Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482892 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gurol_1903

Orada 3 lü bilet aktarımından bahsedilmiş, kombine devirlerinde tek tek devir yapılıyor.
Normal şartlarda kural ne ise tersine bir açıklama yoksa aynen geçerlidir.

Konu dışı için özür.
aslında paylaşmamın sebebi şikayetim var'a şikayet edersen passolig iletişime geçip bilgi veriyormuş, sana bir yol olması açısındandı.

Çevrimiçi Necmi

Aktarılamayacağı ile  ilgili de bir açıklama yok , passo çıktığından beri  alınan her bilet aktarılabiliyor.

var veya yok şu andaki mevcut durumda aktaramıyorsun. Bununla ilgilide bir açıklama yapılmadı.
geçmişte aktarılıyor olması birine alırsan aktarırsın gibi bir bilgi vermeyi gerektirmez
bence bilinmeyen bir şey sonrasında olurda olmazda kulüp biletleri kombine sahiplerine ve daha önce
Beşiktaşı seyredenlere veriyor. Bir bakmışsın alanlar kullanacak aktarma olmayacak diyebilir.
Bunun için bir açıklama yapmasına gerek yok öncelik vermiş sadece öncelik sahipleri kullanabilir bu hakkı diyebilir.
Deme hakkı var.bu iş daha önceki hakla falan mukayese edilmez daha önce 5 bilete kadar alma hakkında vardı.
Ama şimdi alamıyorsun. Yani her olaya açık bir durum söz konusu belki devri açıklamıyorlar ve gerçekten girmek
isteyenlerin almasını istiyorlar. Bencede aktarım gelecek ama bu son anda olur gibime geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Orada 3 lü bilet aktarımından bahsedilmiş, kombine devirlerinde tek tek devir yapılıyor.
Normal şartlarda kural ne ise tersine bir açıklama yoksa aynen geçerlidir.

Konu dışı için özür.

kural diye bir şey yok mesela renkliler ceza aldıkları maçlarda kombinelerini aktarırken bunu biz
yapamıyorduk kombine devir hakkımız TC miz kitlendiği için yapamıyorduk bir kural varsa o kural neden bize
işlenmedi. Bence bunu kulüp istedi sonuçta devir olmazsa insanlar bileti kulüpten alıp girecek devir demek
kulübün bilet satışının düşmesi demek. Yani devir hakkını kulüp verir ister verir ister vermez bu passonun bir kuralı değildir.

Çevrimdışı Çağatay

arkadaşlar bu müzik olayı çok uzadı ve yeri burası değil ya bir başlık açın orda konuşun
yada burda artık silinecek şu anda çöp dünya üzerindeki bütün film müzikleriyle dolmuştur herhalde
.

Kızma abi tamam :)
başlık hazır arkadaşlar
müzikleri burada paylaşabiliriz

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-muzikleri/
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tkuybu

kural diye bir şey yok mesela renkliler ceza aldıkları maçlarda kombinelerini aktarırken bunu biz
yapamıyorduk kombine devir hakkımız TC miz kitlendiği için yapamıyorduk bir kural varsa o kural neden bize
işlenmedi. Bence bunu kulüp istedi sonuçta devir olmazsa insanlar bileti kulüpten alıp girecek devir demek
kulübün bilet satışının düşmesi demek. Yani devir hakkını kulüp verir ister verir ister vermez bu passonun bir kuralı değildir.
Passolig musteri hizmetleri ile gorustum bu aktarim konusuyla ilgili mac gunu yani 11 nisanda aktarim yapilabilcekmis sizce guvenmelimiyim ona gore planimi yapicam ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yiğit

