Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490173 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Demek bugünün stadı eleştirme konusu kapasite...

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı martin40

Size demistim stat bu baslikta bitmez diye  :D

Yeniinönü isteyebilecek biri varmi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

olamayacağına inanmıyorum demedim. bu yaşıma geldim armanın peşinden hiç ayrılmadım. başarısızlıkta da buradayım başarıda da. ama ortada başarı varken alkışlarım, başarı yoksa da eleştirimi yaparım. Hayatım boyunca kralcı olmadım...

"Kralcı olmadım, şakşakçı oldum" diyorsun yani.  :)

Birbirimizi kralcı olmakla itham etmeyelim lütfen, kırıcı olmanın anlamı yok.

Benim gözümde ortada başarı için gereken şartlar yokken, başarısız olduğu için eleştirmek haksızlıktır. Sen liseye giden çocuğunu kursa göndermeyip sanayiye çalışmaya gönderir ve sonra da üniversiteyi kazanamadı diye eleştirirsen, haksızlık etmiş olursun.

Beşiktaş 3 senedir iç saha maçlarını oynarken zarar ediyordu. Rakipler iç saha maçlarından senede 30-35 milyon euro kazanırken, biz ekside bitiriyorduk. Bu şartlar altında dahi iyi bir iskelet kurduk, yarışmacı olduk ve geleceğe umutla bakıyoruz.

Bu başkanın arkasında olmamın sebebi bu. "Ceviz satıp para kazanacağız" diyen twitter ergenlerinin, kulübün adını şikeye bulaştıranların, kongre farelerinin de, düzlüğe çıkmak üzere olan bu kulübü ele geçirmesine izin vermemiz lazım.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 17:44:29 tuncaboylu ]

Çevrimdışı raichu

Bizim başkanda vizyon yok abi vizyon.

Bak orada 80 bin kişilik olimpiyat stadı varken, biz kaç maçtır 16 bin kişilik Başakşehir'de oynuyoruz.

Olimpiyatta oynarken bir eziyordum bizim Fenerli ve cincon'lu arkadaşları, of of görmen lazım. 80 bin kişilik yahu, muazzam.  :evillol: :evillol:
bi an ciddi yazdın sandım yine mi bu vizyon muhabbeti diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Size demistim stat bu baslikta bitmez diye  :D

Yeniinönü isteyebilecek biri varmi ?
İstedim yarım saat önce atacam dedi :bandit: :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ErmanS

Ben bu kapasite tartismasini anlamiyorum. Stadin belli olculeri var koltuk araliklarinin belli olculeri var c90 i var bilmemnesi var. Onlara gore koyuyosun koltuklari ne kadar koltuk aliyosa kapasite o oluyo. Dusuk kapasite yapmanin baskana bi faydasi mi var. He sorun yalan ya da yanlis bilgi vermekse de bu kadar abartacak bi fark yok ortada. Sanirsin 45 bin dendi 30binlik stad yapildi. Verilen rakam 41903 (sembolik oldugu bariz belli olan bir rakam) bizim saydigimiz 40500. Ulasilan rakam 43bin oldugunda nasil yalan soylenmis olmuyosa 40bin oldugunda da yalan soylenmis olmaz kusura bakmayin.

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yıllık stadyum geliri 5 katına çıkıyor, sadece 7 bin kapasite artışı için yeni stadyum yapmaya gerek var mıydı diyorlar hala ya  :s20:

Geçen sene de cinconun da borcu vardı ama adamlar almadık kupa bırakmadı diyorlardı.

