Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471696 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tuncaboylu

o Bahsedilen rakamlar 3 senelik rakamlar.  buna göre hesaplama yapın.

@Serhat Akkaya dostum, senelik rakamlar.

En ucuz loca senelik 35 bin dolar, en pahalısı da 300 bin dolar. Yani senelik 100 bin TL 1 milyon TL arasında değişiyor.

O yüzden localardan senelik 50 milyon TL gerçekçi bir hesap.

Çevrimdışı Turco

Çevrimdışı cadavra

Şeffaflar yarında takılmazsa bende yaza kalacağını düşüneceğim :bandit: :bandit:
Pardon kulubelerin diecektim elim surstu :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrkunCoskun

Anons olarak cidden çok geride kalmışız ya. Bizim anonsçularımız sadece işini yapıyor. Anons işi takımı fena galyana getiren bir iş. Umarım en iyisini bulup getirirler  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya dostum, senelik rakamlar.

En ucuz loca senelik 35 bin dolar, en pahalısı da 300 bin dolar. Yani senelik 100 bin TL 1 milyon TL arasında değişiyor.

O yüzden localardan senelik 50 milyon TL gerçekçi bir hesap.
O zaman 50 milyon TL daha gerçekçi bir hesap oluyor dediğin gibi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

:halay: :halay: imzanı okudum ama başka fotoğraftada gördüm o nedenle inanıyorum :evillol: :evillol:

Yok yok bu sefer orjinal foto :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Anons olarak cidden çok geride kalmışız ya. Bizim anonsçularımız sadece işini yapıyor. Anons işi takımı fena galyana getiren bir iş. Umarım en iyisini bulup getirirler  :ok:

Anonsçu mühim. Fenerbahçe-Trabzon maçının anonsçusu 90. dakikada 2-2 diye anons yapmıştı da, adamlar saldırmayı bırakıp şampiyonluğu vermişlerdi.  :lol:

Çevrimdışı merzifonkartali

kayseri maçına inşallah bilet bulabiliriz.
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Güncel
böylece skorboart nereye takılacak davasıda bitti şimdiki dava kapalı ortaya yada numaralı ortaya amblem konacak mı :D şeffaf mebranlar neden takılmıyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Anonsçu mühim. Fenerbahçe-Trabzon maçının anonsçusu 90. dakikada 2-2 diye anons yapmıştı da, adamlar saldırmayı bırakıp şampiyonluğu vermişlerdi.  :lol:

Abi şuna bakarmısın taraftarı kendinden geçirtiyo. Daha iyileride var bu sadece bir örnek  :halay:

Güncel
Loca koltukları hızlı takılıyor en geç hafta sonu onların takılmasıda biter.VİP koltukların hala az bölümü takılmadı.Arkalarına led ekran montajımı yapılıyor? :alala: :alala:

Çevrimdışı Raskolnikov

Merhaba arkadaşlar, mabedimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Uzun süredir takipte olan sessiz çoğunluktanım. Bugüne kadar bilgi ve görüşlerini bizimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. İçimizdeki ateşi canlı tutmamızda çok yardımcı oldular. Hala kafamızda çeşitli sorular var. Kombine aldığım koltuğa oturabilecek miyim. Deplasman tribününden kafamıza bir şey gelir mi? Biletler kaç lira olacak vb. daha da çoğaltılabilir ama önemli olan vallaha açılıyor...

Not: 108-15 sıra 11 koltuk
108 / 21 / 11

Çevrimdışı ozan062

bugunu bitti sayarsak

Başkana göre 9gün

Necmi abiye görede 7 gün kaldı çim ekiminin bitmesine

bende diyorumki 8güne bitecek :super: :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

böylece skorboart nereye takılacak davasıda bitti şimdiki dava kapalı ortaya yada numaralı ortaya amblem konacak mı :D şeffaf mebranlar neden takılmıyor :D
Yemin ederim beni stad inşaatında hiçbir şey bu kadar merak ettirmedi.Şeffaflar resmen kanser etti beni :bandit: :bandit: :s20: :s20:

Çevrimdışı ilhan mansız

Fiyat Bilgisi

Loca, VIP koltuk ve 1903 Tribünü koltuklarımız 3 sezonluk satışa sunulmaktadır. Localarımızın 1 sezonluk bedeli $ 35.000 ile $ 300.000
arasında değişmekte
olup VIP koltuk ve 1903 tribünü koltuklarımızın 1 sezonluk bedelleri $ 4.000 ile $ 6.000 arasındadır.

Daha fazla bilgi için satış ekibimiz ile irtibata geçebilir ya da bilgi talebi formunu doldurabilirsiniz
vip+loca+kombine 150 milyona yaklaşacağını tahmin ediyorum. Ilave bilet satışları da olacaktır. Toplam yıllık 150 milyona yakın bir gelir olur.

Pardon kulubelerin diecektim elim surstu :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulübe montajı falan 2 günlük iş mühim olan ŞEFFAFLAR :steamed: :steamed:

Çevrimdışı empisayn

ilk maç stada giremeyeceğiz onu anladık :D

peki maçın olduğu haftasonu stadta olabilecek bir antremanın taraftara açık olması çok tatlı olmaz mı ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Profesyonel Anonsçu olması hem taraftar hem takım için artı bir motivasyon kaynağı olacaktır ama bizim Türkiye'de işler pek öyle yürümüyor eş dost tanıdık ayağına birilerini oturturlar oraya, yine iş taraftara düşer..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kartalim

bence en ideali burasıydı

Bizim çatının neredeyse aynısı.nekadar güzel tribünle çatı arasında boşluk yok.
Şimdi şu soru gelir akla yükseklik sınırı varken bizimkinde niye okadar büyük boşluk olurki?
Bir diğer aklıma gelen de kolonları çatıya kadar uzatıp aradaki siyah direklerden kurtulmuş olurduk hem kolonları uzatarak stadın boyunu da uzatmış olurduk daha şık olurmuş sanki.tabi bunlar boş hayaller :)

[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 15:51:36 Kartalim ]

Çevrimdışı ahmetx

Skorbordun önündekilere ayağa kalkma yasağı gelir  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Kulübe montajı falan 2 günlük iş mühim olan ŞEFFAFLAR :steamed: :steamed:
vodafone yazısını ve beyazların yapıştırma işlemi bitmeden başlamayacaklar heralde 10 gün kalasıya kadar sıkıntı yok ama 1 nisanda başlamazlarsa problem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poyraz37

Skorboard panelleride (ekranlar) yerleştirilmeye başlamış

skorboardların yeri ters mi oldu bana mı öle geliyo ???

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com