Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473202 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

Skorbord  yapılmaĞa başlayınca 6 gün sürecek diyor Ali Fuat Duatepe
zaten yapılıp gelmiyor mu bu meret .bursanın ki yanılmıyorsam 1 günde falan takıldı.6 gün de yeniden skoarboard üretilir.zaten gelmiş olması lazım.bu zamana kalmaz.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim rulolar dik serildi haliyle dik çizgiler oluştu. Cim biçerken istediğimiz şekli vericez ya o çizgilerde yok olur demi ?

Çevrimdışı ahmetx

Trabzonluların en çok hibrit çim dikkatlerini çekmiş, baya güzel bir şeymiş biz de isteruk diyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İrfan

Beyler bilen cevaplarsa sevinirim gece uykularım kaçtı  :D

Bizim zeminin aşağıdaki gibi olması için çok mu geç artık ? Yok değilse nasıl yapılıyor bu işlem ? Bide böyle desenli bir planlama var mı ?  :bandit:

We are Electric..!

Çevrimdışı ozan062

Trabzonluların en çok hibrit çim dikkatlerini çekmiş, baya güzel bir şeymiş biz de isteruk diyorlar.

versinler 10yıllık tribün gelirlerini biz yaparık onlara
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

10 gün sonra çizgi mizgi kalmaz cillop gibi zemin olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

skorbortun duracağı bölümde çalışma olacak skorboartu tutacak iskelt hazırlanması lazım öyle televizyon gibi getir vidayla yerine sıkıştır olmaz bursada da baya çalışmışlardı bizde bide 2 tane olacak 6 günde biterse iyi
Iskelet zaten skorbord ile birlikte hazirlanmamismidir.Bence hazirlanmisdir.Ikisinin montaji en fazla 1 hafta surer.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

versinler 10yıllık tribün gelirlerini biz yaparık onlara
5 yıl daha yapan çıkmaz tr de , fiyat çok yüksek çünkü.

ysariusta

• Ziyaretçi

bu stadın, küfeki, piksel, çatı kolonu, membran gibi özelliklerine yönelik eleştirilerin hiçbirini fazla önemsemeden kaç yıldır forumu takip ediyorum. bu koşullarda, yerinde, bu nitelikte ve kapasitede bir stadın yapılmış olması bile başlı başına benim için bir mucize, beşiktaş camiasının tarihe geçecek ve onu rakiplerine göre çok güçlendirecek bir başarısı. önemsediğim iki konu vardı. biri yeni statta insanların biletini aldığı koltukta oturabilmesi ve bu suretle insanların stattan ve takımdan yeniden uzaklaşmalarının önüne geçilmesi. ikincisi de stat inşaat halindeyken kombine, loca ve maçlara münferit olarak bilet alan taraftarların hakkının çiğnenmemesi, onlara saygı duyulmasıydı. o yüzden genelde okuyucu oldum, yalnızca dediğim ilk konuda yazmaya çalıştım.

ama görüyorum ki, şu ortamda az kaldı kombine alanların ahlaksızlıkla filan suçlanmasına. özür dileriz yahu 2 sezon önceden kombine aldığımız için. ne fırsatçılığımız kaldı, ne bedavacılığımız. 4 yıl bedava maç mı izlenirmiş. neler neler. benim yönetime önerim, zaten bi kombineyle 2 yıl (en azından ben 2 yıldır kombineliyim) maç izlemişiz, 2016-2017 sezonunda kombineler geçerli olmasın, tüm stadı yeniden satsınlar, herkes rahatlasın. ama yine de, bazı konulara değinmezsem içimde kalacak:

1- gelecek sezonun son üç maçı ile bu sezonun son üç maçı aynı değerde değil. hatta, gelecek sezonun sondan 3. iç saha maçı ile bu sezonun sondan 3. iç saha maçı aynı değerde hiç değil. çünkü stat inşaatı süresince takımın peşinden koşan insanlar kaç yıldır bu maçın hayalini kuruyor. gelecek sezonun bilmemne maçının değerini bu hasretle nasıl karşılaştırabilirsiniz?

2- mesele bir çoğumuz için tek başına para değil. ama bazıları için para da sorun. kombine alırken parası olup, şu anda bir maça kale arkası için 100, kapalı için 200 lira vermesi güç insanlar var. benim hesaplarımda misal kendim için 3*200=600 liralık bir maç bileti bütçesi yoktu, yalnızca kombinesi olmayan eşim ve oğlum için en az birer maçtan 500 liraya kadar bir bütçe ayırmıştım.

3- 3 yıl maç izlemek diye bir şey yok. bir kişi söyledi, herkesin ağzına pelesenk oldu. bazılarımız kombineyi geçen sezonun başında, bazılarımız da bu sezonun başında aldı. geçen sezon maçların bir kısmı ankara'da ve konya'da oynandı. isteseniz de iç saha maçlarının tamamını izlemek mümkün değildi. olimpiyat'ın ulaşım koşulları ve maç saatleri, günleri v.b. yüzünden zaten maçların önemli bölümüne gidemedik. misal benim sarıyer'den 18:15'te işten çıkıp 19:00 ve 20:00'deki maçlara yetişmem mucizeydi. dolmabahçe'ye ise her türlü yetişebilirdim. başakşehir'de oynanan maçlar için sürekli karta para yükle, bilet al, bilet parası yüklenmiş mi, kartta bakiye kalmış mı diye kontrol et saçmalığı da vardı. son iki sezonda baktığımda avrupa maçları dahil, başakşehir dahil 12 maça gitmişim, 3 maçta da bileti bila bedel öğrenci arkadaşlara devretmişim.

4- bedava maç izlemek lafı da çok ayıp. kombine alanlar kulüple bir masaya oturup pazarlık yapmadı. kulübe şart sunmadı. kulüp bu şartları tek taraflı belirledi. demek ki, ortada stat yokken kombinelere çok talep gelmeyeceğini biliyordu. nitekim geçen sezon kombine sayısı 13 bin civarıydı. bu sezon 18 binlere çıktı. madem olimpiyat'ta 2 yıl (3 yıl nereden çıktı bilemiyorum) "bedava" maç izlemek çok cazipti, neden köyiçinde rakı-balık keyfinden vazgeçip stada gelmeyen, ağaçlı yol olmadan stada gidemeyen, radyonu kap abbasağa'ya gel diye çağrı yapan insanlar kombine alıp kulübe destek olmadı o zaman?

5- kombine alanlar, vodafone arena stadının ne kadar güzel olacağını en baştan bilenler, yani, medine'ye hicretten önce iman edenler, mekke fethedildikten sonra iman edenler değil. o yüzden, o zamanı hatırlayın, büyük belirsizliklere, stadın yapılıp bitirilemeyeceği, altından şu çıktı bu çıktı propagandalarına rağmen kombinelerini aldılar. amaçları fırsatçılık değildi. hem kulübe destek olmak, hem de boğazın incisinde ilk maçtan itibaren yerlerini almak istediler.

6- "ne olacak, sana öncelik tanınıyor ve 1 hafta süren var, bilet alabileceksin". kulübün, kombine sahiplerine, daha önce kombine almadığı çocuğuna, eşine de açılış maçı için bilet satın alma önceliği vermek gibi bir jest düşünmesi gerekirken, hakkı olan koltuğu satın alma önceliği lütfediliyor. ben aylardır ilk maçta kombinesi olmayan oğlumla statta yer alabilir miyim diye hayal kurarken başıma gelene bak. yaklaşık 1 aydır, yönetim kurulu üyelerini de araya sokarak açılış maçında eşi dostuyla birlikte yer almaya çalışan pasolig protestocusu beşiktaşlılar dururken bizim ne haddimize di mi ama!

7- bu ahlaksız, fırsatçı, beleşçi kombinelilerden biri olarak ben, 2014 yazında istanbul'a yerleşir yerleşmez kapalı üstten kombinemi aldım, o yüzden olimpiyatta batı tribünde oturdum ve kötü havalarda ıslanmadım. ama, misal, geçen sezon 0-2 kaybettiğimiz galatasaray maçında kuzey tribününde donuna kadar ıslanan ve lig kuralları gereği kulüp istese de doğu tribününe alınamayan o taraftar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. şimdi  900 liraya kombine almış bu insanlara, gel yeni stadın ilk açılış maçında 100-120 lira ver bilet al demek en hafif tabirle vicdansızlıktır.

8- 2014 yazında istanbul'a yerleşen ben, kör talihe bakın ki bu yaz yine iş nedeniyle istanbul dışına gitmek zorunda kalacağım. kombinemle iç huzuruyla son üç maçı izleyip, seneye de gücüm ve zamanım elverirse 4-5 maça daha gelmeye çalışacakken, şimdi bilet al, seneye bilmem ne kentinden gelip kombinenle maç izle durumundayım. ne güzel istanbul.

9- üç maçın bilet parası beşiktaş'ıma feda olsun. bu sezon aldığım formalar, atkılar, bereler, eşofman, q17 tişörtleri derken yarım kombine parasını zaten harcadık, yine harcarız. beşiktaş'ı mahkemeye filan vermez kimse merak etmeyin, bir anlık sinir, üzüntü ve hayal kırıklığıyla söylenen sözler bunlar. doğal olarak ben de kırgınım. ama bilet olayından ziyade, başkanımızın, kulübe stat inşaatı süresince taraftarın verdiği destekten söz ederken sık sık loca satın alanları vurgulayıp, kuzey, güney, doğu ve batı tribünlerinden kombine alan taraftarların katkısını şöyle bir geçiştirmesi, hatta bu bedava maç izliyorsunuz atarlarına zemin hazırlayacak şekilde bu "bedava" kelimesini dillendirmesi daha üzücü.

10- tek başına kombine, bilet konusu, stat başlığında yer almamalıydı. ama ortada, bu stadın kaç yıldır hayalini kuran insanlara yapılan bir yanlış varken, bu konuyu kapatın, bir hak kaybınız yok, başka başlıkta konuşun demek, tartışmayı bu forumun en göz önündeki ve bu kombine konusuna göbekten bağlı stat başlığından uzaklaştırmak da adil bir davranış değil.

buyrun bu konu dışı mesajı da gönül rahatlığıyla silin.

Yok bu konunun tam içi.

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı Hamza

Adamlar catiya da takmis hala bizim catinin basit oldugun dusuyor. Kendi catilarinin bizimkinde daha karmasik daha fazla parcadan olustugunu zannediyor. Ayrica kendi catilarinin tribune bitisik olacagini zannediyorlar heralde ki 4metreye yuksek demisler. Garip insanlar vesselam :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Adamlar catiya da takmis hala bizim catinin basit oldugun dusuyor. Kendi catilarinin bizimkinde daha karmasik daha fazla parcadan olustugunu zannediyor. Ayrica kendi catilarinin tribune bitisik olacagini zannediyorlar heralde ki 4metreye yuksek demisler. Garip insanlar vesselam :D
onları bırak daha bizimkiler anlamadı ki  çatı çok yüksek diyen çok var bu forumda.

Çevrimdışı nakres77

bu stadın, küfeki, piksel, çatı kolonu, membran gibi özelliklerine yönelik eleştirilerin hiçbirini fazla önemsemeden kaç yıldır forumu takip ediyorum. bu koşullarda, yerinde, bu nitelikte ve kapasitede bir stadın yapılmış olması bile başlı başına benim için bir mucize, beşiktaş camiasının tarihe geçecek ve onu rakiplerine göre çok güçlendirecek bir başarısı. önemsediğim iki konu vardı. biri yeni statta insanların biletini aldığı koltukta oturabilmesi ve bu suretle insanların stattan ve takımdan yeniden uzaklaşmalarının önüne geçilmesi. ikincisi de stat inşaat halindeyken kombine, loca ve maçlara münferit olarak bilet alan taraftarların hakkının çiğnenmemesi, onlara saygı duyulmasıydı. o yüzden genelde okuyucu oldum, yalnızca dediğim ilk konuda yazmaya çalıştım.

ama görüyorum ki, şu ortamda az kaldı kombine alanların ahlaksızlıkla filan suçlanmasına. özür dileriz yahu 2 sezon önceden kombine aldığımız için. ne fırsatçılığımız kaldı, ne bedavacılığımız. 4 yıl bedava maç mı izlenirmiş. neler neler. benim yönetime önerim, zaten bi kombineyle 2 yıl (en azından ben 2 yıldır kombineliyim) maç izlemişiz, 2016-2017 sezonunda kombineler geçerli olmasın, tüm stadı yeniden satsınlar, herkes rahatlasın. ama yine de, bazı konulara değinmezsem içimde kalacak:

1- gelecek sezonun son üç maçı ile bu sezonun son üç maçı aynı değerde değil. hatta, gelecek sezonun sondan 3. iç saha maçı ile bu sezonun sondan 3. iç saha maçı aynı değerde hiç değil. çünkü stat inşaatı süresince takımın peşinden koşan insanlar kaç yıldır bu maçın hayalini kuruyor. gelecek sezonun bilmemne maçının değerini bu hasretle nasıl karşılaştırabilirsiniz?

2- mesele bir çoğumuz için tek başına para değil. ama bazıları için para da sorun. kombine alırken parası olup, şu anda bir maça kale arkası için 100, kapalı için 200 lira vermesi güç insanlar var. benim hesaplarımda misal kendim için 3*200=600 liralık bir maç bileti bütçesi yoktu, yalnızca kombinesi olmayan eşim ve oğlum için en az birer maçtan 500 liraya kadar bir bütçe ayırmıştım.

3- 3 yıl maç izlemek diye bir şey yok. bir kişi söyledi, herkesin ağzına pelesenk oldu. bazılarımız kombineyi geçen sezonun başında, bazılarımız da bu sezonun başında aldı. geçen sezon maçların bir kısmı ankara'da ve konya'da oynandı. isteseniz de iç saha maçlarının tamamını izlemek mümkün değildi. olimpiyat'ın ulaşım koşulları ve maç saatleri, günleri v.b. yüzünden zaten maçların önemli bölümüne gidemedik. misal benim sarıyer'den 18:15'te işten çıkıp 19:00 ve 20:00'deki maçlara yetişmem mucizeydi. dolmabahçe'ye ise her türlü yetişebilirdim. başakşehir'de oynanan maçlar için sürekli karta para yükle, bilet al, bilet parası yüklenmiş mi, kartta bakiye kalmış mı diye kontrol et saçmalığı da vardı. son iki sezonda baktığımda avrupa maçları dahil, başakşehir dahil 12 maça gitmişim, 3 maçta da bileti bila bedel öğrenci arkadaşlara devretmişim.

4- bedava maç izlemek lafı da çok ayıp. kombine alanlar kulüple bir masaya oturup pazarlık yapmadı. kulübe şart sunmadı. kulüp bu şartları tek taraflı belirledi. demek ki, ortada stat yokken kombinelere çok talep gelmeyeceğini biliyordu. nitekim geçen sezon kombine sayısı 13 bin civarıydı. bu sezon 18 binlere çıktı. madem olimpiyat'ta 2 yıl (3 yıl nereden çıktı bilemiyorum) "bedava" maç izlemek çok cazipti, neden köyiçinde rakı-balık keyfinden vazgeçip stada gelmeyen, ağaçlı yol olmadan stada gidemeyen, radyonu kap abbasağa'ya gel diye çağrı yapan insanlar kombine alıp kulübe destek olmadı o zaman?

5- kombine alanlar, vodafone arena stadının ne kadar güzel olacağını en baştan bilenler, yani, medine'ye hicretten önce iman edenler, mekke fethedildikten sonra iman edenler değil. o yüzden, o zamanı hatırlayın, büyük belirsizliklere, stadın yapılıp bitirilemeyeceği, altından şu çıktı bu çıktı propagandalarına rağmen kombinelerini aldılar. amaçları fırsatçılık değildi. hem kulübe destek olmak, hem de boğazın incisinde ilk maçtan itibaren yerlerini almak istediler.

