Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468307 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ToNI

üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Erdem Çözer

121-16-11  :D

:D

bu arada neden insanlar Akaretlerdeki binaya gidip sıraya falan girmeyle uğraşıyor  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

121-16-11  :D

121 - 19 - 12
Kombineyi almadan önce Necmi'ye sordum yerini söyledi ama pek yakınına alamadım. Acaba kombinelerimizin ( En fazla 121 Blok) yerini tespit edip bir şema çıkaracak sabırlı çalışkan babayiğit bir üyemiz var mı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

121 - 19 - 12
Kombineyi almadan önce Necmi'ye sordum yerini söyledi ama pek yakınına alamadım. Acaba kombinelerimizin ( En fazla 121 Blok) yerini tespit edip bir şema çıkaracak sabırlı çalışkan babayiğit bir üyemiz var mı  :)

herkes kombine yerini bana mesaj atsın ben çıkartırım :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 16:08:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:D

bu arada neden insanlar Akaretlerdeki binaya gidip sıraya falan girmeyle uğraşıyor  :alala:
kuyruk olan resim kombine kuyruğu muydu ben fatura kuyruğu felandır demiştim.
kombinesini şimdi alanlar acaba neden daha önce almadılar şimdi kapış kapış.
bitmeyecek diye mi düşünülüyordu acaba...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

401 de olan kimse yok mu?
401 ve 430 blokların konumu özellikle basın tarafına yakın ve alt sıra olan koltuklar süperdir kesin

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar bizim zeminde böyle şekilli olur mu acaba? Yoksa şu an ki gibi dümdüz mü kalacak

Çevrimdışı Erdem Çözer

kuyruk olan resim kombine kuyruğu muydu ben fatura kuyruğu felandır demiştim.
kombinesini şimdi alanlar acaba neden daha önce almadılar şimdi kapış kapış.
bitmeyecek diye mi düşünülüyordu acaba...

kombine kuyruğu ama neden internetten halletmiyorlar onu anlamadım.. o kuyruk çekilir mi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

121 19 10 :) :ok:

@selocan83  aramızdaki 11 numara forumdan değilse birimizle yer değiştirir artık  :) 121 19 12
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar stadyumda açılacak olan Kartal Yuvası ne zaman faaliyete geçer. Ve sizce maç günü ne kadarlık bir ciro olur tahmini. Bir de karşılaştırma açısından eski evimizdeki kartal yuvasının maç günü cirosu kaç liraydı. Hatırlayan bilen var mı? :photo: 
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Turco

ama artmamalı

artmalı hemde fahiş şekilde artmalı.

futbol artık endüstriyelleşti. herşey para. gomez geliyor ama bedavaya gelmiyor adamın yıllık maaşı 4 milyon euro civarında yanılmıyorsam.

transfer sezonu geliyor taraftar istiyor ki yıldız oyuncu gelsin. e bi yıldız oyuncunun bonservisi minimum 10 milyon euro 3+1 anlaşma yapsan 3,5 milyon euro maaşla + bonuslar derken bir yıldızın maliyeti 25 milyon euro. e nasıl karşılanacak bunlar ?

Şampiyonlar ligi için iki tane yıldız futbolcu alsan maliyeti 50 milyon euro. Nasıl alınacak bunlar ?

taraftar yıldız oyuncu istiyorsa, takımını şampiyonlar liginde görmek istiyorsa kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte verecek o parayı.

açın transfer sezonu konularını okuyun. ospina gelsin, cech gelsin, lavezzi gelsin o gelsin bu gelsin sanki bedavaya geliyor bu adamlar.

arap kulüplerinin transfer piyasasını bozduğu yetmiyormuş gibi birde işin içine çin kulüpleri girdi. hadi al bakalım alabiliyorsan yıldız futbolcu. adam çine gidiyor yıllık 10 milyon euro maaşla. nasıl getiricez biz bu adamları ?

yeni statla birlikte yeni dönem başlamalı. başkan taşı sıkıp suyunu çıkarmalı. borç 1 milyonu geçmiş uefa'nın finansal koşullarına ayak uyduramazsak herşey biter. avrupada oynayamayan takıma futbolcu gelir mi ? hayatta gelmez.

