Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484392 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ikarus

Site yöneticileri bu duruma el atacak mı? Burası stadyum başlığı başkanın yahut futbol takımının tartışıldığı başlık burası değil. Stadyum hakkında bilgi almak için buraya giriyorum burda başkana yapılan eleştirilere maruz kalmak zorundamıyım.

Çevrimdışı bjklimert_

öncelikli biletten yararlanmak için 30 maça mı gitmek gerekiyor illa ki

Çevrimdışı capo di capi

Fikret Orman kayyuma gidecek kulubü ayağa kaldırmış. Kombineler çıktığı gün bitmiştir. Daha düne kadar haciz için kulübün kapına dayanılıyordu. Şimdi ise, Kartal Yuvaları arttı. Forma satışı arttı. Biraz kadir kıymey bilelim. Fener başkanını 3 temmuz sürecinde nasıl korudu ve savundu. Bir gözünüzün önüne getirin. İnanın Tff,Mhk,Gs,Fb,Renkli Medya,vs.'den çok bizler daha çok zarar veriyoruz Beşiktaş'a. Bitiyorduk beyler. 2 büyük yaratıyorlardı. Bir sözümde Çarşı'ya. Artık laylaylom'u bırakıp hakem ve rakip takımla uğraşsınlar. Küfür etmesinler saha kapanmasın. Para cezası bile almayalım. Faydasından çok zararı var Çarşı'nın son yıllarda. Kendine çeki düzen versin.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı minsk kartali

Bilerek yapmışlar, çok belli. Ama bunların tüm medyası böyle. Fotoşop fotodan bile yalan haber yapıyorlar. Maalesef basın diye bir şey kalmadı. 

bu da algi operasyonu. bu ensonhaber yandas basin. Son gunlerde biliyorsunuz Turkcell e karsi kampanya var cocuk tecavuzculerinin oldugu vakfa sponsor oldugu icin. turkcell den vodafone a geciyor cogu kisi. onlar da Vodafone a karsi boyle ucuz karalamalarla algi olusturmaya calisiyorlar . tipik yandas basin oyunlari. daha once orneklerini cok gorduk . @Factatum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Karabay

http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/goztepe/onder-ozen-den-sok-sozler-1224374

burda kendi sesi var @tangaz
bakın buna 3 taraf da cevap vermedi. Iyide yaptılar ki böyle ahlaksızca haber yapanların ekmeğine yağ sürülmesin ve bu haberler/haberciler prim yapmasın. Bence bizde konuşmayalım.

Çevrimdışı tangaz

http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/goztepe/onder-ozen-den-sok-sozler-1224374

burda kendi sesi var @tangaz

way arkadaş bu adam da madam olmuş diyeceğim üslubumu bozarak. sürekli düşüşte arkadaş başarısızlıklarını bir şekilde örtme telaşına girmiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetthedum

Amma lafı edildi yahu.

Şu an istanbul civarında değilim, maça gelemeyeceğim. Kombinesi olup da maça gidemeyecek bir muhalif varsa yeşillendirsin vereyim bilet paralarını da sussun.  :money:

Yalnız şimdi imzalayacağımız bir yazılı senetle,  seneye 11 nisan'dan sonraki tüm maçlarda kombinesini bana devretmesi şartıyla.. olası avrupa, kupa ve lig maçlarının tamamını.. :evillol:

Sözleşmeye uymazsa 11 nisan'dan sonraki herbir maç için 500 kağıdını da alırım ayrıca.

Tövbe tövbee.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Fikret

İşte bu çok güzel bir haber  :ok:
İyi haber diyorsunuz da acaba tek kat tele lıcalar için mi indirilecek yoksa tribündekileri de tamamen kurtaracak mı?
Tek kat tel kalanı camı anlamadım şahsen.
Full cam olması daha mantıklı geliyor.

Başkanın açıklamalarını beğenmedim. Gene fazla konuşmuş.
Gördüğünüz üzere gereksiz konuşmamak lazım.
Gereksiz 2-3 laf yüzünden KENETLENMİŞ TARAFTARI BÖLMEK ÇOK MANTIKSIZ!
İlk senelerde mobese kamerası görde konuşan yönetim vardı aklıma o geldi. O günler bitti allahtan ya.

Neyse yani çok yanlış şeyler söylemiş değil ama daha az öz konuşsa daha az tepki olacak. Buna dikkat etmek lazım. Sonra burada 25-30-40 yaşlar birbirine küfür bile etmişler yani. Yapmayın etmeyin arkadaşlar. Laf sokmayın, küfür etmeyin.
Katılmıyorum diyin. Görmezden gelin.

