Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497226 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı denizaydogdu

Yönetimin bu  kararı almasının bence bir kaç nedeni var

1) finansal fair play de ki durumu hemen düzeltmek

2) büyük bir borcu kapatmak

3) olası bursa maçında küfür nedeni ile kapanacak tribünlere yeniden başka kişilere + bilet satılması :/

4) umarım olmaz :( son maç da şampiyonluk gitmesinden dolayı son maça kimsenin ilgi göstermeyecek olması  ( şampiyon olacağız )

not : bence yönetim 3. seçeneği düşünerek böyle bir şeye girdi 
Kartal

Çevrimdışı iilkerr

ben iç anadolunun bağrında olduğum için tvden izlemek zorundaydım, şimdide öyle..
Ama taraftarın sesi yok +++ kendisine ses istiyen bir taraftarda yok artık
geçmiş olsun kombinesi olan arkadaşlara

koptuk anadolunun bağrından.. diyosun :)

Çevrimdışı aek

Burdayım. Hala iyiki 60 bin kişilik olmamış diyorum.

Aynen 20 şer 30 ar liradan 60 bin kişiye oynamak varken böyle 100 lira bayılıp bilet yok diye kavga etmek daha iyi

Çevrimdışı ilhan mansız

fenerin bilet fiyatları ortalama nedir? bilen var mı?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yönetimin bu  kararı almasının bence bir kaç nedeni var

1) finansal fair play de ki durumu hemen düzeltmek

2) büyük bir borcu kapatmak

3) olası bursa maçında küfür nedeni ile kapanacak tribünlere yeniden başka kişilere + bilet satılması :/

4) umarım olmaz :( son maç da şampiyonluk gitmesinden dolayı son maça kimsenin ilgi göstermeyecek olması  ( şampiyon olacağız )

not : bence yönetim 3. seçeneği düşünerek böyle bir şeye girdi 

3. madden gerçekleşemez.. o bileti ancak alan kişi başkasına devredebilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Bilet fiyatları normal lakin üçlü bilet uygulaması absürt. Şehir ve yurt dışından gelecek olanları, maddi durumu el vermeyenleri ve daha nicesini yeni stat heyecanından mahrum bırakmış oluyorlar. Umarım bu karardan vazgeçerler...

Çevrimdışı can1903

Beyler tamam haklısınızda. FFP Var zarar etmememiz lazım. Oyuncuların alacakları ödensin son haftalarda rahat oynayalım. Transfer bütçesi oluşur. Üçlü bilet hariç sıkıuntılı bi olay gormedım ben. Fazla vurmayın  :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sfr03

3 yıl önce Başkan kart1903 olmayan stada giremiyecek dedi 250tl verdim aldım. Passo geldi yalan oldu feda dedik karşiligini alamadik birde passo aldik. Feda dedi aldikta aldik. Kombine dedi aldik. 1 sene dedi 2 sene dedi bekledik. Elimizden geldikce aldik. Simdi bir daha verin diyor.

Arkadas diyor ki ust sayfada Baskanin cebine mi giriyor?

E kardesim aliyoruzda aliyoruz super sponsorluklar diyoruz borc artiyor. Basari yok 3 senedir. Bu sene iyi gidiyoruz bir ucret  daha verin deniyor.

Ben muhalefet yapmak istemiyorum ama ses cikarmadikca ver ver vere donuyor bu is.

Bu is hoş olmuyor böyle.

Tek maçlık bilet çıkmali. Diger turlu karaborsaya gün dogar. 2.3. Maçlari satacak herkes parasini cikarmak icin.

Çevrimdışı denizaydogdu

3. madden gerçekleşemez.. o bileti ancak alan kişi başkasına devredebilir

sanırım yanlış anladın bu macta ceza aldığmız da( bursa maçı )  bize ayrılan yere biz giremeyeceğiz ve kulüp giremeyeceğimiz için bizim yerimizi başkasına satacak anlamında demek istedim
Kartal

Çevrimdışı aek

Dolmaz gelecek sezon full kapasite oynamayacaz burada olursanız hatırlatırım stad yeni açılıyo bir heyecan var herkeste hepsi bu açılış maçlarında 100 bin olsada kurtarmaz sizin bakış açınızla :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala dolmaz diyor 30 bin kombine satılmış dolmaz diyo daha neyi dolacak seneye sen minimum 30 35 binsin görürüz dolar mı dolmaz mı

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilet fiyatları normal lakin üçlü bilet uygulaması absürt. Şehir ve yurt dışından gelecek olanları, maddi durumu el vermeyenleri ve daha nicesini yeni stat heyecanından mahrum bırakmış oluyorlar. Umarım bu karardan vazgeçerler...
+1903

Çevrimdışı macrinus

Yaziklar olsun be. Ne zamandir bu macin hayalini kuruyodum.
Buyuk ihtimal gidemeyecem. Ayip be ayip

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Yahu. Illa 3 macin bilet fiyati lazimsa kulübe cikart 3 macin biletlerini de ayni anda. Ama tek tek sat yani.

