Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı metin tan

Çevrimdışı aktuğ

şaka gibi,hala bitmez diyen insanlar var :) forum'un  ismini "gamlı baykuşlar" diye oylamaya açıyorum.eksi açılacak ve sanırım zor bitecek stada :) bir de pankart yakışır bence :)

Çevrimiçi Necmi

Alabilirseniz aktarırsınız.

Bence yanlış bilgi vermek doğru değil henüz aktarılıp aktarılmayacağı belli değil
bir bakmışsın aktarılma izni çıkmamış. Bununla ilgili resmi bir açıklama yok.

Çevrimdışı Efe

o yetişir bu yetişmez konusuna ben de bi yorum yapayım. herşey yetişir de orta kat ledler hayatta yetişmez gibime geliyor.
hatta şimdi diğer taraftan da bir ekip başlasa yine yetişmez gibime geliyor.
dağcılar da baya yavaşlar ama şeffaflar ucu ucuna yetişir sanırım. yetişmez derdim bu hızlarına bakarak ama çatısı bitmemiş bir stad açmaz herhalde başkan.
haftaya cumartesi akşam saha içinde takılacak hiç bişey kalmaz 1 hafta tüm işleri bitireceklerini düşünüyorum pazar günü açılış olacak tek eksik bile kalmaz sadecedış kısım çevre düzenlemesi kalacak oda belli bölümler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

o yetişir bu yetişmez konusuna ben de bi yorum yapayım. herşey yetişir de orta kat ledler hayatta yetişmez gibime geliyor.
hatta şimdi diğer taraftan da bir ekip başlasa yine yetişmez gibime geliyor.
dağcılar da baya yavaşlar ama şeffaflar ucu ucuna yetişir sanırım. yetişmez derdim bu hızlarına bakarak ama çatısı bitmemiş bir stad açmaz herhalde başkan.
Loca katindaki Ledler Numarali olmasa bile Eski acik kesin bitecek.Bir sonra ki maçã kadar Numaralida da yapilir loca kat Ledler.Seffaf membranlarda ucu ucunada olsa yetismek zorunda..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Loca katindaki Ledler Numarali olmasa bile Eski acik kesin bitecek.Bir sonra ki maçã kadar Numaralida da yapilir loca kat Ledler.Seffaf membranlarda ucu ucunada olsa yetismek zorunda..
hepsi takılacaktır kapalı eski açığı yap numaralıyı bırak olmaz hafta içi eleman artışı yapılır bi kaç gün hızlanırlar bence ledlerde
Şampiyon Beşiktaş JK

haftaya cumartesi akşam saha içinde takılacak hiç bişey kalmaz 1 hafta tüm işleri bitireceklerini düşünüyorum pazar günü açılış olacak tek eksik bile kalmaz sadecedış kısım çevre düzenlemesi kalacak oda belli bölümler
Bencede saha icinde hicbirsey kalmayacak.Kapali ve eski aciktaki cevre duzenlemesi gecede calisildigindan dolayi acilisa kesin yetisecektir.Yeni acik ve Numarali bir sonraki maca kalabilir o kadar Onemli degil yeter ki taraftarin dolasim alani bitsin ki bitmis..

Çevrimdışı mehmetcan1903

gecenin sorusunu buraya bırakıyorum. şeffaflar mı önce biter ? yoksa balkon led panolar mı ?  :lol:

hepsi takılacaktır kapalı eski açığı yap numaralıyı bırak olmaz hafta içi eleman artışı yapılır bi kaç gün hızlanırlar bence ledlerde
Oylede kil payida olsa numarali ledler yetismeyecek gibi geliyor.Ama dedigin gibi eleman artisi olur ve biraz daha fazla mesai harcanirsa en gec gelecek Cumartesi biter.

gecenin sorusunu buraya bırakıyorum. şeffaflar mı önce biter ? yoksa balkon led panolar mı ?  :lol:
Bende 3. şıkkı ekliyim ikiside ayni anda gelecek Cumartesi yani ayin 9'unda biter.

Çevrimdışı Efe

şeffaflar cumartesi akşam led panolar cumartesi gece  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ripley

yav şu orta sahayı nasıl çizdiler pergelle mi? neyle? hiç görmedim nasıl çizildiğini video falan yok mu acep? yıllar önce inönü stadının orta sahası yamuk çizilmişti bir dönem, uyuz oluyordum bu sefer iyi olmuş görünüyor.

