Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468386 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pelops

abi peki kombine sahipleri sadece kendi koltuklarını mı alabilecekler yoksa başka bir yerden de bilet alıp izleme şansları olacak mı ? saçma gelebilir ama.......
Bunu ben de merak ediyorum valla

Çevrimdışı ahmetx

Dünyanın en yakın derbisi Dundee United , FC Dundee  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

fena değil biz 5 kişiyiz hani tanıdık olursa sohbette olur.

Ben orda 1. sıradayım...

Çevrimdışı YunusEmre

Adana derbisi  :evillol: aynı stad çok yakınlar  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

kale arkaları alt 110 üst 100 olacak deniyor bende öyle tahmin ediyorum daha ucuzda olmasın zaten  bare yaptılar böyle bişey kasaya iyi para girsin kapalıda 250 den alta olmamalı :)
kendi adıma konuşyorum; numaralı 500 tl olsun vermezsem adiyim.. numaralı tayfası kalın tayfadır paranın hesabını yapıcağını sanmıyorum :D :D bugün Beşiktaş bizden destek istemiş bende bunu emir tellaki ederim

Çevrimdışı eski inönü

Çimler serildikten sonra merdivenlerin beton rengi daha bi goze batmaya başladı. Tamamlanmamış hissi veriyor.

Çevrimdışı ahmetx

Adana derbisi  :evillol: aynı stad çok yakınlar  :evillol:
aynı stadı kullanları saymıyoruz öyle say say bitmez . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

kendi adıma konuşyorum; numaralı 500 tl olsun vermezsem adiyim.. numaralı tayfası kalın tayfadır paranın hesabını yapıcağını sanmıyorum :D :D bugün Beşiktaş bizden destek istemiş bende bunu emir tellaki ederim

Teammuller diyorsun yani abim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

numaralı 300-400 aralığında olur zaten abi kapalı 250 olursa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Evet şuan Dundee United takımı bisikletleriyle yola çıktı" :D

Gerçi tesisler yakın mı bilmiyoruz ama olsundu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

aynı stadı kullanları saymıyoruz öyle say say bitmez . :D

Çok atesli ama  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Çimler serildikten sonra merdivenlerin beton rengi daha bi goze batmaya başladı. Tamamlanmamış hissi veriyor.
sarıya boyanmalarından iyidir  :D alt kat larada sarı şerit çekildi kapalıda aama hiç görünmüyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

"Evet şuan Dundee United takımı bisikletleriyle yola çıktı" :D

Gerçi tesisler yakın mı bilmiyoruz ama olsundu :evillol:
stada gelirler onlar tesislerden ordan koşarak gelirler hem ısınmış olurlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

sarıya boyanmalarından iyidir  :D alt kat larada sarı şerit çekildi kapalıda aama hiç görünmüyor  :icool:
alt kat merdivenlere beyaz üste füme epoksi iyi gider üstlerine de sarı bant oh mis .

Çevrimdışı Oktay

numaralı 300-400 aralığında olur zaten abi kapalı 250 olursa :icool:
hiç sıkıntı yok Beşiktaş büyük camiadır eğer güzel bişey ggörürlerse kimse paranın hesabını yapmaz..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın şeffaflarda devam ettiği takdirde büyük iş kalmamış olacak statta👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı kryhrglu

kombine alacak olanları uyarayım acele edin bilet satışları başladığında kombine satışı biter
Necmi abi senin ilk maç için bilet fiyatlarıyla ilgili bir bilgin varmı?

Çevrimdışı onurturan

kale arkaları alt 110 üst 100 olacak deniyor bende öyle tahmin ediyorum daha ucuzda olmasın zaten  bare yaptılar böyle bişey kasaya iyi para girsin kapalıda 250 den alta olmamalı :)
Peki 1903 ne kadar olmali sence @Efe bu olaya gücenen tek ben miyim merak ettim tamam her seyi kabul edelim cok da iyi olacak  ama herkese ayni olmali..

Çevrimiçi Necmi

Abi merak ettiğim birşey var benim kombinem var, ilk maçada tabiki gidicem ama bilet fiyatları hakkında bir duyum veya bilgi varmı öğrenciyim biriktiriyim yani bi şekilde  :D
bir hafta on gündemi biriktireceksin :alala:
kale arkaları 100 ve 110 diğer tribünler daha belli olmamış
ama diğer tribünlerde 200 ün altında bilet olmaz numaralı 400 le konuşur
bu kıstasa göre

Çevrimdışı bjklimert_

Olimpiyata başakşehire gidenlerin öncede  satın alma hakkı olan biletler ne zaman çıkacak allah aşkına söyleyin bekliyoruz

Çevrimdışı koray1903

hala bazıları anlamakta güçlük çekiyor, Fikret Orman UEFA ya gelir göstermek için stadı biran önce açıp para kazandırmasını istiyor. Devre arasında açılması gerekirken geç kalındı, haliyle son 3 maçtan maksimum gelir elde etme amacında.
Kombinesi olanlar olaya duygusal bakmasınlar, şimdiden önümüzdeki sezon yerleri garanti.
Ayrıca bu stat şu an pırlanta değerinde, biletler eskisi gibi olmayacak.
Ben stat yapılırken İstanbulda yaşıyordum şimdi yurt dışındayım, ne açılışa gidebilicem ne diğer maçlara,, ben napayım öleyim mi :( :(

Çevrimdışı Aykut60

Forum kombinesi olmayanlar biletleri nereden alıyor ona göre alcam bende

Çevrimdışı Burak Akay

kaç gündür takılıyor kafama locaları 6-7 cm daraltarak 3 loca daha sıkıştırsaydık 150 olsaydı gelir gelir dir  :D
İyi Günde Kötü Günde