Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

gece hibrit çakma devam edecek mi ki acaba :)
hibrit işi ışıklar yandığı sürece devam edebilir ama gerek yok ayın 1 yada 2 sinde çakma işlemi biter önemli konu bugünden sonra şeffaf mebranlar yarın başlamasını umuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Fırat Günayeri paylaşmayın şurda ya. Benim bildkiklerimi bana yeni bilgi diye yazıyor. Bide para kazanıyor bu işten.

Bu arada son 19. #EveDönüyoruz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 1903_mehmet

kardeşim o passoyla girersin bence stada  :ok:
yoksa gerçekten imkansız
eyvallah abicim çok sagol kafayı yiyecem valla ucak biletini aldık maç bileti alamazsak satdın önünde oturur aglarız artık :bawling:
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı atakan eraslan

Yazılıp edildi mi bilemiyorum burada okuyamadım , Hürriyet gazetesinin Beşiktaşımıza karşı ne kadar artniyetli olduğunu bugün iyice farkettim. Tamam terör oldu Belçika falan anladık da , fenerin kadın basketbolu final fourundan dıdısına kadar manşetten haber veren Hürriyet , bir zahmet Vodafone Arena'nın açılış tarihinin ilanını haber yapmıyor. Bunun farkında olduğumuzun bir şekilde bu haysiyetsizlere hissettirmemiz lazım.. Bu kadar görmezden gelinecek bir camia yok sizin karşınızda. Resmen art niyettir bu , sponsoru falan bu iş önemli bir konudur. Oraya global bir şirketin ceosu gelmiş , canlı yayınlar yapılmış , sunumlar yapılmış , paşalar görmezden gelecek , itibarımızı bilinirliğimizi mi küçümseyecek??? Kimsiniz siz ? İNADINA BEŞİKTAŞ !!!

Çevrimdışı OrkunCoskun

Twitter : Kartal_Bakisi'ndan alıntıdır.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Twitter Kartal_Bakisi'indan alıntıdır.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Eski stat da kapalı tarafı sahaya daha yakınmış sanki. Çok üstüne durulacak bir konu değil tabi yanlış anlaşılmasın sadece kıyas yaptım.

hemen hemen aynı gibi duruyo bi hakeme bakın bide en uzak noktadaki 3 tane adama bakın. Sanki daha yakın gibi geliyo hatta.

Çevrimdışı harund1k3

Yazılıp edildi mi bilemiyorum burada okuyamadım , Hürriyet gazetesinin Beşiktaşımıza karşı ne kadar artniyetli olduğunu bugün iyice farkettim. Tamam terör oldu Belçika falan anladık da , fenerin kadın basketbolu final fourundan dıdısına kadar manşetten haber veren Hürriyet , bir zahmet Vodafone Arena'nın açılış tarihinin ilanını haber yapmıyor. Bunun farkında olduğumuzun bir şekilde bu haysiyetsizlere hissettirmemiz lazım.. Bu kadar görmezden gelinecek bir camia yok sizin karşınızda. Resmen art niyettir bu , sponsoru falan bu iş önemli bir konudur. Oraya global bir şirketin ceosu gelmiş , canlı yayınlar yapılmış , sunumlar yapılmış , paşalar görmezden gelecek , itibarımızı bilinirliğimizi mi küçümseyecek??? Kimsiniz siz ? İNADINA BEŞİKTAŞ !!!

Hocam daha yeni mi farkina vardin butun medya sadece Hurriyet degil hepsi oyle. Ntvspor daha gecen yaptigi haberde en az 2 haftasinin fotograflarini paylasiyordu. Zaten havuz medyasina hic girmiyorum bile ! Bugun ki sunumun basini izledin mi bilmiyorum ? Sence baskan bu kadar cok darlanmasa bazi insanlar tarafindan bu sekilde baslar miydi saniyorsun konusmaya ?

Hukumetler insanlar gelir gecer kalici olan camiamizdir. Butun derdimiz zaten kimsenin adami olmamak.

Çevrimdışı asi_kartal

@VodafoneBesiktas
Alakasi yok kardesim eski stat 4 metre civari kapali tarafi sadece kale arkasi uzak.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Bide şu Süzer Plaza konusu ne olacak merak ediyorum orda tek başına ucube gibi durması şaka gibi. Hadi kulübün bi parçası olsa neyse. Kime nasıl para yedirdiler o kadar şey olmasına rağmen hala ayakta duruyo gerçekten şaşırıyor insan. Her İstanbula geldiğimde onun beni karşılaması çok tuafıma geliyo. İstanbulda ve Beşiktaş ta oturanlar karşı çıkmıyor mu şuna?

