Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496946 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Demek ki zamanında imkanları zorlayıp kapalı üst kombinesi alsak son 3 maça gidemeyecektik

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Parası olanlarla mutluluklar beyfendilere. Biz kimiz ki? En fazla öğrenci öğrenci çalışıp topraktan kombine alıyoruz, fakirin tekiyiz müşteri dahi olamayız bırakın taraftar olmayı.

Çevrimdışı ilhan mansız

ayrıca bu karar özellikle İstanbul dışından gelecek arkadaşlara büyük haksızlık ve terbiyesizliktir, Efe, gibi bir çok arkadaşa büyük haksızlık bu,,

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 21:25:49 Oktay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Burda keşke kapasite 60 bin olsa dediğimde 42 bin bile dolmaz ne diyosun yıaa diyenler vardı nerde onlar  :steamed:
Dolmaz gelecek sezon full kapasite oynamayacaz burada olursanız hatırlatırım stad yeni açılıyo bir heyecan var herkeste hepsi bu açılış maçlarında 100 bin olsada kurtarmaz sizin bakış açınızla :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kadir137

Sıcak para lazım acilen. Bu sene artık kızmayacaksınız başkan'a.
Sıcak para ile ne alakası var. Maçlar zaten çok yakın tarihli. Ve 3 maçın da kapalı gişe olucağını hepimiz biliyoruz. Şu anki fiyatlarını 3 e bölüp tek bilet olarak satılsaydı klüp yine aynı geliri elde edicekti. Sıcak para felan olduğu yok meselenin.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı sallapati

hem tekli hem üçlü satarsan daha fazla para kaldırırsın... tekli bileti daha pahalı satarsın..tüm parayı toplarsın...

ama şampiyonluk şansımız erken biter de insanlar gelmezse diye düşünüyorlarsa.. kayseri ve osmanlı maçlarını da şimdi satışa sunabilirler... (ama tff izin vermeyebilir tabi...)

Çevrimdışı iilkerr

Hem okuyup çalışayım diyosun, belge almak için türlü türlü sınavlara giriyosun, iş yok, başvurulara dönen yok, huzur yok, hep bir geçim-para sıkıntısı. Sevdalı olduğun takım bari mutlu etsin diyosun, o bari düzgün gitsin diyosun, hooop onda da para çıkıyor. Allah belasını versin Lidyalıların da böyle hayatın da. :duman:

Çevrimdışı sosyalkartal

yeni stad yapılıyor sponsorlar felan derken kapitalizmin tam göbeğine düştük dedirten bir durum oldu hadi kombine işine eyvallah dedik te bu nedir arkadaş neyse BEŞİKTAŞIMIZ sağolsun verir gideriz  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tayfunyasar

Fikret Orman resmen açık üstlerden bilet alanlara takmış. ortalama 105 tl nedir? 60 lira olacak diyen arkadaşlar, kusura bakmayın hatta ettik dersiniz artık.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Savaş

Yani 3 mac bileti satilip kombinesi olmayanlar icin 3 maca da ayni adamlari sokmak nedir?

Bekleyen 100binler var. Alamayanlar yeni sezonu mu bekleyecek? Yap tek mac yine dolucak 3 maca da farkli adamlar gitsin.

Zaten kapali gise oynayacak maclar neden tek degil de üç? Saçmalık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Altuğ

Son yayınlanan fotoğraf galerisine 3 adet video eklenmiştir.

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı b.damatoglu

Her şeyi çarşıya bağlamaktan vazgeçin artık.

Çarşı parasını versin gitsin, kim ellerini tutuyor?

"Yönetim öğrencilere karşı, bu fiyatlarla hiç bir öğrenci maça gidemez" deseniz daha mantıklı olur.
Çarşını bileti almasıyla birmiyor iş. Adam en kenardan alıp setin önünde başkasının koltuğuna oturacak.

Fikret Orman son röportajında hiç konuşmadığı kadar bu konu üzerinde durdu.

Bu 3 maçlık komple biletler vs meselesi kapalıya yeni profil taraftarın gelmesinin sağlanması.

Bu benim şahsi tahminim tabi. Daha farklı bir sebep de olabilir

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

Sıcak para lazım acilen. Bu sene artık kızmayacaksınız başkan'a.
kusura bakma kimse ilah değil herkes de şirket sahibi değil sana şunu söyleyim kapalı 116 dan 2 kombne var kardeşim ve benim ben sadece bursa maçına geleceğim ben den 2100 tl para istiyor sence ne yapmalıyım ürkiye çoğu kişi bu parayı 1 ayda kazanamıyor @capo di capi   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

300 ile 330 tl yerlere çok rağbet olur benim numaralıdan var ordan alıcağıma beklerim kale arkalarından alırım

Abi kusura bakma ama daha geçen gün biz bu 3 maç için mağdur olanlar var, empati yapalım derken siz demediğinizi bırakmadınız. Şimdi görüyorum ki siz de yönetimin bilet politikasından mağdur olmuşssunuz ve açıktan almayı düşünüyorsunuz. Zamanında tepki gösterenlerle beraber dursaydınız, belki de bu politikaları dizginleyebilecektik.

Burada kombine sahiplerine atip tutanlar , pinti diyenler ... Simdi niye agliyor onu anlamadim ???

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret Orman resmen açık üstlerden bilet alanlara takmış. ortalama 105 tl nedir? 60 lira olacak diyen arkadaşlar, kusura bakmayın hatta ettik dersiniz artık.
dostum açık tutar da sorun yok, benim de açık da, zaten biri açılış maçı, biri inşallah tur atılma ihtimali olan maç, ama 3 maç toplu satılması insanları zorlayacaktır, ben belki 3 maçtan bir tanesine bilet alacaktım veya İstanbul dışından gelmek isteyenler var. Bu takımın İstanbul dışındaki taraftarı ne olacak? bu onlara büyük haksızlık,,

Çevrimdışı GörkemGörkem

Kimse 60 TL demediki Necmi abi kale arkaları tek mac 100-110 olur demisti.

Çevrimdışı burakkk1903

Ankara'dan Konya'dan Bu fiyata biz nasıl geleceğiz ? Tek bilet olsa eyvallah da 3 bileti biz nasıl alalım ? Asgari ücretle çalışan bi adam gelmesin mi maça ? Beşiktaşın sadece istanbulda taraftarı yok biz de gelmek istiyoruz ama bizi düşünen yok...Resmen Parası olan gelir muhabbeti bu yakışmadı.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Burada kombine sahiplerine atip tutanlar , pinti diyenler ... Simdi niye agliyor onu anlamadim ???

Şimdi en çok onlar ağlayacaklar, bakın görün @nnumberonee Kendi tabirleriyle "çemkirecekler".

Çevrimdışı Erdem Çözer

60 tl tahmini yapanların rakiplerin fiyatlarından hiç haberi yokmuş.. 100 altı bilet çok zor artık ama 3 maç dayatması yapamazsın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

barcelona gelirse yazın açılışa.. en ucuz bilet 250 tl olur gibi   :ebebe:

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Çarşını bileti almasıyla birmiyor iş. Adam en kenardan alıp setin önünde başkasının koltuğuna oturacak.

Fikret Orman son röportajında hiç konuşmadığı kadar bu konu üzerinde durdu.

Bu 3 maçlık komple biletler vs meselesi kapalıya yeni profil taraftarın gelmesinin sağlanması.

Bu benim şahsi tahminim tabi. Daha farklı bir sebep de olabilir

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
t
Çarşının bilinen tek profili önceki yönetimler zamanında bedavadan girenler değildir. Yepyeni bir tribün kurulur ve yeni bir çarşı profili o tribünde yerini alır. Çarşı bir ruhtur bedene indirgenemez demişiz. Burada değişimi şöyle yorumlamak gerekiyor, bu klüp düzgün tfansfer yapamaz oyuncu satamazdı ama artık yapabiliyor, bilet satamazdı artık satabiliyor. Tataftar da bilet satın almazdı artık almaya alışıyor.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetekinciogl2