Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496795 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfunyasar

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Furkan5

Benim merak ettiğim konulardan biri de şu; üst kat tribünde korkuluklar koltukta oturunca görüş açısını engelliyor mu? Çünkü baya uzun gözüküyor korkuluklar. Yerimize oturduğumuzda sahaya bakarken korkuluklar karşımıza çıkmasın?
bu konunun miladı dolalı çok oldu ustam ya :) şaka bir yana kesinlikle etkiemiyor,test etmiş biri olarak söylüyorum :) :)

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar öncelikle yapamadığım paint çalışmasından dolayı özür dilerim  :D ama şöyle bir tabela bir bu tarafa bir eski açık tarafına hoş olmazmı sağda solda logomuz ortada Beşiktaş. Emre aslında çok daha iyisini yapabilir bencede güzel olurdu tekrar paint için kusura bakmayın  :lol: paint konusunda Samet'e rakibim :)

Ben daha kötüsünü yapana kadar en kötü photoshopçu sensin  :evillol: :D
Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Acilisa 20000 dakikadan az kaldi.

gün hesabı iyidir. Tamam anladık biraz tuhafız da arkadaş mesaisi var uykusu var. Onu mu sayıcaz. Başlanmıış gün bitmiştendir hesabı yapıyorum ben. 12 kaldı bende

Çevrimdışı Emre.Guler

Led montajı son hali! @Emre.Guler dediğin gibi ilerlemiş.Bugün ilk ya yinede idare eder bence.Gelecek hafta biter bence zaten açılışada 2 hafta kaldı.
Yalnız şuna birdaha baktim ulan yoksa bu benim shopladığım resimmi diye :) tam benim yaptığım yerde adamlar mesafeyi bile tam bilmişim

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfunyasar

gün hesabı iyidir. Tamam anladık biraz tuhafız da arkadaş mesaisi var uykusu var. Onu mu sayıcaz. Başlanmıış gün bitmiştendir hesabı yapıyorum ben. 12 kaldı bende

1200000 saniyeden de az kaldi ama onu yazmadim. 1 milyondan duselim hele bi :D ben sayiyorum hos oluyor beyin cimnastigi filan.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı berkotistis

Konu dışı ,   şuan başkan sky 360 da

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kartal66

İşte dediğim ışıklar bunlar bitmiş yarin çalıştiricaklar. arkadaşına mesaj attı yanımda. mesajda gerekli elektriği umarım bulursunuz elimizden geleni yaptık yaziyordu. Pek zamanlari yoktu yarin daha çok foto atarim dedi :) bu arada 9 tanemi var dedim 14 tane varmış. benden bu kadar  :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar ne ışığı babacan ya

Çevrimdışı s4rc4stic

Başkan ne güzel söyledi..Herkesin bir hesabı var Allah'ın da bir hesabı var...Fikret başkan şu serhat turşusuna sorsa keşke beni bitirebilecek misin diye:))))

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sende photoshopa felan başlamadın değil mi?  :alala: :akuma: :boxin:
yoo baslamadim malum siteden gördüm
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı AngryEagle

uzuun zamandır bu konularda ihale vb yapılmıyor yani dükkanları kimler kiraladı, saha içindeki dısındaki bu düzenlemeler için kimler ne yaptı bilmiyoruz:))

2014 Haziran'ında reklam panoları ve 3d halılar için; saran medya ile 5 yıllık anlaştık, yıllığı yaklaşık 1 milyon dolar üzerinden.
(Takibe geçtikleri 5 milyon dolarlık davadan vazgeçtiler. Nakit girişi olmayacak, sadece borcumuz azaldı)

Anlaşma; saha etrafındaki led panoların belli bir süre ile Saran Medya'ya verilmesini öngörüyor ama kaç dakikadır, başka birine de kiralanabilir bir değer var mı, emin değilim.

Buyrun;
http://www.aksam.com.tr/sporbesiktas/5-milyon-dolarlik-uzlasma/haber-319595

Çevrimdışı asi_kartal

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı eronimo18

Fikret Orman: "Vodafone Arena'nın 1 yılda bize kazandıracağı para 50 milyon dolar olacak."

(Vodafone hariç)
HADİD - 20

Çevrimdışı 38life

"Başkan ucu açık bir söz söylese de fırsat bu fırsat diyip başkanı kötülesem."

-Anonim

Çevrimdışı serti67

baskanın yayında gordunuzmu gorevlı zemıne kare bır yer ayırmıs sankı elıyle hıbrıt cakıyordu sankı gerı alıp ızleyebılın varsa bır ıkı dakka once
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı eronimo18

Fikret Orman: Vodafone Arena'ya yüz tanıma sistemi kurduk.
HADİD - 20

Çevrimdışı can1903

Başkan açıkladı. Scoreboardların yerini beğenmemiş çatıya koydurucakmıs
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Viviano

Başkan açıkladı. Scoreboardların yerini beğenmemiş çatıya koydurucakmıs
Çatı demedi ki iki kale arkasına dedi. Kale arkalarına koyacak olmasın?

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı castoridae

Skorboard kale arkası ortaya geliyor çatıya. Başkan şimdi söyledi, köşeleri beğenmedim söktürdüm dedi.

Çevrimdışı Scout

Scoreboardlar İki Kale Arkasında Olacakmış
Pika Pika

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...