Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495102 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

hibrit makinasi yariladi bugun 1 hafta sonra tam olarak bitirmis olur şeffaflarda ona parelel biter yine koltuklar ayni surede tam olarak hazir olur ay sonu stad biter diyorduk aynen o sekilde bitiyor son 1 hafta ufak tefek duzenlemelerle gececek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürcan

Seffaflar ve cim cumaya bitmis olacak gibi geriye cevre duzenlemesi ince isler, skorbord denemeleri gibi son rutuslar yapilir. Stadin tum eksiklerinin giderilmesi haziran sonunu bulur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı b.damatoglu

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/713732514158931968 yüklenin transformers
Transformers çalarsa rakip topçu sahaya çıkamaz. Öyle ürkütücü

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı baro19

Beğenelim beğenmeyelim ülkemizde ilk modern stadyumlardan biridir Şükrü Saraçoğlu Stadyumu... Modern ki UEFA final oynattı o stadyumda... Ama artık yapımı eskidiği için çağa ayak uyduramayabilir. Ama FB stadyumuna da saygı göstermek lazım sonuçta onlar da kendi yaptılar parça parça... Bundan 10 15 sene sonra vodafone arena da çağa ayak uyduramayabilir.

Çevrimdışı castoridae

loca katına led paneller gelecek üstüne tribün balkonuna da emirates deki gibi beyazla şampiyon yılların yazıldığı siyah şerit yapsalar keşke
Sene sonunda yapsınlar onu, şimdi yap sonra sök tekrar yap olmasın.  :D :D :D

Çevrimdışı Burak

Hatırlayamadım şimdi, kulelerin dışına da küfeki kaplanacak mıydı ya da başka bir kaplama?

Çevrimdışı sallapati

Beğenelim beğenmeyelim ülkemizde ilk modern stadyumlardan biridir Şükrü Saraçoğlu Stadyumu... Modern ki UEFA final oynattı o stadyumda... Ama artık yapımı eskidiği için çağa ayak uyduramayabilir. Ama FB stadyumuna da saygı göstermek lazım sonuçta onlar da kendi yaptılar parça parça... Bundan 10 15 sene sonra vodafone arena da çağa ayak uyduramayabilir.
Zaten demek istedigimiz bu.. Modernlik caga ayak uyduramamak demektir.. Sukru saracoglu c60, tribunu dar, kale arkalarinda oturakli koltuklar var,mimari acidan kotu, cimleri kotu, olu noktar var... Modern bir statta boyle seyler olmaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Güncel resmi hesap.Yanlış görmüyosam bi tane membran seriliyo gibi
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı castoridae

Bunu gördünüz mü  :lol: :lol:

https://twitter.com/Samedowski/status/712218125576572929
Komik bulmayanlar olabilir belki ama ben çok güldüm.  :D Mizah abi işte çokta inlememek lazım.

Çevrimdışı Kartalim

Çatı-kolon arasını led veya baska birşeyle kapatma işinden vazmı geçildi acaba?

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 26 Mart 2016 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ZEKI   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı 34BJK64

Şu fenerliler ne ezik insanlar ya? Yeni stat açıyoruz diye çok abartıyormuşuz.

Kendileri ölü Van Persie'i aldıklarında 1 ay susmadılar. Biz 400 Milyon TL'lik stadı abartıyormuşuz.

Haklılar da bir nebze. Vodafone Arena ve Türk Telekom Arena konfor ve modern anlamda çok daha iyi stat Saraçoğlu'ndan.

10 yıl önce herkesin gıpta ile baktığı stadı şimdi kimse iplemiyor artık onun biraz ezikliği var üstlerinde.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 17:26:54 34BJK64 ]
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Necmi

Aynen öyleymiş görmedim :)
Ben gördüm ama emin olamadım gündüz dedim @Efe den ses çıkmadığına göre
ben ışık yanılması yaşıyorum :o_o:

Çevrimdışı Necmi

Kendileri ölü Van Persie'i aldıklarında 1 ay susmadılar. Biz 400 Milyon TL'lik stadı abartıyormuşuz.

Haklılar da bir nebze. Vodafone Arena ve Türk Telekom Arena konfor ve modern anlamda çok daha iyi stat Saraçoğlu'ndan.

10 yıl önce herkesin gıpta ile baktığı stadı şimdi kimse iplemiyor artık onun biraz ezikliği var üstlerinde.
ama abartılacak kadar var :us:

Çevrimdışı sallapati

10 yıl önce herkesin gıpta bile baktığı stadı kimse iplemiyor artık onun biraz ezikliği var üstlerinde.
Bu ezikler bizden boyle birsey beklemiyorlardi..ondan saskinlar... Ufak cocuklar kendi oyuncaklarina taparlar.. Sonra komsunun daha guzel oyuncagini gorunce zirlamaya baslarlar annelerine..bende niye yok bundan diye... O mantik iste

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

gelecekten fotoğraf paylaşımı aşamasına gelmişiz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

gelecekten fotoğraf paylaşımı aşamasına gelmişiz :)
karıştırma orasını  :naughty:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar acaba tesislerde taraftara açık antrenman oluyor mu oluyorsa ne zaman bilen var mı acaba...

Çevrimdışı castoridae

Arkadaşlar bjk tv'de maç günü stada gelmiş olacak mı? Malum yayın kalitesi çok kötü şu an, başkan yayın ekipmanları için çok büyük yatırım yapacağız ve televizyon stada taşınacak demişti.