@canergiray77
bilemiyoruz bunu çözüm sıfır demek şu an için iddalı olur.
bence önce bir maç seyredilmesi lazım. Ben bu detayın atlanabileceğini düşünmüyorum.
Tutki dediğin gibi emin ol bütün yaz bunun mücadelesi verilir. Şimdiden peşin konuşmamak
gerekiyor engelli tribünü ta en baştan projeye konmuş bir konu. sonradan aaa unuttuk burada
seyretsinler denmiyor. esas sorun o engelli tribün alt katta iniş çıkışlar acil durumda boşaltım
daha ciddi durum sadece asansörle yapıldıysa deprem anında asansörler devre dışı maç seyretmekten önce
düşünülmesi gereken çok daha önemli konular var.
@Necmi
Tabii ki çözüm sıfır diyemeyiz dediğiniz gibi öncelikle maç seyredip tecrübe edilmesi gerekir ancak Vodafone Arena resmi hesabından tüm tribünlerde engelli koltuğu olacağıyla ilgili bilgi aktarılmıştı. Görünen son hali biraz hayal kırıklığı yaratıyor o yüzden.

Mesela bu alandan skorbordlar da görünmeyecek muhtemelen. Engele sahip olan insanlarda en büyük korku yapılana mecbur kalma duygusudur. Loca almadığınız sürece de parasını verseniz bile başka bir tribünden maç izleyemezsiniz ya da kombine alamazsınız.

Ben İnönü'deki son maça gittikten birkaç gün sonra kaza geçirdim ve felç kaldım. Herkeste bu stadın bir anlamı varsa bende de çok fazla anlamı var. Bu stadın yıkılışını hastane odasında takip etmeye başladım. Dökülen her betonda, eklenen her prekastta umudum arttı. Her gece fotoğrafına bakıp açılış gününü hayal ederek uyudum. Açılış maçı için başvuruların alındığı yazıyı gördüğümde kalbim duracak gibi oldu. Ama gel gör ki hala gidip gidemeyeceğimi bilemiyorum. Günlerdir telefona gelebilecek bilet yüklendi mesajını bekliyorum.

Velhasıl bu yönetimde gördüğüm en güzel şey hataların peşinden gitmeme olgusudur. Bu zamana kadar olma ihtimali olan her görüşün dikkate alındığını düşünüyorum. İlla ki ufak tefek sorunlar yaşayacağız. Bunu elbirliğiyle duyuracak taraftara ve uygulayacak yönetime sahip olmak gelecek için umutla bakmamı sağlıyor.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 02:35:45 Yiğit ]

Çevrimdışı Sedat.Y

İzmirde yaşadığımdan ve şartlardan dolayı kombinem yok,Konya başakşehir ve olimpiyatta maçta seyretmedim.Passo kartımı çıkaralı 1 hafta oldu.

3'lü kombine alıpta Bursa maçına tek bilet alma şansı var mı?  eğer varsa Allah rızası için biri bana 11 Nisana bilet alabilir mi?   tüm imkanlarımı seferber edip açılışta mabedimizde olmak istiyorum.O coşkuyu ambiansı birkere bile olsa yaşamak istiyorum......Sevgili Beşiktaşarena  dostları yapın abinize kardeşinize bir kıyak  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi
Tabii ki çözüm sıfır diyemeyiz dediğiniz gibi öncelikle maç seyredip tecrübe edilmesi gerekir ancak Vodafone Arena resmi hesabından tüm tribünlerde engelli koltuğu olacağıyla ilgili bilgi aktarılmıştı. Görünen son hali biraz hayal kırıklığı yaratıyor o yüzden.

Mesela bu alandan skorbordlar da görünmeyecek muhtemelen. Engele sahip olan insanlarda en büyük korku yapılana mecbur kalma duygusudur. Loca almadığınız sürece de parasını verseniz bile başka bir tribünden maç izleyemezsiniz ya da kombine alamazsınız.

Ben İnönü'deki son maça gittikten birkaç gün sonra kaza geçirdim ve felç kaldım. Herkeste bu stadın bir anlamı varsa bende de çok fazla anlamı var. Bu stadın yıkılışını hastane odasında takip etmeye başladım. Dökülen her betonda, eklenen her prekastta umudum arttı. Her gece fotoğrafına bakıp açılış gününü hayal ederek uyudum. Açılış maçı için başvuruların alındığı yazıyı gördüğümde kalbim duracak gibi oldu. Ama gel gör ki hala gidip gidemeyeceğimi bilemiyorum. Günlerdir telefona gelebilecek bilet yüklendi mesajını bekliyorum.

Velhasıl bu yönetimde gördüğüm en güzel şey hataların peşinden gitmeme olgusudur. Bu zamana kadar olma ihtimali olan her görüşün dikkate alındığını düşünüyorum. İlla ki ufak tefek sorunlar yaşayacağız. Bunu elbirliğiyle duyuracak taraftara ve uygulayacak yönetime sahip olmak gelecek için umutla bakmamı sağlıyor.
Geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun
engelli olmak gerçekten çok zor. Belki yaşamadık ama yarın yaşamayacağız anlamı taşımıyor.
söylediğin gibi her an başımıza gelecek bir olay
Bence o konuda yanılıyorsun hiç bir zaman tüm tribünlerde engelli koltuğu olacak diye bir açıklama olmadı
ta en başından beri engelliler için bir tribün olacağı ve burda hiç bir zorluk çekmeden maçlarını izleyebilecekleri
söylendi. ve diğer tribünler engelliler için nerdeyse imkansız zorlukta stadın yapısından dolayıda pek mümkün görünmüyor.
Yeni açığın avantajı loca olmaması belki ilk maça gelme şansı bulamayabilirsiniz ama sonrasında bu şans verilecektir.
temennim ilk maça gidebilecek şansa sahip olmanız. en azından izleme sıkıntısı yaşarsanız burdan hep birlikte sesimizi duyururuz.

Çevrimiçi Necmi

İzmirde yaşadığımdan ve şartlardan dolayı kombinem yok,Konya başakşehir ve olimpiyatta maçta seyretmedim.Passo kartımı çıkaralı 1 hafta oldu.

3'lü kombine alıpta Bursa maçına tek bilet alma şansı var mı?  eğer varsa Allah rızası için biri bana 11 Nisana bilet alabilir mi?   tüm imkanlarımı seferber edip açılışta mabedimizde olmak istiyorum.O coşkuyu ambiansı birkere bile olsa yaşamak istiyorum......Sevgili Beşiktaşarena  dostları yapın abinize kardeşinize bir kıyak  :)
3 lü kombine alanların tek bilet alma şansı malesef yok günlerdir bilet alabilmek için her yolu deniyoruz
ama mümkün olmadı çok arkadaşımız dışarda kalıyor. Bırak hiç girmemiş olanları maçlara gitmiş olanların bile ikinci öncelikten faydalanma şansı düşük görünüyor.
kalan biletler beş dakikada tükenir. Tek ihtimal bilet alanlardan son anda gitme imkanı olmayıpta devretmek isteyenler olursa
mümkün ama oda çok zayıf bir ihtimal.

Çevrimdışı Sedat.Y

3 lü kombine alanların tek bilet alma şansı malesef yok günlerdir bilet alabilmek için her yolu deniyoruz
ama mümkün olmadı çok arkadaşımız dışarda kalıyor. Bırak hiç girmemiş olanları maçlara gitmiş olanların bile ikinci öncelikten faydalanma şansı düşük görünüyor.
kalan biletler beş dakikada tükenir. Tek ihtimal bilet alanlardan son anda gitme imkanı olmayıpta devretmek isteyenler olursa
mümkün ama oda çok zayıf bir ihtimal.

Biletler genel satışa hangi tarihte çıkıyor?  tek şans o kalıyor ama hiç umudum yok....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 03:18:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yarın şeffafların tıkır tıkır takıldığı, ledlerin eski açığa döndüğü , scoreboardların montelendiği, çevre düzenlemesinin güzel hızla ilerlediği güzel bir gün olsun, iyi geceler.

Çevrimdışı Fikret

Yarın şeffafların tıkır tıkır takıldığı, ledlerin eski açığa döndüğü , scoreboardların montelendiği, çevre düzenlemesinin güzel hızla ilerlediği güzel bir gün olsun, iyi geceler.
Yarın fener puan kaybetse bana kafi. Bursa maçına rahat çıksak. Yeni stada stressiz çıkalım da keyfi tam çıksın. :lol:
Çevrede birşey yok zaten, ledler-şeffaf olmadan ilk maça çıksakta problem değil bana yeterki şampiyonluğa gidelim.
iyi geceler,

Çevrimdışı Bekrakn

fotoğrafın orijinalini de koyarım ama son halini görünce bu çerçeveyi eklemeden edemedim kusura bakmayın  :lol: :lol:

edit:
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 04:49:26 Bekrakn ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mert_

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 08:06:17 mert_ ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İhsan

bu 9 gün geçmeeeez  :drunkard:

@raichu
geçer geçer...

Bak sekiz kaldı
40970e kadar saydın 8 kadar mısayamıyacaksın
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

arkadaşlar popular demand'ın videosunda membranların iskelete bağlandıkları noktalarda boşluklar görünüyor, o boşluklar kapanacaktır bir şekilde değil mi?

Açılışa yetişemez belki ama kapanacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

KONU DIŞI:

https://twitter.com/LoLeSpor/status/714139277152493572
Beşiktaş OyunHizmetleri E-spor takımımızın

bugün maçı var kısmetse kupa kaldıracaz....

bu heyecana ortak olmak istiyorsanız

12:30da yayın başlıcak 15:00dada maçlar başlıcak nerden mi izlicez

iki yolu var birincisi Digitürk 91.kanal zaten sifresiz olacak

ikinci yolu ise internetten https://www.twitch.tv/riotgamesturkish buradan izlemek olacak

VadininKartalları sahaya iniyor arkadaşlar bekleniyorsunuz!!!!

macla ilgili konuşmalarımız surada

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-branslarimiz/besiktas-e-spor-subesi/msg531714/#new
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 09:43:52 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yiğit

Geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun
engelli olmak gerçekten çok zor. Belki yaşamadık ama yarın yaşamayacağız anlamı taşımıyor.
söylediğin gibi her an başımıza gelecek bir olay
Bence o konuda yanılıyorsun hiç bir zaman tüm tribünlerde engelli koltuğu olacak diye bir açıklama olmadı
ta en başından beri engelliler için bir tribün olacağı ve burda hiç bir zorluk çekmeden maçlarını izleyebilecekleri
söylendi. ve diğer tribünler engelliler için nerdeyse imkansız zorlukta stadın yapısından dolayıda pek mümkün görünmüyor.
Yeni açığın avantajı loca olmaması belki ilk maça gelme şansı bulamayabilirsiniz ama sonrasında bu şans verilecektir.
temennim ilk maça gidebilecek şansa sahip olmanız. en azından izleme sıkıntısı yaşarsanız burdan hep birlikte sesimizi duyururuz.

Temennileriniz için teşekkürler. Zorluğunu hatta imkansız olduğunu biliyorum ancak en başta bu şekilde bilgi veriliyordu. Hatta her tribünde olacağıyla ilgili bilgi tweeti hala duruyor.

https://twitter.com/vodafonearena/status/540389839842316288
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 09:56:29 Yiğit ]

Çevrimdışı CrossBoy

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/716318505071722496

Günaydın herkese,

Şimdi benim anlamadığım , numaralının önündeki saha çizgisi de çekildiğine göre , hibritler çizginin üzerine mi çalılacak yoksa oranın da hibrit işlemi bitti mi :alala: :alala:

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı FARUK

Günaydın arkadaşlar
Hibrit makinesi sondan 3. Turunda en fazla 14 saat sonra bitecek gibi duruyor