Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490483 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Sadece açılış tarihlerini hatırlatsam sana yeterlidir.

Hayat boyu bardağın boş tarafına bakmamanı, daima dolu tarafına bakmanı öneririm. Senin yaşındayken ben de senin gibi hep boş olana bakıyordum ve boş olduğu için kendimden başlayarak suçlayacak birilerini arıyordum. Sonra bir baktım bu tavır bana hiç bir şey kazandırmadığı gibi çok da şey kaybettirmiş. kafayı değiştirdim rahatladım. pozitif ol ! Başkanın verdiği tarihler sayesinde camianın kombine alma , loca alma, vip koltuk alma motivasyonu hep yüksek tutuldu. Bu psikolojik bir durumdu. Ağustos 2014 de açalım bunun için loca almanız lazım diyip ağır abilerin yanına gitmeseydi, günün şartlarındaki finansman yapınla zor yapardın bu stadyumu.

Anadolu'da bir tabir vardır. Bekara karı boşamak kolaydır diye. Bekarsınız önünüze geleni boşayacağınızı sanıyorsunuz.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı tuncaboylu

Az kaldı görecez bakalım kaç bin

Genç dostum, gereksiz yere gerginlik yaratıyorsun.

Öncelikle şunu anla ki stadı yapacağımız arsa ve stadın yüksekliği belliydi. Olabilecek maksimum kapasiteyle de yapıldı bu stad.

Planlarda şaşma olabilir 41903 planlanır 41000 olur. En basitinden işe başlarken son sıraya koltuk yapılması planlamışsa ve bir sebepten yapılamadıysa, 1000 kişilik fark oluşuyor.

Biz kimseyle sidik yarışında değiliz. Bursa'nın Konya'nın stadı seninkinden büyük olduysa bu seni neden üzüyor? Bizim 147 tane locamız var, stadın sponsorluk + loca + VIP + kombinelerinden senelik 65-70 milyon euro para kazanacağız. Her şey kapasite değil, önce bunu bir netleştir kafanda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vay be koskoca Juventus'un koltuk kapasitesi Konya'nın Bursa'nın altında, yazıklar olsun... Juventus taraftarı nasıl kabulleniyor böyle birşeyi inanamıyorum. (!)

Yazıklar olsun olara inter , milan ve roma 60 bin üzeri oynarken  nasıl oynuyorlar kümes gibi stadyumda :):)

Bizim sorun stat kapasitesinde değil başka bişeyin kapasitesinde.

Çevrimiçi Necmi

Sadece açılış tarihlerini hatırlatsam sana yeterlidir.
buraya geldiğinden beri yaptığın tek şey yönetime sallamak
iyi niyetli değilsin eleştiri kabul ama hiçmi Öveceğin düzgün şeyler
yapılmıyor neden sürekli vurmak için varsın.
Burası senin düşündüğün gibi bir yer değil burda eleştiriyi bile belli seviyede yapmak zorundasın
hakaret edersen bu forumda olma şansın yok. Kime olursa olsun üslubunu koruyacaksın @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Peki sen utanmıyormusun doğruluğunun söyleyen tarafından bile emin olunmadığı bir şeyden
insanlara hakaret etmeye @Uğur Uğurlu
Peki gerçekten kapasite 42000 se biraz olsun yüzün kızaracakmı?
Şimdi sende bana utanmıyosun diyerek hakaret ettin ozamn.. Ben başkana utanmıyorlarla ve kandırıyorlar kelimesinden başka bişey dememiştim.Önce bi yazdıklarımı baştan sonra okuyun sonra çevap verin bence ..eğer 42 bin çıkarsa laflarımı geri alırım ya çıkmazsa siz hala herşeyi toz pembe yaşamaya devam etcekmisiniz.

Çevrimdışı Adaletli Kartal

Daha önceleri yine birkaç iletimde belirtmiştim. Sanat içerisinde herkesin memnuniyeti diye bir kavram yoktur (müzik, resim, heykel, diğer sanatlar vs.).

Yalnız özellikle müziğin ciddi bir matematiği bulunmaktadır.

Ben normalde teknik işlerle ilgilenen bir mühendis olsam da, çok uzun bir süredir davul (daha çok kullanılan tabirle bateri) çalıyorum. Müziği, ritmi ve bunların insanları yönlendirme becerisini hem deneyim hem de bilimsel olarak iyi bildiğimi düşünüyorum. Öncelikle şu iki konuda hemfikir olmamız lazım:

1 – Oyuncularımızın yarısı Türkçe bilmiyor.
2 – Bir bütünlük içerisinde ise şayet müzik mi sözler mi? Bu dünya üzerinde çok sorulan ama fazla tartışılmayan ve cevabı bilimsel olarak verilmiş bir sorudur. Hem bu konu için hem de başka şeyler için bu karşılaştırmaya ihtiyacı olan arkadaşlar google akademik veya normal arama olarak music vs lyric diye aratıp bilgilenebilirler. Bu kısım için yeterli olacak argüman:
‘’ The music is the foundation. It is 50% of the equation on paper. But it's the music that gives you things like feel, rhythm, dynamic, melody and atmosphere. Music lifts the words off the page!

There are many songs with such great music they can allow a weaker lyric. But if you pair a great lyric with weak music, it won't have a chance. ‘’

Şimdi gelelim ilk kısma. Giriş müziği:

Kolay kolay dünyanın hiçbir takımı giriş müziği olarak kendi marş vs. lerini kullanmazlar. Çünkü kabul edelim ki takımlar için yapılan marşların neredeyse tamamı müzik olarak çok kalitesizdir. İsteyen haydi kalk ayağayı söz kanalını kapatarak müzik olarak dinleyebilir. Hatta bu parçanın özellikle intro ritmi ve armonisi sizi motiveden daha çok, hüzüne, haksız kaybedişlere, geçmişin muhasebesine, herşeye rağmen mutlu olabilmeye götürür. Benim en sevdiğim marşlardan biridir. Orası ayrı. Fakat 'haydi kalk ayağa' geleceğe dair bir umut, bir heyecan, bir birliktelik oluşturmaz. Geçmişe dair bağlarını kuvvetlendirir. Önemli bir 90 dakika öncesi çalınması, en hafif tabirle büyük bir bilimsel hatadır.

Velhasılı kelam: Benim hem ritm, hem ambians hem de Beşiktaş ruhu için bir sürü önerim var. Fakat Beşiktaş’a en oturacağını düşündüğüm giriş müziği şudur:

Elbette benim seçtiğim olmalı diye bir direncim yok. Fakat seçen insanın veya insanların matematiği, müziği ve psikoloji yönlendirmeyi benden daha iyi bilmesini isterim. Bunu ukalalık olarak addetmeyin ama, mücadele olan bir ortamda, mücadeleden önce giriş müziği olarak 'haydi kalk ayağa' seçimini yapan insanla ben ne müzik, ne matematik ne de insan psikoloji konusunda tartışırım. Bu arkadaşımız güzel bir insan olabilir, çok güzel bir insan olabilir, duygusal ve benden daha iyi bir taraftar bile olabilir, diğer bütün konularda benden daha yetenekli de olabilir. Fakat işler ehillerine tevdi edilmelidir. Şu ana kadar stadlarımızda uygulanan bütün  işitsel enstrümanların, işlerinde yeterli bilgi ve hassasiyeti olmayan insanlar tarafından yönetildiğini görmek üzücü.

