Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492952 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

Mac baslama suresine kac gun ya da saat kala birakirlar isciler calismalari ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı cursedofdragon

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neresi ki bu ne ki bu :D

Çevrimdışı serti67

Duvar uygulaması statın neresı yazmamış ama
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı can1903

takmalılarda zaman kısalıyor en geç hafta sonu skorboart işi bitmeli led işide biraz daha hız kazanmalı daha test edecekler bağlantılar yapılacak iş var yani yanlız şu var saha tam bitecek yarım değil tam bitecek hazır olacak çatı hala hazır olmayacak çok ilginç bi çatı imalatı geçirdik ucu ucuna yetişti çatı  :biggrinking:
Şeffaflar geldiyse pazar günü biter.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhancelebi

Bir arkadas Barcelona logolu bir fotograf paylasmisti, suni cim ustunde yedek kulubelerinin onunde bulunan. Bizim logomuzda Turk bayragi oldugundan bu imkansiz ama alternatif logolar kullanilabilir diye dusunuyorum.
Ekte olan iki alternatif gibi. Benim begendigim cubuklu logo, sanirim bazi t-shirt baskilarinda kullanilmisti daha once.

Çevrimdışı can1903

Artık stadın bir yerinde arma görmek istiyorum ya yazı filan görmek istiyorum. Olmazsa tepkimizi koyalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Animasyon da bayaa kotu maalesef. Umarim denemedir sadece, daha profesyonelce birsey uygulanir.
Son foto paint gibi duruyoır.

Çevrimdışı can1903

11 nisan sabahı bile işlemler olur temizlik vs vs

Çevrimdışı murat

Armamızda türk bayrağı olmasaydıda ben yere armamızın
Konulmasına karşı olurdum.beşiktaşın armasıda her ne olursa olsun türk bayrağı gibi değerlidir benim için.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Maç günü bile temizlik vs son işler olur.Çevre düzenlemesi Nisan sonuna kadar sürecektir :)

Çevrimdışı Evenf

Bunu kabadayılık olarak algılayanlaradır bu sözüm koltuk numarasına oturmak kadar saçma bir şey yoktur bir de elimize mısıe alalım fenerle falan yok göstersinler olmadı bir kişi aldığı tribünden istediği yere oturur oldu ki her yerde görüş açısı aynı ise koltuk kavgasınında gereği yoktur böyle giderek tribün kültrü yok olur ing veya avrupada oturarak maç izleyenleri görünce benim içim el vermiyor takıma destek olmayacaksam ne ararım o stadda tamamen kişisel görüşümdür herhangi vir tribün grubu ile bağım yoktur tek bağım Beşiktaş iledir
Abi bu tip yazılara nasıl izin veriyorsunuz burda... Adam alenen kendisinin ve taraftar grubunun stadta kurallara uymayacagını soylemiş... Bence bu tip adamlar forumdan uzaklastırılmalı ve mumkunse kimlikleri tespit edilip stada sokulmamalı...!

Çevrimdışı gurol_1903

fotodan anlaşıldığı gibi yeni açık üst katın baya bir bölümü scorboarddan maçı izleyemeyecek
edit: kedi yoluna asılırsa izlenebilir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

fotodan anlaşıldığı gibi yeni açık üst katın baya bir bölümü scorboarddan maçı izleyemeyecek

Başka bi yere asamazlar abi zaten :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yiğit

https://www.periscope.tv/w/acrsXDMwNjgzM3wxZGpHWHlYWlFSZUpaLMhDteH3oex6IifHfKo9jrNGBqnAY0kDoH_AbEJa7S8=

Yarım saat önce. Daha temizlik bitmeden koltukların üstünde zıplamaya başlamışlar. Skorbordlar baya ilerlemiş.

Çevrimdışı ikarus

Akşam çekilen birçok fotoğrafta aynı görüntü fazla karanlık. Ben de çok merak ediyırum bu konuyu ışıklandırma bu şekilde mi olacak? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verevilir mi?

https://www.periscope.tv/w/acrsXDMwNjgzM3wxZGpHWHlYWlFSZUpaLMhDteH3oex6IifHfKo9jrNGBqnAY0kDoH_AbEJa7S8=

Yarım saat önce. Daha temizlik bitmeden koltukların üstünde zıplamaya başlamışlar. Skorbordlar baya ilerlemiş.

Silinmiş :) Skorbord ledleri bitmiş mi? :eyes

Çevrimdışı onurturan

bence her yerden gorebilecek gurol abi cunku board halatlarin ustunde kalacak..

Çevrimdışı can1903

Skorbordu hallederler düşünmüşlerdir heralde. 2-3 tip ışıklandırma modeli var galiba arkadaşlar. Şuan sadece ortaya odaklanmıs aydınlatmalar.

Akşam çekilen birçok fotoğrafta aynı görüntü fazla karanlık. Ben de çok merak ediyırum bu konuyu ışıklandırma bu şekilde mi olacak? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verevilir mi?
Hayır hayır ışıklandırmaların çoğu sahanın ortasına yöneltilmiş.Ayarlaması yapılacak.Ve karanlık görüntü yok olacak  :ok: :ok:

Çevrimdışı gurol_1903

Başka bi yere asamazlar abi zaten :D
o da doğru  :ebebe: çok hesap etmeden yazdım yorumu. neyse sonuçta scorboardı astıklarında yeni açık en üstten görünüm nasıl görmüş olduk  :)

Çevrimdışı ikarus

bence bizim stadın fotosunu çeken kamera soluk biraz :)
Çok soluk bu ışık umarım led saysı arttırılır bu şekilde güney amerika liglerinden bir maç izliyormuş hissi yaratıyor

Çevrimdışı Aydemir54

Açılış maçından sonra işi bırakacaklarını sanmıyorum. Bir sonraki maç için son rütuşları yaparlar.

Çevrimdışı Yiğit

Silinmiş :) Skorbord ledleri bitmiş mi? :eyes

Tekrar açtım izleniyor. :/ Zaten küfür kıyamet koparmışlar, değişik bir grup girmiş içeri.

Çevrimdışı ErmanS

Maçı izler de skorboardu goremicek bi kisim. Eski acigin kisa olmasi aniden bi avantaj oldu bu konuda. En azindan tek tarafta olacak bu sikinti  :lol: