Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

abiler kardeşler ben yalova da yaşıyorum engelli taraftar olduğumu forum ahalisi biliyor zaten  bursaspor maçına gelmeye niyetim var  yanımda bir refakatçı ile geleceğim yanımda gelenin passoligi  mevcut eskiden refakatçiden bilet parası alınmıyordu şimdi alınıyor mu ? benim passoligim yok engelliler için nasıl giriş yapılıyor form doldurmak lazım mı nereye başvuracağım bu konu hakkında bilgi verir misiniz

Len @canergiray77 sen 1 seneden fazla buradasın. Halen bir passo çıkarmadın mı?  :akuma: :akuma: Sen bir passo al bakalım. Fırsat bulursun passo yok diye gelemezsin olacak şey mi? Hemen bugün başvur. Olaki eline geçmez de bilet bulursun o zaman çaresine bakarız.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

ben şunu anlıyorum yönetim ya bi iki maç takım tökezlerse diye düşünüyor ve o yüzden 3maçlık kombine olayına girdi. kendi takımına güvenmeyen bi yönetim var. hep destekledim bugüne kadar da yaptıkları çok saçma oldu taraftar açısından. o kadar zahmete gir kombine al sonra kombinenin 3te bir fiyatına bi daha kombine al. ayıptır bu dalga geçmektir taraftarla. açıkcası sadece ilk maça girebilecektim sonra yurtdışında olucam. ne diye ekstra para veriyorum?

yönetim olayı bi yol kazasında kalan 2 maçın gelirinden mahrum kalmamak için kombineye döndü olayın aslı budur arkadaşlar. takıma güvenmeyen bi yönetim var ve o ilk maçta ben o başkanı protesto ederim bu hakkımı da kimse elimden alamaz. takıma güvenmediğine mi kızayım. taraftara ayıp ettiğine mi? ben şimdi taraftar olarak kombine alırken vodafone arena açıldıktan sonra bi yıla kadar geçerli diye dava açsam kulübe ne olur? taraftarın beşiktaş sevgisini kötü kullanmasın yönetim. destekledik destekledik tepemize çıktılar şimdi. sinirliyim...

Aynen yönetim taraftarını enayi yerine koydu, bunun başka bir açıklaması olamaz. Şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersek bu yönetim satılan kombineler geçersiz deyip yeni kombine satmaya kalkışırsa hiç şaşırmam o derece, kimsenin güveni kalmadı artık yönetime.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı firewater

3 lü kombineye ortak arayan var mı  :alala: :alala:
Ben kale arkasından açılış maçından sonraki bir maça talibim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

3lü bilet olması yönetimin taraftardan korktuğu anlamı çıkarıyor bana.

İlk maçtan küfür edip seyircisiz oynama cezası alıp diğer biletleri satamayız diye düşünüp böyle bir işe kalkışmış olabilirler.
Bu yönden hic düsünmemistim, ama cok mantikli. Dogrumu ? Bence degil, ama yönetim su ilk 3 macimizda maddi zarara ugrama istemiyordur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı canergiray77

Len @canergiray77 sen 1 seneden fazla buradasın. Halen bir passo çıkarmadın mı?  :akuma: :akuma: Sen bir passo al bakalım. Fırsat bulursun passo yok diye gelemezsin olacak şey mi? Hemen bugün başvur. Olaki eline geçmez de bilet bulursun o zaman çaresine bakarız.
abi maça gitme olasılığım %0 %5 arası yanii istanbul dışı yaşadığım için buda çok zor o yuzden gerek duymadım çıkarmaya sımdı bu maca gitme hevesim çok nasıl olacak hala çözüm bulamadım @Yunus :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İrfan

Beyler bu sefer yönetim batırsa biz batırmayalım işi taraftar olarak 8 hafta kalmış yine kendi kendimizi kaosa sürmeyelim.

Kimsenin son haftalarda tekrar şampiyonluk vermeye gücü kalmadı artık.

