Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493582 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Rüyamda stadı gördüm. daha doğrusu kabus diyelim. Çimler çok çok kötüydü yürürken bile kalkma meydana  geliyordu oturdum çimlere ağlıyorum böyle olamaz biz çok para verdik diye. Maçta erteleniyordu. Uyandımda bi oh çektim :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı yigitcan1903

Önemli olan tff sitesinde ne göründüğü
O da denetlemeden sonra güncellenecektir

Çevrimdışı martin40

Günaydin arkadaslar, Allahin selami üzerinizde olsun.

Loca koltuklari neden mavi gözüküyor ?

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Altuğ

abi hiç maclara felan geliyor musun :)

Bazı maçlara elimden geldiğince geliyorum, işlerin yoğunluğundan ve haber sitesi biraz törpülüyor maalesef beni.

Çevrimdışı Çağatay

üzerlerinde naylon vardır çıkartmamışlardır hala
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Bazı maçlara elimden geldiğince geliyorum, işlerin yoğunluğundan ve haber sitesi biraz törpülüyor maalesef beni.
kolay gelsin , açılışa gelirsin heralde tanışırız :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Aleyküm selam

Çevrimdışı onurturan

üzerlerinde leylom var :tabe:

Çevrimdışı Fatih

Gazilerin de bufesi gelmemis hala. 10 Gun once bi kac gune gelecek dediydi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 11:24:10
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
NouCamp'ta daha önce kalelerin yanlarında da vardı armalar ve acaip hoşuma giderdi. Ama şu bayrağın üzerine basılma olayını öğrenince olayın şekli değişti.

Ya bayraksız olmalı ya da kartal fln olmalı. Ama mutlaka bişeyler olmalı bence. Çok güzel duruyor.

Korner bayraklarında da arma çok hoşuma giderdi. Valencia yapıyor onuda ve çok hoş....

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı ahmett.67

:aman:
Olimpiyat daha iyi olmaz mı ?
Biletlere inanılmaz talep var. kesin 80.000 kişiyi tamamlarız    :money:  :biggrinking:
Gelirimizi ikiye katlarız  :evillol:
Yönetim bayağı güven kaybeder.

Çevrimdışı Erdem Çözer

:aman:
Olimpiyat daha iyi olmaz mı ?
Biletlere inanılmaz talep var. kesin 80.000 kişiyi tamamlarız    :money:  :biggrinking:
Gelirimizi ikiye katlarız  :evillol:

talep bir anda 10 bine düşer :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski acik tarafi baya ilerlemis hafta sonu artik muze kapisi tarafinda cevre duzenlemesi baslar kufeki orda bitmek uzere reklam panolarini kaldirirlar bi kac gune eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta sütünların arka kısmındaki düz bölümde bildiğin taş kaplama çılgınlığı var yerler taş kaplanıyor ordan numaralıya doğru gidecekler son 10 gün baya zorlu ve yoğun geçecek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş'ın gelecek sezon başında Bayern ile Barcelona'yı davet edip şova dökerek açmaya niyetlendiği Vodafone Arena için sürpriz bir destek geldi. Barça'nın sponsorlarından THY ile Lassa, Katalan ekibinin bu tarz maçlara çıkmak için istediği 2 milyon Euro'luk ücreti ödeme konusunda Beşiktaş'a destek olacaklarını yönetime iletti. Beşiktaş'ın Bayern'in de açılışa gelmek için istediği 2 milyon Euro'luk ücreti için sponsor aradığı gelen bilgiler arasında.
Kaynak: Fotospor

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Güncel
suni çimin rengine dün akşam laf etmiştim ama şuan hiç bi fark yok arada  :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet92

30 nisan daha makul bi açılış tarihiymiş aslında,şimdi şantiyeden geçip giricez muhtemelen :D

Çevrimdışı ozan062

açık konuşayımmı

ben begendim bu mavi loca koltuklarını:)) vallahi saka falan değil

ama işte siyah onlar ısıktan kaynaklı lacivert olması
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı juggerhaunt

Bence yönetimin Bursa maçına yetiştirmeye kasması bir hataydı. bırak sonraki maça aç, bursa kim ki onları eşik olarak koyup taraftarın hayalini o gün açmaya çalışıyorsun.

bilmiyorum. stadın içi bir şekilde biter 11 nisana kadar ledler, scoreboardlar ve şeffaf membran. ama dışarısı hala benim kafamda karamsar. yeni açık arkası allahlık, eski açıkta öyle. stadın içindeki eksikler ise ne durumda bilmiyorum.

hayırlısı.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!