Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5469807 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

https://mobile.twitter.com/akarridvanakar?lang=tr

Şu adres üzerinden Rıdvan akar'a yuklenelim demir parmaklıklarla alakalı. Kesinlikle değişmesi lazım. Tribünleri çok çirkin gösteriyor

Çevrimdışı Efe

Güncel. 3. Vodafone Arena tabelasıda takılıyor.Gri metal şeyin üstünde ne yazacak acaba?
tanitim videosuna gore tabelalar farkli yere takiliyor bence eski aciktaki kule yanlarinin birine Beşiktaş jk krtlyvsı digerine vodafone  yazilacak orta bolumde de buyuk amblemlerimiz olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Güncel
Kuzey tribünün arkasındaki alan ne zaman toparlanıp düzene girer acaba ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Willerdem

Merhaba,

Aşağıdaki mavi boyalı yeri 427. bloktan aldık.
Tel örgü olayı kafama takıldı.
Bizim aldığımız yer 426. bloka mı yoksa numaralı tarafına mı yakın.
Sanki o çıkış tüneli tarafı gibi geldi ve 426. bloka yakın gibi duruyor.
Eğer benim düşündüğüm gibiyse tel örgü engel olmaz tersi ise tel örgünün dibindeyim demektir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

allah kabul etsin hacı dayı :D

Tam esselamu aleyküm ve rahmetullah derken çekmişler :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şeffaf Mebranlar neden takılmıyor ? bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Teşekkür ederim. 
catida yapistirma isleri var yanlis gormuyorsam onlarla ugrasiyorlar bi kac gune baslalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Burası 1903 tribün.

Orayla ilgili detaylı foto yok mu ya?
4 sira koltuk konacak dun bahsettik diger alt kat localar 3 sira koltuk olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

catida yapistirma isleri var yanlis gormuyorsam onlarla ugrasiyorlar bi kac gune baslalar
Abi hangi fotodan gördün atar mısın buraya?

Çevrimdışı Ensar

Tam esselamu aleyküm ve rahmetullah derken çekmişler :D
adam çalışırken bile ibadetini eksik bırakmıyor helal olsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yalçın

Saglam bir kombine hurrasi var anladigim kadariyla. Cuma gunune kalmaz kombine mombine ne varsa biter.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

4 sira koltuk konacak dun bahsettik diger alt kat localar 3 sira koltuk olacak
kapalı alt 28 sıra müthiş görünecek tv den
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Helal olsun Muharrem baskana.. Komplekssiz durust bir adam.. Bizim baskan da iade i ziyaret yapmali... Bu arada bursa macina tum klup baskanlari davet edilmeli.. Dostluk acisindan iyi olur...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 13:39:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
loca almak istiyorum alamıyorum yardımcı olacak var mı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı maluMechul

Şu yorum hakkında ne düşüyorsunuz merak ediyorum :)

Arkadaşta ileri derecede obsesyon var sanırım. Bi simetridir gitmiş. Ben onca sene tasarım eğitimi aldım. Simetri doğrudur diye birşey duymadım. Simetri sadece yapılabilecek tasarım şekillerinden birisidir. Bazen düzen tasarımdır bazen düzensizlik. Gerçi düzensizliğide bir düzen içinde yaparsınız.
E tabi bir yandan da içine oturmuş arkadaşın vodafone arena. Ki kendi stadından da apartman diye bahsederken bu kadar laf sokmaya çalışmış olması da manidar. Sabaha kadar da yazsa içine oturan o acıyı. Boğazına takılmış, o yumruk gibi gibi duran şeyi çıkartamaz.

Çevrimdışı kartalcan

Merhaba,

Eğer benim düşündüğüm gibiyse tel örgü engel olmaz tersi ise tel örgünün dibindeyim demektir.

426 ya yakınsınız @Willerdem . Sizin sırada 7-8-9-10 da bizim maçlarda omuz omuzayız inşallah.

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 13:42:08 kartalcan ]

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 13:46:53 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Efe

Helal olsun Muharrem baskana.. Komplekssiz durust bir adam.. Bizim baskan da iade i ziyaret yapmali... Bu arada bursa macina tum klup baskanlari davet edilmeli.. Dostluk acisindan iyi olur...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz gelmez diger hepsi gelir baskani seviyorlar bu arada kibrit makinamiz baya iyi gidiyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı maluMechul

Bu arada bahsedildimi bilmiyorum ama bilet alımı için daha önce konya, osmanlı, olimpiyat ve başakşehir stadlarındaki maçlarımızda bilet almış olanlarada kombinelilerin ardından öncelik verilip genel satışa çıkacak diyor resmi site. Genel satışa bilet kalmaz benden söylemesi.

Çevrimdışı vural

Merhaba,

Komşum hoşgeldin bizde önden 2. sıradayız.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 13:43:10
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

:by2:
aha şuna bak başkan buna nasil izin verir aklim almiyor yanlardan kombine alanlar nac seyredemeyecek bursa macindan sonra hemen degismesi lazim acil olarak cam yapin abi ne oyle bide deli yuksek y :bandit:apmislar
Şampiyon Beşiktaş JK