Zamanı gelince veririz en güzeliyle tepkimizi. Doğru yanı da yanlış yanı da var bu kararın ama şu an tek odaklanmamız gereken takım.

Bırakalım kenara her şeyi bu sefer...
We are Electric..!

ysariusta

• Ziyaretçi

maalesef Beşiktaş başkanı f.orman çok kötü bir yönetim gösterdi.

şu an gs den borcumuz daha çok gelirimiz daha az ama biz ceza almıyoruz.

kimse demiyorki aga bu nedir

f.orman yönetimi klübü okadar iyi idare ediyorki kimsenin aklına gelmiyor demekki ,bence hata yapıyor.

UEFA niye bizi önümüzdeki sezon Avrupa maçlarında men etmiyor ?

şu 3 maç geliri bizim kaderimi belli edicek, verdiğimiz sözleri tutmuş olucaz hem stadı yetiştirip hemde hasılatı bu kadar yukarı çekerek

şampiyon olup CL gidemedikten sonra futbolada  stada yapılan yatırım hikaye olur.

Abi biz anlaşmamızı bir sene evvel yaptık. Evet biletlerden gelecek gelir ffp için gerekiyor. Ona da katılırım. Son süreci iyi yönetemedi. O konuda da hemfikiriz. Bu tek başına kötü yapar mı yapmaz mı? Bakarız bu mevzu ceviz kabuğunu doldurur mu doldurmaz mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

abi maça gitme olasılığım %0 %5 arası yanii istanbul dışı yaşadığım için buda çok zor o yuzden gerek duymadım çıkarmaya sımdı bu maca gitme hevesim çok nasıl olacak hala çözüm bulamadım @Yunus :D
Bilet var mı ona bir bak. Bir de TFF paso kartı başvurusu yap. Bilet alamazsan bile 8 lira sadece.  :ok: Bilet fırsatı çıkar bu sefer daha çok üzülürsün. Keşke alsaydım demenin pişmanlığı büyük olur.

Çevrimdışı berkotistis

o kısımı actım fakat doldurma alanına yazı yazılmıyor + passolig yok çıkarsam 15 gune ancak gelir kartım nasıl olacak bu iş hala aklım almadı ya

Çıktısını alıp  kalemle doldurulması gerek tahminimce. Passolig içinde hemen başvur kardeşim.

Passoya başvur kart gelmese bile maça girebilirsin şöyle birşey var bak

Maç günü Passolig Kart’a başvursam maça gidebilir miyim?

Elbette. Karta başvururken kullandığınız TC kimlik ya da pasaport numaranızla satın alacağınız biletler hesabınıza tanımlanacaktır. Karşılaşma günü TC kimlik numarası bulunan bir kimliğiniz ya da pasaportunuzla stadyumdaki gişelerden Pass Kart temin edebilir, tribündeki yerinizi kolayca alabilirsiniz. Bu işlem için de hiçbir ücret vermeniz gerekmeyecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi basketbol arena inşaatı başlıyormuş. Ne gerek var ya Akatlar güzel şuan ki haliyle de. Sen bi takım kur da amatör branşları şampiyonluğa oynat ilk önce.

İlla her şeyi eleştireceksiniz yani.

şampiyonluğa oyanayacak takımı nyle kuracak, çakıl taşıyla mı? Fenerbahçe'nin bütçesi senin 10 katın, neyle rekabet edeceksin? Fenerbahçe Real Madrid maçının en ucuz bileti 100 TL'ydi haberin var mı? Hani senin futbol stadının açılışına istediğinde taarftarın isyan ettiği 100 TL. Adamlar kıytırık bir Euroleague grup maçına o fiyatı çekiyorlar. Sen Akatlar'da salonun elektriğini karşılamaya yetmeyen hasılatınla kime karşı yarışacaksın?

her sene peri masalı olmaz geçen seneki Karşıyaka gibi.

Başkanı kaç senedir "4 kupalı takımı dağıttı, amatör branşlar kan ağlıyor" diye eleştiriyordu bazıları.

