fena kesmiş. Tribünün küçük görünmesine neden olmuş.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sallapati

onun en basit yolu üstlerine beyaz kılıf diktirmek.. hem kirlenmelerini de engeller.. maç oynanacağı gün kılıflar çıkartılır

Çevrimdışı Efe

satılan 3 lü bilet 20bin var mıdır?
15 ila 17 arasidir son gun 15 bini gecikti kombinelere tek bilet alacaklar bugun bitirirler biletleri 30 bine cikar sayi sonrasi can pazari :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Şaka gibi saha çizgileri çizildi kaleler hazır her resimde insanın içi içine sığmıyor iyice bugünde gece hibrit biter tadından yenmez
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bugün kale arkaları suni çim olayını da bitirirler.. yedek kulubeleri ve çıkış tüneli de gelebilir belki  :bandit:

Çevrimdışı Kartal Ç

Günaydın arkadaşlar
Hibrit makinesi sondan 3. Turunda en fazla 14 saat sonra bitecek gibi duruyor

Yeşilinin tonuna kurban. Yarım saatine 10 tl verip, meraya ilk kez salınmış buzağı gibi etrafta koşuşturup çimlerde yuvarlanacak birsürü kişi tanıyorum  :evillol: Üzerine bi bardak çayı da klüp ikram eder heralde :)

Çevrimdışı mertkan

onun bi saati yok gidip soyluyorsunuz musaitse aliyorlar

peki nereden alıyorlar kardeş (yeni açık) ?

Çevrimdışı sallapati

Günaydın
Dosta Düşmana kaldı 8

dün aklıma geldi Rıza kaptan..tam da Kasımpaşa maçı öncesi manidar olmuş  :D

ben dün biraz uğraştım çok profesyonel olmasa da çalışmam ortalama böyle bişey olurmuş piksel yoğunluğu azalsa localar beyaz olsa. Sadece tek bölümü yaptım diğer tribünlerle karsilastirabilelim diye. Bu hali de fena değil ama ileride böyle olursa çok daha iyi olur sanırım.