@VodafoneBesiktas
Alakasi yok kardesim eski stat 4 metre civari kapali tarafi sadece kale arkasi uzak.

4 metre dediğin köşelerdir büyük ihtimal. Orta göbek aynı olacaktır.

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Aklımda, gönlümde ne varsa yazmışssınız. Teşekkür ederim. Ne yazık ki ülkemizde hak ve empati kavramları hiç olmadığı kadar değersizleşti.

bu stadın, küfeki, piksel, çatı kolonu, membran gibi özelliklerine yönelik eleştirilerin hiçbirini fazla önemsemeden kaç yıldır forumu takip ediyorum. bu koşullarda, yerinde, bu nitelikte ve kapasitede bir stadın yapılmış olması bile başlı başına benim için bir mucize, beşiktaş camiasının tarihe geçecek ve onu rakiplerine göre çok güçlendirecek bir başarısı. önemsediğim iki konu vardı. biri yeni statta insanların biletini aldığı koltukta oturabilmesi ve bu suretle insanların stattan ve takımdan yeniden uzaklaşmalarının önüne geçilmesi. ikincisi de stat inşaat halindeyken kombine, loca ve maçlara münferit olarak bilet alan taraftarların hakkının çiğnenmemesi, onlara saygı duyulmasıydı. o yüzden genelde okuyucu oldum, yalnızca dediğim ilk konuda yazmaya çalıştım.

ama görüyorum ki, şu ortamda az kaldı kombine alanların ahlaksızlıkla filan suçlanmasına. özür dileriz yahu 2 sezon önceden kombine aldığımız için. ne fırsatçılığımız kaldı, ne bedavacılığımız. 4 yıl bedava maç mı izlenirmiş. neler neler. benim yönetime önerim, zaten bi kombineyle 2 yıl (en azından ben 2 yıldır kombineliyim) maç izlemişiz, 2016-2017 sezonunda kombineler geçerli olmasın, tüm stadı yeniden satsınlar, herkes rahatlasın. ama yine de, bazı konulara değinmezsem içimde kalacak:

1- gelecek sezonun son üç maçı ile bu sezonun son üç maçı aynı değerde değil. hatta, gelecek sezonun sondan 3. iç saha maçı ile bu sezonun sondan 3. iç saha maçı aynı değerde hiç değil. çünkü stat inşaatı süresince takımın peşinden koşan insanlar kaç yıldır bu maçın hayalini kuruyor. gelecek sezonun bilmemne maçının değerini bu hasretle nasıl karşılaştırabilirsiniz?

2- mesele bir çoğumuz için tek başına para değil. ama bazıları için para da sorun. kombine alırken parası olup, şu anda bir maça kale arkası için 100, kapalı için 200 lira vermesi güç insanlar var. benim hesaplarımda misal kendim için 3*200=600 liralık bir maç bileti bütçesi yoktu, yalnızca kombinesi olmayan eşim ve oğlum için en az birer maçtan 500 liraya kadar bir bütçe ayırmıştım.

3- 3 yıl maç izlemek diye bir şey yok. bir kişi söyledi, herkesin ağzına pelesenk oldu. bazılarımız kombineyi geçen sezonun başında, bazılarımız da bu sezonun başında aldı. geçen sezon maçların bir kısmı ankara'da ve konya'da oynandı. isteseniz de iç saha maçlarının tamamını izlemek mümkün değildi. olimpiyat'ın ulaşım koşulları ve maç saatleri, günleri v.b. yüzünden zaten maçların önemli bölümüne gidemedik. misal benim sarıyer'den 18:15'te işten çıkıp 19:00 ve 20:00'deki maçlara yetişmem mucizeydi. dolmabahçe'ye ise her türlü yetişebilirdim. başakşehir'de oynanan maçlar için sürekli karta para yükle, bilet al, bilet parası yüklenmiş mi, kartta bakiye kalmış mı diye kontrol et saçmalığı da vardı. son iki sezonda baktığımda avrupa maçları dahil, başakşehir dahil 12 maça gitmişim, 3 maçta da bileti bila bedel öğrenci arkadaşlara devretmişim.

