Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Başarı istiyorsan yolu paradan geçiyor. Bir kulübün tek gelir kaynağıda
stadyum gelirleri yani taraftarı. Önünde iki yol var ya mütevazi olacaksın kendi
çapında kalıp bununla mutlu olacaksın yada değişen dünya şartlarına uyacaksın
acı ama gerçek bu. Endüstriel futbol dediğin para ve güçtür malesef insanlarda
gücün yanında saf tutar hakeminden federasyonuna kadar bu güne kadar ezilmemizin
nedenide bu endüstriel futbola ayak uydurmayı reddetmekten kaynaklanıyordu.
evet bir değişim olacak bu dünyada hiç bir şey yerinde durmaz sürekli bir değişim ve
gelişim içinde olur. Esas problem bu değişimi geleneklerimize uydurarak yapmak
bunu başarabilirsek bu süreçten tribün olarakta daha güçlü çıkarız. Çünkü son 30 yılı
incelediğimizde tribünler ilerlemiyordu aksine sürekli bir gerileme içersindeydi.
yani geçmişteki bir kaç maça bakıpta vay demeyin vah diyeceğiniz maç sayısı daha fazladır.
inönüyü yere göğe sığdıramıyorsunuz ya orda başarı seviyemiz çok düşüktü bizim içerde
bıraktığımız puanları renkliler deplasmanda bırakmıyordu. geçmiş Beşiktaş tribünlerinin
futbol anlamında katkısı sıfırdır. Bu gün araştırın seyirciyle aldığımız maçları iki elin parmakları kadardır.
bu binin üzerindeki maç içinde birde onun dışında tribünler sadece kendi kendilerine yaptıkları şovla
adını duyurdu. maçı izlemeyi bırakın bizim dediklerimizi yapın diyen amigon varsa daha ötesini
konuşmaya gerek yok takım şampiyonluğa gidiyor adamın hala derdi tribünde kendi şovunu yapmak.
ondan sonrada demeyelim bizim tribün iyi diye. Değişecek umarımda değişir
senede 12-13 bin kombineye rekor diyen takım şimdi kombine bitirdi kulüp tarihinde sanırım ilk
peki bu kombineyi kimler aldı ben söyleyeyim bu güne kadar bu tribünlerden rahatsız oldukları için almayanlar
şimdi artık tribünde çoğunluk bunlar olacak artık kimse buraya maçmı izlemeye geldiniz diyemeyecek
çünkü dediği anda etraftan gelen homurtuyu duyduğunda orda aslında azınlık olduğunu farkedecek
ya şimdi oluşan yeni çoğunluğun istediği gibi bir tribüncülük yapılacak yada geçmiş silinip gidecek.
Evet değişim olacak olmalıda yeterki bu değişim Beşiktaşın ve sahadaki takımın lehine bir değişim olsun.
30 binin üzerinde kombinenin satıldığı bir stadda kimse artık ceza almak istemez küfür eden gruplarda
azınlıkta kalır ve tepki arttıkça stadlardan temizlenir. Endüstriel futbol para demek parayıda o tribünde maç
seyretmek isteyenler verecek başarı istiyorsan onları tribünde tutacaksın çünkü verdikleri para senin desibel rekoru kırmandan
daha fazla takıma katkı sağlıyor.

sonuna kadar katiliyorum, forza'da buna benzer bir yorum yazmistim zamaninda, az kalsin linc ediliyordum :).
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yucel11

Çim dışı zemine renklerdirme denedim. Bence siyah güzel olabilir.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