futbolda yeni dönem başladı artık ve bu dönem maalesef paradan ibaret. şampiyonlar liginde oynayan her takım artık çok çok güçlü.

kazara karşımıza bayern veya barça gelse 6-7 tane sallasa bize hadi bakalım ayıkla pirincin taşını. daha liverpool faciasını üstümüzden atamamışken 6jk-8jk benzetmeleriyle uğraş dur.

işin birde fırsat konumu var ona hiç girmiyorum zaten tarihi fırsat yakalamışız kaçırmak olmaz.

gs finansal olarak mahvolmuş durumda en az 2-3 sene kendilerine gelemezler.

fener 70 milyon euro'luk transfer harcaması yaptı verim alamadı onlarında durumu iyi değil mali olarak toparlanmaları en az 2 sene.

bu demek oluyor ki doğru şeyler yaparsak 3-4 sene üst üste şampiyon olup arada ki farkı kapatabiliriz.

hazır bunları böyle zayıf yakalamışken acımadan yapıştırmamız lazım. şimdi bana ya senin tuzun kuru tabi fiyatlar artsın diyorsun ama herkesin durumu müsait değil diyeceksiniz bende size şunu sorucam.

Bu durumdan rahatsız olmuyor musunuz ?

Şampiyonluk sayıları:

Galatasaray: 20  ****
Fenerbahçe : 19  ***
Beşiktaş     : 13  ** 

iki şampiyonluğu cenk koray tescil ettirmeseydi rakam 11 di. ayıptır yahu. adımız 8-10 senede bi şampiyon olan takıma çıktı.

Çevrimiçi Necmi

121 - 19 - 12
tam grubun göbeğinden almışsın daha ne olsun :D

Çevrimdışı emrekhvcgl

avrupa'daki maçlarda uefa sponsor isimlerini kullandırmıyor ya bizde Beşiktaş Arena mı yazacak? SÜLEYMAN SEBA adı bu yüzden bu stada verilmeli.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı selocan83

@selocan83  aramızdaki 11 numara forumdan değilse birimizle yer değiştirir artık  :) 121 19 12

abi fark etmez üye değilse bile yaparız :)

11 nisan için yarım gün izin almayı düşünüyorum iş yerinden. kapılar kaçta açılır acaba :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

121 - 21 - 7 ve 8 de biz varız. Var mi yakın olan?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı berkd1522

401 ve 430 blokların konumu özellikle basın tarafına yakın ve alt sıra olan koltuklar süperdir kesin

fena değil biz 5 kişiyiz hani tanıdık olursa sohbette olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar stadyumda açılacak olan Kartal Yuvası ne zaman faaliyete geçer. Ve sizce maç günü ne kadarlık bir ciro olur tahmini. Bir de karşılaştırma açısından eski evimizdeki kartal yuvasının maç günü cirosu kaç liraydı. Hatırlayan bilen var mı? :photo:
1tane olmayacakki abi

Tam sayisini bilmiyorum ama 3-4 tane kartal yuvası olacak stadda yanlis bilmiyorsam.

Ama 1 i MEGA kartal yuvasi olacak ayni zamanda Turkiyedeki en buyuk magaza olacak. 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bilet fiyatları  hakkında bir gelişme varmı arkadaşlar ??????

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibari ile KAPALI UST TRİBUN kombineleri tukenmistir :super: :super:

#çArsigeridöndü :sevinc

Rekor ustune Rekor geliyor !!

Bir gunde en cok PASSOLIG satis rekoru 3.000 ile Fb ye aitti bugun itibarı Bir gunde 5.000 uzeri Passolig satisi yaparak rekoru ele geçirdik !!

Bugun satisa cikan kombinelerden 1saat icinde 1.100 adet satılmış toplamda ise 25.000 e ulasmisiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tayfunyasar

açığı kapalısımı var ben gider yerime otururum tel örgü mağdurları dikkat edecekti kimse kusura bakmasın. bencede o demirparmaklıklar değişir. klüp garanti edecekde ne yapacak başka. eşkiyalığı bırakalım artık. adam para ödüyorsa yerine oturur.

tel örgülerin olduğu yerler genelde boş. kapalı tribünün eski ve yeni açık taraflarında en az satışın yapıldığı yerler. alt kat kapalıda bomboş. oraya kombine alan az olacak. yani biletli gelecek kimseyi iplemeden başka yerde izlemek isteyeek abi ben nereden bileyim tel örgü olduğunu diyecek falan fişman. ilk maç  için başkanımızın bir mesaj vs yayınlaması ve uyguluyacı ekipler oluşturması lazım. yoksa ilk günden tatsızlık yaşanır. bagır bangır geliyor o tatsızlık önlem alınmalı.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ilhan

artmalı hemde fahiş şekilde artmalı.

futbol artık endüstriyelleşti. herşey para. gomez geliyor ama bedavaya gelmiyor adamın yıllık maaşı 4 milyon euro civarında yanılmıyorsam.

transfer sezonu geliyor taraftar istiyor ki yıldız oyuncu gelsin. e bi yıldız oyuncunun bonservisi minimum 10 milyon euro 3+1 anlaşma yapsan 3,5 milyon euro maaşla + bonuslar derken bir yıldızın maliyeti 25 milyon euro. e nasıl karşılanacak bunlar ?

Şampiyonlar ligi için iki tane yıldız futbolcu alsan maliyeti 50 milyon euro. Nasıl alınacak bunlar ?

taraftar yıldız oyuncu istiyorsa, takımını şampiyonlar liginde görmek istiyorsa kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte verecek o parayı.

açın transfer sezonu konularını okuyun. ospina gelsin, cech gelsin, lavezzi gelsin o gelsin bu gelsin sanki bedavaya geliyor bu adamlar.

arap kulüplerinin transfer piyasasını bozduğu yetmiyormuş gibi birde işin içine çin kulüpleri girdi. hadi al bakalım alabiliyorsan yıldız futbolcu. adam çine gidiyor yıllık 10 milyon euro maaşla. nasıl getiricez biz bu adamları ?

yeni statla birlikte yeni dönem başlamalı. başkan taşı sıkıp suyunu çıkarmalı. borç 1 milyonu geçmiş uefa'nın finansal koşullarına ayak uyduramazsak herşey biter. avrupada oynayamayan takıma futbolcu gelir mi ? hayatta gelmez.

futbolda yeni dönem başladı artık ve bu dönem maalesef paradan ibaret. şampiyonlar liginde oynayan her takım artık çok çok güçlü.

kazara karşımıza bayern veya barça gelse 6-7 tane sallasa bize hadi bakalım ayıkla pirincin taşını. daha liverpool faciasını üstümüzden atamamışken 6jk-8jk benzetmeleriyle uğraş dur.

işin birde fırsat konumu var ona hiç girmiyorum zaten tarihi fırsat yakalamışız kaçırmak olmaz.

gs finansal olarak mahvolmuş durumda en az 2-3 sene kendilerine gelemezler.

fener 70 milyon euro'luk transfer harcaması yaptı verim alamadı onlarında durumu iyi değil mali olarak toparlanmaları en az 2 sene.

bu demek oluyor ki doğru şeyler yaparsak 3-4 sene üst üste şampiyon olup arada ki farkı kapatabiliriz.

hazır bunları böyle zayıf yakalamışken acımadan yapıştırmamız lazım. şimdi bana ya senin tuzun kuru tabi fiyatlar artsın diyorsun ama herkesin durumu müsait değil diyeceksiniz bende size şunu sorucam.

Bu durumdan rahatsız olmuyor musunuz ?

Şampiyonluk sayıları:

Galatasaray: 20  ****
Fenerbahçe : 19  ***
Beşiktaş     : 13  ** 

iki şampiyonluğu cenk koray tescil ettirmeseydi rakam 11 di. ayıptır yahu. adımız 8-10 senede bi şampiyon olan takıma çıktı.
Asgari ücretin ite kaka 1.300.-TL olduğu bi ülkeden bahsediyoruz, işe gitmek için 2 ve daha fazla toplu taşıma aracına binen insanlar var. Hiç de rahatsızlık duymuyorum  verdiğin o rakamlardan BEŞİKTAŞK rakamlarla ifade edilmez.