Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472118 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AngryEagle

Eski açık 424-425-426 bloklarda da koruma demiri var mı koltukların ön tarafında ?
Varsa zıplarken düşmesin diye konulan bu koruma demirleri kaçıncı sıradan başlıyor?:)

Çevrimdışı Erdem Çözer

kafayı çatıya taktı o

konu hakkında hiç bir bilgisi yok konuşup duruyor.. yok maliyetten dolayı vazgeçilmiş falan..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Demirkolda çatıyı beğenmemiş

Oraya gidip de mi beğenmemiş yoksa fotolardan mı?
Bende kabul ediyorum çatı arkadan öne doğru olunca daha etkileyici çıkıyor fotoğraflarda, basık kutu gibi bir hava yaratıyor. Bizimki öyle değil.
fakat o tip çatıların çoğu klostrofobik bir ortama neden oluyor, yani orada maç seyrederken hiçde hoş olmuyor.
hele birde bizde hala sigara içildiğini düşünürsek.
Bu havadar ortam benim hoşuma gidiyor, tek dezavantajı çatı orta halkasının yükselmesi nedeniyle eğimli yağmurlarda ön sıraların yağmur yeme ihtimalinin artması.
Ama bu görüntüyü değiştirmek çok kolay, kirişlerin biraz altından kedi yolunun tam alttaki bitiş noktasına doğru bir membran gerilebilir, fakat gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı zekotha

Şu her beğenmeyene kızmayı bırakmamız gerek. Herkes beğenmek zorunda değil. Ama sürekli olumsuz konuşanlar müstesna. Onlar biraz da hakediyorlar

Çevrimdışı cisse557

Demirkol zamanında az övmedi bizim stadı. Beğenmiyorsa beğenmiyordur yüklemenize gerek yok adama.

Çevrimdışı eronimo18

Kapalının çatısında şeffaf membranlar ile ilgili çalışma var. Halat çekiliyor galiba.

Fotoğrafta net şekilde gözüküyor. ( Foto - sallapati )

güncel
HADİD - 20

Çevrimdışı Fatih

Ayhan Güner ‏@AyhancArsibjk  18 dk.18 dakika önce
kartallar kapalı üst kat komple bizim ordan alın

:lol: :lol: :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tangaz

herkesin beğeneceği bir eser ortaya çıkarmak en azından o lokasyon da ve bu kapasitede pek mümkün değildi. olabilir demirkol çatıyı beğenmemiştir ama stadımızı da sıklıkla övmüştür.

bende şahsen çatıyı sıradan buluyorum. son 10 yılda yapılan çatıların çoğunda gördüğümüz manzaralardan biri. semerler, üzerinde membran boğum boğum görüntü bir sürü yeni stadyumda karşılaştığımız manzara. bizim çatıyı farklı kılan ana iskeletin havaya kalkış sürecinin bir ilk oluşu idi. ama ortaya çıkan esere benzeyen bir dakika içinde hemen herkes 10 stadyum görseli bulabilir.

şahsen benim favori çatı modelim matmut atlantique...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapalının çatısında şeffaf membranlar ile ilgili çalışma var. Halat çekiliyor galiba.

Fotoğrafta net şekilde gözüküyor. ( Foto - sallapati )
Valla bir sürü halat çekilmiş seriye mi bağlanacak acaba?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

En sıkı Beşiktaş'lı Gültekin bile 6 kişi çalışıyor nasıl bitirecekler diyordu.Medyada ve ünlüler diye bu arkadaşlara fazla anlam yüklemeyin lütfen, malzeme bukadar.......

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Numaralı kenarı betonu da dökülmüş
Koltukların başlıkları takılmamış henüz ekran görmemek normal

Çevrimdışı sallapati

Muharrem baskan da stada gelmis bugub

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AngryEagle

Eski açık 424-425-426 bloklarda da koruma demiri var mı koltukların ön tarafında ?
Varsa zıplarken düşmesin diye konulan bu koruma demirleri kaçıncı sıradan başlıyor?:)

Bilgisi olan biri yok mu bu konuda.
Eski açık üst tarafta koruma demiri var mıdır, varsa kaçıncı sıradan başlamaktadır ? :)

Çevrimdışı Halit

En sıkı Beşiktaş'lı Gültekin bile 6 kişi çalışıyor nasıl bitirecekler diyordu.Medyada ve ünlüler diye bu arkadaşlara fazla anlam yüklemeyin lütfen, malzeme bukadar.......

Bence fazla takılmamak lazım.  şu an inşaat halindekiler dahil olmak üzere en iyisi yapıldığı kesin.  Biz sadece bir stad yapmadık aynı zamanda standart belirledik.  şu an Türkiye'deki en iyi stad bize ait. 
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bilecekler, işlerini düzgün yapacaklar, kulübü arayıp doğru bilgileri almak zor değil.. ekrana çıkıp kafadan uydurma bilgilerle konuşmaya hakları yok..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bad75

Bilgisi olan biri yok mu bu konuda.
Eski açık üst tarafta koruma demiri var mıdır, varsa kaçıncı sıradan başlamaktadır ? :)

üst katların tamamında koruma demiri var...

Çevrimdışı McAdnan

Ben stadimizda herhangi bir sorun gormuyorum gayet guzel...
Diger traftan mimari acidan sahsi favorim
"Estadio Nacional Mane Garrincha Brasilia"

Çevrimdışı Emre.Guler

Merak edip akyazı stadı resimlerine baktımda yuh arkadaş adamlar temel atması inşaata başlaması bizden önceydi daha az karmaşık bir stad olduğu halde hala yarı çıplak inşaat :) o stadın en az 1,5 senesi daha var

Çevrimdışı Deadam

Cem Dizdar desteksiz yorumlamış, fikri var ama bilgisi yok. Önce Fikir olsun mümkünse
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

bugün kısır geçecek foto açısından belli oldu :D

Çevrimdışı Willerdem

Merhaba,

427. bloktan alırsam köşe demirlerine takılır mıyız.
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.

Çevrimdışı cisse557

Bu koltukları 65 yaş üstü insanlar için mi ayırdılar acaba. Başka da mantıklı bir açıklama bulamadım. Yalnız stadın en güzel yerinden bir tanesi :)