Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470424 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Stadı eleştirmeyi biliyor ama stada geldiğinde adam akıllı 5 tane özelliğini sayamaz!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

cem dizdar kadar boş bir adam yok
stad inşaat halindeyken inönüden daha fazla elektrik yakacak giderin artacak nasıl kar yapmayı gelirleri artırmayı düşünüyorsun tarzı birşey demişti
Hiç dinlemeye bile değmez
Ağız ishali biri

yok artık o kadar düşürdü mü seviyeyi :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ygs-lys çalışıyorum kazanıp istanbula gidim kombine alırım diye kombineler bitiyor şansıma  :D kulüp kazanıyor seviniyorum yapcak birşey yok seneye artık basketbol hentbolda desteklerim.

Çevrimdışı minsk kartali

http://www.ticketbis.com.tr/besiktas-bursaspor-biletleri/ev81576?gclid=CNnij5HP1ssCFY4y0wodKqEJcQ&afl=9N0Z4DTTRX
Bu site ne ayak

ben yurtdisinda bu siteyi cok kullandim. biletix gibi bir site. uluslararasi. biletler satisa cikmis gorunuyor. almak isteyenler denesin bence.

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Orhan

Isaretledigim bolume uc sira loca koltuk gelecek sanirim? Tam olarak fikri olan arkadasimiz var mi

Çevrimdışı ozan062

iyide babaa sizde hic bizi yokki:((( yani cokca detayı alıp goturmeniz lazım hakikaten koseleriyle falan berbat bi mimari yapı olmus trabzonun stadı yani heleki o renklerinin getirdiği karmasılıklık koltuklarınada yansıcak dahada kotu gorunecek ama bildiğim tek sey var oda sudur

herkesin stadı kendine güzeldir o sebeble bunun bir tartısması olmaz olmamalıda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mrtylvz

Çevrimdışı Deadam

Güncel

@FARUK inşaatın bitmesinden sonra senin apansız güncel diye düşen resimlerini özleyeceğim.
Arada whatsappdan güncel diye bicibici şırdan mumbar resmi falan paylaş :D inşaat bitince
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Biletler bugün kaçta çıkacak
Kombine çıktı bugün
Biletler ilerleyen zamanda dediler

Çevrimdışı ahmetx

Muharrem Usta bizim stadı beğenmiş , bende Muharrem Ustayı beğendim ,mafya kılıklı Hacıosmanoğlundan sonra pırıl pırıl bir başkan seçmişler hem Trabzon camiasına  hem de Türk futbolu  hayırlı olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı gorilla

Isaretledigim bolume uc sira loca koltuk gelecek sanirim? Tam olarak fikri olan arkadasimiz var mi
Burası 1903 tribün.

Orayla ilgili detaylı foto yok mu ya?

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursa maçı başlığında yol tarifi yapalım

Çevrimdışı ahmetx

Güncel
stadın dışardan en güzel fotosu ah çözünürlükte iyi olaydı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı cadavra

Burdan oraya goturecegi en iyi şey cim olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı maluMechul

Arkadaşlar bildiğiiz gibi bursa maçı akşam saat 8'de. Maç 21:45 gibi bitecek. Maçtan sonra 1 saatte sabiha gökçen'e ulaşma ihtimalim nedir acaba? Yada en hızlı nasıl ve ne kadar sürede ulaşırım.

Maç bittikten sonra çıkarsan 22.45 olarak varsayıyorum 1 saat dediğin için, açık ve net ulaşamazsın. Araba olsa ve Üsküdar da bıraksan bile maç tam 21 45 te bitmeyecek, uzatmalar vs ile beraber 22 yi bulur, motora geçmen Kabataş'a oradan motorun kalkması Üsküdar'a geçmesi saat 22 30. 15  dakikada ancak otoparktan çıkarırsın arabayı. Ki uçağa gideceksen arabanın ne işi var sende. Başka şekilde toplu taşımayla zaten imkanı yok.

Çevrimdışı Serkan80

Şeffaf Mebranlar neden takılmıyor ? bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Teşekkür ederim. 
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı eşbaşkan

Güncel. 3. Vodafone Arena tabelasıda takılıyor.Gri metal şeyin üstünde ne yazacak acaba?

@kutalmis.pinar Gri metal şeyin üzeri küfeki taşı ile kaplanıyor. Sabah gördüm, alt taraftan başlamışlar.

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar bildiğiiz gibi bursa maçı akşam saat 8'de. Maç 21:45 gibi bitecek. Maçtan sonra 1 saatte sabiha gökçen'e ulaşma ihtimalim nedir acaba? Yada en hızlı nasıl ve ne kadar sürede ulaşırım.
Beşiktaştan özel taksi tutup ikinci köprü yolundan gidersen bi ihtimal yetisirsin :) 150 tl gibi tutar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@kutalmis.pinar Gri metal şeyin üzeri küfeki taşı ile kaplanıyor. Sabah gördüm, alt taraftan başlamışlar.
Teşekkürler.Üzerinede "KRTLYVS" yazacak ozaman.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı vural