Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı lazkopat

benim asi ruhla her çıkışda gözlerim yaşarıyor niye müzik arıyorsunuz anlamadım. Şu yabancı sevdasından da geçsek artık bence polemik değil derdim.

takımın çıkış müziği farklı bir dizi grup bilmem ne şarkısı müziği olamaz. Boşuna bu tarz şeyler paylaşmayın  . Şuan ki çıkış müziğimizin yanına yaklaşamaz bu ne oldu belli olmayan ses.
SİYAH BEYAZ HAYATLAR

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Bekrakn

Konuşulduysa kusura bakmayın ama şöyle bir durum var. aydınlatma montajı bitti denmiş

Çevrimdışı ahmett.67

bugün led lerde hiç ilerlemedi nasıl yetişecek bunlar  :alal

Şu anda 1. derecede önemli olan 11 Nisan'daki maçın oynanabilmesi için + devletin denetleme kurumlarından onay alınabilmesi için gerekli düzenlemeleri yapmak. Bunun için led ler önemli mi bilmiyorum, ama sahanın futbol oynanabilecek hale gelmesi , oyuncu ve hakemlerin soyunma odaları, skorbord, turnike, passo sistemi.. v.s.ve tüm stadın güvenlik açıdan eksikliklerinin giderilmesi gerekiyor. 10 gün kaldı , başkanın günde 3 posta denetleme yapması gerekiyor. :bandit:
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 15:32:33 ahmett.67 ]

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Anlayamaz kimse bu aşkı.. Bi düzenleme ile  giriş içinefsane olur bir ben mi öyle düşünüyorum. :money:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı sallapati

amokachi reyiz paylaşmış.. çevirisi

"olay nedir? geri mi dönüyorum yoksa? bana kimse söylemedi"
:)

https://twitter.com/FrenzziiiBull/status/715515591088537601

Çevrimdışı Ayberk

ben uygun bir düzenlemenin önemini açıklamaya çalışırken çözüm bile paylaşılmış :ok:
dışarıdan kopyalama yapıştır yapmadığımız sürece yeniliğe kimse karşı çıkmaz. ama film ya da dizi soundtrackleri taklit olur bence ruh katmaz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı 1903myth3

Öncelikle;

The Ecstasy of Gold'a Metallica'nın giriş müziği demek Ennio Morricone gibi yaşayan bir müzik tanrısına saygısızlık olur yapmayalım arkadaşlar. Ecstasy of Gold The Good The Bad The Ugly gibi kült olmayı başarmış bir westernin en nadide parçalarından birisidir. Ennio Morricone Hans Zimmer ile birlikte sinematik müziğin soundtrack aleminin tanrısıdır. Birisi zeus diğeri poseidondur kısacası.

Yani ecstasy of gold metallicadan öncede vardı metallica ile tanınmadı. Bunu italyada amerikada söyleseniz gülerler adama.

Bu mantıkla hakan pekerin ateşini yolla bana parçası da basit bir pop eseri ve beşiktaş tribününde çalması çok saçma o zaman. Zaten o parçalar çaldıkça bir takımla grupla oluşumla özdeşleşir.

The last of mohicans çalabilirdik ama seneler önce o eseri gs kullanmıştı. Sonra kullanmadılar ama olsun bizim şu an kullanmamız özentilik olur.

Metallica konserleri müzik dünyasının en uçarı en keskin en dipte yaşayan seyirci topluluklarına hitap eder ve metallica dünya çapında bir grup olarak bu doyumsuz kitleyi ecstasy of gold ile açıyorsa bunu örnek göstermek taklit olmaz.

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. O tribünler türk taraftar profilinin en ateşli en tutkulu kitlesi ile dolacak. Ve onları dizginleyecek tek parça bence de ecstasy of gold gibi bir şaheser olur.

Haydi kalk ayağa benimde en sevdiğim marş ama bir açılış müziğine göre yetersiz yönleri var. Bir seneyi aşkındır her açılış maçında çalmamıza rağmen bu marş hala özdeşleşemedi çünkü evrensellik konusunda tatmin edici düzeyde değil. Yoksa dinlerken gözlerimin dolmasını engelleyemem ancak baskıdan çok duygusal yönü ağır basıyor.

Man city-Man u maçındaydı sanırım. Açılış müziği pink floyd idi arkadaşlar.

Tüm dünya bu konuda yerelden ziyada evrenselliğe önem vermeye başladı. Evrensel bir stadyum yaptık evrensel bir açılış müziğini hakediyoruz diyorum.

Son sözüm "The Ecstasy of Gold"dur

Çevrimdışı Hakan_11

Ses sistemi hakkında bir çalışma olmadı sanırım şimdiye kadar.ne zaman başlıyacak acaba ?.Bursada fener müziği çalmışlardı denemelerde, aman dikkat edelim makara olmayalım bizde.Gerçi başkan hergün tepelerinde ama...

Çevrimdışı sallapati

Konuşulduysa kusura bakmayın ama şöyle bir durum var. aydınlatma montajı bitti denmiş

bu aydınlatma sistemiyle super slow motion görüntüler inanılmaz keyifli oluyor izlemesi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şu anda 1. derecede önemli olan 11 Nisan'daki maçın oynanabilmesi için + devletin denetleme kurumlarından onay alınabilmesi için gerekli düzenlemeleri yapmak. Bunun için led ler önemli mi bilmiyorum, ama sahanın futbol oynanabilecek hale gelmesi , oyuncu ve hakemlerin soyunma odaları, skorbord, turnike, passo sistemi.. v.s.ve tüm stadın güvenlik açıdan eksikliklerinin giderilmesi gerekiyor. 10 gün kaldı , başkanın günde 3 posta denetleme yapması gerekiyor. :bandit:
Ledlerin Onemli olup olmadigini bende bilmiyorum ama yetisecegi kesin.Soyunma odalari son asamada,skorbord takiliyor,turnikeler pasolig sistemleri falan neredeyse hazir.Yetismeyecek olan ama acilisi etkilemeyecek tek tuk cevre duzenlemesi var oda zaten Yeni Acik tarafi :-):-):-)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

vodafone arenada şuana kadar satilan 3 lu bilet 15850

Çevrimdışı gostung

ne metallica isteyen özentidir, ne de haydi kalk ayağa isteyen yenilik karşıtıdır. genelleme yapmayalım arkadaşlar. zevkler, beğeniler eleştirilmez, tartışılmaz. şu 10 gün bir geçsin, o günü görelim de, isterse kibariye ile çıksın takım.  :)

ben şahsen haydi kalk ayağa'dan şaşmazdım. hep maçtan dakikalar önce takım sahaya çıkarken çalındığı için bende yeri "beşiktaş sahaya çıkıyor" hissiyatı ile özdeşleşmiş durumda. o yüzden nerede çalsa tüylerim diken diken olur.

Çevrimdışı ensdndr

Son 10 güne girilince stres tavan yaptı. Önümüzdeki 7 gün maksimum önem arz ediyor. benim kafama takılan 3 iş var.
1- Küçük membranlar.
2- Led paneller.
3- herkes yeni açık arkasına dikkat çekiyor ama eski açık arkası tadilat daha geride gibi geliyor bana.

Ne desek boş. 24 saat aralıksız çalışmanın yapıldığı bir tesiste kimseye şunu niye yetiştiremedin diyemezsin
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

Beyler yanlış saymadıysam kapasite Umut Günerin dediği gibi 40582  :busted_cop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Son 10 güne girilince stres tavan yaptı. Önümüzdeki 7 gün maksimum önem arz ediyor. benim kafama takılan 3 iş var.
1- Küçük membranlar.
2- Led paneller.
3- herkes yeni açık arkasına dikkat çekiyor ama eski açık arkası tadilat daha geride gibi geliyor bana.

Ne desek boş. 24 saat aralıksız çalışmanın yapıldığı bir tesiste kimseye şunu niye yetiştiremedin diyemezsin
yetisir yetisir bazi ufak sıkıntılar olacak bunlar mac oynamamiza engel degil artik saha ve tribunler yetisti ic kisimlar yetisti mebran yine yetisecek bi sıkıntı yok 1 hafta sonra baktigimizda stad hazir olur artik cevre duzenlemesi iyi duzeye gelsin bitti gorunecek zaten o panolarin kalkmasi lazim onlar hala şantiye havasi veriyor pazartesi hepsi kalkar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ensdndr

VIP + Loca + Engelli hariç mi dahil mi ?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

nerden saydin hersey dahil mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

40903 olaydı bari  :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zekotha

Bir şeyi beğenmek veya beğenmemek yeniliğe karşı olmak demek değildir.. Sanırsın kendimizi bildik bileli "Haydi Kalk Ayağa" çalıyoruz :)

Kendi adıma, yeni yapılacak ve yine Beşiktaş ruhu kokan ama çok daha etkili bir marşa hayır demem..

Benim demek istediğimi anlamıyorsunuz işte yeniliğe karşı olmaktan kastım bu. Kendimizi düşünmeyi bi kenara bırakıp Beşiktaş'ı düşünmemiz, takımın menfaatlerini önplanda tutmamız gerek. Beşiktaş marşlarının hedef kitlesi biziz. Hedef kitlesi rakip olmadığı sürece "Haydi kalk ayağa"nın değişmesi birşey ifade etmiyor. Kaldıki artık çalınmasın demiyor kimse yine çalınsın en sevdiğim marşlarımızdan biridir ama takımlar tam sahaya çıktığında rakibi avucumuzun içine alalım diyoruz.

Bir de bi yorum gördüm topa vurulduğu an müzik etkisi vs kalmaz diye o kişi çok yanılıyor. İnsanlar bir psikolojiye girdiklerinde o kadar kolay çıkamazlar.

Çevrimdışı ahmetx

nerden saydin hersey dahil mi
2 gündür bununla uğraştım fotolardan saydım.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Staddaki VİP Loca çıkarırsak kapasite 35 bin falan mı o zaman ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mellfred

mehter marşıyla girip izmir marşıyla çıkalım. erkan yolaç'a selam