yazdiklariniz olmadi diyemem ama bircok konuda ki genellemelerinize katilmiyorum ... Besiktas iyi kadrosu oldugu her sene ya bir ya ikinci olmustur ... taraftara sucu bulmak en kolayi aninda kotu cocuk yaparsiniz cok basit ama cozum degil ... basari icin para sart ok kabul ama her parasi olanda basarili olmuyor burda trubun sucundan cok yonetim sucu vardir bu acik ve net gorulmustur aksi iddia bile edilemez son 20 yilin 15 yili cok kotu yonetildik ... hala daha bunun acisini cekiyoruz ... bu arada 36 yasindayim benim bildigim Besiktas taraftari oturup cekirdek yiyerek hakemin yanlis kararina uuuuuu diye ugultu verecek bir taraftar grubu degil ... icerideki de disaridaki de genelde de butun basarisizligin ana nedeni kotu yonetiliyor olmamizdir... kaldiki neredeyse kufur edilmeyen stadyum yok ! bu bizim taraftarimizin degil ulke olarak hepimizin zaafi bence ... cok seyler yazabilirim aslinda ...
küfür edilmeyen stadyum olmaması bizim küfür nedeniyle aldığımız cezaları telore etmez.
işin açıkçası başkalarında ne yaptığı beni çokta ilgilendirmiyor mesela bütün forumlarda küfür hakaret
gırla giderken burda iması bile hoş karşılanmayan bir şey. sadece Beşiktaşa değil rakiplerede edilen
küfür hoş karşılanmıyor. Ben küfürü acizlik olarak görürüm aciz insan küfür eder ve Beşiktaş taraftarının
aciz olduğunu düşünmüyorum.
Kötü yönetildik doğru ama unutmayalım iyi yönetilirken o yönetimi de gönderen bu taraftardı.
o kötü yönetimide alkışlayan gene bu taraftardı. Sence tribün istemese o kötü yönetim bu kadar uzun
başta kalabilirmiydi. Bir şeyi kabul edelim Beşiktaş taraftarı dünyada çok az olan bir şeye sahiptir.
Yönetim üzerinde direk gücü vardır. Beşiktaş taraftarının çoğunluğu tarafından istenmeyen bir yönetim
kolay kolay koltukta oturamaz Biz taraftar odaklı bir kulübüz Ben taraftarı kötülemiyorum sadece gerçeklerden bahsediyorum
biz şampiyonlukları kendi iç sahamızda oynadığımız maçlarda veriyorsak bu bir sıkıntıdır. Şu anda bile
kaybedilen puanlar çoğunlukla iç saha maçları sürekli bir kılıf bulma derdindeyiz neymiş olimpiyatta taraftar etkisi olmuyormuş
peki deplasmanda ne kadar oluyor bu takım deplasmanda şu anda avrupanın en iyisi iç sahada bir sıkıntı varsa
bunu peki taraftar değilde neye bakarak yorumlayalım. Ben bir şeyleri uydurmuyorumki Başak şehirde adam dönmüş sırtını sahaya
millete bağırıyor buraya maç izlemeyemi geldiniz peki ne için geldik maç izlemeye gelmediysek
sonra rakip korner atıyor slogan şu kartal gol gol gol o kadar sahadan maçtan uzaklarki ne zaman neyi yapacaklarını bilmiyorlar
maçın sonu 1-0 öndeyiz rakip çökmüş tepemize o sırada tribünlerde gündoğdu söyleniyor.
elbette kötü yönetimler bu sebeplerden biri bu yadsınamaz ama benim asli görevin tribünden takıma destek olmak
takım sahadayken beni ilgilendiren tek şeyin sahadaki başarı olması lazım. Artık tribünlerden homurtu ve tepkiler geliyor
bu düşüncedeki insan sayısı olimpiyatta olsun Başakşehirde olsun çok azalmıştı ankarada nerdeyse hiç yoktu
şimdi yeni stadımızda yeni taraftar profiliyle bunların olmayacağına inanıyorum bunlar hiç bir şeyi bilmeyen insanlar değil
çoğunluk 30 yaş üstü ve geçmişden gelen tribün yapısını bilen yaşayan insanlar şimdi bunlar tribüne geri dönüyor.
hemde daha olgunlaşmış bir şekilde. İşin yönetim kanadında da hataları olsa bile Beşiktaşı büyütmek isteyen
ve iyide yöneten bir yönetim var. En azından Beşiktaş için çalışıyorlar. Artık Beşiktaşda çok şey değişecek
hayat böyledir sürekli değişir bazıları bu değişime evrimleşerek cevap verir bazılarıda cevap veremez ve yok olur
ama bir gerçek varsa hiç kimsenin bir şeyleri olduğu gibi tutmaya gücü yetmez. Bu diyalektiğe aykırı.

Çevrimiçi Necmi

Çim dışı zemine renklerdirme denedim. Bence siyah güzel olabilir.  :ok:

oraya çakılan hibritin renginde suni çim döşeyecekler. Numunesinide SIS de gördüm
tabi onu yaparlarsa şu an zemindeki doğal çimden hiç bir farkı yok yan yana gelse ayırt edemezsin.
açık çim ekilen stadyumlarda kenarlar koyu kalıp sırıtıyor ama bizde öyle bir şey olmayacak.

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar mayısta askere gitme durumum olduğu için kombine konusunda tereddüt yaşadım ve geç kaldım şimdi kombineler tükenmiş sayı olarak ne kadar satıldığı bellimi?
Yeni sezonda kombine alamadık bari maç bileti alıp bazı maçlara gidelim veya kombinesini devreden falan olurmu pasoligde kombine transferi olmuyo diye biliyorum?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yucel11

