Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491974 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tuncaboylu

insanların sitemini haklı görüyorum..(eğer kapasite ahmet abinin dediği gibiyse) sebebi; daha stad yapılmadan projelerde planlanan rakam 41903 tü. demek ki stada bu rakamı sığdırmışsın ki öle sunmuşsun bizlere. daha sonra stad bitimine yaklaşınca başkan 42bini geçtik üzerine koyabildiğimiz kadar koyucaz dedi herkeste 43 bin algısı oluştu doğal olarak.. ama öncesinde stad daha inşaat halindeyken stadımızın boyutu saraçoğlundan daha büyük onlar 52 binse bizimkide rahat 47-48 bin kişilik olur ama kapasite yasağı var falan denip beklenti çok büyümüştü.. hatta stad bu boyutlarda 47-48 bin olabilirse (saraçoğlundan büyük ya çünkü) ilerde eski açık büyütülür 50 bini görürüz die hayaller kurulmuştu. sonra birden kapasite yasağı yok dendi baktık ki stad sandığımız kadar da büyük değilmiş öle 48 binleri görmezmiş bende dahil hep hayal kırıklığı bunlar. sonuçta yepyeni stad yapıyorsun sen 32-33 binde oynarken maçlarını, rakiplerin 52-55 binlerde oynuyordu. düz mantık yeni stad 50 bin kapasite beyin direk buna yöneliyo ama bu sedromu atlattık lakin 41.903 die açılanıp stadın sonlarına doğru 42bini geçtik daha koymuya çalışıyruz diip 40 binle açarsan olmaz işte. zaten inönü 33 bin kişilik sen üzerimne loca ve 1903 tribüne eklemiş olursun inönünün birde moderni. bende fb yada gs gibi 55 binlik stad olsun istemem açıkçası ama 45bin ve 47 bin arası olsun isterdim sonuçta hernolursa olsun biz BEŞİKTAŞIZ

Şükrü Saraçoğlu'nda 60 loca var. Orada da 147 loca yapılırsa, stadın kapasitesi 40 binin altına iner.

İlgili bir habere şuradan ulaşabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_73347712/tm.htm

Çevrimdışı Emre.Guler

Vay arkadaş adımız yalancı çobana çıktı ya la :bawling:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar burda şeffaf membranların ışık geçirgenliği daha çok belli oluyor.. bitince çok güzel olacak.. özellikle akşam.. :ishock:
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı SDemirsoy

Eminmisin  :alala:
yakınlaştırdım halatlar duruyor hala sanki ama eminde değilim şopada benziyor ama olmayadabilir yani bilemiyorum  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı giunti1903

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena Şampiyonlar Ligi&#39;ne Hazır #EveDönüyoruz #vodafonearena pic.twitter.com/19p8xhgQxV</p>&mdash; Eren de Bruyne (@CoolAmaOdun) 31 Mart 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

bu da az önce paylaştıgım resimlerin videosu
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Beyleeeeer  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
Yiyelimmi :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

yakınlaştırdım halatlar duruyor hala sanki ama eminde değilim şopada benziyor ama olmayadabilir yani bilemiyorum  :D

Halatlar duruyor tabi tam sabitlememişler demekki. Yukarı çekince halat fazlası arkaya sarkmış işte ayıpsınız he. Bir daha resim paylaşmıyayım ben o zaman inanmayacaksanız

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Gorgaze

ya o değilde bu çatı neden böyle farklı gözüküyor ışıktan yada fotoğrafın kalitesinden mi bazen semerler belli olmuyor

samet gelen ışıkla alakalı paylaştığın iki fotoda da denizin rengi,ağaçların rengi bile farklı  :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Halatlar duruyor tabi tam sabitlememişler demekki. Yukarı çekince halat fazlası arkaya sarkmış işte ayıpsınız he. Bir daha resim paylaşmıyayım ben o zaman inanmayacaksanız
Yok abi Estağfirullah inanırızda imzan her seferinde göze batıyor o yüzden :tabe: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Abi bu resimde takılan şeffaf membran sayısı niye azalmış :D
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Aykut60

Emre abi doğruysa bile şuan çoban muamelesi görüyosun  :D aćıkcası güvenemiyorumda  :D

Çevrimdışı tayfunyasar

Beyleeeeer  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

hobaaaa skorbordun önündeki alette yukarı taşınmış çok iyi. siyah beyaz görüntüsü için çok önemliydi benim için ekikiki
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı mülkübey

Bazı Besiktaşa tamamen duygusal yaklaşanların  yeni statla rant musluğu kesildi. Bunlar da başkan başka olmak üzere herşeye b.k atmaya başladılar. Ve art niyetliler.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı dededenmiras

Arkadaşlar bence kapasite muhtemelen 42 bin küsür ama 40 bin bile olsa bu stadyumu asla Konya ve Bursa stadyumlarıyla karşılaştırmayın. Nedir bu büyüklük sevdası. İstanbul'da her şey kocaman her şey zevksiz. TT Arena gibi stadyumunuz olacağınıza 5 tane vodafone arena'nız olsun. Stadyumun İstanbul'un göbeğinde Dolmabahçe stadyumunun yanında olduğunun farkındasınız değil mi? Bizim stadımız elit ve butik bir stadyum ve 40-42 bin kapasite en idealidir. 50 bine yaklaştığınızda veya geçtiğinizde Bayern Münih falan değilseniz stadyumun bütünlüğü bozuluyor ya da kalite düşüyor. 40 bin civarı kapasiteyle gurur duyulması lazım. Bizim stadyumumuzun arazi değeriyle Konya'da semt alırsınız.

Çevrimdışı GörkemGörkem

neeee 40582 kişilik miymiş, kombineleri nasıl iade edebiliyoruz.
Ben locayı direk geri verdim  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Beyler @raichu da sayacak o hem genç hem de gözleri kartal , onuda bekleyelim ondan sonra kesin konuşabiliriz sonuçta 40 bin koltuktan bahsediyoruz %100 1 bile yanılsak 400-500 koltuk ediyor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum