Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Misafir takım taraftarlarına 2500 kişilik yer ayrıldığına göre. Kapasite 50 bin kişilik diyebilir miyiz?
imkan ve ihtimal yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Mantıklı
Eski açık önünü kapatamıyıruz malum deniz,saray görünmeli
Eski açıktaki iskelet direk scorboardın takıldığı yere parça parça yapılmıştı
yeni açıkta ise yerde yapıldı vinçle bencede çatıya asılacak gibi
Catıya asilacaigni sanmiyorum yeni acikta yeri hazirlaniyordu. Benc eo iskeleyi yerine cikartacaklar ledleri orada monte edecekler, tabiki bir karar degistirilmediyse.

Çevrimdışı ahmet1903

Tekli bilet yapilip 125 tl olsa 3 lu bilet alanlara oncelik verilse daha mantikli olmaz mi?

Çevrimdışı ozan062

Taraftar oynanacak maçlarda takıma destek yerine yönetimin bacağını titretmeye çalışırsa kendi bacağına sıkmış olur. Bu isyanın yeri şampiyonluğa giden takımın maçı olamaz. Bu anlık değişim hakkında herkesin kendine ait fikri var. Haksız bulan haklı bulan. Ama isyanın yeri kesinlikle oynanacak maç esnasında olmaz. Haklıyken haksız duruma düşmemek gerek.

Ayrıca Pendik tesisleri, Gerede tesisleri, Akatlar, Basketbol Salonu bu takımın sahip olması gereken tesislerdir. Tesisleşme olmadan kalıcı başarılardan söz etmek imkansızdır. Ayrıca futbol takımı son 20 seneden sonra bize MAF lı dönemleri hatırlatmaya başlamışken ve bunları bu kadar zor koşullar altında yapmayı becermişken, Beşiktaş'ın başkanlık makamına bu tip ithamlar itici oluyor. Futbola odak olmadığını söylemek vicdansızlıktır.

yahu oradaki kastettiğim sey su biz yanlıs yaptık takımada etkisi olacak birsey vebir anlamda geri dönüşüde yok o sebeple elleri ayakları titreyecek  protestodan değil yani...dünde bir mesjaımda söyledim bu 3 maçta ıslıklama olmaz ama yeni sezonda bilemiycem...

ama inan yani bu kadar tesis güzel ama bir anlamdada borc arttırıyor biz oyuncuyya yatırım yapmıcaz ama tesise yapıcaz:) (toplantıda soylediği için diyorum) simdi klup zor durumdaysa ki ben inanmıyorum neyse oyle oldugunu varsayalım seneyede bu yatırımlardan dolayı sıkıntı olacak ondan sonraki senede sonraki senede diye gider bu boyle,, tesisin var yok değil biraz daha idare et düzelt kendini veyahut birseyleri yoluna koy sonra yap yatırımı yapma demiyorki hiçbir Beşiktaşlı:)) muhalefet te dahil

bu arada itham falan yok ne alakası var lütfen oradaki yazıyı iyi okuyalım :)
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 13:23:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetcan1903

arkadaşlar günaydın , bir yakınım açılış maçına engelli tribünü için başvuracak ama hangi tribünde olacağını bilmiyor ? , bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

sportoto tribünü alt kat en üst sıranın arkası  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Foxsportsa göre kapasite 43500
100-year-old Besiktas fan tours new stadium in hospital bed

Besiktas Vodafone Arena to be opened on April 10.
Anadolu Agency / Getty Images
By Joe WilliamsFOX Soccer
Mar 26, 2016 at 10:30a ET
573
SHARES
A 100-year-old super fan was so determined to see her beloved Besiktas' new stadium that she asked to be taken round on her hospital bed.

Meryem Ruacan, who has been a loyal fan of the Turkish club for most her life, was worried that she wouldn't be able to see the club's newly-built stadium after falling ill just after her 100th birthday.

However, Besiktas organized for her to leave hospital and take a VIP tour of the Black Eagles new home on her gurney.

The old Inonu Stadium, which was opened when Meryem was around 30, had a capacity of 32,086 and was demolished to make way for the new 43,500 seater bowl-shaped Vodafone Arena.

And, in case you were after a detailed look, here's the stadium in all its glory as it nears completion:

Impressive! You can see why Meryem was so desperate to take a look around.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Can_

Konu dışı olmasın diyerek yazmak istediğim pek çok şeyi yazmıyor olmama rağmen stadyum içeriği ve stadyum inşaatına dair sorduğum iki sorunun silinmiş olmasını görmek üzüntü verici. Stadyumdaki mescidin kullanımının muhtevası ile stadyumda şapel bulunup bulunmayacağına dair sorum neden silindi?