4- bedava maç izlemek lafı da çok ayıp. kombine alanlar kulüple bir masaya oturup pazarlık yapmadı. kulübe şart sunmadı. kulüp bu şartları tek taraflı belirledi. demek ki, ortada stat yokken kombinelere çok talep gelmeyeceğini biliyordu. nitekim geçen sezon kombine sayısı 13 bin civarıydı. bu sezon 18 binlere çıktı. madem olimpiyat'ta 2 yıl (3 yıl nereden çıktı bilemiyorum) "bedava" maç izlemek çok cazipti, neden köyiçinde rakı-balık keyfinden vazgeçip stada gelmeyen, ağaçlı yol olmadan stada gidemeyen, radyonu kap abbasağa'ya gel diye çağrı yapan insanlar kombine alıp kulübe destek olmadı o zaman?

5- kombine alanlar, vodafone arena stadının ne kadar güzel olacağını en baştan bilenler, yani, medine'ye hicretten önce iman edenler, mekke fethedildikten sonra iman edenler değil. o yüzden, o zamanı hatırlayın, büyük belirsizliklere, stadın yapılıp bitirilemeyeceği, altından şu çıktı bu çıktı propagandalarına rağmen kombinelerini aldılar. amaçları fırsatçılık değildi. hem kulübe destek olmak, hem de boğazın incisinde ilk maçtan itibaren yerlerini almak istediler.

6- "ne olacak, sana öncelik tanınıyor ve 1 hafta süren var, bilet alabileceksin". kulübün, kombine sahiplerine, daha önce kombine almadığı çocuğuna, eşine de açılış maçı için bilet satın alma önceliği vermek gibi bir jest düşünmesi gerekirken, hakkı olan koltuğu satın alma önceliği lütfediliyor. ben aylardır ilk maçta kombinesi olmayan oğlumla statta yer alabilir miyim diye hayal kurarken başıma gelene bak. yaklaşık 1 aydır, yönetim kurulu üyelerini de araya sokarak açılış maçında eşi dostuyla birlikte yer almaya çalışan pasolig protestocusu beşiktaşlılar dururken bizim ne haddimize di mi ama!

7- bu ahlaksız, fırsatçı, beleşçi kombinelilerden biri olarak ben, 2014 yazında istanbul'a yerleşir yerleşmez kapalı üstten kombinemi aldım, o yüzden olimpiyatta batı tribünde oturdum ve kötü havalarda ıslanmadım. ama, misal, geçen sezon 0-2 kaybettiğimiz galatasaray maçında kuzey tribününde donuna kadar ıslanan ve lig kuralları gereği kulüp istese de doğu tribününe alınamayan o taraftar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. şimdi  900 liraya kombine almış bu insanlara, gel yeni stadın ilk açılış maçında 100-120 lira ver bilet al demek en hafif tabirle vicdansızlıktır.

8- 2014 yazında istanbul'a yerleşen ben, kör talihe bakın ki bu yaz yine iş nedeniyle istanbul dışına gitmek zorunda kalacağım. kombinemle iç huzuruyla son üç maçı izleyip, seneye de gücüm ve zamanım elverirse 4-5 maça daha gelmeye çalışacakken, şimdi bilet al, seneye bilmem ne kentinden gelip kombinenle maç izle durumundayım. ne güzel istanbul.

9- üç maçın bilet parası beşiktaş'ıma feda olsun. bu sezon aldığım formalar, atkılar, bereler, eşofman, q17 tişörtleri derken yarım kombine parasını zaten harcadık, yine harcarız. beşiktaş'ı mahkemeye filan vermez kimse merak etmeyin, bir anlık sinir, üzüntü ve hayal kırıklığıyla söylenen sözler bunlar. doğal olarak ben de kırgınım. ama bilet olayından ziyade, başkanımızın, kulübe stat inşaatı süresince taraftarın verdiği destekten söz ederken sık sık loca satın alanları vurgulayıp, kuzey, güney, doğu ve batı tribünlerinden kombine alan taraftarların katkısını şöyle bir geçiştirmesi, hatta bu bedava maç izliyorsunuz atarlarına zemin hazırlayacak şekilde bu "bedava" kelimesini dillendirmesi daha üzücü.

10- tek başına kombine, bilet konusu, stat başlığında yer almamalıydı. ama ortada, bu stadın kaç yıldır hayalini kuran insanlara yapılan bir yanlış varken, bu konuyu kapatın, bir hak kaybınız yok, başka başlıkta konuşun demek, tartışmayı bu forumun en göz önündeki ve bu kombine konusuna göbekten bağlı stat başlığından uzaklaştırmak da adil bir davranış değil.

buyrun bu konu dışı mesajı da gönül rahatlığıyla silin.

Çevrimdışı atakan eraslan

Hocam daha yeni mi farkina vardin butun medya sadece Hurriyet degil hepsi oyle. Ntvspor daha gecen yaptigi haberde en az 2 haftasinin fotograflarini paylasiyordu. Zaten havuz medyasina hic girmiyorum bile ! Bugun ki sunumun basini izledin mi bilmiyorum ? Sence baskan bu kadar cok darlanmasa bazi insanlar tarafindan bu sekilde baslar miydi saniyorsun konusmaya ?

Hukumetler insanlar gelir gecer kalici olan camiamizdir. Butun derdimiz zaten kimsenin adami olmamak.

Farkındayım tabiki her Beşiktaşlı gibi , ama burda can sıkan konu başka. Bu basit bir Beşiktaşı ikinci plana alma olayı değil artık , sonuç olarak sponsorlar popülariteye , bilinirliğe , talebe yatırım yapar. Bunlar Beşiktaşta fazlasıyla var ki gelmiş adamlar sponsor olmuş. Para harcamış reklam vermiş , sunum hazırlamış yapmış oğlu yapmış. Sen şimdi ,  potansiyeli , takipçisi talebi belli bir camiayı görmezden gelerek artık iki tane fenerli spor müdürünün keyfine bırakamazsın bu işi , bu art niyettir. Ekonomik gerekçeler ararım arkasında. Fener GS formasına sponsor bulamazken zorunuza gidiyor olabilir bunlar. Ama bu işler keyfiyete bırakılamaz , ekonomi haber siteleri bunu haber yaparken(tamamen ekonomi sitelerinden bahsediyorum , çünkü olay sadece spor futbol değil pek çok alanı etkiliyor vodafone arenanın oraya yapılması) Hürriyet bunu yapmayı kendinde hak göremez , en azından Beşiktaş taraftarı bunun farkında olduğunu hissettirmeli bir şekilde bu maşalara. Basın davet edilmiş oraya , asporu trtsibilmemnesi canlı yayına geçmiş, paşalar bilmemne voleybol maçını bilmemne kadın basketini haber yaparken vodafone arena gibi bir fenomenin açılışını haber dahi yapma gereği görmüyor. O kadar basit değil bu işler!!!!!! Orda duran üç beş saçma sapan adam bizim sponsor ederimizi fiyatımızı belirlemeye yeltenemez böyle yaparak !!

Çevrimdışı Necmi

Daha önce dile getiren arkadaş oldumu takip edemedim. Adminlerden ricam sitenin ana girişinde haber portalı ve forum girişinin gösterildiği ana sayfaya , haber portalına ve olabiliyorsa foruma da sayaç koyamazmıyız? Ne dersiniz @Necmi abi, @Altuğ ?
koyacağız kardeşim bu gün bütün gün @Altuğ onla uğraştı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu arada arkadaşlar Bursa maçı biletleri ne zaman satışa çıkar?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Diğer 5 büyük kulüple kıyas yapabileceğimiz güncel bi grafik var mı arkadaşlar? Taç çizgisi uzaklığı, tribün eğimi, loca sayısı gibi.

Çevrimdışı tangaz

Diğer 5 büyük kulüple kıyas yapabileceğimiz güncel bi grafik var mı arkadaşlar? Taç çizgisi uzaklığı, tribün eğimi, loca sayısı gibi.

5 büyük derken ? barca, real, bayern, chelsea, psg yi mi kastettin?

benim bildiğim bu alemde 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ diğeri 70lik rakı :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Şu yorum hakkında ne düşüyorsunuz merak ediyorum :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu yorum hakkında ne düşüyorsunuz merak ediyorum :)

Arkadaşa anten gönderelim :ok: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar bi sorum olacak olan oldu yapacak bişey yok ama biz açılış maçımızı neden pztesi oynuyoruz lig tv ile anlaşıp cumartesi resmi açılış pazarda açılış maçımızı oynasaydık daha güzel olmazmıydı. Bu kadar önemli bir durum bizim lobimiz buna yetmese bile devlet her türlü bu ayarlamayı yapabilirdi?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AguilaNegro

Twitter : Kartal_Bakisi'ndan alıntıdır.

isiklandirmalarda bir bolum bos birakilmis gibi, oraya arma takilma ihtimali var mi? :alala: