Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ana sayfada gezinirken önüme düştü  :tabe: :D
Bende hemen görüp paylaştım ama sonuçta senden sonra😉😉
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürcan

Fikri yazdim twitter a baktim biri benden önce davranmış olsun kulübümüz kazansinda fikir kimden çıkarsa çıksın

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Hibriteşme işlemi çok yavaş ilerliyor, bana mı öyle geliyor ?

Çevrimdışı Efe

Hibriteşme işlemi çok yavaş ilerliyor, bana mı öyle geliyor ?
ayın bitmesine 8 gün vaar çok rahat biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

mebrancılar napıyor diyordunuz bakın kapalı üste napıyorlar  :D

Vodafone yazısımı ağbi ? Yada aralarımı kapatıyorlar ?

Çevrimdışı FARUK

Burada sentetik çimler çok uzun görünüyor, onlarıda me biçecekler acaba @FARUK ?
Makine aynı ölçüde kesip dikiyor aslında abi ekstra bir kesme olmaz diye düşünüyorum
Doğal çimler makine yeni geçmişse yatmış olabilir veya boyları yetersiz olabilir

Çevrimdışı umutcoban

Çevre düzenlemesi çok geride. Yeni açık arkası eski açık arkası merdivenler duvar kaplamaları, yer döşemeleri. Yeşillendirme çalışmaları. Umarım 11 nisana kadar büyük bölümü bitmiş olur.

Çevrimdışı asyakartalı

Aydınlatmalara bakılırsa scoreboard açıklarda tam ortada olacak gibi

değil hocam köşelerde olucak.defalarca söyledi başkan

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Hibrit için çalışma devam ediyor

Çevrimdışı martin40

Zaaten kablolar köşelerden geliyor, projedekine göre değişiklik olmaz, ortata koymazlar.

Çevrimdışı Efe

Vodafone yazısımı ağbi ? Yada aralarımı kapatıyorlar ?
araları kapatıyorlar kalabalık şekilde bi kaç güne şeffaflara geçerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Güncel
Hibrit için çalışma devam ediyor
localar baya güzel oldu siyah koltuklarla  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

ya bu arada kaçırmış olabilirim.numaralı altta bir desen çalışması mı var?

Çevrimdışı fore_kazık

Kombine satışları anında durur o zaman

durursa dursun abi. bize o zaman lazımdı kombineler. iyi gün dostluğu lazım değil. hatta artık kombineye gerek bile yok. stad zaten bu sene kapalı gişe oynayacağı için bilet satışı klübe gelir anlamında daha yararlı olur.

Çevrimdışı xxxkingme

şeffaf membranlar 11nisana yetişmeyecek gibi

Çevrimdışı Efe

ya bu arada kaçırmış olabilirim.numaralı altta bir desen çalışması mı var?
hayır elektirik tesisatıyla ilgili olduğunu düşünüyorum koltuklar o yüzden takılmadı belli sıralar boş bi yazı değil yani heralde kablo bağlantıları için boş bırakıldılar yarın öbürgün tüm koltuklar takılmış olacak ay sonuna kadar koltuk işi biter diye düşünüyorum ekranların bağlantıları falan kalır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

:)  biliyorum ama şöyle durumlar var
Çatının arka ucu görünüyor projede ama o kısım çatı nedeniyle karşıdan görüşü mümkün olmaz iç kısıma takılmalı
İç kısımda ise 4 köşeye de aydınlatma geldi sadece ortalar boş
Kablo ise kedi yolu ile geliyorsa orta kısıma da çekilir :) 

Çevrimdışı asyakartalı

hayır elektirik tesisatıyla ilgili olduğunu düşünüyorum koltuklar o yüzden takılmadı belli sıralar boş bi yazı değil yani heralde kablo bağlantıları için boş bırakıldılar yarın öbürgün tüm koltuklar takılmış olacak ay sonuna kadar koltuk işi biter diye düşünüyorum ekranların bağlantıları falan kalır
her koltuğun elektrik tesisatı yerine çekilmişti zaten.kabloları tek tek koltuklara monte yapıyor olmaları lazım.çözemedim bu işi

Çevrimdışı Efe

Çatının arka ucu görünüyor projede ama o kısım çatı nedeniyle karşıdan görüşü mümkün olmaz iç kısıma takılmalı
köşelere takmak çatıya takmaktan daha zor bütün kablo sistemi kedi yollarında kale arkalrı çatıya 2 adet taksınlar inşallah oralara takalar ama ilk proje uygulanacak gibi köşelere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çevre düzenlemesi çok geride. Yeni açık arkası eski açık arkası merdivenler duvar kaplamaları, yer döşemeleri. Yeşillendirme çalışmaları. Umarım 11 nisana kadar büyük bölümü bitmiş olur.
Eski açık tarafı çok yi durumda çok az kaldo orası kendi gözümle gördüm.Yer döşemeleride yapılıyor oraları çok geride olsaydı 11 Nisan verilmezdi!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

her koltuğun elektrik tesisatı yerine çekilmişti zaten.kabloları tek tek koltuklara monte yapıyor olmaları lazım.çözemedim bu işi
işte onla ilgilidir elektirik tesisatı bağlantı noktaları vardır o sıralarda  başka bi ihtimal yok teknik bi olay ordaki yazı yazacağından değil yazı yazacak olsalardı çoktan yazmışlardı diğer tribünlerde ilk yazıdan başladılar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

2 kale arkasınında tam orta üst kısımda aydınlatma yok abi konacak mı? ben prosedür gereği olmuyo diye biliyodum futbolcuların gözünü alıyor gerekçesi ile?  :alala: