Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497259 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mylife1903

temperli cam değil mi bunlar  :alala:

Bence camlarda bir sikinti yok sikinti o cami kiran hayvanda. Evrim muhabeti donuyordu ya onu kapaticaksin ikinci subeye evireceksin, dondureceksin baska bir hayvana. Tabii bu yazdiklarim cam kendi kendine patlamadiysa gecerli. Hatali uretim olabilir, degistirilir ama bizim insanimizin kiskandigi seylere yerden tas alip atma hevesi vardir.

Gece bir fbli tasi sallamis olabilir mi?

Çevrimdışı Efe

yeni inönüden bi foto istemenin zamani geldi bence twitteri olan arkadaslar bi zahmet mesaj atsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolgahan Gur

temperli cam değil mi bunlar  :alala:

temperli camların özelliği belli bir kuvvete kadar kırılmaması o belli kuvveti geçersen yine kırılmaz ama buzlanır araba camı gibi düşün amaç cam özelliğini kaybetsede kırılıp parçalara ayrılmaması ve insanları yaralamamasıdır yoksa kırılmaz cam diye bir şey yoktur daha daha daha daha dayanıklı cam vardır.
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Muratt

Bu camlar bu kadar kalitesizmi ya? bu gördüğüm ikinci buz olmuş cam

Buda birşeymi arkada ve içerlerde çok kırık cam var, hatta müzenin panoramik camlarında oluşan kırıklardan dolayı başkan aşağıdan yukarı hepsini kırın böle görüntü hoş oldu demiş :D

Çevrimdışı mylife1903

bu aksam saat 22 de tv 360 da telegol programina baskanimiz katilicakmis izlemek isteyenler icin hatirlatayim dedim.

Baskan biraz fazla mi konusmaya basladi yoksa sadece ben mi boyle dusunuyorum?

Her mikrofona konusma baskan lutfen, besiktasi yok sayan geceleri 10 dakika o da program sonunda yer ayiran renkli takimlarin borozonu pis isbirlikcilerin kameralerina konusma baskan.

Baskanin bazi konulara temas etmesi gerekir, hakemler, temsilciler ve gozlemciler twitter midiri nedir ondan olan arkadaslar lutfen ridvan akara baski yapsin firsat varken stadi konussun ama bu kurullar meselesini de masaya yatirsin, hersey stad degil! Camiamizin kupalara ihtiyaci var. bir nesil daha kaybetmemeliyiz.

Çevrimdışı cadavra

Genelde efe yeniinonu dedikten 10 dk sonra foto gelio siteyi takip edio olabilir.bu seferde gelecek mi bakalim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Yedek kulübelerini ne zaman görürüz acaba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Genelde efe yeniinonu dedikten 10 dk sonra foto gelio siteyi takip edio olabilir.bu seferde gelecek mi bakalim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@SDemirsoy istiyo ondan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berkotistis

ya stadın girişine vodafone logosu koymak çok saçma değil mi ? telefon bayisi gibi.

taraftarın oylarıyla vodafone arena logosu belirlenmişti o konsaydı keşke

Defaaalarca konuşuldu bu , yurt dışındaki bütün örneklerde gördük ki  saçma değil herkes öyle yapıyor. Yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Ayberk

Buda birşeymi arkada ve içerlerde çok kırık cam var, hatta müzenin panoramik camlarında oluşan kırıklardan dolayı başkan aşağıdan yukarı hepsini kırın böle görüntü hoş oldu demiş :D
dekoratif cam takmışlardır belki  :D
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa Pektemek ?? :evillol:
Testler devam ederken mustafa sakatlanmis, firma ismaili cagirmis, ismail milli takim kulubelerini denetledigi icin sarkmis yedek kulubelerinin son testleri, haftaya netlesir diyorlar.

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

futbolcularımız gol attıktan sonra hibrit çimde rahatça kayabilecek dimi?

videodaki gibi futbolcu kayarken takılıp düşmeyecek dimi :D drogba baya şaşırmıştır bu duruma :D:D
http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/drogbanin-gsaray-formasiyla-attigi-goller/2012-13-sezonu-28-hafta

Çevrimdışı ahmet1903

Stadin neredeyse hic bi yerinde Besiktas logosu yok koymayi planladiklari yerler var mi ? Juvenin stadindaki gibi bizdede kapali ve numaralinin ustune konulabilir aslinda

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı mylife1903

futbolcularımız gol attıktan sonra hibrit çimde rahatça kayabilecek dimi?

videodaki gibi futbolcu kayarken takılıp düşmeyecek dimi :D drogba baya şaşırmıştır bu duruma :D:D
http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/drogbanin-gsaray-formasiyla-attigi-goller/2012-13-sezonu-28-hafta

Abi noktayi koydu. Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi!

Zeki muren de bizi gorecek mi?

Çevrimdışı eaglekartal

Stadin neredeyse hic bi yerinde Besiktas logosu yok koymayi planladiklari yerler var mi ? Juvenin stadindaki gibi bizdede kapali ve numaralinin ustune konulabilir aslinda
bu konuda bende inanılmaz rahatsızım stad bitti bitiyor hala logomuz yok bekleyin deniyor.nereye konacak bu logolar artık konulsunda bir görelim bizim stadımız olduğunu daha bir iyi hissedelim

Çevrimdışı ahmetx

Nasıl 11 Nisana yetiştireceğiz halen aklım almıyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu forumu açıyorum ama kaldığım yerden değil 5-6 mesaj sonrasından devam ediyor neden öyle :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum