Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serdar

Dünden beri online olamadım yazamadım birşey. Şifreme kavuştuğum için önce Allah ıma, sonra @Altuğ  uma minnettarım. @Necmi  abiye de ayrıca teessüf ederim.

Loca altı panellerin dar olduğunu pek sanmıyorum, bakış açısıyla alakalı biraz. Altından bakarsan her durumda betonu görürsün karşı tribünden beton gözükmez sanırım, resim falan gelirse karşıdan belli olur zaten.

Çevrimdışı Tolga

Sonunda led panolarda takılmaya başlanmış güzel :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartalim

Seffafların dikiş izleri yamukmu olmuş?eski acikta takılanlar düzgündü.aceleye getirme terzi işi! :)
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 16:34:44 Kartalim ]

Çevrimdışı ahmetx

@Muratt ın verdiği bilgilere  vip-1903 koltuk sayıları

Batı vip -1698
Batı kulüp vip -185
1903 vip -610
Toplam vip koltuk -2493
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı arda

:icool: yiyen olmuş ama :)

:D:D Az kalsın Ledlerle beton arasında pekde açıklık kalmamış gibi bir beğeni getirecektim ki cevval arkadaşların yorumlarıyla uyandım mevzuya :)

KONU DIŞI: Takımımlakolkola kampanyasından kazandığım tişörtüm de gelmiş :) Gri tişört candır fakat, şu kartal yuvasındaki dizaynlara biraz daha özen gösterilse keşke. Sen bu işlerden anlıyorsun Emre hocam. Bak bana günün anlam ve önemine istinaden Gri betonun üzerine siyah led panelli dizayn göndermişler. Kim tasarladıysa bu tişörtü pek ileri görüşlüymüş vesselam :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

yeni acıgın numaralıyla birlikte o koca alan acayip revizyon gordu gormeyede devam ediyor

ve enson duvarlar için bir sürü sey gelmiş ve sanıyorum ekibide yıgacaklar kısa surede biticek gibi,,

ama bu su numaralı arkadaki merdiven bana bi garip geliyor acık soyleyim sanki o kadar kişiyi tasımıcak gibi iki kolon var gibi tamam hesapları yapılıyor biliyoruz ama biliyorsunuz bizimkiler bi garip:)

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu duvar tamamen klima motoru olacak anlaşılan

Çevrimdışı Gorgaze

@GD8 kardeşim eyvallah. yeni açığın arkası güncel foto diye 3 gündür kıvranıyordum. yalnız fena karışmış  :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf kaç oldu?İlk led ekran montajı bittimi?Saha içinden fotğraf yok mu hiç?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ersinn

sen alman takımlarının bir maçını göstersene uefa organizasyonu içinde koltuksuz
koltuklu tribün senin güvenliğin ve konforun içindir. diğer türlü mal pazarına benzer.
uefa standartına uymadımı kapasiteyi bile düşürüyor mesela fener uefa maçlarında 45000 e düşüyor.
kaldıki senin dediğin saha ölçülerinden kırpmakki uefanın en kesin talimatı bu saha ölçüsü 80x120 olmak zorunda
ve hiç bir stadyum bunun altında bir ölçüyle inşaa edilmiyor zaten sanırım belli bir süre sonra kesinlikle maç oynanmasına izin vermeyecek
tüm alman stadyumlarıda bu standartlara uygun yapılıyor. avrupadada bildiğim bir tek bundesligada koltuksuz tribün var. almanlar uygar olduğu için
sorun teşkil etmiyor bizde bir panik durumunda katlamalı ölü verirsin herkes birbirini ezer. Normalde bile eziyor zaten.
Güvenlik senin üç tane fazla insan sokmandan daha önemli

Abi nasıl sadece Almanyada var. Saint-Etienne stadının kale arkasında koltuk yok. Hatta her golde aşağı iniyor bütün tribün

Çevrimdışı Altuğ

@GD8 fotoğraflar sana aitse bana ulaştırabilirmisin haber portalında paylaşalım?

Çevrimdışı ozan062

taraftar alanı olarka kullanırız diyordum ama baya baya burası arka çöplük oldu:D

çnk belediye vermedi o alanı gitti sacma sapan seyler yaptı sonrada bizde ona ayak uydurduk,, proje çizimindeki o müthiş yeşillikten gram birsey yok

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı GD8

@GD8 kardeşim eyvallah. yeni açığın arkası güncel foto diye 3 gündür kıvranıyordum. yalnız fena karışmış  :)
Rica ederim abi... İçeri almadılar o yüzden içeriden resim cekemedim ....

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tam fotoğraf yok mu diye yazdığım anda fotoğraflar gelmiş.Teşekkürler @GD8 . Kapalı ve eski açıktaki çevre düzenlemesi 14 günde bitecektir son duruma göre.LED mpntajı ne durumda acaba?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu camlar bu kadar kalitesizmi ya? bu gördüğüm ikinci buz olmuş cam

Çevrimdışı Gorgaze

oraya bir ara açık renk desenli bir taş kaplaması yapılmıyor muydu ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı GD8

@GD8 fotoğraflar sana aitse bana ulaştırabilirmisin haber portalında paylaşalım?
Bana ait abi ozelden whatsapp numarasını atarsan sana gönderirim...