Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472727 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı OrkunCoskun

milyonlarca para harcanıyor bu stadlara örnek vermek gerekirse samsuns stadı sivas stadı eskişehir'in stadı bu akyazı stadından daha güzel mimari projeyi çizen kimse onu mu kutlamak mı gerek kınamak mı gerek bilemedim bide bizim şahesere laf ediyo :D @OrkunCoskun

Bu projeyi bende çizerdim açıkçası. Her taraf beyaz demir yığını. Stadın tribünü 3 katlı apartman dairesi. İbretlik bir stad yani. Daha fazla kötülemek istemiyorum ama insanlar buna yöneltiyor. Amaaaaan 11 Nisanda Bizim saray açılıyor. Allahlarından bulsunlar  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu yorum yılın golü oldu. Daha fazla güldüremezdin valla abi allah senden razı olsun  :lol: :lol: :lol:

sagol kardesim  :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Abi o zaman daha vahim durum mis gibi pazar günü dururken herkez gününü çarşıda eğlenerek,eşiyle dostuyla hasret giderip sonra maça gitmek varken pztesi işten çıkıp koştura koştura maça gitmeyi kim ister. Ben fenerin maçı pazar olduğu içn bizi pazartesiye attılar diye düşünüyorum ve açılış maçımız olduğu için buna karşı çıkabilmeliydik diyorum.
hayırkardeşim cumhurbaşkanı ayın 10 una randevu verebilmiş ondan önce maç oynayamayacağımız için
bizde 11 ine aldırdık maçı işin gerçeği bu

Çevrimiçi Necmi

Bu projeyi bende çizerdim açıkçası. Her taraf beyaz demir yığını. Stadın tribünü 3 katlı apartman dairesi. İbretlik bir stad yani. Daha fazla kötülemek istemiyorum ama insanlar buna yöneltiyor. Amaaaaan 11 Nisanda Bizim saray açılıyor. Allahlarından bulsunlar  :sevinc :sevinc
Gerek yok biraz empati kurun tutunacakları bir bu var. Hiç bir şekilde
stadlarına müdahil olamıyorlar içerden bilgi ve resim dahi alamıyorlar. Devlet yapacak ve
aha bu sizin stadınız diyececek mecburen kendilerini kandırıyorlar düşünün 8-10 metre civarı yükseklikte olan çatılarını
bizim 4 metre yüksekliğindeki çatımızdan daha alçak olduğunu iddia ediyorlar bitince çok hayal kırıklığı yaşayacaklar
yok çatının en altını kasdediyorlarsa bizimkinin altı tribünün 3 metre altında
birde membran muhabbetlerine hastayım iki parça membran serdiler rengi bejimsi diyorlarki membranlar serilip gerginleşince güneşi
görüp beyazlıyormuş böyle olurmuş benim bildiğim ona solma denir madem takarken o renk hiçmi vodafone arena membranlarına bakmıyorlar takarkende beyaz
gerildiğindede beyaz :D ben ara ara girer kendilerini kandırmalarını okurum bir taraftanda üzülüyorum
çok şansızlarki stadları vodafone arena ile birlikte başladı kertenkele de öyle karşılarında mukayese edebilecekleri bir stad yok
neresinden tutsalar ellerinde kalıyor.

Çevrimdışı Yalçın

Yillar evvelinden Kapali Alt'tan Youtube'a yukledigim bir video.. Cok uzun zaman oldu..

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Umutcan Kaya

rezacığın locası ne olucak simdi iptal mi edicekler yoksa Amerikanın malı mı sayılacak  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tayfunyasar

Bizim catinin ya da stadin en falsolu kismi tribunleri kafaya kafaya ortmesi. Islananlar olacak.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

trabzonluların forumda her postta bizim stat geçiyo nerdeyse  :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni açık yeni açık..

Seni çok merak ediyorum yeni açık :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

rezacığın locası ne olucak simdi iptal mi edicekler yoksa Amerikanın malı mı sayılacak  :evillol:
kayyım kullanacak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onuratasayan

Arkadaşlar günaydın. 1 aydan fazla zamandır haftada 7 gün çalışan membran seren arkadaşlara sanırım bikac gün izin verdiler. İzinden önce son kez deneme amaçlı şeffaf membranı takıp ne kadar sürede takıldığını test edip ona göre izne çıkmış olabilirler. Bu arada dün fatih doğan'in periscope yayını gerçekten efsane olmuş. Resmen tarihi belge niteliğinde. Kayıt etmeyi bilen varsa lütfen etsin ve bi yere yuklesin silinmeden. Herkese iyi günler.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onuratasayan

Hibrid makinasının içine kadar girmiş. Hibrid çakılan zemini yakın çekim incelemiş. Tribünlerden çekim yapmış. Az önce baktım video silinmiş malesef.

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 08:03:00
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Biz şu bilet haksızlığından sonra günü unuttuk şöyle bir stat açılışı var ve bu pazartesi yapılıyor insan isterdi ki pazar olsun herkes gününü beşiktaşta geçirsin heryerde beşiktaş formaları kalabalık bir şekilde köyiçinden stada yürünsün ama bunun yerine daha çok işten koşa koşa çıkmış maça yetişmeye çalışan insanlar görücez galiba hatta bir çok kişide başlangıç düdüğünü bile göremeyecek yazık vallahi...

İzin girdik bile :)

| Beşiktaş JK |

EssiLor

• Ziyaretçi

1 gün dha yaklaştık Vodafone Arenada oynayacağımız maça.

Çevrimdışı selocan83

günaydın cümleten

merakla beklediğim 3 şey kaldı
-skorbord
-yedek kulübeleri
-saha çizgiler ve kaleler

nedense şeffaf mebran ve led panoları o kadar önemsemiyorum. belki de uzun vadede halledilmeleri daha faydalı olur.

kombine alanlara ilk 3 maçta bilet alma zorunluluğu benim de canımı sıktı. feda olsun beşiktaşıma o paralar ama bilet bulamazsam gerçekten çok üzülürüm. her ne kadar öncelik verilecek dense de, diğer kombine sahiplerinin kaç tane bilet alabileceği hususu henüz net değil sanırım. eğer birden fazla bilet alma imkanı verilirse bırakın herkese açık bileti, başakşehir konya stadına gelenlere verilecek öncelikli satışa bile bilet kalmaz bence. biletler satışa çıksa da rahatlasak :)

nolursa olsun geri sayıma başladık, çok şükür bu günleri gördük

bu arada kombinem eski açık 121. blok 19. sıra :)

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Halit

BEŞİKTAŞK