6- "ne olacak, sana öncelik tanınıyor ve 1 hafta süren var, bilet alabileceksin". kulübün, kombine sahiplerine, daha önce kombine almadığı çocuğuna, eşine de açılış maçı için bilet satın alma önceliği vermek gibi bir jest düşünmesi gerekirken, hakkı olan koltuğu satın alma önceliği lütfediliyor. ben aylardır ilk maçta kombinesi olmayan oğlumla statta yer alabilir miyim diye hayal kurarken başıma gelene bak. yaklaşık 1 aydır, yönetim kurulu üyelerini de araya sokarak açılış maçında eşi dostuyla birlikte yer almaya çalışan pasolig protestocusu beşiktaşlılar dururken bizim ne haddimize di mi ama!

7- bu ahlaksız, fırsatçı, beleşçi kombinelilerden biri olarak ben, 2014 yazında istanbul'a yerleşir yerleşmez kapalı üstten kombinemi aldım, o yüzden olimpiyatta batı tribünde oturdum ve kötü havalarda ıslanmadım. ama, misal, geçen sezon 0-2 kaybettiğimiz galatasaray maçında kuzey tribününde donuna kadar ıslanan ve lig kuralları gereği kulüp istese de doğu tribününe alınamayan o taraftar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. şimdi  900 liraya kombine almış bu insanlara, gel yeni stadın ilk açılış maçında 100-120 lira ver bilet al demek en hafif tabirle vicdansızlıktır.

8- 2014 yazında istanbul'a yerleşen ben, kör talihe bakın ki bu yaz yine iş nedeniyle istanbul dışına gitmek zorunda kalacağım. kombinemle iç huzuruyla son üç maçı izleyip, seneye de gücüm ve zamanım elverirse 4-5 maça daha gelmeye çalışacakken, şimdi bilet al, seneye bilmem ne kentinden gelip kombinenle maç izle durumundayım. ne güzel istanbul.

9- üç maçın bilet parası beşiktaş'ıma feda olsun. bu sezon aldığım formalar, atkılar, bereler, eşofman, q17 tişörtleri derken yarım kombine parasını zaten harcadık, yine harcarız. beşiktaş'ı mahkemeye filan vermez kimse merak etmeyin, bir anlık sinir, üzüntü ve hayal kırıklığıyla söylenen sözler bunlar. doğal olarak ben de kırgınım. ama bilet olayından ziyade, başkanımızın, kulübe stat inşaatı süresince taraftarın verdiği destekten söz ederken sık sık loca satın alanları vurgulayıp, kuzey, güney, doğu ve batı tribünlerinden kombine alan taraftarların katkısını şöyle bir geçiştirmesi, hatta bu bedava maç izliyorsunuz atarlarına zemin hazırlayacak şekilde bu "bedava" kelimesini dillendirmesi daha üzücü.

10- tek başına kombine, bilet konusu, stat başlığında yer almamalıydı. ama ortada, bu stadın kaç yıldır hayalini kuran insanlara yapılan bir yanlış varken, bu konuyu kapatın, bir hak kaybınız yok, başka başlıkta konuşun demek, tartışmayı bu forumun en göz önündeki ve bu kombine konusuna göbekten bağlı stat başlığından uzaklaştırmak da adil bir davranış değil.

buyrun bu konu dışı mesajı da gönül rahatlığıyla silin.

Eline parmaklarına gönlüne yüreğine sağlık hocam.. belki bir nebze de olsa bizi haksız görenler neler hissettiğimizi düşündüğümüzü anlamıştır. Konu asla maddiyat değil ama ya biz anlatamıyoruz ya da anlamak istemiyorlar!!!

Çevrimiçi murat

bunu paylaşmam lazım :busted_cop:
çocuk diyememiş ben tamalayayım bari: bu stadın en çok bizim stad olmamasını sevmiyorum  :kop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

stadin akustigi nasil , video falan varmi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

çocuk diyememiş ben tamalayayım bari: bu stadın en çok bizim stad olmamasını sevmiyorum  :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

Şuan tek beklediğim çalışma Scoreboard ve ledler..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ardau

Öncelikle herkese merhabalar,

Forumu devamlı takip etmekle beraber ilk kez mesaj yazma gereği hissettim. Buradan bizi bilgilendiren, heyecanını paylaşan bütün arkadaşlarıma ve büyüklerime teşekkür ederim.

3 maçlık kombine mevzusu ile ilgili açıklama yapmak istiyorum.

Kombinem var ve şükür kendimi çok zorlamadan gönül verdiğim takımı destekleyebileceğim, heyecanını hissedebileceğim kadar kazanıyorum (ki bence bütün emekçiler zorlanmadan sevdiği takımı destekleyebilmeli, çocuklarına arzu ettiği eğitimi verebilmeli,en azından bir kez tatile çıkabilmeli vs. - malesef bunu yaşatamayan bir ülkeyiz). Bunu size söyleme sebebim, benden ilk 3 maç istenilen mebla ne olursa olsun çıkarıp seve seve vereceğim. Buradaki çoğu insanın da benim gibi davranacağına eminim.

Fakat mevzu bu değil. Mevzu Beşiktaş için benden daha fazla fedakarlık ederek, hayatında birçok değişiklik yaparak orada olma hayali ile kombine alan arkadaşlardır. 20bin veya 30 bin kombineli içerisinde 20 tane bile bu fedakar arkadaş zarar görecekse, ve bu zarar Beşiktaş'ın verdiği sözü tutmamasından dolayı olacaksa orada çok büyük bir yüzde ile sesini yükseltecektir taraftarımız.

Hiçbir zaman kulübümüzün menfaatini fedakar taraftarımızın hayalleriyle oynayarak sağlamadık. Hatta sadece kendi değil başka takımın taraftarının hak ettiği hayaller üzerinde bile 'adalet' diyerek kendi menfaatimizi gözetmeden yanında durabildiğimiz için 'beşiktaşlı duruşu' diye bir kavram var. Diğer bazı takım taraftarları kabul etmese de, başka hiçbir kulüp için '... duruşu' denmemiştir.

Arkadaşlar : Son yıllarda yakaladığımız ivmenin sebebinin doğru yatırımlar, doğru transferler vs. gibi sığ şeyler olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu bahsettiğim şeylerden kaynaklı başarılar sonucu reel sportif sonuçlar olması lazım, ki 5 senedir böyle bir durum yok. Fakat neredeyse 5 senedir tüm Beşiktaş taraftarı kendini gayet başarılı gibi hisseder. Bu içinizdeki hissin nedeni ortaya bir algı konmuş olmasıdır. Malesef Süleyman Seba'dan sonra ülkemizdeki hiçbir kulüp başkanın gösteremediği başarıyı sayın Fikret Orman göstermiştir. Beşiktaşîn başarısı adalet, terbiye ve birliktelik vurgusudur. Bunu taraftarında, oyuncusunda, ekibinde her yerinde görebilirsiniz. İnsanlar akılları ve duygularıyla mücadele ederler. Her alanda bu böyledir. Sahada da, şantiyede de, uzay araştırmalarında da. İnsanların akıllarını değiştirebilmeniz mümkün değildir. Fakat duygularını değiştirebilirsiniz.

Etrafınızda ne kadarını hissedersiniz bilmiyorum fakat, inanılmaz bir pozitif hava var Beşiktaş'a karşı. Bunu bizim kadar fanatik insanlarda algılayamazsınız. Bizim duygularımız çok uçta ve keskin (: Fakat fanatik ve dünyasının merkezindeki aktörlerden biri futbol olanlar halkın %10 u değil. Kalanına sorun. Bir kadına sorun, bir küçük kıza, bir futboldan nefret eden meriç e (: sorun Beşiktaş'ı.

İyi insan olmadan Beşiktaş'lı olunmaz. Beşiktaş hiçbir taraftarımızın hayalinden büyük değildir. Beşiktaş zaten o hayale sarılabilmektir. Milyonlarca insanın Gomez'den önce mazlumu sevmesidir.

Bizi yenemezler. Malesef bu böyle. Çünkü burada bir rekabet yok.

Bizi yenerler. Onların masasına oturursak yeniliriz. Bilmiyoruz çünkü.

Onların masasına oturmayın arkadaşlar.