Bir soru daha sorayım daha önce cevabını göremediğim; stadyumda unisex tuvaletler olacak mı? Yapılması düşünüldü mü? Eğer olmayacaksa, ileride yapılması düşünülüyor mu?

Bir soru dedim ama, hazır aklıma gelmişken bir iki soru daha sorayım. İlk maç için anı olarak saklanabilecek kağıt bilet satışı düşünülüyor mu? Maç günü stadyum çevresinde ve/veya semtte dev ekranlardan maç yayını düşünülüyor mu?
Beşiktaş'ı üzmeyin!

Çevrimdışı Karabay

@ahmetx abi onlarda kapasite bilgisini senden almış olmasın

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

3 maç için tecavüz kaçınılmazdı bence zevk almaya bakın  :) hiç bilet alamamış alamıyacak olanlarıda düşünün.en azından o stada er ya da geç gireceksiniz. maç izleyeceksiniz bırakında kulüp para kazansın.2,5 sendir hiç bir gelir yok .battık zaten .kulüp biraz rahatlasın

Çevrimdışı Orhan_

yahu oradaki kastettiğim sey su biz yanlıs yaptık takımada etkisi olacak birsey vebir anlamda geri dönüşüde yok o sebeple elleri ayakları titreyecek  protestodan değil yani...dünde bir mesjaımda söyledim bu 3 maçta ıslıklama olmaz ama yeni sezonda bilemiycem...

Bunu yanlış anlamışım kusuruma bakma. Bu konuda hemfikir olmak güzel.

ama inan yani bu kadar tesis güzel ama bir anlamdada borc arttırıyor biz oyuncuyya yatırım yapmıcaz ama tesise yapıcaz:) (toplantıda soylediği için diyorum) simdi klup zor durumdaysa ki ben inanmıyorum neyse oyle oldugunu varsayalım seneyede bu yatırımlardan dolayı sıkıntı olacak ondan sonraki senede sonraki senede diye gider bu boyle,, tesisin var yok değil biraz daha idare et düzelt kendini veyahut birseyleri yoluna koy sonra yap yatırımı yapma demiyorki hiçbir Beşiktaşlı:)) muhalefet te dahil

Tesisleşme illaki para ile ilgili bir mevzu fakat bu sezondan sonra zaten mevcut FFP kuralları gereği 100 milyon harcayamayacağız ve gelir gider dengemiz bir dengeye oturmuş durumda. Ben de aksine bu tesisleşmelerin büyük bir yük olmayacağı kanaatindeyim. Dengelenmiş bir mali tabloda oyuncuya da yatırım yapılacaktır, tesislere de. Basket maçını oynadığımız saha bana göre idare edebileceğimiz kadar bile kalite de değil. İkisini bir arada götürmemiz lazım. 4 senedir futbol takımı olarak sürekli olarak üstüne koya koya ilerliyoruz. Stat bittikten sonra tam bir birliktelikle bu kalite bir anda iki katına çıkacaktır diye düşünüyorum. Bu basketbol içinde diğer branşlar içinde öyle olacaktır. Bu işler geciktikçe sürekliliğimiz gecikecek. Öncelik sürekliliğin altyapısı olmalı ki bence bu konuda oldukça mantıklı ilerleyen bir yönetimimiz var.

Çok ağır gs li olan iş arkadaşımın itirafı "Bizim başımızda Fikret Orman olsa 5 sene şampiyonluk gelmesin en azından herşeyin yoluna gireceğini bilirim, ama gel gör ki bu vasıfsız insanlara (dursun özbek ve yönetimi) insanlara güvenim hiç yok."

Birazcıkta güvenmemiz lazım sanki bazı uygulamalar için. Gelişen olayların altındaki asli durumların birçoğuna vakıf değiliz ne de olsa. =)..
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 13:33:16 Orhan_ ]

Çevrimdışı KaanD

Gücüne güç katmaya geldik !!!

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Söylemler , linç falan olayı doğru kılmayacak hatta bu tavırlar işi daha da yokuşa sürüyor. İnsanlar pahalı da demiyor bir anda nasıl o kadar veriyim diyor tek maçlık olsun bari diyor ya da bir maça gelebilicem diyor şehir dışından, fiyat demiyor anlayın artık. Ama insanları Beşiktaşlılık, belescilik diye linç ettiniz çok yanlış yapiliyor. Hayır bi de paradan bahsediyorsanız zaten 3 maç alan yine alacak, tek alan da pahalıya alacak yine deli gelir geliyor , daha fazla bile gelecek. Tavırlar çok üzücü, birlik olunan zamanda bile sırf birileri için insanları en kötü yerinden vurarak linç edenler var.

