Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472160 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar bildiğiiz gibi bursa maçı akşam saat 8'de. Maç 21:45 gibi bitecek. Maçtan sonra 1 saatte sabiha gökçen'e ulaşma ihtimalim nedir acaba? Yada en hızlı nasıl ve ne kadar sürede ulaşırım.

en kestirme yol maçtan sonra hızlıca tekneye binip üsküdara geçmen ve oradan ticari taksi kullanman olacaktır ama 1 saate biraz zor gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Cimler cok koyu renkte... Yosun renginde

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre_ZA

Tanıtım videosundan eski açık tarafında logolarımız görünüyor..Yeni açık tarafında da logomuz olur diye umuyorum.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Oktay

Trabzon'a hiç gitmedim ama konumlara bakınca Avni Aker stadını Dolmabahçe'den alıp Kazlıçeşme'ye taşımışlar durumu olmuş
hasan tahsin abi ben trabzona Bernd Schuster zamanında(1-0 yenilmiştik) maça gittim.. deplasmanın kralıdır statlarıda faroz mahallesinin yukarısındadır eğerki ahpabın dostun varsa seni kendi evinde hissetiriler,öylede düzgün insanlardır..

bu arada trabzonlu değilim :icool:

Çevrimdışı YunusEmre

SİSten biri de var fotoda trabzonun sahasını da SİS yapacak denmişti de onlarınki telekom arena gibi olur büyük ihtimalle...

http://twitter.com/BesiktasJK/status/712589509821669376

Çevrimdışı tangaz

Lig tv Türk futbolunun manda yönetimidir.

bir de utanmadan "temiz futbol" die bir kavram kullanıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı happy_

Bu hengamede belki benim gibi farketmeyenleriniz vardır diye yazayım istedim. @bjk_mabet arkadaşımız twitter'da veda mesajı yayınlamış, muhtemeldir ki bir süre sonra @bjk_mabet kimliğiyle buradan da ayrılır. Ankara'da olduğum için kendisiyle tanışamadık gerçi ama kendisinin canayakın kişiliğini anlayabilmek için tanışmaya gerek yoktu zaten.

Kendisine hem Beşiktaş İnşaat AŞ çalışanı olarak stadyuma yaptığı hizmetler, hem de forumun buralara gelmesine yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etmek isterim.
2014 yılı başında wow turkey'deki stadyum başlığına gelmesiyle birlikte o başlığı takip edenler arasında bambaşka bir sinerji oluştu ve bugün binlerce kişinin takip ettiği bu forum ve daha da önemlisi güçlü arkadaşlık bağları oluştu. Stadyumla ilgili pek çok şeyi sayesinde ilk kez bizler öğrendik. Bu bilgiler bizim stadyumun inşaatıyla bağımızı güçlendirdi. Sanırım önce cengiz, ardından necmi abi kendisiyle buluştu ve bunun sayesinde forum buluşmalarının temeli atıldı. Yine onun sayesinde pek çok arkadaşımız stat inşaatını gezip görme şansına sahip oldu. Hatta bebeğinin göbeğini bile stadyum temeline gömdüren arkadaşlarımız oldu :) Kendisini yakından tanıyanlarların anlatacak daha çok şeyi vardır eminim, ben huzurlanızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum kendisine.

Sıklıkla hatırlattığı bir söz var, "kim olduğum değil, ne yaptığım önemli" diye, bize büyük güzellikler yaptı, var olsun, hep bizimle olsun...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tanıtım videosundan eski açık tarafında logolarımız görünüyor..Yeni açık tarafında da logomuz olur diye umuyorum.
Stadın bence en can alıcı tarafı burası olacak.👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

mevcut haline bakacak olusak burası nasıl bu hale gelecek çok merak ediyorum :)

Çevrimdışı kartalcan

passo.com.tr adresinde alım yapılabiliyor. Google'a bjk kombine yazın gelen ilk passo sayfası üzerinden işlem adımlarını takip ederek kombine alabilirsiniz. Ancak ben taksit işini beceremedim. bjk bonus kartım var, muhtemelen sanal kart kullandığım için taksitlendirme yapmadı.

Ödeme kısmına gelindiğinde taksit seçeneği çıkıyordu şuan bende kombine tanımlı olduğu için o kısıma kadar gelemedim. Garanti bonus a taksit istiyorsan müşteri hizmetlerini arayıp kulübün koyduğu vade farkı kadar fark vererek taksitlendirebiliyorsunuz.

Çevrimdışı SDemirsoy

çim halı  gibi olmaya başladı :D nevzat demirle arasında ki fark sanırım rengi baya koyu oldu çok güzel..belli bi yere kadar doğal çimler daha uzayacak mı ?

Çevrimdışı SilverArrows

Çatıyı ayakta tutan kolonların üzerindeki siyah demirler boyanacak mı acaba ?

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar birşey soracağım, Vodafone arena tanıtım videosunda saha kenarındaki reklam panoları led değil, rulopan. Locaların oradakiler ise led. Bu değişti mi yoksa tanıtım videosundaki gibi mi olacak?

Bu sene...O sene...

Arkadaşlar birşey soracağım, Vodafone arena tanıtım videosunda saha kenarındaki reklam panoları led değil, rulopan. Locaların oradakiler ise led. Bu değişti mi yoksa tanıtım videosundaki gibi mi olacak?
Rulopan olanların devri geçti bizim eski İnönüde vardı ondan şimdi herşey dijital olacak statta👍

Çevrimdışı ozan062

passo.com.tr adresinde alım yapılabiliyor. Google'a bjk kombine yazın gelen ilk passo sayfası üzerinden işlem adımlarını takip ederek kombine alabilirsiniz. Ancak ben taksit işini beceremedim. bjk bonus kartım var, muhtemelen sanal kart kullandığım için taksitlendirme yapmadı.

tamamdır hocam ben bu kendi sayfasındaki detaylara bakınca hayli zorlu sanıyordum meger cok basitmiş yahu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Güncel. 3. Vodafone Arena tabelasıda takılıyor.Gri metal şeyin üstünde ne yazacak acaba?

Çevrimdışı canergiray77

Merak edip akyazı stadı resimlerine baktımda yuh arkadaş adamlar temel atması inşaata başlaması bizden önceydi daha az karmaşık bir stad olduğu halde hala yarı çıplak inşaat :) o stadın en az 1,5 senesi daha var
abi sanırım onlar denizi doldurup o alanı öyle yaptılar spor kompleksi olacakmış ya öyle tanıtıldı antreman sahası alt yapısı bilmem ne deniliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum  :alala: @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deadam

Cem Dizdar sağanak yağmurda Rüzgar yemiş  galiba
Sallayacak birşey bulamıyor 2,5 senede biten stadı geç bitti diyor.

İşte bilgi yok fikir gani.

Anca sallıyor.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mrtylvz

Trabzon'lular en güzel çatı stad bizimkisi filan yazmış video paylaşmış videonun yarısını gençlik spor bakanlığı amblemi kaplıyor :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Anca sallıyor.

aslında bir tek onu doğru söyledi.. Başkan'ın verdiği ilk tarihe göre çok geç bitti dedi.. ama derdi belli tabi fırsatını bulduğu doğru yanlış her yerden giydirme çabasında
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

abi sanırım onlar denizi doldurup o alanı öyle yaptılar spor kompleksi olacakmış ya öyle tanıtıldı antreman sahası alt yapısı bilmem ne deniliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum  :alala: @Emre.Guler

Doğru hatırlıyorsun ama stad hala tam takır ben diğer saha ve tesislerden bahsetmiyorum bile. Bizim temel atma töreninden 1 ay önce tören yapmışlardı dolma toprak hazırdı o zaman zaten

Çevrimdışı onder23

Anca sallıyor.

cem dizdar kadar boş bir adam yok
stad inşaat halindeyken inönüden daha fazla elektrik yakacak giderin artacak nasıl kar yapmayı gelirleri artırmayı düşünüyorsun tarzı birşey demişti
Hiç dinlemeye bile değmez
Ağız ishali biri

Çevrimdışı Deadam

ticketbis sitesi online karaborsa arkadaşlar paranızı kaptırmayın
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yasin A.

Arkadaşlar bildiğiiz gibi bursa maçı akşam saat 8'de. Maç 21:45 gibi bitecek. Maçtan sonra 1 saatte sabiha gökçen'e ulaşma ihtimalim nedir acaba? Yada en hızlı nasıl ve ne kadar sürede ulaşırım.
Zor...
maç bitmeden 5-10 dakika önce çıkıp, hemen taksiye atlarsın 1. köprü'den sonra ataşehir'den TEM'e bağlanıp eğer sıkışık bir trafik yoksa yetişebilirsin.