Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486067 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

şaka maka skorbordlarda pozisyon tekrarı olursa hatalı kararda kaos olur,kaos olursa adalet olur,adalet olursa her sene BEŞİKTAŞ şampiyon olur  :steamed:
kesinlikle bizim lehimize olur düşünsenize en basitinden art niyetli yardımcı hakemler hatalı ofsaytı maksimum 1 kere kaldırabilirler çünkü maç devam ederken pozisyon tekrarını izler bütün stat ve ofsayt olmadığı görülünce hakem o baskıda ezilir.

Birde atıyorum koy trabzona koy trabzona koy şu .... trabzona şeklinde devam eden ceza aldıracak tezahuratlar yerine kurabiye ... gibi yaratıcı tezahuratların gelmesi gerektiğini düşünüyorum..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

hibrit makinasi son turlarina baslamis aksama kadar 1 tur daha bitirecek yarin ve pazartesi kalan turlarinida bitirir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Kapalı üstte kenarlar orta fiyat farkı var herkes yerinde oturmalı falan derken yönetim gitmiş kapalının en ortasına set kurdurtmuş  :alala: İlk maç birçoğumuz için hayal kırıklığı olacak bence tribün konusunda  :bandit:
kapalı orta ve kenarlar arasında mutlaka yüksek dikenli tel olmalı.Orası kenarlardan aşılamayacak şekilde bölünmeli ve her maç en az 50 özel güvenlikçi orada görevlendirilmeli yoksa bu sorun o kadar büyük ki kamera ile falan izleyerek çözülmez yazık olur oradan kombine alanlara adamları harcarlar arada...

Çevrimdışı aek

Çevrimdışı kutalmis.pinar

korner bayrağı
sanki yarın açılacak gibi çalışıyorlar yahuuu :lol: :lol: HELAL OLSUN HEPSİNİN EMEĞİNE ALLAH RAZI OLSUN :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

çimlerden tribünlerin görünüşü muazzam

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Biz köşedeki yarıkları neden yaptık acaba? Eğer UEFA böyle istiyor ise yeni yapılan Juventus Stadı'nda neden yarık yok köşelerde?

Tek köşede var
Bir de hidrolik sistemle açılıp kapanan bir yarık daha var
Ben de öyle olmasını isterdim açıkçası
En azından kamera açısına giren eski açık kapalı yarığına öyle portatif bir yapı iyi olurdu

Çevrimdışı can1903

Neden anlamıyorum anlatayım.

1- Mesela biri de dese ki, "Armalar nerede olur acaba?"
2- Daha stat bitmedi
3- Ağustos'a kadar bitmeyecek. Yani istenirse anında takılacak bir şey bu zaman var.
4- Tarihi duvarda olacak zaten ama oradan fotoğraf gelmedi hiç
5- Sanki stadı patagonya kralı yaptırdı. Fikret Orman'da en az sizin bizim kadar Beşiktaşlı. Elbette onunda aklında vardır amblem.
6- Sırf bir şey bulalım da sesimiz çıksın gibi bir intiba oluştu artık. Hiç bir akıl süzgecinden geçirmeden neden öyle neden böyle. Tel örgü olmasın dendi nedenleri ortaya konuldu işlem değiştirildi. Burada konuşulduğundan mı değiştirildi, kendiliğinden mi değiştirildi? Bilinmez ancak düzeldi. Yani bir şekilde bu statta bir şeyler düzeliyor gelişiyor. Skorboard köşede olması kötü diyenler acaba çatıya asılınca gelen eleştirilere ne diyordur? Her konunun bir kaç yönü vardır ve bütün yönlerini düşünmek burayı planlayanların işi. Sizler gayet keyfi bir biçimde "olmamış" diyerek kestirip atabiliyorsunuz. Üstelik bunu da yıkıcı bir üslupla yapıyorsunuz. Biri twitterda yazmış Direkler oldu ama fileler olmamış diye. Eyvah ya o filelerde takıldımı sökülmez şimdi 60 sene.
Teniste itiraz hakkı vardır. Şahin gözü inceler itiraz yerinde değilse o zaman hakkın yanar. Size de öyle yapmak lazım. Tam arazi sınırlarında bir yapı var. Koltuklarını bu tip seçerek 42000 kişilik olarak açıldı. Yarın biri gelir ben halısaha koltuğu gibi yere sabitlerden koyarım burayı 48 50 bin kişiye çıkarırım der mi? Der. Yapılır mı? Yapılır. Artık düzenlemeler mümkün. Eski statta depremde yıkılma tehlikesi bile vardı. Eski açık boş bırakılırdı. Hatırlarsınız. Artık böyle değil. İstediğin gibi değiştir. Fileleri yanarlı dönerli, locaları çiçekli yeni açığı böcekli yap.
Stat açılırken şu işte bitti bu işte bitti diyecekken habire temelsiz bir sataşma duymak istemiyorum kendi adıma.
E nası Vodafone logosu yetişiyorsa Beşiktaş logosuda yetiştirilsin?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

Passodan saymanız bi anlam taşımıyor beyler. İlk maça davetiyeler var. Geçen gün TV de Giray Bulak söyledi davetliyim diye. Bugün eski milli kalecimiz söyledi ona da 2 tane gitmiş. Yani biri bizde ne oynamış ne hocalık yapmış biri kısa süre oynamış. Epey bi davetiye gönderilmiş yani. 6 7 bin olabilir gibi geliyor bana. Misafir tribünü sayın, 5'e bölün 100 le çarpın. Rakam kapasite odur. Daha az verilemez, daha çok verilmez.

Çevrimdışı onurturan

Bu reklam panolarını çizgi boyama işi için geriye çekmiş olabilirler mi acaba? Sonuçta o panoların arkasında top toplayıcı çocuklar ve güvenlik görevlileri olacak, böyle karşılıklı yürüyen iki kişi geçemeyecek gibi duruyor.
Olasılığı çok yüksek güzel bir tespit..

hibrit makinasi son turlarina baslamis aksama kadar 1 tur daha bitirecek yarin ve pazartesi kalan turlarinida bitirir
resmen bitti stat resmiyeten bitti korner bayrakları dikiliyor nerdesinn @Efe  :icool: :icool:

Yarın bence kesin yedek kulübeleride başlar :D :D

Çevrimdışı sosyalkartal

led işi bitecek saha içini halleden ekip son 5 gün geceli gündüzlü ledlere yüklenecekler bence  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

resmen bitti stat resmiyeten bitti korner bayrakları dikiliyor nerdesinn @Efe  :icool: :icool:
tam bitmis goruntusunu haftaya bugun goruruz cumartesi gunu aksam fotolarinda stadimiz hazir olacak artik herseyi tamam olacak pazarteside macimizi seyrederiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aek

sanki yarın açılacak gibi çalışıyorlar yahuuu :lol: :lol: HELAL OLSUN HEPSİNİN EMEĞİNE ALLAH RAZI OLSUN :ok:

Oda mı İngiltereden  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı Kartal66

Çok şahane bir stat oldu gerçekten. İnsan bekleyemiyor artık. Fakat zemin her resimde farklı duruyor. Bazı resimlerde çok güzel bazı resimlerde de çok kötü duruyor. Bunun sebebi nedir? Bazılar kamera açısı falan diyor ama bana hiç öyle gelmiyor?

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

2012 sezonu kale ağlarında armamız vardı
çok güzel duruyordu

bana göre kale ağlarında arma olması, barcanın yere armasını koymasıyla aynı anlama geliyor ki çok gereksiz bi detay.
Rakip futbolcuları az da olsa motive eden bi etken olur.Zaten olması gereken yani sade ve beyaz olacak :)
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 17:28:21 Kuarejzmaaa ]

Çevrimdışı yigitcan1903

kapalı orta ve kenarlar arasında mutlaka yüksek dikenli tel olmalı.Orası kenarlardan aşılamayacak şekilde bölünmeli ve her maç en az 50 özel güvenlikçi orada görevlendirilmeli yoksa bu sorun o kadar büyük ki kamera ile falan izleyerek çözülmez yazık olur oradan kombine alanlara adamları harcarlar arada...
Hiç merak etmeyin 220V elektrik verilecek tellere
Çatıda da keskin nişancılar olacak 
Özel olarak Sırplardan seçildi
Kamera sistemi iptal yani

Çevrimdışı castoridae

İnşallah köşe bayraklarındaki flamalarda amblemimiz bulunur. En kötü siyah beyaz dama şeklinde olsun.

tam bitmis goruntusunu haftaya bugun goruruz cumartesi gunu aksam fotolarinda stadimiz hazir olacak artik herseyi tamam olacak pazarteside macimizi seyrederiz
Bencede gelecek hafta sonu artık inşaata finish açılışa start deriz :biggrinking: :biggrinking: