Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470028 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalcan

:by2:
@SDemirsoy son eklediğiniz fotonun bir üst katından 6. sıra ortalarından görüntü rica etsem mümkünse :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy son eklediğiniz fotonun bir üst katından 6. sıra ortalarından görüntü rica etsem mümkünse :)

foto gazeteci ersoy özdem e ait bi anda attım öyle ben çekmedim :)

Çevrimdışı ahmetx

loca almak istiyorum alamıyorum yardımcı olacak var mı...
Rezadan kelepir satılık loca var  aklında olsun . :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı arda

Muharrem Usta bizim stadı beğenmiş , bende Muharrem Ustayı beğendim ,mafya kılıklı Hacıosmanoğlundan sonra pırıl pırıl bir başkan seçmişler hem Trabzon camiasına  hem de Türk futbolu  hayırlı olsun.

Aynen. Çok beyefendi adam. Sıfır ego. Helal olsun  :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

bu arada numarali tarafina dun beton hazirligi vardi gece yada sabah atmislar sadece eski acik birlesim yeri kalmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 13:46:38
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Ayrıca o tellerden çok rahat diğer tarafa atlanır benden söylemesi :) Düz cam olursa tırmanılamaz ama bu şekilde açığın yarısı kapalıya kayar :)

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tangaz

hayatımda gördüğüm en çirkin tribün ayırımı olmuş.
başkan buna nasıl müsaade etti inanılır gibi değil  :alala:

illa demir olacaksa daha estetik bişey olabilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

teller büyük ihtimalle sonra değişecek ersoy özdem de soruya karşılık yazmış
daha sonra değişecek şimdilik böyle diye

Çevrimdışı harund1k3

Tellere yakın olanlara allah sabır versin.

Kabullenmeyin şu telleri külübe mail atın

buhttps://mobile.twitter.com/akarridvanakar?lang=tr

twitter adresinden Rıdvan akar'a yüklenin bu fotoları paylaşıp. O teller değişecek başka yolu yok.

Olması gereken bu.

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Şifo77

Aga bu maç biletleri ne zaman çıkıcak
Durursa burda dursun kalbim BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı attila_metu

hibrit çakılan yerler halıfleks gibi görünüyor.
zamanlar normal çim görünümünü alır heralde.

Çevrimdışı ahmetx

1903 en üst sıraya koltuklar takılmaya başlandı renkleri siyah

Çevrimdışı sallapati

Camin arkasindan seyretmek de hos degil..kombine alacaklar dikkat etsin.. O bolgelere pek bulasmasin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı ozan062

via Ersoy Özdem

seviyesi yukarda olmadıgı için bunu isteyen asar yani bu olmamıs cam en güzeli bak ne güzel iki dakkada demir parmaklıkları cope çevirdim bunu kullanalım :D

bi bakıyorsunuz sonra dahada yukarı tasıyorlar demirleri  adahha beter goruntu oluyormus :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı ErsinA.

Allah Atiba'ya ve Hibrit Çakma Makinasına zeval vermesin.

Amin

Çevrimdışı kartalpençesi

Kabullenmeyin şu telleri külübe mail atın

buhttps://mobile.twitter.com/akarridvanakar?lang=tr

twitter adresinden Rıdvan akar'a yüklenin bu fotoları paylaşıp. O teller değişecek başka yolu yok.

Olması gereken bu.
Senin oturacağın yer tellere mi denk geliyor hangi bloktasın?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşta ileri derecede obsesyon var sanırım. Bi simetridir gitmiş. Ben onca sene tasarım eğitimi aldım. Simetri doğrudur diye birşey duymadım. Simetri sadece yapılabilecek tasarım şekillerinden birisidir. Bazen düzen tasarımdır bazen düzensizlik. Gerçi düzensizliğide bir düzen içinde yaparsınız.
E tabi bir yandan da içine oturmuş arkadaşın vodafone arena. Ki kendi stadından da apartman diye bahsederken bu kadar laf sokmaya çalışmış olması da manidar. Sabaha kadar da yazsa içine oturan o acıyı. Boğazına takılmış, o yumruk gibi gibi duran şeyi çıkartamaz.

Ben sıkılmaya başladım bu bordomavi.net alıntılarından, buraya alıntılanıp meşhur olduklarını farkettiklerinde dahada yazabilirler tepkiyi ölçmek için.
Necmi başlattı bu işi farkındayım ama artık yapmayalım diyorum.