Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Gunaydin arena merak ettigim 3 konu var:

1) Juve Arenadaki gibi amblemimiz cati ic halkasinda olacak mi?

2) Stadin disinda kufekilerin ustunde amblemimiz olacak mi?

3) Scoreboardlarin takilacagi yerler tam olarak belli oldu mu olduysa neresi?

Cevaplayanlara simdiden tesekkurler. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!
1.Şu an için öyle bir bilgi yok
2.Eski açık tarafında olacak
3.eski açık kapalı - yeni açık numaralı çatı arka köşe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Son koltuk duzeni de belli olduguna gore sistemdeki koltuklari saymaya gonullu birisi cikar mi?

Çevrimdışı Berk

Abiler seffaflar kalti mi acaba?Forumu takip edemedim 2 gündür

Çevrimdışı zorhba

Çok tesekkur ettim abi :) Düzenli olarak forumu okuyorum ama kacirdigim yerler olmustur elbette eger yapilmadiysa bence bu ic halkaya amblemimizin montaji icin yuklenmeliyiz twitterdan ve diger sosyal mecralardan allah ne verdiyse cok ama cok hos durur :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cati koselerine isiklandirma takildi

Bence Skorbordlar Cati ic halkasinin tam ortasinda karsilikli olacak :super: @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Son koltuk duzeni de belli olduguna gore sistemdeki koltuklari saymaya gonullu birisi cikar mi?
@raichu :director: :director: :director:

Çok tesekkur ettim abi :) Düzenli olarak forumu okuyorum ama kacirdigim yerler olmustur elbette eger yapilmadiysa bence bu ic halkaya amblemimizin montaji icin yuklenmeliyiz twitterdan ve diger sosyal mecralardan allah ne verdiyse cok ama cok hos durur :)
Ridvan akar düşünülüyor demisti yanlis hatırlamıyorsam Bence yapilacak bu sene olmasada yeni sezona yapilir diye umut ediyorum :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 10:46:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ridvan akar düşünülüyor demisti yanlis hatırlamıyorsam Bence yapilacak bu sene olmasada yeni sezona yapilir diye umut ediyorum :bandit:

Herkesi tatmin edecek şekilde yapılıyor, yapım aşamasında demişti bakalım bekliyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

Scorboardlar kale arkalarında çatıya asılı
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

asma germe çatılara pek bir şey astıklarını görmedim bugüne kadar , çelik konstrüksiyonlarda oluyor bu durum ama hafif bir malzemeyle neden olmasın @zorhba
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Scorboardlar kale arkalarında çatıya asılı
ben farklı bir şey demedimki  @idil

Herkesi tatmin edecek şekilde yapılıyor, yapım aşamasında demişti bakalım bekliyoruz.
ins

@Çağrı futbol sayfasina gel bisey soracam :D

Çevrimdışı kartalcan

kombineyi alırken maddi olarak zordu durum kale arkasından almıştık ,
419 blokta tel örgüye  5 kişi uzaklıktayız  :s20: :s20: :s20:
biraz önce yeni kombineler satılırken, kapalıdan kombine almayı denedik ama kombinemiz oldugu için bize satış yapmıyor of offff  :ebebe: :ebebe:

427. bloktayım aynı sorun bende de var, üçgen içindeki alanı tel örgü den seyredeceğim bir sene, güvenlik bu kadar üst düzeyde denetlenecek iken cam seperatör olmaması büyük saçmalık.  :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

Cati koselerine isiklandirma takildi

Bence Skorbordlar Cati ic halkasinin tam ortasinda karsilikli olacak :super: @ahmetx abi
oda olabilir ama @Necmi abi çatı arka köşelerde diyor .

Çevrimdışı ahmetx

427. bloktayım aynı sorun bende de var, üçgen içindeki alanı tel örgü den seyredeceğim bir sene, güvenlik bu kadar üst düzeyde denetlenecek iken cam seperatör olmaması büyük saçmalık.  :akuma:
kulübe mail atın

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı onder23

Vodafone da çalışan lisanstan bir arkadaşım vodafone arena da 4.5G yi açıyoruz test ediyoruz diye paylaşmış

Çevrimdışı tuncaboylu

kulübe mail atın

tel örgü değil, metal parmaklık olarak atın.

Yoksa alacağınız cevap, "stadımızda tel örgü sadece deplasman tribününde var" olacak.

Çevrimdışı juggerhaunt

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı castoridae

Dostlar hangi tribün grubu hangi tribünde bilen bir yazsın, ben tribün gruplarından uzak kalmak istiyorum.

Çevrimdışı baro19

Çatının iç tarafındaki şeffaf membranlar 8 güne bitecek demişlerdi. Bugün takmaya başlarlar umarım.. :)

Dostlar hangi tribün grubu hangi tribünde bilen bir yazsın, ben tribün gruplarından uzak kalmak istiyorum.
Antipati = Yeni acik

cArsi = Kapali

BesiktasArena = Eski acik alt

Asya kartallari = Eski acik ust

Karagumrukluler = Eski acik Alt