Isteyen istedigi maca alsın biletini. Fenerin 6 nisandaki macinin bileti bile satılıyor şuan.

Yapma 3 maç toplu bilet. 3 maçın biletlerini ayri ayri şimdiden cikart ama tek tek sat.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Çarşını bileti almasıyla birmiyor iş. Adam en kenardan alıp setin önünde başkasının koltuğuna oturacak.

Fikret Orman son röportajında hiç konuşmadığı kadar bu konu üzerinde durdu.

Bu 3 maçlık komple biletler vs meselesi kapalıya yeni profil taraftarın gelmesinin sağlanması.

Bu benim şahsi tahminim tabi. Daha farklı bir sebep de olabilir

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çarşı nereden bşlet aldıysa oraya oturacak. Neden kenardan alıp ortaya oturuyor, ortadan alan adam enayi mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yahu. Illa 3 macin bilet fiyati lazimsa kulübe cikart 3 macin biletlerini de ayni anda. Ama tek tek sat yani.

Isteyen istedigi maca alsın biletini. Fenerin 6 nisandaki macinin bileti bile satılıyor şuan.

Yapma 3 maç toplu bilet. 3 maçın biletlerini ayri ayri şimdiden cikart ama tek tek sat.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu da aynı kapıya çıkar.. insanların derdi zaten bir anda o parayı verememek.. biletler bitmeden almak için 3 maça gidecek adam yine bir anda vermek zorunda kalacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

3 yıl önce Başkan kart1903 olmayan stada giremiyecek dedi 250tl verdim aldım. Passo geldi yalan oldu feda dedik karşiligini alamadik birde passo aldik. Feda dedi aldikta aldik. Kombine dedi aldik. 1 sene dedi 2 sene dedi bekledik. Elimizden geldikce aldik. Simdi bir daha verin diyor.

Arkadas diyor ki ust sayfada Baskanin cebine mi giriyor?

E kardesim aliyoruzda aliyoruz super sponsorluklar diyoruz borc artiyor. Basari yok 3 senedir. Bu sene iyi gidiyoruz bir ucret  daha verin deniyor.

Ben muhalefet yapmak istemiyorum ama ses cikarmadikca ver ver vere donuyor bu is.

Bu is hoş olmuyor böyle.

Tek maçlık bilet çıkmali. Diger turlu karaborsaya gün dogar. 2.3. Maçlari satacak herkes parasini cikarmak icin.

katılıyorum hatta karaborsanın büyüğümü yönetim yaptı  :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı b.damatoglu

Çarşı nereden bşlet aldıysa oraya oturacak. Neden kenardan alıp ortaya oturuyor, ortadan alan adam enayi mi?
Bence de öyle. Ama öyle yapmayacakkar. Başkan da bunun önünü almak istiyor.

Bilet politikasındaki bir sebep de bu.

Çevrimdışı sallapati

beyler sanırım saha çizgisi çizilmiş.. yani  işaretlenmiş en azından.. arkaya dikkat

Pintilik etmeyin sadece 1 mac gidecek olsaniz bile 300 tl verin gecin.Klubun buna ihtiyaci var.....

Demiyecegim tabiki , sadece 2 gun once kombine sahiplerine yaptiginiz tutuma empati yapmak istedim ;)
Simdi anlamissinizdir....

Çevrimdışı Deniz

Bilet politikasının sebebi taraftarın varını yoğunu almak başka bir sebebi yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Neden 3 maç ya arkadaş çok yanlış tek tek sat her türlü bitmeyecek mi ne kaybedeceksin çok büyük yanlış dönmeleri lazım bu karardan

Çevrimdışı tuncaboylu

Önünü almak istiyorsa, iyi yapıyor bence.

Ama bilet politikası yanlış, tek maçlık da çıkmalı.

Ama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilet politikasının sebebi taraftarın varını yoğunu almak başka bir sebebi yok.
Pahalı olması da ayrı bir konu da 3 maç zorunluluğu çok saçma oldu şehir dışından insanlar nasıl gelecek