"Tamam, basket salonu yapıp geliri arttıralım" diyince, "Ya ne gerek vardı, inşaat aş mi olacağız?" demeye başlaılar şimdi de.

Muhalefet adam gibi olsa, camianın gerçek ihtiyaçlarını dile getirseler; kulüp daha iyi yol alacak. Ama tek amaçları bel altı vurmak. 2 seen sonra basket takımı şampiyonluğa oynayınca, "Ya masa tenisi takımının hali ne öyle, Fenerbahçe canımıza okuyor" diyecekler.

Çevrimdışı yigitcan1903

-----Bu bir imdat çağrısıdır----

Kategori 6....540 TL
2 kişi bulsam birleşecek,Bursa,Osmanlı,Kayseri
Hepimiz açılışa gitmek isteriz
Orası çok sıkıntı
3 maçlık kombineye girmek isteyen varsa bekliyorum mesajları,önerileri
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 14:16:03 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Savaş

Başkan neden bu kadar sert çıkıyor anlamış değilim. Biraz daha ılımlı olması lazım.

Ve neden hergün açıklama yapıyor. Yani biraz durulsa ortalık? Sıcağı sıcağına bu kadar sert konuşmasını anlamıyorum.

Mario Gomez'i izlemek isteyen bedelini ödeyecek gibi bir açıklama taraftar isyandayken gereksiz ve yersiz bir açıklama şuan.

Evet Başkan Beşiktaş için gecesini gündüzüne katıp çok şey yaptı ama biraz kendisine hakim olması lazım. Yangına korükle gidiyor resmen. Doğru bulmuyorum bunu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kim ulan o torpilliler :lol:

Adamlar davulla bayrakla gelmişler :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fikret

o kısımı actım fakat doldurma alanına yazı yazılmıyor + passolig yok çıkarsam 15 gune ancak gelir kartım nasıl olacak bu iş hala aklım almadı ya
faks falan dendiğine göre. Çıktısını alıp, kalemle doldurup fakslaman gerekecek.

Çıktı alıp doldurup sonra telefonla tarayıp internetteki Ücretsiz fax siteleriyle de yollayabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 14:23:45 Fikret ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan neden bu kadar sert çıkıyor anlamış değilim. Biraz daha ılımlı olması lazım.

Ve neden hergün açıklama yapıyor. Yani biraz durulsa ortalık? Sıcağı sıcağına bu kadar sert konuşmasını anlamıyorum.

Mario Gomez'i izlemek isteyen bedelini ödeyecek gibi bir açıklama taraftar isyandayken gereksiz ve yersiz bir açıklama şuan.

Evet Başkan Beşiktaş için gecesini gündüzüne katıp çok şey yaptı ama biraz kendisine hakim olması lazım. Yangına korükle gidiyor resmen. Doğru bulmuyorum bunu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan gücü hissetmeye başladı asıl sınav şimdi başlıyor ve şimdilik pek iyi bir sınav verdiği söylenemez.. umarım çevresinden uyarırlar da toparlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yzturk

Bilet var mı ona bir bak. Bir de TFF paso kartı başvurusu yap. Bilet alamazsan bile 8 lira sadece.  :ok: Bilet fırsatı çıkar bu sefer daha çok üzülürsün. Keşke alsaydım demenin pişmanlığı büyük olur.
TFF passolulara bilet verilmiyor galiba. resmi sitedeki açıklamada "Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir." diyor. @canergiray77 kardeşimiz mağdur olmamak için BJK logolu alsa daha iyi olur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kahvaltılı toplantıya, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Özköse ve 10'dan fazla Beşiktaşlılar Derneği'nin üyeleri katıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın yapım ve açılış süreci ile ilgili açıklamalarda bulunurken, "Stadın yapım sürecinde bize inanmayanlar, 'yapılamaz' diyenler, şimdi 'niye erken açıyorsun' diyor. Şampiyon olmak için, UEFA parası almak için açıyoruz. Beşiktaş artık şahlandı, o sene bu sene olsun diye açıyoruz'' dedi.

''4 YIL ÖNCE CAMİA OLARAK ÇÖKÜNTÜ İÇİNDEYDİK''

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, kendi başkanlık döneminde birçok zorlukla karşılaştıklarını ve bu zorlukları aşmak için çok çaba sarf ettiklerini açıkladı.
Göreve geldiklerinde eski yönetimin yaptığı transferlerin paralarını bile kendilerinin ödediğini söyleyen Orman, ''4 yıl önce göreve geldiğimizde acaba kayyuma mı gideceğiz, Avrupa'dan men mi edileceğiz diye bir ortam vardı. Camia olarak çok büyük bir moral çöküntüsü içindeydik. Bunları sürekli anlatmamın sebebi nereden nereye geldiğimizi bilelim diyedir. O zamanlar eski yönetimin yaptığı uzun süreli kontratların paralarını bile biz ödedik. Quaresma'nın 7 milyonunu biz ödedik. Ernst'in Sivok'un, Zapotocny'nin paralarını biz ödedik. Şimdi geldiğimiz durumu herkes görsün, bilsin diye anlatıyorum bunları'' diye konuştu.

''KARTALI ÖLDÜREN OKUN TÜYLERİDİR''

Kendilerine destek olanlar kadar köstek olanlarla daha çok uğraştıklarını belirten Fikret Orman, ''Bir Kızılderili atasözü vardır, Kartalı öldüren okun tüyleridir. Yani kendi tüyleridir. Biz çok ok yedik. Kendi camiamızın içindeki insanlardan çok ok yedik. Bize hep yapamazsın, edemezsin dediler. Hep önümüze engel çıkarmaya çalıştılar. O günlerden bu günlere geldik'' ifadesini kullandı.

''STADIN YAPILACAĞINA İNANMAYANLARIN HEPSİNİ TEK TEK STAT AÇILIŞINA ÇAĞIRACAĞIM''

Vodafone Arena'nın yapım sürecine değinen Orman, en başından itibaren kendilerine inanmayan çok ciddi bir kesimin olduğunu ve buna rağmen stadı bitirdiklerini söyleyerek, "Hatta yönetim kurulunda bunları konuşurken buraya stadın yapılmasının imkansız olduğuna inanan yöneticilerimiz bile vardı. Bir kez daha söylüyorum, bu stadın yapımında, izinlerin alınmasında şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok büyük emeği var. O zamanlar ondan o izinleri alan kişi de Yıldırım Demirören'dir. Biz stadı yapacağız dediğimizde, 'Yapamazsın, edemezsin' dediler. Stadın altında tüneller var, stadı yaparsanız Dolmabahçe Sarayı yıkılır dediler. Stadın altında bir şehir var diyenler bile oldu. Sağ olsun Belediye Başkanımız Kadir Topbaş yakından ilgilendi. Biz de varsa gerçekten böyle bir şey diye birçok adam görevlendirdik. Değil tünel, bir hava deliği bile çıkmadı. Stadı yıkarken yanıma geldiler, 'Burayı elinizden alacaklar, buraya bu stadı yaptırmazlar' dediler. Şimdi o zamanlar bu lafları söyleyenlerin hepsinin tek tek açılışa çağıracağım."

"GOMEZ VE CENK SOKAKTAN GEÇERKEN KENDİ KENDİNE GELMEDİ BU TAKIMA"

Vodafone Arena Stadı'nın yapımı ile birlikte geçen zamanda bir takım inşa ettiklerini ifade eden Orman, "Sponsorluk geliri olarak ve stat geliri olarak artık çok üst düzey noktalara geleceğiz. Rakiplerimizden çok çok daha fazla sponsorluk anlaşmalarına imza atıyoruz. Hem stat yapıyoruz, hem borç kapatıyoruz, bir yandan da bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Transfer de yapıyoruz. Bunların hepsi bedava olmuyor. Türk Milli Takımı'nın ve Alman Milli Takımı'nın gollerini atan oyuncuları, sokaktan geçerken kendi kendine bu takımın kapısından içeri girmediler. Bunların hepsi parayla oluyor. Galatasaray'ın stadı yapılırken işçiler yolları kestiler, paralarımızı alamıyoruz diye. Siz hiç duydunuz mu Vodafone Arena'da paralar ödenmiyor, işçiler yolara çıktı diye duydunuz mu'' dedi.

''STADI O SENE BU SENE OLSUN DİYE ERKEN AÇIYORUZ''

Kendilerini sürekli engellemeye çalışan kesimin şimdi de neden erken açtıkları konusunda eleştiri yaptıklarına değinen Fikret Orman, "Stadı bitirdik. 11 Nisan'da açacağız. Şimdi de 'niye acele ediyorsun, niye hemen tam bitmeden açıyorsun' diye konuşuyorlar. Söylüyorum, biz bu stadı şampiyon olmak için yaptık. UEFA parasını almak için yaptık. Geçen sene de bu zamanlara lider girmiştik. Stadımız olmadığı için gerisini getiremedik. Rakiplerimize baskı kuramadık. Şimdi yeni stadımızda şampiyon olmak için stadı açıyoruz. O sene bu sene olsun diye açıyoruz'' şeklinde konuştu.

''TÜRK HAVA YOLLARI BİLE YAPMIYOR''

Vodafone Arena'da oynanacak üç maça tek bilet uygulaması ile kombine fiyatlarının yenilenmesi yönündeki eleştirileri de cevaplayan Orman, ilk maç olan Bursaspor karşılaşması için 2 bin 500 kişilik günlük bilet ayıracaklarını söyledi.

Orman, ''Üç yıldır kombine alanlar vardı ve onların bu statta önceliği vardı. Hep açıkladık bunu. Şimdi gelmişler, kombine fiyatları böyle olur mu, niye zam yaptınız, niye üç maça tek bilet, niye pahalı diye yine eleştiriyorlar. Son dakikada uçağa binenle, bileti önceden alıp binenin fiyatı aynı olur mu? Türk Hava Yolları bile yapmıyor bunu. 3 yıldır bizi destekleyip kombine alanlarla şimdi kombine alanların ödediği para tabii ki aynı olmayacak. Üç maça tek bilet uygulaması için ilk maç için bir çözüm ürettik. Bursa seyircisi o maça gelmeyeceği için 2 bin 500 kişilik yeri sadece o maça ait olacak şekilde günlük olarak Avrupa'dan, Anadolu'dan gelecek seyircilere satışa sunacağız. Bunun dışında 3 maça tek bilet uygulamamız olacak. Fiyatlar pahalı diyorlar. Kimse almak zorunda değil. Kombine sahiplerine öncelik tanıdık. Onlar almazsa zaten çok yoğun talep var. Biletlerin hepsini satarız" diye konuştu.

''FİKRETÇİĞİM AÇILIŞA GELECEĞİZ, YER VAR MI"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son olarak 3 yıldır maçlara gelmeyip kendisini ilk maç için arayanlara verdiği cevapları açıklayınca salondan büyük alkış aldı. Orman, bu kişilere verdiği cevabı, ''Şimdi stadı bitirdik, açılışa az kaldı, beni herkes arıyor. Artık telefonum hiç susmuyor. Arıyorlar, 'Fikretçiğim açılışa geleceğiz, yer var mı' diyorlar. Ben de soruyorum, 'Sen daha önce maça geldin mi' diye, 'hayır' cevabını veriyorlar. Ben de 'Yine gelme, git evinde seyret' diyorum. Gelme, git evinde seyret. Stadın yanından geçmemişsin, Konya'ya, Ankara'ya, Olimpiyat'a, Başakşehir'e gelmemişsin, şimdi arıyorsun. Boğazın kenarına yalı yapacağız, sen gelip kahve içeceksin. İçme, git evinde iç" diye açıkladı.
DHA

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Ben su yedek kulubelerine takildim,nasil bir model dusunuldu,nedir,ne degildir hic anlamadim,orta yerde merdiven  :alala:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 14:25:33 MEHMET BEŞİKTAŞK ]
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...