Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Skorbortlar ust kattakı arkadaşların görüş acısını engellermi acaba? Daha önce konuşuldumu atlamış olabilirim
üst tarafta oturan kimse sıkıntı yaşamayacak saha her şekilde net görünüyor sadece eski açiığın üstünü göremezler o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iasonion

Onu Juve stadında o dev ekranın arkasına daha küçük bir ekran koyarak çözmüşlerdi. Muhtemelen bizde de öyle olur.

Bayagi ince dusunmusler de ben su asamada o kadar ince dusunuldugunu sanmiyorum. Bir hafta onceye kadar koselere koyacaklardi, apar topar cati aralarina aliyorlar ama arkada kalanlarin digerini gormeyecegini hesaba katmamislardir.

Yaparlarsa vallahi helal olsun derim.
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı Ripley

Barcelona ambleminde Ispanyol bayragi falan deme hocam valla keserler seni :)

Barcelona logosundaki ust kisim (hac ve sari kirmizi cizgiler ve logonun tepesindeki taç kesimi) Barcelona sehrinin simgesi.. O simgedeki kirmizi hac da ingiltere bayragindaki St.George haci, sari kirmizi dikine cizgiler de Aragon kraliyet simgesi (Barcelona kontlugu).

Katalanlarda kurallar nasil bilmiyorum ama bizde bayrak ile ilgili hem hassasiyetler hem de kanunlarla korunmus bariz kurallar var. Dolayisiyla maalesef bizim amblemimizi oralara koymak pek mumkun degil. Ama Besiktas'i simgeleyen bir cok baska kurumsal logomuz var, onlar kullanilabilir.

demek öyle ben Aragon kraliyet simgesini ispanya bayrağı zannediyordum 38 seneden beri, ispanya bayrağı da sarı kırmızı ya ondan şeeettim.
tamam o zaman mission cansel.

Çevrimdışı BRK

Muhtemelen bunun için stadın ışıklarını karartırlar öyle daha muhteşem olur :ok:

kusuraya bakmayin, ama projektorle catinin bir kismina kartal yansitarak acilis olmaz insallah... kotu ve amatorce duruyor

Çevrimdışı mehmetcan1903

kusuraya bakmayin, ama projektorle catinin bir kismina kartal yansitarak acilis olmaz insallah... kotu ve amatorce duruyor

+1903.. onun yerine ışık oyunu çok güzel olur hem membran çok müsait buna harika bir görüntü oluşur  :tabe:

Çevrimdışı Ripley

arkadaşlar son periskop yayını izliyorum da elemanlar saha dar falan diyor inönü yıkılmadan önceki saha ölçüleriyle şimdiki saha ölçüleri aynı mı farklı mı ? daha önce sözü edildiyse kusura bakmayın gözden kaçırmış olabilirim.
edit: elemanlar polismiş : )

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Böyle yansıtılıp bırakılacağını hiç sanmıyorum. Işıklar söner ve o kartal gerçekten uçuyormuş gibi tüm stadı turlar gayette güzel olur.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı nusretaslanturk

demek öyle ben Aragon kraliyet simgesini ispanya bayrağı zannediyordum 38 seneden beri, ispanya bayrağı da sarı kırmızı ya ondan şeeettim.
tamam o zaman mission cansel.
kraliyet mührü yok üstünde hocam:)

Çevrimdışı iasonion

Animasyon da bayaa kotu maalesef. Umarim denemedir sadece, daha profesyonelce birsey uygulanir.

Çevrimdışı safakseref

[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2016, 16:11:26 safakseref ]

Çevrimdışı Efe

hala devam ediyorlar led takmaya yarın yukarı çekerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denizaydogdu

Stada gelip tribünde koltuğunu arayacak adam stada hiç gelmesin daha iyi

Gelirsek Ne olur ???**
Kartal

ysariusta

• Ziyaretçi

yahu görünen bir denemeden sadece bir kare. Nerden çözdün bütün gösteriyi. Böyle bakarsan kötü tabi. hangi ışıkta hangi mizansenle yapılacak bilmiyoruz ki.  :alala:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

@FARUK  abi senden bi cevap istesem :) abi banada dar gibi geliyor saha olculeri (kimse yanls bisey cıkarmasın ) tt arenayla saracogluyla aynımı bizim olculer ?Olculerde  En ust limitmi kullanıldı orta limitmi alt limit mi?

Çevrimdışı aşığımsana

arkadaşlar son periskop yayını izliyorum da elemanlar saha dar falan diyor inönü yıkılmadan önceki saha ölçüleriyle şimdiki saha ölçüleri aynı mı farklı mı ? daha önce sözü edildiyse kusura bakmayın gözden kaçırmış olabilirim.
edit: elemanlar polismiş : )
zaten yayincinin stadyumlar hakkında pek bilgisi olduğu soylenemez. Dar olayını bence sahaya yakınlığı olarak yorumlamak istedi.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı iasonion

kraliyet mührü yok üstünde hocam:)

Yok sadece kraliyet muhru degil, ispanya bayragi ile katalan bayraginin renk olarak bile tonsal acidan farklari var. Katalanlarin enine cok cizgili bayraginin ayri bir adi bile var Senyera idi yanilmiyorsam, Valencia'nin ambleminde de ayni bayrak var.

Çevrimdışı Efe

@FARUK  abi senden bi cevap istesem :) abi banada dar gibi geliyor saha olculeri (kimse yanls bisey cıkarmasın ) tt arenayla saracogluyla aynımı bizim olculer ?Olculerde  En ust limitmi kullanıldı orta limitmi alt limit mi?
saha ölçüleri neden dar olsun 105x68 uefa ölçülerinde saha saha şu şekilde dar tribünler çok yakın olduğu için diğer stadlarda ufak tam sahaya sahibiz ama çizgilerden itibaren aynı sahaya sahibiz daha açıklayıcı olmuştur heralde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Ortalık durulduğuna göre artık şu fotoları tartışma zamanı gelmiştir
bu barcelona'nın saha kenarına yaptığı arma içinde hristiyanlık aleminin simgesi haç var(tapınak şovalyelerinin haçı da olabilir) + ispanyol bayrağı var.

bu da bizim armamız olan fotoşoplu saha

bizim armanın içinde de türk bayrağı var yere olmaz denebilir ama ispanyada sorun olmuyorsa bizde de olmamalı bizim armamızda kutsal olan bayrak var onlarında kutsalları var armanın içinde resmi olarak yasak ise türk bayrağı olmadan da arma saha kenarına işlenebilir.

veya üstüne basılmaması için şöyle bir koruma zinciri çekilebilir.

ne dersiniz güzel olmaz mı?

İspanya ile Türkiye'nin manevi olarak bayrağa verdiği değerlerde farklıdır. Türkiye'de bayrağımızın nerelerde kullanılabileceği yasal olarak düzenlenmiştir ve derki;

Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.

Yok sadece kraliyet muhru degil, ispanya bayragi ile katalan bayraginin renk olarak bile tonsal acidan farklari var. Katalanlarin enine cok cizgili bayraginin ayri bir adi bile var Senyera idi yanilmiyorsam, Valencia'nin ambleminde de ayni bayrak var.

barcelona özelinin dışına çıkarsak, iç savaş sonrası daha çok bunu kullanıyorlar :)

Çevrimdışı Erhan

Evet @FARUK iyi yakalamışsın :claps:

Skorbord caraskal veya makara vinç ile yukarı çekilir.

İlk olarak yere dik olarak askıda bırakılacak ve skorbord parçaları yerleştirilecek diye düşünüyorum.Havada o iş zor olur.

Dediğim gibi yapılıyor çok hızlı olucak bu iş :super:

İspanya ile Türkiye'nin manevi olarak bayrağa verdiği değerlerde farklıdır. Türkiye'de bayrağımızın nerelerde kullanılabileceği yasal olarak düzenlenmiştir ve derki;

Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.
doğru, bayrak kanunu var bizde.

Çevrimdışı Rache

hepsi açılmadığından olabilir mi? :alala: :alala:

Cunku o maç ışıklandırma modu değil bir kaç modu var ışıklandırmaların sanırım 5 farklı modda çalışabiliyor

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

saha ölçüleri neden dar olsun 105x68 uefa ölçülerinde saha saha şu şekilde dar tribünler çok yakın olduğu için diğer stadlarda ufak tam sahaya sahibiz ama çizgilerden itibaren aynı sahaya sahibiz daha açıklayıcı olmuştur heralde :icool:
abi sen yazarsnda açıklayıcı olmazmı :D anlamazsak oda bizim ayıbımz olsun :D aynen abi tribunler yakın olunca göz şaşıyor ister istemez   

ysariusta

• Ziyaretçi

@bjklimert_ insanları tahrik etmeyin!

Bu kuralı koyan Beşiktaş Kulübü. Bu gayet normal bir durum. Normal bir davranışı bu şekilde eleştiremezsin! Hele burada hiç eleştiremezsin. Burada kimse kimseyi tahakkum altına alamaz. Bunu hakaret olarak kabul ederiz ve bunun cezası forumda bellidir. Yeniden uyarmak zorunda bırakmayın!