Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472203 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

Bu tip konuşmasa onu orda konuşturmazlar zaten.. kaale almaya gerek yok
ne dedi merak ettim

Çevrimdışı ahmetx

1903 ün deniz tarafına koltuk mu konmuş?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serdart

stadımızın tek sorunu bence köşeli olmaması. oval olduğu için hem köşelerde koltuk koyamadık hem de biçimsiz durdu köşeler. çatı tabiki daha iyi olabilirdi ama türkiyede güzel bir çatı var mı? eleştiren yorumculara onu da sormak lazım her gün fb stadının önünden geçiyorum. leş stad. gecekondu. ttarena desen o da berbat. onların çatılarına bi baksınlar pas/kir içinde.

yeterli alan olsaydı biz de keşke köşeli bi stad ile daha güzel bi çatı yapsaydık fakat eldeki imkanlar ve konum itibariyle işimiz zorlaştı. çatıda cm hesabı yapıldı. eleştirenler bunları da konuşsalar iyi olur. yoksa herkes en iyisi olsun ister.

sabırsızlıkla gün sayıyorum.  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

çatıdan sarkan halatlar koreografi için hazırlanıyor olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

çatı bence bu...
görüntü açısından güzel olabilir ama iç ortamın aydınlık olması açısından membran çatılar çok daha iyidir @tangaz.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Merak edip akyazı stadı resimlerine baktımda yuh arkadaş adamlar temel atması inşaata başlaması bizden önceydi daha az karmaşık bir stad olduğu halde hala yarı çıplak inşaat :) o stadın en az 1,5 senesi daha var

Trabzon'a hiç gitmedim ama konumlara bakınca Avni Aker stadını Dolmabahçe'den alıp Kazlıçeşme'ye taşımışlar durumu olmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Demirkolda çatıyı beğenmemiş

Onların kafaları basmaz asma germeye falan
Toki stadı çatısı vermek lazım ellerine

Çevrimdışı ozan062

İnternetten alımda nasıl taksit yapılıyor acaba?

internetten nasıl alındığı konusundada bilgilendirme istiyorum aldıracam cogu kişiye,, lütfen sayfa linki atın sanıyorum burda bundan bahsedilmicektir çnk tskkur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı castoridae

Arkadaşlar bildiğiiz gibi bursa maçı akşam saat 8'de. Maç 21:45 gibi bitecek. Maçtan sonra 1 saatte sabiha gökçen'e ulaşma ihtimalim nedir acaba? Yada en hızlı nasıl ve ne kadar sürede ulaşırım.

Çevrimdışı tangaz

görüntü açısından güzel olabilir ama iç ortamın aydınlık olması açısından membran çatılar çok daha iyidir @tangaz.

iç ortamın aydınlık olması gündüz maçlarında mümkün ancak biz de gündüz maçı asla olmayacak @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih

Muharrem Usta stada gelmis. Ziyarete ve incelemeye.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı castoridae

internetten nasıl alındığı konusundada bilgilendirme istiyorum aldıracam cogu kişiye,, lütfen sayfa linki atın sanıyorum burda bundan bahsedilmicektir çnk tskkur
passo.com.tr adresinde alım yapılabiliyor. Google'a bjk kombine yazın gelen ilk passo sayfası üzerinden işlem adımlarını takip ederek kombine alabilirsiniz. Ancak ben taksit işini beceremedim. bjk bonus kartım var, muhtemelen sanal kart kullandığım için taksitlendirme yapmadı.

Çevrimdışı ahmetx

iç ortamın aydınlık olması gündüz maçlarında mümkün ancak biz de gündüz maçı asla olmayacak @ahmetx
sadece maç olarak düşünmeyin zemin içinde gerekli , ayrıca ben bu terör belası nedeniyle maçların gündüz saatlerine alınacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı sallapati

ne dedi merak ettim
Adamin BJK yonetimi ve baskanina garezi var sanirim her yerden vurmaya calisiyor..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Stat olarakta asiri iyimis.

göreceli kavramlar olmakla birlik de bence dünyanın en şık stadı ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serdar

Arkadaşlar bildiğiiz gibi bursa maçı akşam saat 8'de. Maç 21:45 gibi bitecek. Maçtan sonra 1 saatte sabiha gökçen'e ulaşma ihtimalim nedir acaba? Yada en hızlı nasıl ve ne kadar sürede ulaşırım.

Arabayla geldi isen pek bir şansın yok, köprü-tem-sabiha , 1 saatte yetişme şansın trafiğe ve staddan çıkış hızına bağlı olarak %20-30
Araçsız isen %0 malesef.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sıfır diyebilirim maalesef

Çevrimdışı tangaz

sadece maç olarak düşünmeyin zemin içinde gerekli , ayrıca ben bu terör belası nedeniyle maçların gündüz saatlerine alınacağını düşünüyorum.

sen doğrusunu düşünüyorsun da acaba bu yamyam lig tv sen kadar doğru mu? yanıt tabii ki hayır...

Çevrimdışı ahmetx

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...
çok iyi haber @tunca.ayyildiz

Çevrimdışı sallapati

Helikopterle mümkün. 😊

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

sen doğrusunu düşünüyorsun da acaba bu yamyam lig tv sen kadar doğru mu? yanıt tabii ki hayır...
Lig tv Türk futbolunun manda yönetimidir.

Çevrimdışı cursedofdragon