Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472325 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

#Hasret Bitiyor #KartalYuvasınaDönüyor #EveDönüyoruz
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı merzifonkartali

merhaba arkadaşlar,  ocak ayında bursa maçı için  uçak biletlerini almıştım,maça bilet bulabilirmiyim derken,  maç gününü değiştirler biletler yandı  :s20: şimdi kayseri maçına alıcam uçak biletlerimi inşallah maça bilet bulurum. bu arada stad muhteşem oldu :super:
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 20:44:20 merzifonkartali ]
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı aşığımsana

Kombine almaktan bahsediyor, biletten değil.
Biraz dikkatli okumak gerekiyormuş eyvallah böyleyse iyi :)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Hacıhüso

İşte aylardır bahsettiğim buydu. Artık bütün medya bizi konuşacak. Sosyal medyada 1 numaraya çıkacağız bu süreçte..Herkes fotoğraf çekecek, maçtan önce 60.000 kişi stadın çevresinde olacak, açılışı her kanal canlı yayınlayacak..Ligin son maçına kadar en az 3 açılış yapılacak. Her haber, sosyal medyadaki her hashtag, çekilen her fotoğraf, verilen her ropörtaj bizi 1 adım öteye taşırken buna hiç alışık olmayan fb taraftarı ağzı açık izleyecek süreci.. Camiaları bu süreçte ikinci planda kalacak, moralleri bozulacak..Ve içlerinden şunu diyecekler; "Aynı 100. yıllarındaki gibi bir hava var. Beşiktaş bu sezon bize şampiyonluğu bırakmaz".

Stadlarında homurdanmalar başlayacak, mutsuzlar çünkü, umutsuzlar..Her gol kaçırdıklarında yuhalamalar olacak..Çaresiz kalacaklar, gündemi belirleyemeyecekler, gündemi değiştiremeyecekler. Aziz Yıldırım her yola başvuracak ama bu sefer nafile..Kader yazıldı artık..Bu statta şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Hayal edebiliyorum..Siz de edin..Gomez'in kupayla tribünlere koştuğunu düşünün..Kupa ortadayken sevinç içindeki futbolcuları gözününüzün önüne getirin. Takımın üzerinde şampiyonluk tshirtlerini hayal edin. Hayal edin çünkü hayal etmediğiniz şeyi yaşayamazsınız. Bırakın kim ne derse desin..Bazı arkadaşlar Şenol Güneş'in sonunu getiremeyeceğine inanırsa inansın, umursamayın. Dedim ya, kaderimiz yazıldı bir kere..

Olan herşey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için olacak..Ve oluyor. Rhodolfo'nun sakatlığı da, derbinin ertelenmesi de..Kar yağışı da..Sis de..Herşey ama herşey efsanevi şampiyonluğumuz için oluyor..Görmüyor musunuz? Herşey sürecin bir parçası..Olan herşey şampiyonluk hikayemizde bir sayfa olarak yerini alacak..İnanın..Siz inanın ki,takım da inansın. Bizim taraftarımızın hissiyatı kaderimizi belirler, hep böyle oldu. Liverpool'u eledik, kolay mı oldu? Neden eledik biliyor musunuz? Çünkü Beşiktaş taraftarının neredeyse hepsi kurada Liverpool çıksın istedi ve bunu dile getirdi. İnandık çünkü, eleyecektik Liverpool'u..Hayal ettik ve 20 milyon Beşiktaşlının gücüyle, 80.000 Beşiktaşlının da sesiyle eledik Liverpool'u..Tüm bunlar bir süreçtir ve süreci yaratan bizleriz..

İsterim ki alın bu yazının bir çıktısını asın evinize, ofisinize..En olumsuz şartlarda bu yazıyı okuyun..Çok güzel yazdığımdan değil. Bir kere daha inanmak için..Her okuduğunuzda kupanın takımımızın ellerinde, stadımızda havaya kalktığını düşünün..Hayal etmekten, sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan asla korkmayın..Zafer, zafer benimdir diyenlerindir çünkü..

ZAFER BİZİMDİR.
i
O zaman haydi..Evimize dönelim..
Mutfakta sigara içerken okudum yazınızı. Ekmek teknesindeki gibi ALLLAAAH diye bağırasım geldi ama bunun için hanım alnımdan öpmez. Bizimki kafayı sıyırdı yine diye koşar gelir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Cefayı çektik sefayı süreceğiz, Allah'ın izniyle, süper oldu son öncelik konusu. :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan mansız

Gürcan Bilgiç ntv de bu kombinelerin son 3 maç meselesini deşmeye çalıştı.
biz fırsat verirsek o işe yaramaz bile deşmeye çalışır, bu gerekssizlere fırsat vermemek gerek, tartıştık bitti, kol kırılır yen içinde kalır,kalmalı

Çevrimdışı ozan062

Tarih: 10 Haziran 2014

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-(seref-bey-stadyum-projesi)/

:biggrinking:

Biraz okudumda. Neler olmuş neler  :tabe:

aynı gun kayıt olmusum hemencecik:D zaten murat hocam atmıstı banada ama tabi link olarak değil arat gel demişti bende arıyorum arıyorum bulamıyorum en son biri o malum sitede paylasınca hop koptum geldim:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı b.damatoglu

1 tespit 1 soru

-Hibrit çakma makinasının etrafı kapalı. Muhtemelen know how ı bilinmesin diye böyle bir yola gitmiş SIS. Oldukça özel bi uygulama bu hibrit işi.

-Loca sahiplerine 3 maç hikayesi yapılacak mı? Yoksa sadece biz fakirlere mi özel?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

O degil de ilk macta butun futbolcularimiz ilk golu atarak tarihe gecmek icin birbiriyle yarisacak   :biggrinking::biggrinking:
Bu bize zarar vermez insallah :D Bence Gomez Vodafone Arenanin ilk golunu atarak tarihe gecmeyi haketti bu sezon zaten atarsa seneye %100 bizde kalir  :ishock:
Quaresma atmasin zaten İnonu ve Vodafone Arenada maca cikacak ilk ve tek yabanci futbolcumuz olarak simdiden tarihe gecti :D Simdi dusundum de Q7 disinda herkes atabilir ya, Oguzhan atsin Oguzhan :D ya da Sosa ya ama kesinlikle Olcay atmasiiin :D İyi degilim bi an once gelsin 11 Nisan :((

Çevrimdışı cursedofdragon

skorbordlar
yedek klübesi
şeffaf membranlar ne zaman başlayacak şimdi  :D

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar, iki sorum olacakti :

1- ben sanki VIP koltuklarin arkasinda ekran göremedim, yaniliyormuyum ?

2- bu hibrit çimle, saha nasil biçilecek ? Hibrit çimler uzamiyor sanirim, biçildikten sonra "zarar" görmeyecekler mi ?

1-VIP koltuklarinin arkasini gormedim ama olur heralde.

2- Hibrit zeminin cakiliyor, dogal cimler hibrite tutunarak daha saglam hale geliyor. Butun amaci cimin gucunu arttirmak hibritin. hani futbolcu yanlislikla zemine vurunca cim kalkiyor ya o olmayacak artik.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 21:03:51
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Beyler kapalı üst başta olmak üzere tribünde yer alan bloklar arası bi ayraç var mı? Tel örgü fln?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar guncel kombine rakamlarini bilen var mi?

Çevrimdışı Mehmet92

Artık bu videoyu paylaşmanın zamanı geldi

Çevrimdışı goktasoktay

İşte aylardır bahsettiğim buydu. Artık bütün medya bizi konuşacak. Sosyal medyada 1 numaraya çıkacağız bu süreçte..Herkes fotoğraf çekecek, maçtan önce 60.000 kişi stadın çevresinde olacak, açılışı her kanal canlı yayınlayacak..Ligin son maçına kadar en az 3 açılış yapılacak. Her haber, sosyal medyadaki her hashtag, çekilen her fotoğraf, verilen her ropörtaj bizi 1 adım öteye taşırken buna hiç alışık olmayan fb taraftarı ağzı açık izleyecek süreci.. Camiaları bu süreçte ikinci planda kalacak, moralleri bozulacak..Ve içlerinden şunu diyecekler; "Aynı 100. yıllarındaki gibi bir hava var. Beşiktaş bu sezon bize şampiyonluğu bırakmaz".

Stadlarında homurdanmalar başlayacak, mutsuzlar çünkü, umutsuzlar..Her gol kaçırdıklarında yuhalamalar olacak..Çaresiz kalacaklar, gündemi belirleyemeyecekler, gündemi değiştiremeyecekler. Aziz Yıldırım her yola başvuracak ama bu sefer nafile..Kader yazıldı artık..Bu statta şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Hayal edebiliyorum..Siz de edin..Gomez'in kupayla tribünlere koştuğunu düşünün..Kupa ortadayken sevinç içindeki futbolcuları gözününüzün önüne getirin. Takımın üzerinde şampiyonluk tshirtlerini hayal edin. Hayal edin çünkü hayal etmediğiniz şeyi yaşayamazsınız. Bırakın kim ne derse desin..Bazı arkadaşlar Şenol Güneş'in sonunu getiremeyeceğine inanırsa inansın, umursamayın. Dedim ya, kaderimiz yazıldı bir kere..

Olan herşey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için olacak..Ve oluyor. Rhodolfo'nun sakatlığı da, derbinin ertelenmesi de..Kar yağışı da..Sis de..Herşey ama herşey efsanevi şampiyonluğumuz için oluyor..Görmüyor musunuz? Herşey sürecin bir parçası..Olan herşey şampiyonluk hikayemizde bir sayfa olarak yerini alacak..İnanın..Siz inanın ki,takım da inansın. Bizim taraftarımızın hissiyatı kaderimizi belirler, hep böyle oldu. Liverpool'u eledik, kolay mı oldu? Neden eledik biliyor musunuz? Çünkü Beşiktaş taraftarının neredeyse hepsi kurada Liverpool çıksın istedi ve bunu dile getirdi. İnandık çünkü, eleyecektik Liverpool'u..Hayal ettik ve 20 milyon Beşiktaşlının gücüyle, 80.000 Beşiktaşlının da sesiyle eledik Liverpool'u..Tüm bunlar bir süreçtir ve süreci yaratan bizleriz..

İsterim ki alın bu yazının bir çıktısını asın evinize, ofisinize..En olumsuz şartlarda bu yazıyı okuyun..Çok güzel yazdığımdan değil. Bir kere daha inanmak için..Her okuduğunuzda kupanın takımımızın ellerinde, stadımızda havaya kalktığını düşünün..Hayal etmekten, sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan asla korkmayın..Zafer, zafer benimdir diyenlerindir çünkü..

ZAFER BİZİMDİR.

O zaman haydi..Evimize dönelim..
Ruh budur işte. Tüylerim diken diken oldu. Aynı duygulardayım, BU SENE O SENE!!!

iphone 6 plustan fırlatıldı

Çevrimdışı tunceryawuz

Hangi video?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar, iki sorum olacakti :

1- ben sanki VIP koltuklarin arkasinda ekran göremedim, yaniliyormuyum ?

2- bu hibrit çimle, saha nasil biçilecek ? Hibrit çimler uzamiyor sanirim, biçildikten sonra "zarar" görmeyecekler mi ?
1- var
2- Hibritin toprak üstündeki boyu 2 cm ve cimler 2 cm nin altında biçilmiyor @martin40

Çevrimdışı kutalmis.pinar

skorbordlar
yedek klübesi
Bu forumun en cok tahmin yapan uyesi olaraktan ilk tahmini yapayim.:-):-) Skorbord en gec Mart sonu takilir. Yedek kulubeleri Nisan basi konulur.Seffaflarin bu hafta baslayip en gec 2 haftada bitmesi gerekiyor.B-)B-) Tesekkurler..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı harund1k3

skorbordlar
yedek klübesi

seffaflar 6-7 gune seri sekilde takilir. yedek kulubuleri gelecek hafta icinde artik iyice sekil almaya baslar. Scoreboardlar hakkinda en ufak fikrim yok. geldimi ne zaman takilacak onu hic bilmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

seffaflar 6-7 gune seri sekilde takilir. yedek kulubuleri gelecek hafta icinde artik iyice sekil almaya baslar. Scoreboardlar hakkinda en ufak fikrim yok. geldimi ne zaman takilacak onu hic bilmiyorum.
skorboartlar stada geldi diye duydum ama doğruluyamadım haberi

Çevrimdışı martin40

1- var
2- Hibritin toprak üstündeki boyu 2 cm ve cimler 2 cm nin altında biçilmiyor @martin40

EyvAllah abi, arkadaslar.

Yinede, hibrit her sene çakilicakmi ? Sezon sonunda, az da olsa hasar görecektir öyle degilmi ?

Çevrimdışı Kuntz

Çevrimdışı harund1k3

Arkadas imkani mi var su taraftar oturarak mac izlesin. Cogu adamin derdi maci izlemek bile degil. Insanlar tribunleri izlemeye gidiyordu, kapaliyi izlemeye gidiyordu, o hazzi yasamaya gidiyordu. Takim yensin yenilsin hep destek tam destekti. Dortmund kale arkasi halt yesin su guzelim taraftar yaninda. Yok boyle bisey...