Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osvaldo nartallo

çimlerin görüntüsü ne zaman değişecek şu çizgi çizgi olanlar için işlem mi yapılacak yoksa kendiliğinden mi düzelecek  :alala:
şuanda çimler uzun. hepsini aynı boyda kesersen tek renk olur. kısım kısım farklı boyda kesersen çizgili veya desenli olur. kesim işlemi yapılınca otomatikman düzelecek.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı sallapati

bu beyaz noktalar kale direği olabilir mi?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 12:09:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Peki fiyatin bu kadar yuksek olmasinda bi anormallik yok mu..cok enteresan
fiyat yüksek değil hatta uygun bile denilebilir. artık olimpiyat Başakşehir biletleriyle
mukayese etmeyin renkliler yıllardır bunlardan daha pahalı satıyor.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

son güncel resimlerde eski ve yeni açıkta sponsor yazılarının altında bir şeyler var, o nedir bilen var mı?

scoreboard montajının yapılacağı çerçeve diyebiliriz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Burak Akay

%90 kale direklerinin oturacağı yer hibrit işide %45 lerde falan demekki
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı canergiray77

şu hibrit'i çakan makine 2 tane olsa bitmişti ya sanki bunlar 2 makine olarak çalışmıyormuydu diğer stadyum projelerinde ben mi yanlış hatırlıyorum   :alala: @Burak Akay
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Burada ne yapiliyordu @Necmi abi? Cim yakma - sekil verme islemi bu degil mi? O gunku sohbette adam bunun icin sekil verme demisti.
hayır çok sıcak olduğu için güneşten koruyorlar şekil silindirle veriliyor söyledi ya
hatta internettede bununla ilgili videolar var

Çevrimdışı sallapati

hibrit cumartesi veya pazar bitecek gibi duruyor

Çevrimdışı Burak Akay

şu hibrit'i çakan makine 2 tane olsa bitmişti ya sanki bunlar 2 makine olarak çalışmıyormuydu diğer stadyum projelerinde ben mi yanlış hatırlıyorum   :alala: @Burak Akay
Çift kabin tek makina çift cihaz gibi duruyor ama acelemiz yok zaten 4 nisanda hibrit biter tahminim 1 haftada çim iyice oturur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı FARUK

Güncel video Ayazcan1903 Instagram hesabından alıntıdır

Membran ların alttan görünümü

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel
Hibrit makinası yarılamış sahayı.En geç hafta sonu hibrit çakma işi biter.👍👍😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Abim sadece Liverpool maçına gidebildi ama passoligle.  Passo.com da da geçmiş biletlerimde gözüküyor. Peki o öncelikli mi @Necmi  abi?
bilmiyorum  :alala:
biletle ilgili mesajlarınız siliniyor kombine bölümünde konuşun

yok abi son fotoya göre tamamen yarılamış sahayı.👍

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

hayır çok sıcak olduğu için güneşten koruyorlar şekil silindirle veriliyor söyledi ya
Bu durumda şekil verilemez çimlere güneş açısı sürekli değişeceği için bi çizgi oluşturamaz güneşten korumak amaçlıdır  :eyes
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Fatih

Hadi ya benim aklimda bu kalmis.

Aslinda haklisin. Fotografa gore bu sekilde cizgi veremezler, yari metre kadar aciklik var bezler arasinda.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

evet bencede onlar.hibrit bittikten sonra saha çizgileri çizilecek.

Çevrimdışı Burak Akay

yok abi son fotoya göre tamamen yarılamış sahayı.👍
Aman yarılasın bitsin biran önce foto açısı yanıltıyor henüz saha çizgileride olmadığı için ayırt edemiyoruz :)
İyi Günde Kötü Günde

membran 7 olmuş.. güncel  :D
Süper foto.4 tanede ağ var.Bence 4 ağda bugün bitirilecektir..

Çevrimdışı İhsan

Resmen hayallerim yıkıldı @İhsan 

Mutlaka bişey düşünmüşlerdir, ikinci katı biraz traşlayıp, biraz 2. katın üstüne binecek 3. bi katla stad muhteşem olurdu. 3. katın da 20 sıra olmasına gerek yok 7-8 sura yeterdi. Üzüldüm  hakkaten.

Bu konuda yanlış bil algi var @pascal26 . Fazla kat ile kapasite artmıyor. Apartmanda olduğu gibi üstüste konulmuyor iste.
Bunu icin alanın büyümesi lazım. Bizim stadın etrafında boş alan yok.
Come to Beşiktaş

Aman yarılasın bitsin biran önce foto açısı yanıltıyor henüz saha çizgileride olmadığı için ayırt edemiyoruz :)
Ben az buz ayırt edebiliyorum çünkü kapalı tarafından başladılar.Yeni açıktan gelen güncel fotoğraflardan ayırt ediliyor..

Çevrimiçi Necmi

şuanda çimler uzun. hepsini aynı boyda kesersen tek renk olur. kısım kısım farklı boyda kesersen çizgili veya desenli olur. kesim işlemi yapılınca otomatikman düzelecek.
düzelmez serildiğinden beri kaçıncıya budanıyor silindirle yatırıp şekil verecekler
şu an henüz parçalar birbirine kaynamadı bir süre bu görünecek silindir bile tam çözmez işi

Çevrimdışı mylife1903

Bu konuda yanlış bil algi var @pascal26 . Fazla kat ile kapasite artmıyor. Apartmanda olduğu gibi üstüste konulmuyor iste.
Bunu icin alanın büyümesi lazım. Bizim stadın etrafında boş alan yok.

Bizim eski inonude kapali tribun mesafesi yaklasik 3m civariydi yanilmiyorsam, simdi 7m civari oldu, saha boyutlari da degismedi.

simdi kapali ve numarali on taraflara 2-3 sira koltuk koyamiyor muyuz? koyamiyorsak neden?