suni çim yapacaklar bro orayı
oraya çakılan hibritin renginde suni çim döşeyecekler. Numunesinide SIS de gördüm
tabi onu yaparlarsa şu an zemindeki doğal çimden hiç bir farkı yok yan yana gelse ayırt edemezsin.
açık çim ekilen stadyumlarda kenarlar koyu kalıp sırıtıyor ama bizde öyle bir şey olmayacak.
Çok güzel bir haber.Asıl olması gereken ve hayalim oydu.Malum ülkemizde yapılan diğer stadyumları gördükçe insan acaba diyor.  Özellikle bu hibrit çimi ligteki tüm stadyumlara uygulayıp futbolumuzun gelişime katkı sağlamak lazım.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bursa macinda misafir takim tribunu Besiktas taraftarina acilacak mi ?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar mayısta askere gitme durumum olduğu için kombine konusunda tereddüt yaşadım ve geç kaldım şimdi kombineler tükenmiş sayı olarak ne kadar satıldığı bellimi?
Yeni sezonda kombine alamadık bari maç bileti alıp bazı maçlara gidelim veya kombinesini devreden falan olurmu pasoligde kombine transferi olmuyo diye biliyorum?
sanırım satışa çıkacak 6000 bilet kalmış deniyor.
normal maçlarda bunun 2200 tanesi rakibe ayrılacağına göre
3800 bilet satışa çıkacak birde sponsorlardan geri gelen bilet olursa onlar
satışa çıkar ama sponsordan iade olacağını sanmıyorum.
heleki bu 3 maçta kombineden sonra önceki maçlara girenlere ikinci öncelik
tanırlarsa genel satışa açılmaz. Biter biletler önümüzdeki sene kapalı gişe oynayacak
takım büyük ihtimal.
Bir tek kombine devri olur kombineleri maç maç devredebiliyorsun.

Çevrimdışı srncby1903

küfür edilmeyen stadyum olmaması bizim küfür nedeniyle aldığımız cezaları telore etmez.
işin açıkçası başkalarında ne yaptığı beni çokta ilgilendirmiyor mesela bütün forumlarda küfür hakaret
gırla giderken burda iması bile hoş karşılanmayan bir şey. sadece Beşiktaşa değil rakiplerede edilen
küfür hoş karşılanmıyor. Ben küfürü acizlik olarak görürüm aciz insan küfür eder ve Beşiktaş taraftarının
aciz olduğunu düşünmüyorum.
Kötü yönetildik doğru ama unutmayalım iyi yönetilirken o yönetimi de gönderen bu taraftardı.
o kötü yönetimide alkışlayan gene bu taraftardı. Sence tribün istemese o kötü yönetim bu kadar uzun
başta kalabilirmiydi. Bir şeyi kabul edelim Beşiktaş taraftarı dünyada çok az olan bir şeye sahiptir.
Yönetim üzerinde direk gücü vardır. Beşiktaş taraftarının çoğunluğu tarafından istenmeyen bir yönetim
kolay kolay koltukta oturamaz Biz taraftar odaklı bir kulübüz Ben taraftarı kötülemiyorum sadece gerçeklerden bahsediyorum
biz şampiyonlukları kendi iç sahamızda oynadığımız maçlarda veriyorsak bu bir sıkıntıdır. Şu anda bile
kaybedilen puanlar çoğunlukla iç saha maçları sürekli bir kılıf bulma derdindeyiz neymiş olimpiyatta taraftar etkisi olmuyormuş
peki deplasmanda ne kadar oluyor bu takım deplasmanda şu anda avrupanın en iyisi iç sahada bir sıkıntı varsa
bunu peki taraftar değilde neye bakarak yorumlayalım. Ben bir şeyleri uydurmuyorumki Başak şehirde adam dönmüş sırtını sahaya
millete bağırıyor buraya maç izlemeyemi geldiniz peki ne için geldik maç izlemeye gelmediysek
sonra rakip korner atıyor slogan şu kartal gol gol gol o kadar sahadan maçtan uzaklarki ne zaman neyi yapacaklarını bilmiyorlar
maçın sonu 1-0 öndeyiz rakip çökmüş tepemize o sırada tribünlerde gündoğdu söyleniyor.
elbette kötü yönetimler bu sebeplerden biri bu yadsınamaz ama benim asli görevin tribünden takıma destek olmak
takım sahadayken beni ilgilendiren tek şeyin sahadaki başarı olması lazım. Artık tribünlerden homurtu ve tepkiler geliyor
bu düşüncedeki insan sayısı olimpiyatta olsun Başakşehirde olsun çok azalmıştı ankarada nerdeyse hiç yoktu
şimdi yeni stadımızda yeni taraftar profiliyle bunların olmayacağına inanıyorum bunlar hiç bir şeyi bilmeyen insanlar değil
çoğunluk 30 yaş üstü ve geçmişden gelen tribün yapısını bilen yaşayan insanlar şimdi bunlar tribüne geri dönüyor.
hemde daha olgunlaşmış bir şekilde. İşin yönetim kanadında da hataları olsa bile Beşiktaşı büyütmek isteyen
ve iyide yöneten bir yönetim var. En azından Beşiktaş için çalışıyorlar. Artık Beşiktaşda çok şey değişecek
hayat böyledir sürekli değişir bazıları bu değişime evrimleşerek cevap verir bazılarıda cevap veremez ve yok olur
ama bir gerçek varsa hiç kimsenin bir şeyleri olduğu gibi tutmaya gücü yetmez. Bu diyalektiğe aykırı.
trubunlerde olan kotu hadiseler olumsuz hareketler bunlari sabaha kadar tartisiriz bir cogunda da hem fikirim ... ama kime sorarsan sor Besiktas en buyuk gucu taraftaridir ... Bu yonetimi elestirmek suan icin yanlis evimize dondukten sonra 1 sezon gececek o zaman anlayacagiz iyi mi kotu mu ... suan icin spor kulubunden cok insaat firmasi gibiyiz ... yeni stadimiz bitecek taraftar modelimiz degisecek basarilar gelicek ben bu dusunceye katilamam yanlis cunku esas sorun taraftar degil ...sayfalarca taraftarin yaptigi yanlislari yazin yonetimin ferrari ayibini karsilamaz daha niceleri var saymakla bitmez bu yonetiminde var hasta yataginda sozlesme imzalandi bu yonetim zamaninda Besiktas in para kayiplarinin sorumlusu taraftar degildir... en buyuk yarayi Besiktas maddi yonden almistir ... bakiniz Besiktas in son dort senesine ? sizin o zarar veriyor dediginiz taraftar modelide yok stadlarda ne var sporsal basari ? herhangi bir kupada ceyrek final bile yok ... kulupler taraftarlari icin vardirlar onlar icin yarisirlar ben bizim taraftarimiz cok dogru destek veriyor iddiasinda da degilim ama elimizi vicdanimiza koyalim basiretsiz yonetimler mi Besiktas a daha cok zarar vermis taraftar mi ? dusunelim ...

Çevrimdışı Aykutt

bir vakıt bır sanatcıya heykel yaptırmak ıcın sparıs vermıstık bız unlu adı neydı bılmıyorum ne oldu o işşşş
Abi büyük ihtimal açılış günü hallolacak o iş.Çarşıdaki 2.heykel Fener maçından önce açılmıştı.Şans eseri oradaydım.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 04:20:44 Aykutt ]

Çevrimdışı Özay

trubunlerde olan kotu hadiseler olumsuz hareketler bunlari sabaha kadar tartisiriz bir cogunda da hem fikirim ... ama kime sorarsan sor Besiktas en buyuk gucu taraftaridir ... Bu yonetimi elestirmek suan icin yanlis evimize dondukten sonra 1 sezon gececek o zaman anlayacagiz iyi mi kotu mu ... suan icin spor kulubunden cok insaat firmasi gibiyiz ... yeni stadimiz bitecek taraftar modelimiz degisecek basarilar gelicek ben bu dusunceye katilamam yanlis cunku esas sorun taraftar degil ...sayfalarca taraftarin yaptigi yanlislari yazin yonetimin ferrari ayibini karsilamaz daha niceleri var saymakla bitmez bu yonetiminde var hasta yataginda sozlesme imzalandi bu yonetim zamaninda Besiktas in para kayiplarinin sorumlusu taraftar degildir... en buyuk yarayi Besiktas maddi yonden almistir ... bakiniz Besiktas in son dort senesine ? sizin o zarar veriyor dediginiz taraftar modelide yok stadlarda ne var sporsal basari ? herhangi bir kupada ceyrek final bile yok ... kulupler taraftarlari icin vardirlar onlar icin yarisirlar ben bizim taraftarimiz cok dogru destek veriyor iddiasinda da degilim ama elimizi vicdanimiza koyalim basiretsiz yonetimler mi Besiktas a daha cok zarar vermis taraftar mi ? dusunelim ...

O bahsettiğiniz taraftar modeli Beşiktaş'ı batıran yönetimi baş tacı etmiştir. Şans eseri ortaya çıkan ses kayıtlarından öğrendiğimiz onlarca kombine ve yüzlerce bilet satıp köşeyi dönen taraftar Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan taraftarsa olmaz olsun öyle taraftar.

Bizim şu an geldiğimiz nokta şudur; eğitimli kitleler Beşiktaş taraftarıdır ve ileride de bu artacaktır. Sosyal medyada etkileşim halinde olan bu insanlar koyun değil, her birisi Allah'a şükür aklı başında bireylerdir. Bu kimselerin oluşturduğu kamuoyu da doğal olarak Beşiktaş'ın her zaman olmasa bile çoğu zaman lehine olacaktır. Öyle yarı mafyatik taraftar gruplarının güdümüne kimsenin ihtiyacı yoktur ki zaten o kimselerin kendine hayrı yokken Beşiktaş'a hiç olmaz.

Bu stad Beşiktaş için yeni bir dönemin miadı olacaktır. Güzel futbol, aklı başında taraftar ve iyi yönetim ile birlikte Beşiktaş hak ettiği yerlere eninde sonunda gelecektir. Bundan gayri de ne varsa yalandır.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 04:56:31 Özay ]

Çevrimdışı Özay

Ayrıca şunu söyleyeyim; binlerce lira ödeyip kombine alanlar iki üç aymazın ettiği küfür yüzünden maçlara giremezse o kişiler muhtemelen gerçek anlamda linç edilir o statta.

Çoğu kimse aynı soruyu soruyor; o kadar hata oluyor, küfretmeyelim mi?

Edin etmesine de niye koro halinde küfrediyorsunuz? Siz hiç bir anlık sinirle koro halinde küfreden doğal insanlar gördünüz mü?

Çevrimdışı EagleForce

Başarı istiyorsan yolu paradan geçiyor. Bir kulübün tek gelir kaynağıda
stadyum gelirleri yani taraftarı. Önünde iki yol var ya mütevazi olacaksın kendi
çapında kalıp bununla mutlu olacaksın yada değişen dünya şartlarına uyacaksın
acı ama gerçek bu. Endüstriel futbol dediğin para ve güçtür malesef insanlarda
gücün yanında saf tutar hakeminden federasyonuna kadar bu güne kadar ezilmemizin
nedenide bu endüstriel futbola ayak uydurmayı reddetmekten kaynaklanıyordu.
evet bir değişim olacak bu dünyada hiç bir şey yerinde durmaz sürekli bir değişim ve
gelişim içinde olur. Esas problem bu değişimi geleneklerimize uydurarak yapmak
bunu başarabilirsek bu süreçten tribün olarakta daha güçlü çıkarız. Çünkü son 30 yılı
incelediğimizde tribünler ilerlemiyordu aksine sürekli bir gerileme içersindeydi.
yani geçmişteki bir kaç maça bakıpta vay demeyin vah diyeceğiniz maç sayısı daha fazladır.
inönüyü yere göğe sığdıramıyorsunuz ya orda başarı seviyemiz çok düşüktü bizim içerde
bıraktığımız puanları renkliler deplasmanda bırakmıyordu. geçmiş Beşiktaş tribünlerinin
futbol anlamında katkısı sıfırdır. Bu gün araştırın seyirciyle aldığımız maçları iki elin parmakları kadardır.
bu binin üzerindeki maç içinde birde onun dışında tribünler sadece kendi kendilerine yaptıkları şovla
adını duyurdu. maçı izlemeyi bırakın bizim dediklerimizi yapın diyen amigon varsa daha ötesini
konuşmaya gerek yok takım şampiyonluğa gidiyor adamın hala derdi tribünde kendi şovunu yapmak.
ondan sonrada demeyelim bizim tribün iyi diye. Değişecek umarımda değişir
senede 12-13 bin kombineye rekor diyen takım şimdi kombine bitirdi kulüp tarihinde sanırım ilk
peki bu kombineyi kimler aldı ben söyleyeyim bu güne kadar bu tribünlerden rahatsız oldukları için almayanlar
şimdi artık tribünde çoğunluk bunlar olacak artık kimse buraya maçmı izlemeye geldiniz diyemeyecek
çünkü dediği anda etraftan gelen homurtuyu duyduğunda orda aslında azınlık olduğunu farkedecek
ya şimdi oluşan yeni çoğunluğun istediği gibi bir tribüncülük yapılacak yada geçmiş silinip gidecek.
Evet değişim olacak olmalıda yeterki bu değişim Beşiktaşın ve sahadaki takımın lehine bir değişim olsun.
30 binin üzerinde kombinenin satıldığı bir stadda kimse artık ceza almak istemez küfür eden gruplarda
azınlıkta kalır ve tepki arttıkça stadlardan temizlenir. Endüstriel futbol para demek parayıda o tribünde maç
seyretmek isteyenler verecek başarı istiyorsan onları tribünde tutacaksın çünkü verdikleri para senin desibel rekoru kırmandan
daha fazla takıma katkı sağlıyor.

Umarim @Necmi abi'nin dedikleri olur ve sessiz cogunluk sesini cikarir yeni yuvamizda. Hem artik insanlar gonul rahatligiyla esiyle cocuguyla maclara gelir, devamli kapali gise oynariz, hem de sportif basarilar gelir.

