Bu hengamede belki benim gibi farketmeyenleriniz vardır diye yazayım istedim. @bjk_mabet arkadaşımız twitter'da veda mesajı yayınlamış, muhtemeldir ki bir süre sonra @bjk_mabet kimliğiyle buradan da ayrılır. Ankara'da olduğum için kendisiyle tanışamadık gerçi ama kendisinin canayakın kişiliğini anlayabilmek için tanışmaya gerek yoktu zaten.
Kendisine hem Beşiktaş İnşaat AŞ çalışanı olarak stadyuma yaptığı hizmetler, hem de forumun buralara gelmesine yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etmek isterim.
2014 yılı başında wow turkey'deki stadyum başlığına gelmesiyle birlikte o başlığı takip edenler arasında bambaşka bir sinerji oluştu ve bugün binlerce kişinin takip ettiği bu forum ve daha da önemlisi güçlü arkadaşlık bağları oluştu. Stadyumla ilgili pek çok şeyi sayesinde ilk kez bizler öğrendik. Bu bilgiler bizim stadyumun inşaatıyla bağımızı güçlendirdi. Sanırım önce cengiz, ardından necmi abi kendisiyle buluştu ve bunun sayesinde forum buluşmalarının temeli atıldı. Yine onun sayesinde pek çok arkadaşımız stat inşaatını gezip görme şansına sahip oldu. Hatta bebeğinin göbeğini bile stadyum temeline gömdüren arkadaşlarımız oldu
Kendisini yakından tanıyanlarların anlatacak daha çok şeyi vardır eminim, ben huzurlanızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum kendisine.
Sıklıkla hatırlattığı bir söz var, "kim olduğum değil, ne yaptığım önemli" diye, bize büyük güzellikler yaptı, var olsun, hep bizimle olsun...
Aramızdan neden ayrılsın
@bjk_mabet bu forumun kurucularındandır. Farklı bir üyeliklede foruma katılıyor zaten

bu arada ilk tanışan bendim. O günden şu ana dek her dakika iletişimdeyiz. ömür boyuda sürecektir bu. Stadla ilgili bilgi olayı bitti
bir görevdi taraftara karşı en güzel şekilde yaptı sağ olsun o alandan çekildi şimdi aramıza taraftar olarak katılacak.
Arkadaşlar bitti artık stad inşaatıyla ilgili konuşulacak bir şey yok. Bundan sonra ancak beğenmediğimiz noktalarda eleştirilerimizi
yaparız düzeltilme imkanı olan yerleri baskıyla düzelttirmeye çalışırız. tabi bazı şeyleride stadın içine girmeden eleştirmek doğru değil
önce tecrübe etmek gerekiyor. Aslında bu 3 maç bunun için bir şans stad tam bitmeden bunu tecrübe edip gerekli eleştirileri yapabileceğiz.
Büyük açılışa kadar başlıkta aktif kalır. Ondan sonra Beşiktaş taraftarı olarak gerçek görevimiz olan takımı destekleme işine devam ederiz.