Çevrimdışı ozan062

Tesisleşme illaki para ile ilgili bir mevzu fakat bu sezondan sonra zaten mevcut FFP kuralları gereği 100 milyon harcayamayacağız ve gelir gider dengemiz bir dengeye oturmuş durumda. Ben de aksine bu tesisleşmelerin büyük bir yük olmayacağı kanaatindeyim. Dengelenmiş bir mali tabloda oyuncuya da yatırım yapılacaktır, tesislere de. Basket maçını oynadığımız saha bana göre idare edebileceğimiz kadar bile kalite de değil. İkisini bir arada götürmemiz lazım. 4 senedir futbol takımı olarak sürekli olarak üstüne koya koya ilerliyoruz. Stat bittikten sonra tam bir birliktelikle bu kalite bir anda iki katına çıkacaktır diye düşünüyorum. Bu basketbol içinde diğer branşlar içinde öyle olacaktır. Bu işler geciktikçe sürekliliğimiz gecikecek. Öncelik sürekliliğin altyapısı olmalı ki bence bu konuda oldukça mantıklı ilerleyen bir yönetimimiz var.

Çok ağır gs li olan iş arkadaşımın itirafı "Bizim başımızda Fikret Orman olsa 5 sene şampiyonluk gelmesin en azından herşeyin yoluna gireceğini bilirim, ama gel gör ki bu vasıfsız insanlara (dursun özbek ve yönetimi) insanlara güvenim hiç yok."

Birazcıkta güvenmemiz lazım sanki bazı uygulamalar için. Gelişen olayların altındaki asli durumların birçoğuna vakıf değiliz ne de olsa. =)..

buda güzel bir bakış açısı birşey diyemem mantıklı,, ama bu vakte kadar inanılmaz ki benide içine alan bir bütünleşme varken yaptıgı su hamle inanılmaz ters tepti... iki taraf olarka ayrıstık ben aslında ortadayım hala ama benim takıldığım sey herkesten farklı "niyet" ,, o konuda biraz farklı dusunuyorum ama iki tarafada olumluyum yani parayı fazla bulmak ve klubun ihtiyacı oldugunu dusunen taraf kısmında,, 

zaten güvenin sarsılması için benim imzamdaki olayın olması lazım yani dillendirmeyim anladınız onu,, onun dısında zaten secimdede bir anlamda güven oyu alacaktır amaa taraftar müsteri konusunda sınırlar asılırsa yeni sezonda işleri zor hersey olumlu bile olsa o risk var,,,

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Turco

33.Haftadaki Osmanlıspor maçının şampiyonluk maçı olma ihtimali çok yüksek. Başkan üçlü değil de tekli bilet çıkarsaydı ve 33.hafta şampiyonluk maçındaki biletleri çok çok fahiş fiyatlara satışa sunsaydı bile deli gibi kapışılırdı. Sadece o maçtan deli para kırardık. Üçlü bilet nerden icab etti anlamadım her yönden mantıksız.

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdi basketbol arena inşaatı başlıyormuş. Ne gerek var ya Akatlar güzel şuan ki haliyle de. Sen bi takım kur da amatör branşları şampiyonluğa oynat ilk önce.

Arkadaş siz o amatör branşların hangi şartlarda çalıştığını biliyor musunuz? Doğru düzgün antrenman tesisi olmadan nasıl şampiyonluk bekleyeceksiniz adamlardan. Yönetim kademeleri orada yakınlarında olacak. Sağlık ekipleri olacak. Adamlara lojmanda yapılacakmış. İnsan gibi yaşayacak insan gibi çalışacak başarı bekleyeceksin. Amatör branşlardan sadece basketbolu anlamayın. Bir sürü branş var. Açılacak olanlar da olacaktır. Bir tesis kazanmanın faydalarını sayarsın ama zararı var demek. En hafifinden tuhaf.
Halen şu konuyu halledemedik. Arkadaşlar. Fikret Orman'da insan. Elbette hatalar yapar. Eleştirilir. Bilet konusunda bende eleştiriyorum. Fakat tesis yapmasın demek bana karalama çabası olarak geliyor. Amacın bu değilse kusura bakma.

Düzenleme: O tesis Akatlar Arena'nın arazisinde değil. Belediyeden geçen sene alınan arazide yapılacak.

Çevrimdışı Burak Akay

33.Haftadaki Osmanlıspor maçının şampiyonluk maçı olma ihtimali çok yüksek. Başkan üçlü değil de tekli bilet çıkarsaydı ve 33.hafta şampiyonluk maçındaki biletleri çok çok fahiş fiyatlara satışa sunsaydı bile deli gibi kapışılırdı. Sadece o maçtan deli para kırardık. Üçlü bilet nerden icab etti anlamadım her yönden mantıksız.
Bende aynı şeyi söylüyorum 3 lü bilet o bağlamda herkesin işine gelebilir.Ancak 3 lü bilet olmasının bir diğer sebebi bence şampiyonluk yarışından koparsak kimseye bu paralara bilet satamayız korkusudur.Buda yönetimin tam anlamıyla şampiyonluğa konsantre olmadığını gösteriyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı canergiray77

abiler kardeşler ben yalova da yaşıyorum engelli taraftar olduğumu forum ahalisi biliyor zaten  bursaspor maçına gelmeye niyetim var  yanımda bir refakatçı ile geleceğim yanımda gelenin passoligi  mevcut eskiden refakatçiden bilet parası alınmıyordu şimdi alınıyor mu ? benim passoligim yok engelliler için nasıl giriş yapılıyor form doldurmak lazım mı nereye başvuracağım bu konu hakkında bilgi verir misiniz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu açılış süreci iyi idare edilmiyor bence..

Ama taraftarın da anlayışlı olması lazım kimsenin menfaati yok. Bir menfaat varsa o da Beşiktaş'ındır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GörkemGörkem

abiler kardeşler ben yalova da yaşıyorum engelli taraftar olduğumu forum ahalisi biliyor zaten  bursaspor maçına gelmeye niyetim var  yanımda bir refakatçı ile geleceğim yanımda gelenin passoligi  mevcut eskiden refakatçiden bilet parası alınmıyordu şimdi alınıyor mu ? benim passoligim yok engelliler için nasıl giriş yapılıyor form doldurmak lazım mı nereye başvuracağım bu konu hakkında bilgi verir misiniz
Buyur kardesim , http://www.bjk.com.tr/media/uploads/engelliler.pdf.PDF

Çevrimdışı ayayhan

maalesef Beşiktaş başkanı f.orman çok kötü bir yönetim gösterdi.

şu an gs den borcumuz daha çok gelirimiz daha az ama biz ceza almıyoruz.

kimse demiyorki aga bu nedir

f.orman yönetimi klübü okadar iyi idare ediyorki kimsenin aklına gelmiyor demekki ,bence hata yapıyor.

UEFA niye bizi önümüzdeki sezon Avrupa maçlarında men etmiyor ?

şu 3 maç geliri bizim kaderimi belli edicek, verdiğimiz sözleri tutmuş olucaz hem stadı yetiştirip hemde hasılatı bu kadar yukarı çekerek

şampiyon olup CL gidemedikten sonra futbolada  stada yapılan yatırım hikaye olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Engelli Tribün Bilet Talepleri
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımızın, bilet taleplerini 29 Mart 2016 tarihinden itibaren ekte belirtilen formu eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte 0212 258 81 94 numaralı faks numaramıza göndermeleri gerekmektedir. Engelli tribün bileti, Vodafone Arena Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 29 Mart 2016 tarihinden itibaren yapılacak talep sırası dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Engelli taraftar bilet talep formu için TIKLAYIN http://www.bjk.com.tr/media/uploads/engelliler.pdf.PDF
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ulwi

3lü bilet olması yönetimin taraftardan korktuğu anlamı çıkarıyor bana.

İlk maçtan küfür edip seyircisiz oynama cezası alıp diğer biletleri satamayız diye düşünüp böyle bir işe kalkışmış olabilirler.

Çevrimdışı berkotistis

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65983/uclu_bilet_satislari_hakkinda_bilgilendirme.html  @canergiray77  kardeşim bak burda az aşağıda yazıyor. Bi form doldurman falan lazım.  Form  un linki de var orda

Çevrimdışı Scout

"Bursaspor maçında deplasman tribününü, uzaktan gelen taraftarlarımız için tek maç bileti olarak ayarlayacağız."
- Fikret Orman
Pika Pika

Çevrimdışı canergiray77

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65983/uclu_bilet_satislari_hakkinda_bilgilendirme.html  @canergiray77  kardeşim bak burda az aşağıda yazıyor. Bi form doldurman falan lazım.  Form  un linki de var orda
o kısımı actım fakat doldurma alanına yazı yazılmıyor + passolig yok çıkarsam 15 gune ancak gelir kartım nasıl olacak bu iş hala aklım almadı ya
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77