Bu veya benzer tarzın Beşiktaş'a uygun olmasını düşünmemdeki ana etken ise: Müzik ve ritmdeki eğlence ve birliktelik duygusudur. Beşiktaş rakiplerini korkutarak veya ezerek değil, kendi olduğu - oyunundan keyif aldığı sürece başarılı olan bir takımdır. Ne zaman büyüklük, başarı hırsı, masa oyunlarına çekilirse hem haksızlığa uğramış hem de başarılı olamamıştır. Ben zaten haksız kazanacağım her başarının karşısındayım. Hakemi baskı altına almak emin olun en çok Beşiktaş'a zarar verir. Bizim öyle bir yeteneğimiz yok. Bu yeteneği suni şekilde geliştirirken bazı şeyleri psikolojik olarak kaybetmek durumundasınız. Bütün maç boyunca hakemi baskı altına almaya oynayan ve bu konuda kendilerine 'haksız' çıkar sağlamanın iyi taraftarlığın gereği olduğunu düşünen arkadaşlarım varsa rica ederim bir daha düşünsünler. Hakemi manipüle edebilen taraftarların Rıdvanları olur, Alexleri olur, Hagileri olur, Sneiderleri olur. Olur babam olur. Fakat Metin-Ali-Feyyaz'ları olmaz. Manipülasyon kişisel çıkarlar için yapılan algı oyunudur. Sen bu oyunları tribünde oynarken, sahadaki adamların 'birlikte' olmasını bekleyemezsin. Onun için Beşiktaş birlikteliktir. Bu yüzden Metin kadar Feyyaz, Feyyaz kadar Recep, Recep kadar Ulvi, Ulvi kadar Şifo bilinir. Biz futbolu kişiselleştirip-savaş alanına çevirmedikçe bizimle herhangi bir takım branşında devasa maddi farklılıklar olmadıktan sonra yarışabilecek Türkiye'de herhangi bir kulüp yok. Üstümüze gelmelerinin nedeni bu. Boşverin. Oturmayın onların masasına. Şike - hakem - takım ayarlama - teşvik... konuşmayın bile. Bunda utanılacak ya da üzülecek bir durum yok. Biz o savaşların döndüğü masadan hep mağlup ayrıldık. Ben tüm bu mağlubiyetleri de onur addettim. Benim derdim rakip, onun büyüklüğü, onu ezmek, sahaya gömmek, öttürmek falan değil. Benim derdim sevdiğim birkaç tane çocuğun, bizi de sevindirerek mücadele etmesi. Ben yetenekli gençlerin gözündeki ışığı, arzuyu seviyorum. Aynı ışığı yanımda duran tanımadığım abimde, kardeşlerimde, ablamda da gördüğüm için Beşiktaşlıyım derken gözlerim parlıyor.

Sesi kısık, gözü yaşlı zaferlerimiz için..
Dönüyoruz!

Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serti67

bırde elestırenlerı yada kendınce haklı nedne den hakaret etmeden begenmedıbgını yanlıs oldugunu dusundugu seylerı soyleyenlerı  kaflarına gore asagılamaya calısan gurup var ıcımızde unutmayın hepımız daha ıyı olmasını hayal edıp umut edıyoruz kımse bu stattın daha kotu olması pesınde degıl sıze super geln baskalarına hayal kırıklıgı yaratabılır lestırenlerede saygınız olsun hakaret etmeyenlere tabı bukadar zor olmasa gerek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ask1903

Genç dostum, gereksiz yere gerginlik yaratıyorsun.

Öncelikle şunu anla ki stadı yapacağımız arsa ve stadın yüksekliği belliydi. Olabilecek maksimum kapasiteyle de yapıldı bu stad.

Planlarda şaşma olabilir 41903 planlanır 41000 olur. En basitinden işe başlarken son sıraya koltuk yapılması planlamışsa ve bir sebepten yapılamadıysa, 1000 kişilik fark oluşuyor.

Biz kimseyle sidik yarışında değiliz. Bursa'nın Konya'nın stadı seninkinden büyük olduysa bu seni neden üzüyor? Bizim 147 tane locamız var, stadın sponsorluk + loca + VIP + kombinelerinden senelik 65-70 milyon euro para kazanacağız. Her şey kapasite değil, önce bunu bir netleştir kafanda.

Burada yazan hiç kimsenin bu bahsettiklerinizden haberdar olmaması, bilmemesi mümkün değil. Açıkça yazıyorum. Bunları bildiği halde hala atıp tutanlar art niyetlidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Rüzgar dağcılık instagramına baktım en azından uygulamayı yapan arkadaşlar bu folyo sıvama işini ibiliyor gibi gözüküyorlar. Dağcılık eğitimi almış kişi bu işi nasıl becerecekki diye düşünüyordum. Arada ufak tefek buruşukluklar kalsada temiz iş yapıyorlar. Yanlış Görmediysem 3M marka folyo kullanıyorlar. En kaliteli malzeme yani

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar bu kadar yaygara yaptıgınız şeye bakın türkiyede ortalama ne durumda 2 sene sonra bu takım 20 25 bine oynayacak en fazla 30 35 olur.

Çevrimdışı SDemirsoy

hayır anlamıyorum sınırlar zorlanarak yapıldı stat kaldı ki daha resmi rakam bile ortada yok ? rakam çıksınn eleştiri yapın...
arkadaşlarınız bak bizim stat sizinkinden 5 bin koltuk fazla naağğğberrrrr diyecekler diye mi korkuyorsunuz :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmett.67

hibrit makinasının performansı neden düştü bilen var mı?
Başta seyrek dikim yapıyorlardı, baktılar olmadı, şimdi sık dikim mi yapıyorlar, o da zaman alıyor.. aceba? :evillol:

Çevrimdışı kaanzor

Yarın 10 şiddetinde deprem olsa buraya gelip başkan 11inde açacaktı yalancılık yaptı diyecek bir güruh var malesef ki adam boşuna demedi hiçbir şeyden çekmedim kendi taraftarımızdan çektiğim kadar diye.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi sende bana utanmıyosun diyerek hakaret ettin ozamn.. Ben başkana utanmıyorlarla ve kandırıyorlar kelimesinden başka bişey dememiştim.Önce bi yazdıklarımı baştan sonra okuyun sonra çevap verin bence ..eğer 42 bin çıkarsa laflarımı geri alırım ya çıkmazsa siz hala herşeyi toz pembe yaşamaya devam etcekmisiniz.
Ben senin kelimelerinle sana cevap verdim senin yazdığın yazı burdan atılma nedeni
seninle sohbet etmiyorum seni ikaz ediyorum.  Nerde yazdığını bil ona göre yaz sonradan özür
dilemen öncesinde hakaret etme hakkı vermez kimseye @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 17:21:34
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Kapasiteye takılmayın abi ya...

Kendi yerinde yapıldı çok da güzel yapıldı... Her maç full olsun westfalen gibi... Daha ne isteriz ki?

Full kombine...

Saçma sapan dağ başına atılsak daha mı iyiydi? Kaldı ki böyle bi seçneğimiz vardı. Allahtan kabul edilmedi.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı DADAYKARTALI

ister 42000 olsun isterse 40000 olsun yeterki bizim yerimizde bizim olsun talep çok oldukça bilet fiyatları yükselir ve aynı parayı kazanırız seyirci kalitemizde artmış olur :halay:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar bu kadar yaygara yaptıgınız şeye bakın türkiyede ortalama ne durumda 2 sene sonra bu takım 20 25 bine oynayacak en fazla 30 35 olur.

Aslında bu tabloya bakarak passoligin sadece bahane olduguda anlaşılıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne güzel söyledin bak. o şampiyon takım. her zaman başımızın tacı. ama sen şampiyonluk kovalayacak kadar para harcayıp sürünüyorsan o zaman işi bilmiyorsundur. bu arada maçlara gidiyor muyum evet gidiyorum. profil fotoma bak sadece futbol ile ilgilenmediğimi görürsün.

Hangi amatör branşta şampiyonluk kovalayacak kadar yatırım yaptık ve sürünüyoruz?