Çevrimiçi Necmi

sen biraz yanlış anladın sanırım ben çarşıyı eleştirmiyorum. Genel taraftar profilinden bahsediyorum.
aslında tribünlere dönecek olanda geçmişin o özlenen taraftar profili olacak. Benim kimseye sormaya ihtiyacım yokki
Ben Beşiktaşın maçlarına giden biriyim. Gözlerimle gördüğüm bir şeyi yorumlamadan aciz değilimki.
neden birilerine sorayım. Burda birlikta maçlara gittiğimiz 40-50 kişilik bir grup var bunların 20 misi her zaman tribünde olur
sor bunlara bakalım benden farklı düşünen birini bulabilecekmisin sen katıl katılma ben söylemiyorum bunu artık tribündeki taraftar söylüyor.
Beşiktaş taraftarı her zaman adil olmuştur ve her zaman doğru kararı verebilecek yetiye sahipdir ve emin ol şu yaşadığımız 3 sezon
Beşiktaşta çok şeyi aldı götürdü o taşlar artık yerinden oynadı. Sen duygulardan bahsediyorsun ben gerçeklerden bahsediyorum
3 sezon bu takımı yanlız bırakan taraftar ki bunda direk çarşıyı söylüyorum passo boykotunada her zaman saygı duydum
ama tesadüflerede inanmam kusura bakmasın kimse boykotun bitmesi stadın açıldığı zamana denk geliyorsa bu iki yüzlülüktür
derimki demekki dert passo değilmiş olimpiyatmış passo dert olsa passo bursa maçındada olacak. Neyse tribündeki taraftar
Beşiktaş taraftarı güvenelim en doğru kararı verecektir. Adildir. Haklı olana hakkını verir. Ben burda iki yıl çarşıyı ve passo
boykotunu savundum. Ama hikayeymiş bu.
dün tv de kulübün orda kombine sırasında olanlarla röportaj yapılıyordu bir röportajda vatandaş ne dedi Feda diyoruz kulübün paraya ihtiyacı var geldik burda
sıra bekliyoruz kombine alacağız be arkadaş biz 3 sene önce feda dedik şimdi demiyoruz. sen 3 sene öncesinde kalmışsın
kulübün gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunda nerdeydin şimdi stad açılırken feda yapmak aklına gelmiş. Bu zihniyette olan insanın tribünde desteğinden ne olacak
biz artık feda yapmıyoruz gümbür gümbür geliyoruz. Ben mesala son satışta satılan kombinelere öncelik vermesini istemezdim
onun yerine sahada takımını desteklemek için 3 yıldır stad stad dolaşan taraftara öncelik vermeliydi şimdi bir çoğu sırf ekonomik nedenlerle
kombine alamadığı için dışarda kalacak bu üzücü burda yönetim hakkaniyetli davranamadı. 3 yıldır takımını destekleyen taraftarı
seyirciden iyi gün dostundan ayırması gerekirdi. 3 yıldır olimpiyat konya ankara ve başakşehirde bir kere bile gidip desteklememiş
insana ben taraftar demem. Dünya methiye düzse ne olur işte gerçekler buz gibi ortada duruyor.
kimse zorluktan bahsetmesin bunlar hep kılıf bulmak biz her maç 5-6 araç çıkarttık anons ettik gelin götürelim maç dönüşüde evinize
bırakalım diye zaten gidiyoruz sırtımızda yük olmaz ama nedense araçlar hep boş gitti. Boş geldi. Bu süreç bir sınavdı
ve Beşiktaş taraftarı bu sınavı geçemedi.
olimpiyatta her maç 70000 e oynasaydık ne olurdu işte taraftar derdim yılda 20 maçtan 100 M 3 yılda 300 M işte taraftar stadın parasını çıkartırdı.
bu gün 1 milyar olan borç 700 M olurdu
kulüp eneramoya imza attırmış ameliyat masasında doğru yanlıştı dany de yanlıştı diğerlerine yanlış diyemem ama eneramo bonservissiz alındı
dany kiralık geldi diğer taraftan Bayı satan ersanı atınçı satan çok iyi paralar kazandıranda bu yönetim 1000 dolara gomezi alanda bu yönetim
atibayı töreyi oğuzhanı alanda bu yönetim yüzde yüz başarı diye bir şey varmı. sakat doğan çocuklar veya hastalıklar kuraklık doğanın bile
sıfır hatayla gitmediğini gösterir. Bir işdeki kusura bakarken artılar eksiler konur sonuca bakılır 4 sezonda kupa alınamamış elbette bu başarısızlık
ama bu takım 3 yıldır şampiyonluğu kıl payı kaçırıyor avrupada en başarılı olduğu sezonları yaşadı bir yıl feda yılıydı kulüp batmışdı
3 yıl stadı yapmakla geçti her maçımız deplasman genede ilk üçün içinde kalabildik gs nin bir sene olimpiyatta oynadığında başına gelenlere bakınca
buna ben başarısızlık diyemiyorum Başarı dediğin sadece kupa kaldırmak değildir kupa onun tacı oluyor sadece. Yenilmesi çok zor bir takım kuruldu
ama hala kırılgan yeni mabetle buda giderilecektir. bu kötü şartlardaki 4 sezonda geldiğimiz nokta başarıdır yerle birde olabilirdik ama güçlenerek çıktık
ve yeni stadımıza güçlü bir şekilde giriyoruz. Evet bence Başarılıyız. adamlar uefadan tokat yedikleri ilk sene yerle bir oldular bu kulüp iki sene bu darbeyi yedi
yıkılmadı şikeyle suçlandı yıkılmadı. Kusura bakma şu dört yıl olağanüstü şartlar yaşadık ve bunların hiç biri bu yönetimin suçu değildi
ama dimdik ayaktayız evet bu başarıdır.

Çevrimdışı Yucel11

ülkemizde yapılan diğer stadyumların hepsini topla bi kefeye koy vodafone arena al öteki kefeye koy,bizim stad daha ağır basar:) her haliyle. illa bi stadla mukayese edeceksen, amterdam arenai veya allianzla falan karşılaştır yaw:)
Mukayese değil ülkemizde yapılan yanlışları eleştirdim.Şu merdivendeki sarı bantlarda keşke olmasaydı.En azından üst kısmına eklediler. Demek istediğimi anlamışındır sanırım.  :ok:  Son söylediğini bazı şeyleri dayatan yetki mercilerinin yapması lazım.  :)

Çevrimiçi Necmi

Umarim @Necmi abi'nin dedikleri olur ve sessiz cogunluk sesini cikarir yeni yuvamizda. Hem artik insanlar gonul rahatligiyla esiyle cocuguyla maclara gelir, devamli kapali gise oynariz, hem de sportif basarilar gelir.
sessiz çoğunluk diye bir şey yoktur kardeşim çoğunluk vardır.
yerinde oturmayı hedefleyemeyen insan o kombineyi almazdı. eskiden bir kaç kişi
yerine oturmak isterdi ve anında kafasını kopartırlardı şimdi kafası kopartılması
gereken binler var. 20 m harcanmış birde güvenlik sistemi var merak etmeyin o sistem
için 20 M laf olsun hava atalım diye harcanmadı bu staddaki en büyük proje o bütün stad
o projenin üzerine kuruldu. Çok kelle gidecek hemde sessiz sedasız adam girecek istediğini yapacak bir sonraki maç
bir bakmış stadın kapısı duvar örgütlü bir direniş gösterme şansın bile yok direk cezalar bireyselherkes bilecek ben bir şey yaparsam bu
staddaki son maçım olur. Beşiktaş taraftarının özellikle çok dikkatli olması gerekir artık olimpiyat başakşehir gibi
düşünmesin kimse burda nefes aldırmayacaklar bize. Herkesin ağzında eskiden böyleydi değişmez lafı dolaşıyor
ama kimse demiyor eskiden orda inönü vardı şimdi pırıl pırıl bir stadyum var demekki eskiler değişiyor.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı erdinç35

artık yeni stadımıza kavuşuyoruz az kaldı ilk maç yapılmadan ilgili dikkat çekmek istediğim bir husus var. Geçen fotomaç gazetesinin internet adresinde Beşiktaş passolig satışlarında büyük bir talep var ve bunların içerisinde Beşiktaş ilçesi birinci Kadıköy ilçesi ikinci gözüküyor. Bildiğiniz üzere ilk maçımız Bursa ile. Ve aramızda bir husumet var bir kardeşimizi kaybettik. Şunu unutmayalım bu sene tribün olaylarından çok ceza yedik gerek tribün kapama gerek para cezası. şu günlerde yeni mabedimize kavuştuk şampiyonluğa yürüyoruz derken bursa maçına sığınıp küfürlü tezahürat yapanlar olursa Allah korusun yeni stadımızın tribün kapatılması seyircisiz oynama gibi caza alması söz konusu olabilir belki içimizden tff yi eleştirmek hatta maçın verdiği atmosfer ile küfür etmek isteyen olabilir en azından şu iç sahada oynayacağımız 3 maçta küfürden uzak duralım.. biliyorsunuz ki tff nin en çok ceza verdiği kulüplerden biriyiz lütfen azami önemi göstermemiz gerekiyor Beşiktaş menfaatleri için.. Gelelim yukarıda bahsettiğim passo satışındaki ayrıntıya Kadıköy'den Fenerbahçe seyircisi olup passolig alan ve statta ceza yedirmek için bilinçli küfür eden topluluk olabilir ve hatta X kulüp yöneticilerinin bilet paralarını bile karşılayıp stada sokmak istediği kişiler de olabilir. aman prim vermeyelim tepkimizi koyalım.biliyorsunuz ki passo ligin çıkış amacı tribünde huzuru bozan ve olay çıkaran kişileri tespit etmek ve cezai yaptırım yanında bu kişileri statlardan uzak tutmaktı ama görüyoruz ki bunlar sadece münferit olaylar olarak kalıyor . Yeni stadımızı açıyoruz şapiyonluğa yürüyoruz mutluyuz. o kadar emeğin verildiği bu stattan koparılmayalım... Bir önerim de sayın Başkan'a burada stadın güvenliği için 20 milyon tl harcanmış ve stadın her yerinde kamera sistemi var. yapılacak 3 maçta küfür eden grup olursa resimlerini, kamera görüntülerini yayınlayacağını söylesin.. en azından caydırıcılığı olur...

Çevrimdışı Durukarnas

sessiz çoğunluk diye bir şey yoktur kardeşim çoğunluk vardır.
yerinde oturmayı hedefleyemeyen insan o kombineyi almazdı. eskiden bir kaç kişi
yerine oturmak isterdi ve anında kafasını kopartırlardı şimdi kafası kopartılması
gereken binler var. 20 m harcanmış birde güvenlik sistemi var merak etmeyin o sistem
için 20 M laf olsun hava atalım diye harcanmadı bu staddaki en büyük proje o bütün stad
o projenin üzerine kuruldu. Çok kelle gidecek hemde sessiz sedasız adam girecek istediğini yapacak bir sonraki maç
bir bakmış stadın kapısı duvar örgütlü bir direniş gösterme şansın bile yok direk cezalar bireyselherkes bilecek ben bir şey yaparsam bu
staddaki son maçım olur. Beşiktaş taraftarının özellikle çok dikkatli olması gerekir artık olimpiyat başakşehir gibi
düşünmesin kimse burda nefes aldırmayacaklar bize. Herkesin ağzında eskiden böyleydi değişmez lafı dolaşıyor
ama kimse demiyor eskiden orda inönü vardı şimdi pırıl pırıl bir stadyum var demekki eskiler değişiyor.
gunaydin.

sessiz sedasız cok kelle gidecek
dogru. buna harfi harfine bende iinaniyorum.
ama bu nasil olacak?
elimde biletim var. koltuguma oturamiyorum
koltugumda baskasi var ve o kufur ediyor ben kufur etmiyorum.
o koltukta oturan vatandasin kellesi, yani benim kellem gidecek.

bunun icinde bir onlem alinmali.

dunyanin parasaini verip yerime oturamayacaksam,
benim yerime oturan vatandas yuzunden ceza alacaksam,
benim kellem ucurulacaksa ?

mutlaka herkesin koltuguna sahip cikmasi gerekiyor.
klubunde bununla ilgili koltuk sabiplerinin yaninda olmasi,
onlari kusturmemesi gerektigini dusunuyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı warofpoet

Bende :by2:

Çatının ic halkasinda karsilikli olmalıydı..

yeri orası mı ki , bana aşağıda monte edilip çatıya kaldırılacak gibi geliyor ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Halit

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mustafa.kuru

Samsun'dan günaydın, sakın nasıl olsa stadyum bitti diye forum dağılmasın, sabah işe gelir gelmez buraları okumak, evde bu sayfada takılmak uzun zamandır en sevdiğim etkinlik oldu....Sakın dağılmayın....fazla mesaj yazmasam da wow,donanım ve son olarak burası...satır satır takipteyim.....sizleri şahsen tanımıyorum, sadece Murat'la arada bir telefonda konuşuyoruz....seviyorum sizleri....kopmayın....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,artık inşaat detaylarından ziyade Necmi abinin dediği gibi demir parmaklıkları değiştirmeye ve şampiyonluğa odaklanalım.3 yıldır içerdeki en ufak detayına kadar takip ettiğimiz stadımız çok şükür bitti.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı emre_1978

artık yeni stadımıza kavuşuyoruz az kaldı ilk maç yapılmadan ilgili dikkat çekmek istediğim bir husus var. Geçen fotomaç gazetesinin internet adresinde Beşiktaş passolig satışlarında büyük bir talep var ve bunların içerisinde Beşiktaş ilçesi birinci Kadıköy ilçesi ikinci gözüküyor. Bildiğiniz üzere ilk maçımız Bursa ile. Ve aramızda bir husumet var bir kardeşimizi kaybettik. Şunu unutmayalım bu sene tribün olaylarından çok ceza yedik gerek tribün kapama gerek para cezası. şu günlerde yeni mabedimize kavuştuk şampiyonluğa yürüyoruz derken bursa maçına sığınıp küfürlü tezahürat yapanlar olursa Allah korusun yeni stadımızın tribün kapatılması seyircisiz oynama gibi caza alması söz konusu olabilir belki içimizden tff yi eleştirmek hatta maçın verdiği atmosfer ile küfür etmek isteyen olabilir en azından şu iç sahada oynayacağımız 3 maçta küfürden uzak duralım.. biliyorsunuz ki tff nin en çok ceza verdiği kulüplerden biriyiz lütfen azami önemi göstermemiz gerekiyor Beşiktaş menfaatleri için.. Gelelim yukarıda bahsettiğim passo satışındaki ayrıntıya Kadıköy'den Fenerbahçe seyircisi olup passolig alan ve statta ceza yedirmek için bilinçli küfür eden topluluk olabilir ve hatta X kulüp yöneticilerinin bilet paralarını bile karşılayıp stada sokmak istediği kişiler de olabilir. aman prim vermeyelim tepkimizi koyalım.biliyorsunuz ki passo ligin çıkış amacı tribünde huzuru bozan ve olay çıkaran kişileri tespit etmek ve cezai yaptırım yanında bu kişileri statlardan uzak tutmaktı ama görüyoruz ki bunlar sadece münferit olaylar olarak kalıyor . Yeni stadımızı açıyoruz şapiyonluğa yürüyoruz mutluyuz. o kadar emeğin verildiği bu stattan koparılmayalım... Bir önerim de sayın Başkan'a burada stadın güvenliği için 20 milyon tl harcanmış ve stadın her yerinde kamera sistemi var. yapılacak 3 maçta küfür eden grup olursa resimlerini, kamera görüntülerini yayınlayacağını söylesin.. en azından caydırıcılığı olur...

O Kadıköy'den pasolig başvurusu yapanların hepsi Beşiktaş'lıdır merak etme. Ben Kadıköy'de doğdum, büyüdüm 30 yaşıma kadar anadolu yakasında oturdum, maçlara gelen ciddi sayıda Beşiktaş'lı var Kadıköy'de yaşayan.

Ayrıca, fenerlilerin o maça bilet bulabilme ihtimali yok. Kombine almaları lazım ancak.
İkinci öncelik hakkından yararlanmaları için de daha önce Beşiktaş tribününden giriş yapmış olmaları gerekir.
Genel satışa zaten bilet kalmaz.