Çevrimdışı Serdar

Ya ne forum ya hergün bir bomba patlıyor. Ahmet sonuçta emek vermiş zaman vermiş saymış. Büyük oranda doğruluğu olabilir ama şunuda unutmamak gerekir fotolardan yapılıyor sayım %2.5 lik bir hata payı bile olsa 1000 kişi yapıyor nerdeyse ki fotodan yapılan sayımda bu oran oldukça iyi bence. Bırakın kapasiteyi mevzu daha büyük, bugün yapılan çok bir iş gördünüz mü ben çok görmedim. Bugünkü hızla bu stadı 10-12 gün sonra açabilecekmiyiz, bence tahminlerimizden daha fazla eksiklikle açılabilecek. İnşallah açılış için daha elzem olan şeyler üzerine daha hızlı çalışma sürüyordur görmediğimiz noktalarda.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Buyruunnn sıcak sıcak taze taze :biggrinking: :biggrinking:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Şimdi yeniinönünün fotosuna bakınca anladım.Kısa günün karı 2 şeffaf :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı emre1

insanların sitemini haklı görüyorum..(eğer kapasite ahmet abinin dediği gibiyse) sebebi; daha stad yapılmadan projelerde planlanan rakam 41903 tü. demek ki stada bu rakamı sığdırmışsın ki öle sunmuşsun bizlere. daha sonra stad bitimine yaklaşınca başkan 42bini geçtik üzerine koyabildiğimiz kadar koyucaz dedi herkeste 43 bin algısı oluştu doğal olarak.. ama öncesinde stad daha inşaat halindeyken stadımızın boyutu saraçoğlundan daha büyük onlar 52 binse bizimkide rahat 47-48 bin kişilik olur ama kapasite yasağı var falan denip beklenti çok büyümüştü.. hatta stad bu boyutlarda 47-48 bin olabilirse (saraçoğlundan büyük ya çünkü) ilerde eski açık büyütülür 50 bini görürüz die hayaller kurulmuştu. sonra birden kapasite yasağı yok dendi baktık ki stad sandığımız kadar da büyük değilmiş öle 48 binleri görmezmiş bende dahil hep hayal kırıklığı bunlar. sonuçta yepyeni stad yapıyorsun sen 32-33 binde oynarken maçlarını, rakiplerin 52-55 binlerde oynuyordu. düz mantık yeni stad 50 bin kapasite beyin direk buna yöneliyo ama bu sedromu atlattık lakin 41.903 die açılanıp stadın sonlarına doğru 42bini geçtik daha koymuya çalışıyruz diip 40 binle açarsan olmaz işte. zaten inönü 33 bin kişilik sen üzerimne loca ve 1903 tribüne eklemiş olursun inönünün birde moderni. bende fb yada gs gibi 55 binlik stad olsun istemem açıkçası ama 45bin ve 47 bin arası olsun isterdim sonuçta hernolursa olsun biz BEŞİKTAŞIZ

Çevrimdışı SDemirsoy

bu vodafone yazısı çatıya ayrı bi hava katacak gibi  :bandit: keşke diğer tarafta da Beşiktaş JK olsa

Çevrimdışı Emre.Guler

Bugün ledler çok az ilerlemiş.Anlaşılan Skorbord bugün kaldırılmayacak. :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

ya o değilde bu çatı neden böyle farklı gözüküyor ışıktan yada fotoğrafın kalitesinden mi bazen semerler belli olmuyor

Çevrimdışı ensdndr

Şu stadyumda 11 Nisan'a yetişmeyeceğine endişe ettiğim tek şey şeffaf membranelar  :alala:
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Beyleeeeer  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Sana güvenemiyorum hocam, gerçek mi fotoğraf sen mi yaptın  :evillol: :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı SERDEM

Şeffafa hiç gerek yokmuş gibi geliyo bana şu fotolardan ama hayırlısı bakalım

Çevrimdışı Gorgaze

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı zatoichi1903

Peki sen utanmıyormusun doğruluğunun söyleyen tarafından bile emin olunmadığı bir şeyden
insanlara hakaret etmeye @Uğur Uğurlu
Peki gerçekten kapasite 42000 se biraz olsun yüzün kızaracakmı?
"ben olsam 45000 kişilik stat yapardım" diyecek  :evillol:
Beşiktaştan menfaat bekleyen

ya o değilde bu çatı neden böyle farklı gözüküyor ışıktan yada fotoğrafın kalitesinden mi bazen semerler belli olmuyor

Olay tamamen ışığın açısı ile ilgili. Tepeden vurunca belli olmaz.