Çevrimdışı sallapati

Baskanin ego yuksek.. Iyi bir lider..ama kindar bir huyu var.. Iletisimine zarar veriyor bu yapisi.. Biraz sonunu dusunmeden konusuyor bazen de.. Karadenizli olmasi fevriligi de beraberinde getiriyor... Politiklikktrn uzaklasiyor bazen

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Güncel file isteyenler :)
Pazartesi diyorlardı daha erken başlayacak heralde sermişler bile 2 tane file

Çevrimdışı FARUK

Canlı yayında görmüştüm loca balkonu üst kenarına yakın siyah bir hat görülüyor sanırım Led paneller için hazırlık
Yeni açık kapalı birleşiminde fotolarda görülüyor

Çevrimdışı Sezer94

Güncel file isteyenler :)

Scoreboard'in iskelesi yukari dogru uzamis demekki buyuk olcak bayaa
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Fikret

bakın buna 3 taraf da cevap vermedi. Iyide yaptılar ki böyle ahlaksızca haber yapanların ekmeğine yağ sürülmesin ve bu haberler/haberciler prim yapmasın. Bence bizde konuşmayalım.
önder özen 'in sadece imajdan inaret olduğu da görüldü.
Kasımpaşa göztepe maceraları teknik yetersizliğini kanıtladı zaten.

F.Orman'a Aziz'e yaptığı saygısızlık...
2 başkan sana iş verdi para verdi. Arkalarından kaç okka çeker diye konuşmayacaksın.

Neyse bu tipler gitti. Yeni stad ve şampiyonluklar Şenol Güneş gibi beyfendi insanlarla gelecek. Şenol hoca trabzon un arkasından konuşmaz, konuşmasın zaten. Örnek olmaya devam etsin.

Çevrimdışı sallapati

Baskanin bir diger hatasi satir aralarinda demiroren donemine vuruyor..yapmamasi lazim.. 8 hafta var.. Politik ol.. Tepki cekme...takim sampiyonluga gidiyor... Tff baskanini karsina alma.. Ayiya dayi de 2 ay

Çevrimdışı sallapati

Scoreboard'in iskelesi yukari dogru uzamis demekki buyuk olcak bayaa
Demistim ben 16/9 olmasi icin yukariya dogru uzar diye.. Ama yine de ufak bana gore ekran

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Stadın açılış tarihi belli değilken son puanımla bursa maçına bilet almıştım biraz önce aradılar TC kimlik numaramı aldılar heyecandan bayılacaktım valla  :sevinc  Hayatta bana böyle bir şans bir daha gelir mi bilmiyorum 7 kere inşaatına gittiğim stadın açılışına gidemeseydim çok üzülecektim  :sevinc :sevinc :halay: 
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı underworld

Önder özen gene Rakiyi fazla kaçırdı galiba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fikret

Amma lafı edildi yahu.

Şu an istanbul civarında değilim, maça gelemeyeceğim. Kombinesi olup da maça gidemeyecek bir muhalif varsa yeşillendirsin vereyim bilet paralarını da sussun.  :money:

Yalnız şimdi imzalayacağımız bir yazılı senetle,  seneye 11 nisan'dan sonraki tüm maçlarda kombinesini bana devretmesi şartıyla.. olası avrupa, kupa ve lig maçlarının tamamını.. :evillol:

Sözleşmeye uymazsa 11 nisan'dan sonraki herbir maç için 500 kağıdını da alırım ayrıca.

Tövbe tövbee.
Ortada bir söz var. Stad açılınca 1 sene diye.
Koca Beşiktaş sözünden cayar mı? F.Orman ın hatasıdır bu.
Para nedir verilir. Seneye göre daha karlı da çıkılabilir.
Ama sözünü tutma erdemi önemli birşeydir.

Bir insana sözünde durma ben sana oara vereyim demek anlamsız.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 14:37:25 Fikret ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın açılış tarihi belli değilken son puanımla bursa maçına bilet almıştım biraz önce aradılar TC kimlik numaramı aldılar heyecandan bayılacaktım valla  :sevinc  Hayatta bana böyle bir şans bir daha gelir mi bilmiyorum 7 kere inşaatına gittiğim stadın açılışına gidemeseydim çok üzülecektim  :sevinc :sevinc :halay:

Hayırlı olsun abi bizim yerimize de bağır :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Furkan5

yeni açık tarafındaki dış korkuluk demirlerini siyaha boyamışlar,yada ben mi yeni farkediyorum  :)

Çevrimdışı Fikret

Tebrikler.
Bir an biletler satışa çıktı sandım kalp krizi geçiriyordum :lol: :lol:

11 nisan için foruma da sayaç koysak mı ya?