Cogumuz Seffaf yetisirmi yetismezmi diyoruz ama ayni ekip olmamasina ragmen bugun resmen 2 kalenin montaji bitti saha cizgileri cekildi ve skorbord kaldirmasi yarilandi.Yani fazla mesai verilirse buyuk ihtimal yetisir Seffaflar.

Çevrimdışı gurol_1903

Bencede saha icinde hicbirsey kalmayacak.Kapali ve eski aciktaki cevre duzenlemesi gecede calisildigindan dolayi acilisa kesin yetisecektir.Yeni acik ve Numarali bir sonraki maca kalabilir o kadar Onemli degil yeter ki taraftarin dolasim alani bitsin ki bitmis..
bende çevre düzenlemesinden dolayı hiç tedirgin değilim. sonuçta İBB'nin sorumluluğunda, ve malum ağır misafirlerimiz var 10 nisanda. gece gündüz gerekirse bir yasayla günleri 24 saaten daha uzatarak yetiştirirler

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 01:21:02
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Bence yanlış bilgi vermek doğru değil henüz aktarılıp aktarılmayacağı belli değil

Aktarma olayı standart olarak var. Aktarılmamasıyla ilgili resmi bi açıklama yok. Yani normal şartlarda öyle bi açıklamaya gerek yok.

| Beşiktaş JK |

bende çevre düzenlemesinden dolayı hiç tedirgin değilim. sonuçta İBB'nin sorumluluğunda, ve malum ağır misafirlerimiz var 10 nisanda. gece gündüz gerekirse bir yasayla günleri 24 saaten daha uzatarak yetiştirirler
Haklisin devlet protokolu geldiginde tas toprak birakilmayacagina gore yetistirilmesi en makulü

Çevrimiçi Necmi

Aktarma olayı standart olarak var. Aktarılmamasıyla ilgili resmi bi açıklama yok. Yani normal şartlarda öyle bi açıklamaya gerek yok.
ama şu anda aktarma yok daha önce resmi olarak bileti aldığın anda aktarma yapabiliyordun

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bu müzik olayı çok uzadı ve yeri burası değil ya bir başlık açın orda konuşun
yada burda artık silinecek şu anda çöp dünya üzerindeki bütün film müzikleriyle dolmuştur herhalde
.

Çevrimdışı vural

Aktarılamayacağı ile  ilgili de bir açıklama yok , passo çıktığından beri  alınan her bilet aktarılabiliyor.

Çevrimdışı İlkem1903

Ledler ve şeffaf membran her türlü yetişir en başta Fikret Orman ve stadda çalışan işçilerde düşünmüşlerdir işe başlarken bu durumu ayrıca vodafone saha içinde eksik bir kısımla açılmasını istemez stadın tek eksik üst kat kırılmaz camlar olabilir çevre düzenlemeside kayserispor maçına kadar olan arada biter müzede kongre günü açılır maça konsantre olmalıyız sampiyon olamazsak bu sezon stad açılışının bi önemi kalmaz

Çevrimdışı cadavra

yedek kulubesındede sunni çim sermişler iç kısma asagıya dogru ya bence yarın yedek kulubesine en geç pazartesine başlanır.

Çevrimdışı gurol_1903

Aktarılamayacağı ile  ilgili de bir açıklama yok , passo çıktığından beri  alınan her bilet aktarılabiliyor.
adamın biri şikayetim var'a şikayet etmiş bu durumu. https://www.sikayetvar.com/passolig-bilet-devir-islemi

Çevrimdışı vural

adamın biri şikayetim var'a şikayet etmiş bu durumu. https://www.sikayetvar.com/passolig-bilet-devir-islemi

Orada 3 lü bilet aktarımından bahsedilmiş, kombine devirlerinde tek tek devir yapılıyor.
Normal şartlarda kural ne ise tersine bir açıklama yoksa aynen geçerlidir.

Konu dışı için özür.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Umarım bu en alt prekast önleri boyanir siyah veya füme iyi gider tv den beton görünmesin,arsenal stadinda mesela kıpkırmızı ayri hava katıyor ..

aynen bende söylemiştim bunu. Hatta Juventus stadı örnek alınmalı onlar siyah beyaz yapmış çok güzel duruyo.