Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Hadi ya benim aklimda bu kalmis.

Aslinda haklisin. Fotografa gore bu sekilde cizgi veremezler, yari metre kadar aciklik var bezler arasinda.
Silindirle yatırıyorlar çimleri ters yönlerde
Zaten iyi zeminlerde maçta belli oluyor futbolcuların ayaklarını bastıkları yerlerde iz kalıyor çimler yön değiştirdiği için

Çevrimdışı Burak Akay

Twitter:bernakarnaval   foto düne ait ama zemin harika duruyor o yüzden paylaşıyım dedim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

%90 kale direklerinin oturacağı yer hibrit işide %45 lerde falan demekki
yarıyı geçti

Çevrimdışı ensdndr

Bizim eski inonude kapali tribun mesafesi yaklasik 3m civariydi yanilmiyorsam, simdi 7m civari oldu, saha boyutlari da degismedi.

simdi kapali ve numarali on taraflara 2-3 sira koltuk koyamiyor muyuz? koyamiyorsak neden?

3  metre mi ? Ne 3 metresi 13 metre olabilir ama 3 metre olması imkansız. Sadece yedek kulübesi ve teknik direktör etki sahası gibi kısımlar 3-4 metre derinlik gerektirir.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı FARUK

Zemine fazla yansımıyor ama membran lar arasında fark var

Çevrimdışı İhsan

Bizim eski inonude kapali tribun mesafesi yaklasik 3m civariydi yanilmiyorsam, simdi 7m civari oldu, saha boyutlari da degismedi.

simdi kapali ve numarali on taraflara 2-3 sira koltuk koyamiyor muyuz? koyamiyorsak neden?

İnönü stadında tribün saha mesafesi 3m den daha fazlaydı.
Kavisli olduğundan kenarlar biraz yaklaşıyordu.

Biz şimdi alta koltuk koymak istiyorsak mesafe 7m den 4m ye inecek, zemin kazılıp 2 m daha aşşağıya inecek ki buda imkansız.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı bürküt

Güncel video Ayazcan1903 Instagram hesabından alıntıdır

Membran ların alttan görünümü

bu videoda şeffafların farkı çok net..

Çevrimdışı sallapati

Zemine fazla yansımıyor ama membran lar arasında fark var

aşagıdan gayet klas duruyor

Çevrimdışı quentine83

koltukların sabitlenme işi bide büyük membranların arasını makina ile kapatma işi vardı noldu o işler ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı birkanmaraz

22 marttan bu yana foruma giremiyorum ama kapasite ile alakalı biraz konuşma olmuş.

açılış tarihi verme konuşmasında kesin bir sayı verilmiş zaten . daha önce fark edildimi veya fark edilmedimi bilemiyorum .
11.15 ten itiberen izleyin

Çevrimdışı mylife1903

3  metre mi ? Ne 3 metresi 13 metre olabilir ama 3 metre olması imkansız. Sadece yedek kulübesi ve teknik direktör etki sahası gibi kısımlar 3-4 metre derinlik gerektirir.
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tesisler/6/25/

Yenileme Çalışmaları (2004)

2003-2004 sezonunun tamamlanmasının ardından hemen başlayan çalışmalarla Stadımız, muhteşem bir görünüm kazandı. Zemin indirme projesiyle, tribünler ile saha arasında artık sadece 4 metre uzaklık var.

ben 3 metre civari hatirliyordum hatta koseler acayip yakindi.

Çevrimdışı İhsan

aşagıdan gayet klas duruyor

Böyle bir ufak fark için ön tarafın şeffaf yapılmasını mantıklı bulmadım.
Muhtemelen 40cm kot farkından dolayı çatı dizaynı böyle gelişti :alala:. Kot farkı muhabbeti olmasaydı Çatı tek parça membrandan yapılırdı.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

kim diyor 3 metre olduğunu bir kere ovaldi şimdide 6.15
ve 6 metreden aşağısına uefa izin vermiyor. stadda hiç bir ölçüyü kafana göre yapamıyorsun biz uefanın
en düşük ölçülerini kullandık @mylife1903

Çevrimdışı doctore

arkadaşlar ışıklandırma zayıf mı duruyor sanki biraz? bunun açı ayarı yada ışığı arttırma gibi bir ayarı var mı, yoksa son hali bu mu? bu kadar projektörle ışıl ışıl olması lazım her yerin. bilgisi olan???
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mylife1903

kim diyor 3 metre olduğunu bir kere ovaldi şimdide 6.15
ve 6 metreden aşağısına uefa izin vermiyor. stadda hiç bir ölçüyü kafana göre yapamıyorsun biz uefanın
en düşük ölçülerini kullandık @mylife1903

necmi abi benim gelmek istedigim nokta burasi, uefanin olculerini neden kabul ediyoruz. senede en cok 5 mac oynayacagiz uefa organizasyonlarinda.
kalan 20 maci ise kendi federasyonumuzun organizasyonunda.

