Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494881 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

Kombinesi olup da tek maç gidecek biri bna mesaj atabilir mi lütfen
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Yanlış görmüyorsam yeni açıkta çatıdan sarkan 3 tane halat/zincir var scoreboard için olabilir

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yanlış görmüyorsam yeni açıkta çatıdan sarkan 3 tane halat/zincir var scoreboard için olabilir

:super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Dikkatinize hayranım  :icool:

Çevrimdışı yldrmaydn

bu koltukları sabitlediler mi hiç? fotolarda görmeye çalışıyorum ama pek anlaşılmıyor. şu an beni düşündüren tek konu budur.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Emre.Guler

LED panelleri montajlamadan yukarı çıkarmazlar sanırım? İçeri vinç girme durumu yok yukarıda nasıl monte edilir acaba?

Çevrimdışı Erhan

Evet @FARUK iyi yakalamışsın :claps:

Skorbord caraskal veya makara vinç ile yukarı çekilir.

İlk olarak yere dik olarak askıda bırakılacak ve skorbord parçaları yerleştirilecek diye düşünüyorum.Havada o iş zor olur.

Çevrimdışı brci

scoreboard sarkacak mı ? direk kedi yoluna mı monte edilecek ?

Çevrimdışı castoridae

Arkadaşlar konu dışı olacak ama stadımızın söyle güzel bir fotğrafı var mı twitter ve facebookta kapak olarak kullanabileceğim.

Çevrimdışı cursedofdragon

scoreboard sarkacak mı ? direk kedi yoluna mı monte edilecek ?

ya abi ne adamsınız :D Scoreboard'ı yukarı çekmek için halatlar :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu konuda bilgisi olan varmı? Duvardaki planda Akatlar kültür ve spor merkezi yazıyor
https://twitter.com/bjkigdir/status/714721686566866944

Çevrimdışı FARUK

@brci    Sarkmaz yani en alt ucu çatıyı taşıyan İçteki 4 lü halat ın altına inmez diye düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 13:06:17 FARUK ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Valla skorbordun çatıda olacak olması mükemmel olur👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı BavyeraKartali

beyler izlendi mi bilmiyorum ama neyimiz eksik ? :)
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı brci

ya abi ne adamsınız :D Scoreboard'ı yukarı çekmek için halatlar :D

:D çatıya ağırlık yapmasın halatlar kopmasın mazallah  :ebebe:

Çevrimdışı grlsyr

her ne kadar eglence mekaninda mescidi biraz gereksiz bulsam bile yapilan mescidi begendim ve emre arolat'in parmagi var mi yok mu merak ediyorum. sancaklar camiiye benziyor ve gosterissiz amacina uygun bir yer olmus. bu konuda bilgisi olan var mi? yoksa ic mimarlarin ya da stadyumumuzun mimari bunyamin derman tarafindan mi yapilmis merak ediyorum. bir de diger dinler icin de dua odasi olacakmis o belki bitmemistir ama onu da gormek guzel olurdu.

herkese iyi gunler.

Çevrimdışı bordelais

Elf gözlerin yine neler görüyor Faruk kardeşim...

Çevrimdışı Erhan

LED panelleri montajlamadan yukarı çıkarmazlar sanırım? İçeri vinç girme durumu yok yukarıda nasıl monte edilir acaba?

Caraskal ile kaldırılır bence

Çevrimdışı FARUK

@Emre.Guler     Vinç girmiyor  artık dediğin gibi yerde montajı olabilir
Eğer yukarı çekme zor olacaksa  kurulu halde,  ledleri de aydınlatma gibi tek tek çıkarıp dağcılar ile halledebilirler
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 13:06:38 FARUK ]

Çevrimdışı Ensar

passolig kartımızı diyelim 330 tl yükledik ama bileti alamadık kalmadı. o parayı geri alabilir miyiz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yavvuzz

passolig kartımızı diyelim 330 tl yükledik ama bileti alamadık kalmadı. o parayı geri alabilir miyiz ?
evet paranı eft yapabiliyorsun . Bu arada 330 tl yi yükledim saat 2'yi bekliyorum .

Çevrimdışı Efe

evet paranı eft yapabiliyorsun . Bu arada 330 tl yi yükledim saat 2'yi bekliyorum .
tostumu yedim 2 yi bekliyorum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen var herşeyin pratik bir çözmü vardır  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

ben şimdi kredi kartıyla direk alım yapamıyormuyum illa kredi kartından önce hesaba para aktarıp ordan mı almam gerekiyor??
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

eyvallah teşekkür ederim :) ben aynı mesaj passolig kombine başlığına da yazdım cevap gelmedi buraya yazınca hemen cevap geldi , sonra konu dışı diye kızıyor insanlar ama burası daha aktif ne yapalım :D oh sizde kombine var tabi biz 5 nisanı bekleyeceğiz daha :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !