Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tuncaboylu

Kombineler satışa çıktığı gün hesaplayıp yazmıştım sözlükte:
https://eksisozluk.com/entry/59476766

38 bin koltuk olacak, localarla ve VIP ile kapasite 41.500 falan oluyor yaklaşık.

Ayrıca bir FIAT reklamı vardı, "önemli olan arabanızın büyüklüğü değil, önemli olan yatınızın büyüklüğü" diye. Kapasitenin önemi çok değil, asıl önemli olan loca sayısı.

Bugün 1 locadan 1000 tane kombine parası kazanıyoruz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 16:41:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
deplasmanı saysanıza sadece.
başkan 40 bin kapasite olsa oraya 2200 lük yer ayırır mı 2000 ayırır.
yanlış sayım vardır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı pascal_21

Beyler yanlış saymadıysam kapasite Umut Günerin dediği gibi 40582  :busted_cop:

bu sayı loca ıvır zıvır hariç seyirci koltuğu mu, yoksa hepsi dahil mi  :alala:

Çevrimdışı bad75

hakkatten ne buyuk bir ihanet. 42 demis ama 40 olmus. bak hepimizi nasil kandirdi. kesin o 2 bin koltugu arakladi namussuz.

Ya arkadaslar kendinize gelin ne diyorsunuz, tarihi bir seyi basardi bu yonetim, siz neyin derdindesiniz.
Başkanın yönetime geldiği günden bu yana verdiği sözleri, söylediği beyaz yalanları unutup ta halen böyle birşeyi kabulleniyor olmamız herhalde ancak Türk insanına özgü bir durumdur. Arkadaş Beşiktaş Başkanı bir kere konuşacak, o söylediği kanun gibi olacak. zırt pırt abuk subuk konuşup ama bunlar beyaz yalanlar vs. demeyecek... Hele ki kendine Süleyman Seba ekolünden geliyorum hiç demeyecek...

Çevrimdışı Sutlas

Fotoğraftan, videodan koltuk saymak imkansız, verilen emeğe saygı duyuyorum ama sonucun doğru olduğunu düşünmüyorum.

Yani biri fotoğraftan, videodan saydım, 43.000 çıktı dese, onun da doğru olduğunu düşünmezdim.

Çevrimdışı yigitcan1903

deplasmanı saysanıza sadece.
başkan 40 bin kapasite olsa oraya 2200 lük yer ayırır mı 2000 ayırır.
yanlış sayım vardır...
Yahu her bulduğun deplasmanı 20yle çarpıyon sen de  :evillol: Sinirden gülüyorum
Şart değil %5

Çevrimdışı BavyeraKartali

@OrkunCoskun  Bursadan konyadan az kapasitemiz olsa ne olur olmasa ne olur ! Bende bu mantiga sinirleniyorum !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı ondrakku

galeyan için hazırda bekleyen insanlar o stadın kapasitesi 41902 olarak çıksa bile başkana, yönetime sallayacaktır. bi yanlışlık olduğuna inanıyorum. (fotoğrafların güncelliği, çekim açıları vs vs.) ısrarla 42000'i biraz geçiyoruz denildi. öyle de olacaktır. koltukları tek tek sayan abimizin eline gözüne sağlık ancak tutarsız bir taraf muhakkak vardır. stadın tam bittiği günü bekleyip resmi sayıyı görene kadar birilerini asmak için bekleyebilirsiniz bence. şampiyonluk öncesi art niyetle dişlerinizi göstermeniz takıma zarar verir.

Çevrimdışı serti67

en azından net bır acıklama  olur bole  bole oldugu ıcın kapasıte maxımum bu oldu vs yada duruma bakılıcak talebe gore sezon ortalamsına gore ıstersek artırabılırız vs bu sekılde ınsanlar soru ısaretlerı gıderılebılırdı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sozkul

hibrit makinasının performansı neden düştü bilen var mı?

Çevrimdışı Forza.55

stad aynı yerinde yapılsın isterse 25 bin kişilik olsun diyordum.ben her türlü kapasiteye razıyım.

ayrıca taraftarıyla bütünleşmek isteyen takımların 40 bin üzeri stadlarda oynamasının sakıncalı olduğunu düşünüyorum.

gs nin stadı 50 bin küsür ama ne tribün bütünlüğü var nede etki.ses desen boğuk.sadece maç öncesi görsel şovlar güzel oluyor.

maddi gelir için kapasite yüksek olsaydı derseniz o başka ama maddiyat hariç kapasitesi gayet güzel bir stad.

Çevrimdışı tuncaboylu

önce sen taraftarı salona çekecek takım kuracaksın ki taraftar o salonu doldursun. şampiyon olduğumuz sene sinan Erdem de rekorlar kırdığımızı hatırlatırım. O güzelim kadroyu bile koruyamadık. Geçen sene şampiyon olan Karşıyaka nın bütçesinin bizden 500.000 Usd fazla olduğunu biliyor musun? Yatırımmış. Bence uyutmaya devam...

Basketbol yatırım işidir sevgili dostum, Karşıyaka'nın şampiyonluğu da peri masalıdır. Görüyoruz işte aynı Karşıyaka'yı bu sene, değerini bulan oyuncuları gidince onlar da dağıldı. Ne Avrupa'da varlar, ne de Türkiye Ligi'nde.

Tekrar söylüyorum, amatör branşlar parasız olmaz. İşin komik tarafı, parayla da çok çabuk olur. 1 sene içinde hem erkekler voleybolda hem de bayanlar voleybolda şampiyonluğa oynayan bir takım kurabilirsin. Ama oraya ayıracağın 7-8 milyon doların geri dönüşü yok.

Çevrimdışı ensdndr

Gözle nasıl sayılıyor bu koltuklar ben anlamadım ki ? varsayım üzerine yargıda bulunmak da bir bizim millette var zaten
41903-40852 = 1051 koltuk. yani %2,5 yanılma payı :) Arkadaşlar hepinizi ciddiyete ve sorumlu olmaya davet ediyorum. Fotoğraflara bakmak marifetiyle saydınız diyelim . %2,5 yanılma payınızda mı yok ??

Gözle saymakla olmaz bu işler, kimse kusura bakmasın ama neresinden bakarsanız ekrana kilitlenen gözlerinize yazı olmuş.
Stadyum önümüzdeki hafta sonu il güvenlik kurulu ve federasyon denetiminden geçtikten sonra toplam koltuk sayısı resmi evraklarca tutanak altına alınacak ve Federasyonun stadyumlarımız kısmında resmi olarak yayınlanacaktır.

Bu gözle fotoğrafa bakarak saymakla olmaz.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Hakan_11

Konya stadı 42 bin kişilik,bizim stadla karşılaştırdığımda Konya stadı gözüme hep daha büyük gözüküyordu.İnşAllah arkadaşımız yanılmıştır sayarken.Öyleysede yapacak birşey yok artık,başkan boş bulduğumuz yere koltuk koyuyoruz demişti.40 bin küsürde idealdir yeterki her maç full olsun.Verilen izinler çerçevesinde en iyi stad yapıldı kimseye kızmaya gerek yok.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne çimi ne çatıya takılacak amblemi bilmem nesi
Benim için en önemli konu bu kapasite konusu
Bi süre çıkayım da sinirimi atayım,olmayacak başka türlü 
İnşallah düzelecek bu konu

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Kapasite 11.04. saat 20.00 de yayıncı kuruluşça yazılır. Başkan elindeki kibrit çöpünü bile satmaya çalışırken maksimum kapasite için her şeyi yapar. Yalan hoş değil ama sayıyı net resmi bir açıklama olmadan Fikret Orman şahsında BEŞİKTAŞ BAŞKANINA yalancı demek bize yakışmaz.  :bandit:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı bad75

Basketbol yatırım işidir sevgili dostum, Karşıyaka'nın şampiyonluğu da peri masalıdır. Görüyoruz işte aynı Karşıyaka'yı bu sene, değerini bulan oyuncuları gidince onlar da dağıldı. Ne Avrupa'da varlar, ne de Türkiye Ligi'nde.

Tekrar söylüyorum, amatör branşlar parasız olmaz. İşin komik tarafı, parayla da çok çabuk olur. 1 sene içinde hem erkekler voleybolda hem de bayanlar voleybolda şampiyonluğa oynayan bir takım kurabilirsin. Ama oraya ayıracağın 7-8 milyon doların geri dönüşü yok.
peki sence bu sene sadece basketbola bu yönetim hepsi çöpe giden ne kadar bütçe ayırmıştır? mevzu para değil, mevzu işi bilmemek... eminim ayırdıkları bütçe bugün lig sıralamasında üzerimizde bulunan çoğu takımdan fazladır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Juventus kapasite : 41.475 Başka söze gerek yok herhalde

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

yav duyanda stadin ustune uçak düştü sanacak daha ortada kesin bi sayi yok bisey yok bu kadar tepki vermek bide o takilmadi bu yapilmadi nasil bi gun diyenler var gercekten garip stad bitti 10 gun sonra aciliyor kafasini duvara vuran var cok ilginc dogrusu  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Selam millet. Bilmiyorum ne kadar zaman oldu ama sanirim burayi ikinci ya da ucuncu basliktan beri takip ediyorum. Stalker modundan cikip bu aralar uye olayim dedim. Bizim gibi yurtdisinda yasayan ozellikle uzak ulkelerde yasayanlar icin bunun gibi platformlar takimi, gundemi ve tabi ki yeni stadyumu takip etmek icin cok onemli. Ozellikle bunu gonulluluk esasiyla bu kadar ozverili yaptiginiz icin tesekkurlerimi sunuyorum hepinize birer birer. Insanlarin stadyumu bu kadar iclerine sindirmelerinde sizlerin de payi buyuk. Eger burayi okumuyor olsaydim neyin neden yapildigini neden yapilamadigini vesaire anlamamis olacak belki de icime sinmeyen bir cok konu olacakti stadyumla alakali. Herneyse bunu buraya birakip hepinizin gozu aydin diyorum. O sene bu sene. :halay:

Çevrimdışı tuncaboylu

@ahmetx biraderim, locaların içindeki koltukları nasıl saydın?

Çıplak gözle görülüyor mu fotoğraflardan? Sırf localarda 2000 tane koltuk var çünkü.

Çevrimdışı Tolga

Farzedelim ki kapasite 41903.

Deplasman taraftarına ayrılan koltuk sayısı ve sponsorlara ayrılan koltuk sayısını çıkardığımızda geriye sadece BJK taraftarı için ne kadar koltuk kalıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beyler yanlış saymadıysam kapasite Umut Günerin dediği gibi 40582  :busted_cop:
Utanmadan hala 42 bin neden diyorlar.. Hayatları taraftarı kandırma

Çevrimdışı can1903

Farzedelim ki kapasite 41903.

Deplasman taraftarına ayrılan koltuk sayısı ve sponsorlara ayrılan koltuk sayısını çıkardığımızda geriye sadece BJK taraftarı için ne kadar koltuk kalıyor.
35-37 arası bişey kalır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..