benim icin lig sampiyonluklari daha onemli uefa kupalarindan. once rakipler ile arayi biraz kapatalim, elin avrupa kupasina zaten otomatik olarak sira gelir.

koltuksuz tribun olsun, carsi grubunu komple oraya alsinlar.

projeyi gormedigim icin sadece gorunen yerlere koltuk sokusturabiliyorum, iki sayfa geride arkadas resimler ile belgeledi.

uefa izin vermiyorsa uefanin organizasyonunda oraya seyirci alinmaz, koltuksuz izin vermiyorsa, koltuk takilir.

Çevrimiçi Necmi

Böyle bir ufak fark için ön tarafın şeffaf yapılmasını mantıklı bulmadım.
Muhtemelen 40cm kot farkından dolayı çatı dizaynı böyle gelişti :alala:. Kot farkı muhabbeti olmasaydı Çatı tek parça membrandan yapılırdı.
orda ufak bir fark yok o membranlar tül gibi düşün direk güneş ışığını geçiriyor ama
uzaktan bakınca beyaz kumaş görünümü veriyor. aslında tülden bile daha fazla geçirgen @İhsan
tülde 1 mm delikler vardır bunlarda yarım santimden fazla delikler var ve deliklerin içi şeffaf slikonumsu bir şeyle kaplı
sadece çimlere faydalı olan uv yi geçiriyor cam gibi düşünmeyin burda amaç ışık geçirgenliği değil çimleri besleyecek ışığı geçirmesi
yani teknolojik bir şey :D

Çevrimdışı cn

arkadaşlar bilmiyorum başka statda var mı ama ; teknolojik olarak bu olabilir bence ,  ledlerin bir kısmına statdaki seyirci sayıları anlık olarak yansısa, içeri seyirci alındıkça turnikelerden giren insanların sayısı bu ledlere yansısa süper  olmaz mı ?

Çevrimiçi Necmi

necmi abi benim gelmek istedigim nokta burasi, uefanin olculerini neden kabul ediyoruz. senede en cok 5 mac oynayacagiz uefa organizasyonlarinda.

benim icin lig sampiyonluklari daha onemli uefa kupalarindan. once rakipler ile arayi biraz kapatalim, elin avrupa kupasina zaten otomatik olarak sira gelir.

projeyi gormedigim icin sadece gorunen yerlere koltuk sokusturabiliyorum, iki sayfa geride arkadas resimler ile belgeledi.

uefa izin vermiyorsa uefanin organizasyonunda oraya seyirci alinmaz, koltuksuz izin vermiyorsa, koltuk takilir.
uefadan maçlarını yapmak için nasıl izin alacaksın artık sadece eski stadlara oda belli bir seviyedekine uluslararası müsabaka izni veriyor
eğer şampiyonlar ligini olimpiyatta yapmak istiyorsan uymazsın @mylife1903
her sene gelip stadın uluslar arası müsabaka yapmaya elverişlimi diye neden teftiş ettiklerini sanıyorsun.

ysariusta

• Ziyaretçi

Tff uefaya biz tff ye bağlıyız. Bu demektir ki biz uefa kriterlerine uymak zorundayız.

ysariusta

• Ziyaretçi

Geri sayım sayacını da 1 saat azalttılar mı

Çevrimiçi Necmi

kardeşim neyi anlamak istemiyorsunuz bende bunu anlamıyorum iki yıldır milyon kez tekrarlandı türkiyede koltuksuz
seyirci alınması yasak bunu tff engelliyor yoksa millet salakmı söker koltuklarını kapasiteye bakmadan bilet satar.
koltuksuz bir tek kişiye bile bilet satamazsın. E bilet yasasını boşunamı çıkarttılar. E bilette koltuğuna oturacağını bile garanti
ediyorsun koltuğuna oturmadığında bedeli geri iade olmadan kombinen iptal ediliyor. Bu sözleşmenin altına imza atıyorsun.

Çevrimdışı Serkan7738

arkadaşlar ışıklandırma zayıf mı duruyor sanki biraz? bunun açı ayarı yada ışığı arttırma gibi bir ayarı var mı, yoksa son hali bu mu? bu kadar projektörle ışıl ışıl olması lazım her yerin. bilgisi olan???

dün akşam uçaktan gördüm nerden bakarsan bak kendini parıl parıl belli ediyor hatta olması gerekenden çok fazla parlıyor gibi geldi bana eminim ışık açıları ayarlandıktan sonra düzelecektir ışıklar gayet yeterli eğer dışarıya bukadar parlıyorsa @doctore