5-10 tane mazlumun hakkı bile 40.000 biletten evladır Beşiktaş'ta.
Okuyarak geliyordum bu yazıyı gördüm. Öncelikle teşekkür sonra tebrik ederim.
Konu ileriki mesajlara kapanmışsa da şimdiden  herkesten Özür dilerim.
Kombineyi ilk çıktığında alan biriyim. Daha doğrusu 5 Kişiyiz. Hayalimiz ilk mac ve cekincemiz bilet bulamamakti. Hem ilk maç firsatim varken orda olamazsam torunlara sadece ileride İnonu'nun son maçını anlatsam hikaye eksik kalırdı. :) Burda ki pek çok abimle kardeşimle olimpiyatta Başakşehir de omuz omuza maçlar izledik. Kısmetse Arena'da da izleyeceğiz. Lakin dediğiniz gibi şu an o zamanki maddi durumum yok hatta bu sebeple yol masraflari vs.  nedeniyle de ikinci yarı başladığından beri maça gidemiyorum. Tamam ilk maç maaş gününe yakın o zamana kadar belli bi meblağ (belki) kenarda tutabilirim. Belki bu yüzden ay sonunu da goremeyebilirim. Tamam yine feda diyelim. Ya diyemeyenler de varsa? Aynı hayallerle alan? Futbol = endüstri olmasın derken bence yapılanı bir daha düşünmeliyiz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı smhkcr

Hocam ağzına sağlık, haftalardır anlatmak istediğim budur. Dilim dönmedi, bu kadar güzel anlatamadım. Mükemmel ötesi bir yazı olmuş.  Bazıları hala koltuğun pikseline, çatının kablosuna takılıyor. Beyler, efsane bir şampiyonluk geliyor. Daha küfekinin rengini mi konuşalım yani ???

Mutfakta sigara içerken okudum yazınızı. Ekmek teknesindeki gibi ALLLAAAH diye bağırasım geldi ama bunun için hanım alnımdan öpmez. Bizimki kafayı sıyırdı yine diye koşar gelir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şuan tek beklediğim çalışma Scoreboard ve ledler..
Bana insaat surecindeki bazi olaylar acisiyla tatlisiyla surpriz oldu ama loca katlarindaki led panolar En Tatli surpriz olur Valla.:-):-):-)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ruh budur işte. Tüylerim diken diken oldu. Aynı duygulardayım, BU SENE O SENE!!!

iphone 6 plustan fırlatıldı

Tüyler Liverpool paragrafında diken diken oldu dimi ?  :icool:

Çevrimdışı Yalçın

* Ilk golu Necip atsin. Bayrak adamimiz. Olmazsa plase Atiba.

* Kameranin tam karsisina catinin ortasina BJK Klup amblemi uzerinde Kartal figuru sart. Baskan duy sesimizi!

* Eski Acik onundeki bos alana sagli sollu buyuk Kartal heykeli, birde baskanlarimizin bustleri zemine sabitlense.. Of ki ne off.. Baskan duy sesimizi volume 2.

* Son uc macta bilet satilmasi hakkinda herkes haklidir gozumde. Serzeniste bulunan da, bulunmayan da. Fakat klup bizim sevda bizim. Ne yapalim.. Soyle dusunmek lazim; Baskan bu parayi cebine indirmiyor.. Klubu daha fazla nasil rahata erdiririm nasil daha iyi bir hale getiririm hesaplari yapiyor.. Bence "Cani sagolsun Besiktasimin" deyip uzatmamak en iyisi. Ha ille de burada yazip icini dokmek isterse taraftarimiz buna da eyvallah denmeli. Fakat hakaret olmadan, baska takim taraftarlarinin gozunde klubu kucuk dusurmeden.. Herkes ayni dusuncede olmak zorunda degil.

* Bizler taraftar olarak cok zorluklar cektik. Inaniyorum ki yonetim bizim cektigimizin mislini cekmistir. Su anda en cok ovunmek onlarin hakki.

* Fenerli bir yorumcu "son uc macta bilet satilmasi" olayini sakiz etmis agzina. Hostt derler adama. Senin baskanin bir gruba uyeler diye kendi taraftarina bilet bile sattirmazken neredeydin parsomen demokrat?? Iste tam da burada taraftarimizin baskalarinin agzina sakiz olacak malzemeler uretmemesi gerekiyor dememin canli ornegi zuhur etti. Sekil A.

* Anlatin, paylasin, ovunun. Devrin cefasini cektik sefasini surelim.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba